johnx2 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δε νομιζω να ισχυει.... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δε νομιζω να ισχυει....Δυστυχώς δεν ισχύει τελικά. Μίλησε με huawei γνωστός που θα του αγόραζα το κινητό!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μόλις μίλησα με Huawei δυστυχώς δεν ισχύει τίποτα πέραν της κλασικής 2ετης εγγύησης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις αποχρώσεις πως βλέπετε την οθόνη εγώ μετά από μήνες σε ips μου φαίνεται πως στα δεξιά σαν να πρασινίζει λίγο στα λευκά φόντα βέβαια ίσως είναι η ιδέα μου και να με ξεγελάει το μάτι μου. Σε όσους το έχω δείξει δεν το βλέπουν αυτό που περιγράφω. Σε τεστ που έτρεξα όλα τα χρώματα παίζουν όπως πρέπει και το λευκό. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι στα λευκά Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Μόλις μίλησα με Huawei δυστυχώς δεν ισχύει τίποτα πέραν της κλασικής 2ετης εγγύησης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις αποχρώσεις πως βλέπετε την οθόνη εγώ μετά από μήνες σε ips μου φαίνεται πως στα δεξιά σαν να πρασινίζει λίγο στα λευκά φόντα βέβαια ίσως είναι η ιδέα μου και να με ξεγελάει το μάτι μου. Σε όσους το έχω δείξει δεν το βλέπουν αυτό που περιγράφω. Σε τεστ που έτρεξα όλα τα χρώματα παίζουν όπως πρέπει και το λευκό. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι στα λευκά Το Mate 10 pro εχει amoled .Δεν εχει τιποτα πολυ καλη η οθονη σε αποδοση.Αυτο που εχω στην κατοχη μου φυσικα. Edited December 7, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Μόλις μίλησα με Huawei δυστυχώς δεν ισχύει τίποτα πέραν της κλασικής 2ετης εγγύησης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις αποχρώσεις πως βλέπετε την οθόνη εγώ μετά από μήνες σε ips μου φαίνεται πως στα δεξιά σαν να πρασινίζει λίγο στα λευκά φόντα βέβαια ίσως είναι η ιδέα μου και να με ξεγελάει το μάτι μου. Σε όσους το έχω δείξει δεν το βλέπουν αυτό που περιγράφω. Σε τεστ που έτρεξα όλα τα χρώματα παίζουν όπως πρέπει και το λευκό. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι στα λευκά Και να εχουν παρατηρησει (που το 99% δεν παρατηρει τιποτα, ενώ υπαρχουν θεματα), θα είναι κατι διαφορετικο από το δικο σου (σε αλλους τμημα της οθονης θα "ροζιζει", σε αλλους θα "πρασινιζει" κλπ). Δυστυχως οι οθονες, πλεον, είναι kinder εκπληξη κι ειδικα σε 4 mate 10 pro που εχω δει από κοντα, ολες ηταν διαφορετικες. Καποιες με σοβαρα θεματα screen uniformity (ετσι ¨βαφτίζεται" αυτο που περιγραφεις εσυ δηλαδή) ή αλλιως ανομοιομορφίας στην αποδοση του λευκου. Βεβαια, αυτά συμβαινουν παντου (σε s8 / s8+ υπαρχουν αντιστοιχα θεματα, στο note 8 είναι λιγο καλυτερη η κατασταση). Take it or leave it που λενε... Edited December 7, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι πως το παρουσιάζω αυτό και που θα απευθυνθώ; όταν δεν μπορεί να το δει ένας απλός χρήστης; εγώ έχω μεγάλη τρελά με τις οθόνες και το ψάχνω παρα πολύ. Πως να κινηθώ; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι πως το παρουσιάζω αυτό και που θα απευθυνθώ; όταν δεν μπορεί να το δει ένας απλός χρήστης; εγώ έχω μεγάλη τρελά με τις οθόνες και το ψάχνω παρα πολύ. Πως να κινηθώ; Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα αν δεν είναι πολύ σοβαρο το φαινομενο στην οθονη σου, το βλεπω πολύ δυσκολο να το αναγνωρισουν στο service, που πιθανως να απευθυνθείς (ακομα και στα πλαισια του DOA να εισαι, στο κατάστημα δε θα αναγνωρισουν πρόβλημα). Προσωπικα, ενας από τους λογους που επιλεγω, πλεον, κυριως αγορες από amazon, είναι αυτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Βαγγέλη ευχαριστώ και εγώ το ίδιο πιστεύω. Επίσης ακόμη και να καταφέρω αντικατάσταση ποιος μου εγγυάται ότι και το νέο πάνελ δεν θα έχει κάποιο θέμα πρασίνου η ροζ απόχρωσης. Μάλλον δεν θα κάνω κάτι. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κοιτάω στο σημείο της οθόνης που υποτίθεται ότι υπάρχει θέμα δεν φαίνεται κάτι. Όταν όμως διαβάζω κάτι στο κέντρο της οθόνης στο μάτι αντιλαμβάνομαι μια διαφορά στο χρώμα σε εκείνο το σημείο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Βαγγέλη ευχαριστώ και εγώ το ίδιο πιστεύω. Επίσης ακόμη και να καταφέρω αντικατάσταση ποιος μου εγγυάται ότι και το νέο πάνελ δεν θα έχει κάποιο θέμα πρασίνου η ροζ απόχρωσης. Μάλλον δεν θα κάνω κάτι. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κοιτάω στο σημείο της οθόνης που υποτίθεται ότι υπάρχει θέμα δεν φαίνεται κάτι. Όταν όμως διαβάζω κάτι στο κέντρο της οθόνης στο μάτι αντιλαμβάνομαι μια διαφορά στο χρώμα σε εκείνο το σημείο. Αυτό είναι καλο, γιατι καταλαβαίνω ότι υπαρχει θεμα, αλλα σε μικρο βαθμο κι απλα είναι ελαφρως distracting. Δυστυχως, στην Ελλαδα -και- σε θεματα επιστροφων ειμαστε πολύ πισω, στη συντριπτικη πλειοψηφια των καταστημάτων του εξωτερικου εχεις 14 ημερες (σε καποια μεχρι και μηνα), για να το επιστρεψεις ειτε για αντικατασταση, ειτε για επιστροφή χρηματων, no questions asked. Εδώ το ειχε εγκαινιασει η αλυσιδα Γερμανος σαν "feauture" και καποιοι συμπολίτες μας το καταχραστηκαν και επαιρναν iPhone και αλλα ακριβα προϊοντα για την εκδρομη τους στην Αραχωβα το ΣΚ και τη Δευτερα τα επέστρεφαν. Μοιραια, εγινε αμεσα αλλαγη του "καθεστώτος" των επιστροφων και, πλεον, αντικατασταση για λογο, σαν αυτόν που περιγραφεις καθίσταται πολύ δυσκολη πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έτσι είναι δυστυχώς. Σαν τελευταία συμβουλή εσύ τι θα έκανες στη θέση μου μιας και κατάλαβες περί τίνος πρόκειται. Ευχαριστώ. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Φίλε μου μπορείς απλά να στείλεις στη huawei και ότι γίνει. Ίσως αν συνοδεύεται το μήνυμα σου με κάποια ενδεικτική φωτογραφία που να φαίνεται το πρόβλημα που αναφέρεις, να βοηθούσε σε πιθανή αλλαγή συσκευής. Παιδί εδώ μέσα είπε νομίζω πως για το p10 του το άλλαξαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία εντός 10 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έτσι είναι δυστυχώς. Σαν τελευταία συμβουλή εσύ τι θα έκανες στη θέση μου μιας και κατάλαβες περί τίνος πρόκειται. Ευχαριστώ. Βρε φιλε επειδη στεναχωριεσαι μια ερωτηση .Πως γινεται να το βλεπεις μονο εσυ και κανενας αλλος οπως λες παραπανω; Μαλλον εννοεις οτι το αντιλαμβανεσαι εσυ λογω συνηθειας.Εξηγησε σε εναν αλλον τι βλεπεις για να το κατανοησει και μονο εφοσον το βλεπει και αυτος τοτε θα βγει πορισμα.Αλλιως εαν το βλεπεις μονο εσυ ποιος θα σε πιστεψει στο service:confused: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Είναι θέμα "εκπαιδευμενων" ματιών. Δυστυχώς το ψάχνω παρα πολύ όπως και στις τηλεοράσεις για πάνελ με dirty screen, banding κτλ. Πολύ δεν καταλαβαίνουν ακόμη και όταν τους το εξηγήσεις. Είναι βέβαιο ότι στο service δεν θα με πιστέψουν. Και επειδή είναι κάτι πολύ αμυδρο δεν θα κάνω κάποια κίνηση γιατί το επόμενο μπορεί να είναι χειρότερο και πάει λέγοντας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδια το βρισκω σε καλη προσφορα με την συνδρομη μου απλα σκεφτομαι πολυ και το OP 5T.Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Και αν καποιος εχει δοκιμασει και τα δυο. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Είναι μακριά οι δύο συσκευές με καλύτερο το Mate σε κάμερα επεξεργαστή οθόνη ηχεία. Επίσης αδιάβροχο και με καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδια το βρισκω σε καλη προσφορα με την συνδρομη μου απλα σκεφτομαι πολυ και το OP 5T.Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Και αν καποιος εχει δοκιμασει και τα δυο. Σας ευχαριστω. Ανάλογα τι ψάχνεις φίλε, αν σε ενδιαφέρει να εχεις πολυ καλη καμερα, αυτονομία, και να ειναι και αδιάβροχο πας σε mate 10 pro, αν σε ενδιαφέρει μόνο ταχύτητα και να ειναι stock android πας σε OP5T, και το mate ειναι πολυ γρήγορο, οθονες στα ιδια περίπου, για μενα ειναι πιο premium το mate μου αρεσει πολυ το γυαλι πισω, για την τιμη του και αυτα που κανει το OP5T ειναι πιο value for money, αλλα αμα εχεις βρει καλη προσφορα προτείνω mate 10 pro με χιλια, πιο ολοκληρωμενη ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Παρέλαβα και εγώ πριν λίγη ωριτσα από UPS .:p Τα σπάει πραγματικά,πανέμορφο και σε αυτό το blue navy θα το χαρακτήριζα χρωμα είναι αλλού πράγματικα :up: Το μέγεθος ιδανικό θα έλεγα ούτε πολύ μακρύ,ούτε πολύ στενό στις 6 ίντσες πιστεύω η πλέον χρυσή τομή που να συνδιάζει και χορταστική οθόνη αλλά και καλύτερο χειρισμό και κράτημα στο χέρι σε σχέση με μεγαλύτερα σε ύψος συσκευές πχ S8 plus-Note 8. Έριξα μια μάτια στην οθόνη ανοίγοντας chrome να παρατηρήσω το λευκό που είναι εξαιρετικό και έχει ένα τόνο προς ψυχρό που προτιμώ σε όλες τις συσκευές μου. Τσέκαρα και σε χαμηλή και υψηλή φωτεινότητα ούτε πρασινίζει,ούτε κιτρινίζει,ούτε μωβιζει,ούτε μπλεδιζει και δεν έχει καμία αλλοίωση υπό γωνία. Καλύτερο από s8 plus το λευκό του και ισάξιο θα έλεγα με του Axon 7 που ειχε κορυφαίο λευκό. Αυτά σαν πρώτη ανάγνωση. Το έβαλα να φορτίσει διότι με άδεια μπαταρία μου ήρθε. Άρα από αύριο τα περαιτέρω συμπεράσματα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 7, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Καλησπερα ειμαι σε δίλημμα αγορας,note 8 η mate 10 pro,σαμσουνακιας χρονια,πηρα στο blackfriday το p10 καλο χρυσο..αλλα αυτο το ξεθωριασμα της οθονης δεν παλευοταν..εφυγε αμεσα..τωρα στο θεμα μας..με ενδιαφερει η αμεσοτητα στην φοτο κ το βιντεο να μην λαγκαρι κ να εχει ωραια εντονα χρωματα κ φυσηκα να ειναι σφαιρα..το νοτε ημουν ετοιμος να το παρω αλλα κολλαω στο μακροστενο μεγεθος του, ματε 10 προ μου αρεσε που ειναι σε διαστασεις note 4 τι λετε? Edited December 7, 2017 by teo_notis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπερα ειμαι σε δίλημμα αγορας,note 8 η mate 10 pro,σαμσουνακιας χρονια,πηρα στο blackfriday το p10 καλο χρυσο..αλλα αυτο το ξεθωριασμα της οθονης δεν παλευοταν..εφυγε αμεσα..τωρα στο θεμα μας..με ενδιαφερει η αμεσοτητα στην φοτο κ το βιντεο να μην λαγκαρι κ να εχει ωραια εντονα χρωματα κ φυσηκα να ειναι σφαιρα..το νοτε ημουν ετοιμος να το παρω αλλα κολλαω στο μακροστενο μεγεθος του, ματε 10 προ μου αρεσε που ειναι σε διαστασεις note 4 τι λετε? Είχα το P10 κ εγώ από τον Αύγουστο και το έδωσα πρόσφατα και πήρα το mate 10 pro! Θεωρώ ότι είναι ένα κλικ καλύτερο σε όλα και ειδικά στην μπαταρία!Να ξέρεις βέβαια ότι το mate ακόμα στρώνεται και δεν έχουμε δει τις πραγματικές του δυνατότητες όπως είχε γίνει και με το mate 9 που στις αρχές είχε κάποια θεματακια αλλά μετά με κάποιες αναβαθμίσεις έγινε άλλο κινητό!Οπότε έτσι πιστεύω και με το 10 διότι από άποψη hardware είναι παντοδύναμο!Στα του note και εγώ το απεριψα διότι παραειναι σαν τηλεκοντρόλ και με αυτό το δακτυλικό δεν πάει πουθενά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Είχα το P10 κ εγώ από τον Αύγουστο και το έδωσα πρόσφατα και πήρα το mate 10 pro! Θεωρώ ότι είναι ένα κλικ καλύτερο σε όλα και ειδικά στην μπαταρία!Να ξέρεις βέβαια ότι το mate ακόμα στρώνεται και δεν έχουμε δει τις πραγματικές του δυνατότητες όπως είχε γίνει και με το mate 9 που στις αρχές είχε κάποια θεματακια αλλά μετά με κάποιες αναβαθμίσεις έγινε άλλο κινητό!Οπότε έτσι πιστεύω και με το 10 διότι από άποψη hardware είναι παντοδύναμο!Στα του note και εγώ το απεριψα διότι παραειναι σαν τηλεκοντρόλ και με αυτό το δακτυλικό δεν πάει πουθενά! Καλα το δακτυλικο δεν με ενδιαφερει ποτε δεν το δουλεψα...ομως πολυ μακροστενο,αλλα οθονη κ καμερα,φοβαμαι μην ξενερωσω απο οθονη ειναι κοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλα το δακτυλικο δεν με ενδιαφερει ποτε δεν το δουλεψα...ομως πολυ μακροστενο,αλλα οθονη κ καμερα,φοβαμαι μην ξενερωσω απο οθονη ειναι κοντα? Δες είναι πολύ καλή του mate,αλλά θεωρώ όχι τόσο όσο του note!Βέβαια για τα δικά μ γούστα δεν τίθεται θέμα διότι απεχθάνομαι τα samsung λόγω touchwiz οπότε το emui είναι απο τα πλέον αλαγκαριστα λειτουργικά!Εν κατακλείδι θεωρώ ότι στα μονα που υπερτερεί το note (αν εξαιρέσεις το πενάκι) είναι η οθόνη και ενδεχομένως σε κάποιους τομείς η κάμερα αν και σου λέω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τις πραγματικές δυνατότητες του mate! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Από ois στο βίντεο τι λέει ρε παιδιά επειδή εκθειάζεται τις φωτογραφικές του ικανότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Από ois στο βίντεο τι λέει ρε παιδιά επειδή εκθειάζεται τις φωτογραφικές του ικανότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό φωτογραφίες πάρα πολύ καλά video άστο καλύτερα με camera turbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Στο βιντεο δεν συμβαδιζει με την εξελιξη. Πανω κατω οπως και το ΜΑΤΕ 9. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Γεια σε όλους! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό(αν οχι ασ σβηστει), αλλά ξεκίνησα μια ομάδα στο FB για όλους τους Έλληνες κατόχους συσκευών Huawei,,(Οποιοδήποτε μοντέλο). Σας προσκαλώ να μεγαλώσουμε την ομάδα! https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts