alextrela Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 (edited) Ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα η νέα εντυπωσιακή ναυαρχίδα της εταιρίας που έρχεται να συναρπάσει σε όλα τα επίπεδα. http://consumer.huawei.com/en/phones/mate10-pro/ Θα κυκλοφορήσει μέσα Νοεμβρίου στην Ευρώπη με τιμή 799 ευρώ. Huawei Mate 10 Pro In-depth Hands On (With Photo And Video Samples) Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Edited October 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Τελικά ισχύει ότι μόνο το Pro θα ερθει Ευρώπη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Ναι ισχύει σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Το απλό Ελλάδα σίγουρα όχι,τώρα αν βγει σε άλλες ευρωπαϊκές θα δείξει. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Edited October 16, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ωραίο φαίνεται...αναμένουμε αναλυτικά χαρακτηριστικά βασικά σε ότι αφορά Ραδιόφωνο FM και θύρα υπερηθρων. Έχω περάσει σχεδόν από όλα τα Mate αλλά αυτή τη φορά μίας και κάτοχος του Samsung galaxy note 8 duos που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μού το Ραδιόφωνο και οι υπέρυθρες είναι για εμένα κανόνας για να αφήσω έστω και για λίγο το ΝΟΤΕ 8 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Ωραίο φαίνεται...αναμένουμε αναλυτικά χαρακτηριστικά βασικά σε ότι αφορά Ραδιόφωνο FM και θύρα υπερηθρων. Έχω περάσει σχεδόν από όλα τα Mate αλλά αυτή τη φορά μίας και κάτοχος του Samsung galaxy note 8 duos που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μού το Ραδιόφωνο και οι υπέρυθρες είναι για εμένα κανόνας για να αφήσω έστω και για λίγο το ΝΟΤΕ 8 Υπερυθρες ναι,ραδιο fm δεν θα εχει... https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-8854.php Edited October 16, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Παιδιά ξέρουμε τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ωραίο φαίνεται...αναμένουμε αναλυτικά χαρακτηριστικά βασικά σε ότι αφορά Ραδιόφωνο FM και θύρα υπερηθρων. Έχω περάσει σχεδόν από όλα τα Mate αλλά αυτή τη φορά μίας και κάτοχος του Samsung galaxy note 8 duos που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μού το Ραδιόφωνο και οι υπέρυθρες είναι για εμένα κανόνας για να αφήσω έστω και για λίγο το ΝΟΤΕ 8 Σωστός Υπερυθρες ναι,ραδιο fm δεν θα εχει... https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-8854.php Tsiglas πάλι καλά που δεν έχει μπας και στεριοσουμε και σε καμία συσκευή χαχαχαχ . Εγώ προσωπικά μετά από την ανακοίνωση μόλις γλύτωσα 800€. Καλο μεν πολύ καλό αλλά ελαφρος βελτίωση από το 9αρι στο 11 αν συνεχίσει έτσι θα είμαι παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Το μπλε είναι πολύ ωραία. Και ευτυχώς κράτησαν τις τιμές σχετικά χαμηλά. Για 6 gb ram και για 128 gb αποθηκευτικό περίμενα 1000κο! Πάλι καλά. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παιδιά ξέρουμε τιμές; 799 ευρώ το συμπλήρωσα στο πρώτο post. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 To Midnight Blue είναι πολύ όμορφο. Επίσης μου αρέσει που επιτέλους έβαλαν Amoled οθόνη. Λέτε να το είναι όπως το mate 8 dual full active ή πλέον το ξεχνάμε τελείως όπως και στο mate 9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 To Midnight Blue είναι πολύ όμορφο. Επίσης μου αρέσει που επιτέλους έβαλαν Amoled οθόνη. Λέτε να το είναι όπως το mate 8 dual full active ή πλέον το ξεχνάμε τελείως όπως και στο mate 9 ? Το ξεχνάμε δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εγώ θα το πάρω μόνο και μόνο επειδή άνοιξε η παρουσίαση με despacito... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εγώ θα το πάρω μόνο και μόνο επειδή άνοιξε η παρουσίαση με despacito... :lol::lol::lol:Κλαιω:lol::lol::lol: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλή τιμή το Mate 10 pro σε σχέση με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Υπερυθρες ναι,ραδιο fm δεν θα εχει... https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-8854.php Τελικά υπέρυθρες έχει κανονικά φαίνεται η θύρα στις φωτογραφίες αλλά και το αναφέρει ξεκάθαρα ο "Myphone" στην παρουσίαση του.... Οπότε μένει αδιευκρίνιστο μόνο το θέμα του Fm radio το οποίο έλειπε και απο το Mate 9 αν θυμάμαι καλά... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός Tsiglas πάλι καλά που δεν έχει μπας και στεριοσουμε και σε καμία συσκευή χαχαχαχ . Εγώ προσωπικά μετά από την ανακοίνωση μόλις γλύτωσα 800€. Καλο μεν πολύ καλό αλλά ελαφρος βελτίωση από το 9αρι στο 11 αν συνεχίσει έτσι θα είμαι παρών. Καλά τα λες :D αλλά η μόνη συσκευή πού μάς βλέπω να στεριωσουμε έρχεται από το μέλλον...και ονειρεύομαι-αναφέρομαι σε ένα ύπερτουμπανο επεξεργαστικα τηλέφωνο με απίστευτη καμερα, υπέρυθρες, Fm radio, sd card, stereo speakers,μπαταρία βράχος σε φυσιολογικες διαστασεις ανεξαρτήτου πάχους* αλλα οπωσδήποτε αναδιπλουμενη οθόνη μεγαλύτερη από 7.9 ίντσες ανεξαρτήτου σχήματος... Εκεί κάπου θα σταματούσαν να ψάχνω.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τελικά υπέρυθρες έχει κανονικά φαίνεται η θύρα στις φωτογραφίες αλλά και το αναφέρει ξεκάθαρα ο "Myphone" στην παρουσίαση του.... Οπότε μένει αδιευκρίνιστο μόνο το θέμα του Fm radio το οποίο έλειπε και απο το Mate 9 αν θυμάμαι καλά... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά τα λες :D αλλά η μόνη συσκευή πού μάς βλέπω να στεριωσουμε έρχεται από το μέλλον...και ονειρεύομαι-αναφέρομαι σε ένα ύπερτουμπανο επεξεργαστικα τηλέφωνο με απίστευτη καμερα, υπέρυθρες, Fm radio, sd card, stereo speakers,μπαταρία βράχος σε φυσιολογικες διαστασεις ανεξαρτήτου πάχους* αλλα οπωσδήποτε αναδιπλουμενη οθόνη μεγαλύτερη από 7.9 ίντσες ανεξαρτήτου σχήματος... Εκεί κάπου θα σταματούσαν να ψάχνω.... Ξεκουράσου τώρα, θα αρχίσω να ψάχνω εγώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τελικά υπέρυθρες έχει κανονικά φαίνεται η θύρα στις φωτογραφίες αλλά και το αναφέρει ξεκάθαρα ο "Myphone" στην παρουσίαση του.... Οπότε μένει αδιευκρίνιστο μόνο το θέμα του Fm radio το οποίο έλειπε και απο το Mate 9 αν θυμάμαι καλά... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά τα λες :D αλλά η μόνη συσκευή πού μάς βλέπω να στεριωσουμε έρχεται από το μέλλον...και ονειρεύομαι-αναφέρομαι σε ένα ύπερτουμπανο επεξεργαστικα τηλέφωνο με απίστευτη καμερα, υπέρυθρες, Fm radio, sd card, stereo speakers,μπαταρία βράχος σε φυσιολογικες διαστασεις ανεξαρτήτου πάχους* αλλα οπωσδήποτε αναδιπλουμενη οθόνη μεγαλύτερη από 7.9 ίντσες ανεξαρτήτου σχήματος... Εκεί κάπου θα σταματούσαν να ψάχνω.... Τίποτα δεν θες μια απλή καθημερινή συσκευή δλδ. Οκ χαχαχα θέλω και εγώ μια τέτοια. Υ. Γ Χρώμα δεν είπες. Μήπως γνήσιο χαμελεον να αλλάζει χρώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Τίποτα δεν θες μια απλή καθημερινή συσκευή δλδ. Οκ χαχαχα θέλω και εγώ μια τέτοια. Υ. Γ Χρώμα δεν είπες. Μήπως γνήσιο χαμελεον να αλλάζει χρώματα; Καλά....καλα....καλο μελετα και έρχεται....ισως το 2018.... Εντάξει εκεί που έλιωσα δεν είναι ο τύπος με το τάμπλετ κουμουτσα αλλά με τα σχόλια που γράφουν κάτω από το βίντεο.... Δεν υπάρχουν.... Edited October 17, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλά....καλα....καλο μελετα και έρχεται....ισως το 2018.... Εντάξει εκεί που έλιωσα δεν είναι ο τύπος με το τάμπλετ κουμουτσα αλλά με τα σχόλια που γράφουν κάτω από το βίντεο.... Δεν υπάρχουν.... Με κάτι παρόμοιο θα αγοράζουμε 1 και θα ξένοιαζουμε μια 3ετια minimum. Αλλά έχουμε 3-5 έτη πιστεύω ακόμα να δούμε μια υλοποίηση που να έχει λύσει τις παιδικές αρχικές ασθενείες. Έως τότε θα σφαζόμαστε στα φόρουμ ποιος την έχει την καλύτερη και μεγαλύτερη :lol: Σε οθόνη η αυτονομία η κάμερα η άλλα feature.:p Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 https://jmcomms.com/2017/10/17/huawei-mate-10-pro-camera-images-part-1/ Ένα πρώτο δείγμα από την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Συγκρητικό με Mate 9 https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro_vs_mate_9_camera_shootout-news-27774.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Βλέπω ότι θα έχει Bluetooth 4.2 και όχι 5. Για VoLTE και WIFI CALLING δεν βλέπω πουθενά, μάλιστα ρώτησα στο Twitter της Huawei χθες αλλά δεν πήρα ακόμη απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Βλέπω ότι θα έχει Bluetooth 4.2 και όχι 5. Για VoLTE και WIFI CALLING δεν βλέπω πουθενά, μάλιστα ρώτησα στο Twitter της Huawei χθες αλλά δεν πήρα ακόμη απάντηση. Για το volte μίλησαν αναλυτικά στην παρουσίαση ότι δηλαδή και οι 2 σιμ θα υποστηρίζουν 4g και volte.... Οπότε οκ.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Για την έκδοση Bluetooth ναι μεν είναι 4.2 αλλά τουλάχιστον υποστηρίζει τα 2 πιο σύγχρονα και υψηλών προδιαγραφών audio codec για μέγιστη απόδοση ακουστική εμπειρία δηλαδή AptX HD και LDAC. Διότι πχ η Samsung έχει την 5 αλλά χωρίς την υποστήριξη των πάνω υψηλής πιστότητας audio codec. Για όσους βέβαια έχουν αντίστοιχα Bluetooth ακουστικά που τυχαινει να έχω στην κατοχή μου από πέρσι μάλιστα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 https://www.dxomark.com/huawei-mate-10-pro-oustanding-still-image-performance/ 97 στο DXOMARK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts