Leon_08 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Θα ήθελα και εγώ επίσης να να μας πεις σε ποιό post υπάρχουν οι οδηγίες για να αφαιρεθούν τα on screen buttons.Οι οδηγίες της εφαρμογής δεν επαρκούν; Μετά μπορούμε εύκολα να επαναφέρουμε το κινητό όπως ήταν με τα on screen buttons απλά κάνοντας απεγκατάσταση την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Επαρκουν και της εφαρμογης οι οδηγιες μεσα στο playstore και ολα επανερχονται μολις απεγκατασταθει η εφαρμογη. Και μεσα απ την εφαρμογη. Αλλα ο φιλος αφου τα εχει γραψει,θα διευκολυνει πολυ την κατασταση. Και αν θελει να τα κοπιαρουμε και στο τοπικ του ΧΖ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Δεν είναι κάτι δύσκολο ρε παιδιά. Αυτή είναι η εντολή που δίνεται από το PC μέσω ADB adb shell pm grant com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS Μετά μέσα από την εφαρμογή υπάρχει διακόπτης που κρύβει τα κουμπιά, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κάνουμε απεγκατασταση την εφαρμογή, πριν, επαναφέρουμε τα κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μετά από 4 μήνες με το xz1 ένα έχω να πω..... Lumia 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Μετά από 4 μήνες με το xz1 ένα έχω να πω..... Lumia 930 εννοείς οτι αναπολείς το nokia ή ότι είναι τόσο χάλι όσο το lumia? Edited April 25, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Παρατήρησα ότι το θέμα με το WiFi ξεκίνησε όταν ξεκίνησα να αφήνω το Bluetooth ανοιχτό για να συγχρονίζει το fitness tracker. Το έκλεισα και πλέον συνδέεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 εννοείς οτι αναπολείς το nokia ή ότι είναι τόσο χάλι όσο το lumia? οχι ρε φιλε εννοω ποσο απροβληματιστο ηταν το lumia, αστα να πανε πρεπει να ζησουμε με το bug του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Παιδιά έχουμε night light mode στο κινητο σαν επιλογή; χωρίς δλδ να πρέπει να κατεβάσουμε κάποια εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εφαρμογή μόνο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αυτή εδώ η λειτουργία γιατί δεν κάνει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 τι app είναι αυτό? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) τι app είναι αυτό? Δεν είναι app είναι ρύθμιση στις επιλογές προγραμματιστων. Αλλά δεν κάνει κάτι... Ήμουν μ ένα φίλο χθες βράδυ που έχει iPhone x και είδα τα χρώματα ήταν πιο κίτρινα. Τον ρώτησα και μου λέει night light mode μπαίνει αυτόματα. Εσένα δεν έχει μου λέει; όχι λέω :/ Edited April 26, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Δεν είναι app είναι ρύθμιση στις επιλογές προγραμματιστων. Αλλά δεν κάνει κάτι... Ήμουν μ ένα φίλο χθες βράδυ που έχει iPhone x και είδα τα χρώματα ήταν πιο κίτρινα. Τον ρώτησα και μου λέει night light mode μπαίνει αυτόματα. Εσένα δεν έχει μου λέει; όχι λέω :/ ααα ναι,αυτό που δεν κουράζει τα μάτια και βοηθάει για τον ύπνο. Κιτρινίζει την οθόνη. Το έχει και το ΧΖ3. Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 ααα ναι,αυτό που δεν κουράζει τα μάτια και βοηθάει για τον ύπνο. Κιτρινίζει την οθόνη. Το έχει και το ΧΖ3. Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ! Εγώ το χρησιμοποιουσα αρκετά στο παλιό κινητό με app. Γιατί να μην το χει και το xz1 σαν επιλογή; δεν είναι κάτι. Τα περισσότερα κινητά το έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Αυτη η ρυθμιση δεν κανει τιποτα απολυτως ουτε στο ΧΖ3. Ο νυχτερινος (κιτρινωπος) φωτισμος ειναι στις ρυθμισεις-προβολη- νυχτερινος φωτισμος και επιλεγεις ποτε και ποσο κιτρινη αποχρωση. Και δουλευει μια χαρα. Η ρυθμιση που λεει ο φιλος θα ηταν κατι σαν dark mode με μαυρα μενου κλπ αλλα δυστυχως παπαλα... Edited April 26, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Θα μπορούσε να το έχει κ το xz1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Πέρισυ σαν σήμερα λοιπόν ήρθε στη κατοχή μου το XZ1. Εντυπωσεις; μετά από ένα χρονο; Θα πω κατι σύντομο... Σίγουρα θα το έχω ακόμα δύο η τρία χρόνια η όσο αντέξει τέλος πάντων... Με πάρα πολύ δουλειά με 15 ωρε; σχεδόν στο χέρι το χαίρομαι κάθε μέρα και πιο πολύ... Και το βασικότερο είναι ότι πάει πιο σφαίρα ακόμα και από κινέζικα με Snap 845 ... ( Άτιμο Miui καταστροφή ειααι) Τέλος πάντων απ ότι καταλάβατε είμαι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος και όπως και με κάθε Sony που έχει πέσει στα χέρια μου... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Έχει κάποιος να προτείνει έναν γρήγορο φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Παρατήρησα ότι το θέμα με το WiFi ξεκίνησε όταν ξεκίνησα να αφήνω το Bluetooth ανοιχτό για να συγχρονίζει το fitness tracker. Το έκλεισα και πλέον συνδέεται κανονικά.Το δοκίμασα και εγώ σήμερα. Πέτυχα WiFi που έκανε τα γνωστά κόλπα κ με το που έκλεισα το bt, συνδέθηκε κατευθείαν Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Έχω δέκα μέρες το κινητό και το κουμπί της αυξομείωσης της έντασης κουνιέται έχει συμβεί και σε άλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Εμένα όχι ,το έχω σε θήκη αλλά το έβγαλα και όχι είναι σταθερά τα κουμπιά. Ένα τσικι τσικι το κάνουν (πως να το περιγράψω διαφορετικά) εάν τα χαϊδεύεις με το δάχτυλο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Είναι λίγο ψεύτικα. Δουλεύουν κανονικά αλλά κουνιούνται ιδιαίτερα της αυξομείωσης του ήχου. Μου κάνει εντύπωση γιατί το έχω λίγες μέρες και σκέφτομαι τι θα γίνει μετά από καιρό. Για service δεν το σκέφτομαι καθώς μου φαίνεται ότι φταίει η ποιότητα κατασκευής και δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα. Ας μας διαφωτισουν και κάποιοι που το έχουν καιρό τι γίνεται με κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εμενα ειναι σχεσον 1μιση χρονο η συσκευή. Δεν ειναι καινούργια. Και κανουν αυτο που εγραψα πριν. Βεβαια κατω απο την θηκη δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Mpoρεί να ακουστεί αστείο αλλά την υποδοχή για την κάρτα sim πως την τραβήξαμε έξω ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Mpoρεί να ακουστεί αστείο αλλά την υποδοχή για την κάρτα sim πως την τραβήξαμε έξω ρε παιδιά; Έτσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts