Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως περα απο τα παραπονα μας ειναι μια καλη συσκευη και μπηκε και παλι στα 229 ευρω στο Public.Εγω το ειχα παραγγειλει απο Πλαισιο.

Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση.. Εγώ προσωπικά με το Wifi δεν ξαναειχα θέμα μετά τη τελευταία αναβάθμιση..

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

καλησπερα ειμαι ενα βημα πριν το χτυπησω γιατι φοβαμαι το ποκοφον απο θεμα εγγυησης μεσω σκρουτζ. τα σπεκς αξιζουν με το παραπανω απλα με προβληματιζουν αυτα που μ λετε

Επειδή θέλω να περάσω την ρομ που έχει το vowifi, γνωρίζετε ποια απ όλες να διαλέξω να περάσω; το κινητό μοθ είναι από πλαίσιο αγορασμένο αλλά δεν έχει την επιλογή. Σε παλιές μου συσκευές είχα κανονικά άρα δεν είναι εκεί το θέμα το έχω ενεργοποιημενο.

Και επίσης τώρα πια με ποιο εργαλείο περνάμε τις ρομ; εγώ έχω μείνει στο ζ3 που χρησιμοποιούσα το pc companion.

Από θέμα εγγύησης πιστεύω δεν παίζει θέμα σωστά;

Καλή μας μέρα

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ενα θεμα με το wifi εχει το οποιο ειχα,και λεω ειχα γιατι παω κανενα 15νθημερο χωρις διακοπή.

Και ο φιλος aras που πέτυχε διανα στο κομμάτι του.

Κατα τα αλλα ειναι vfm μεχρι τα μπούνια.

καλησπερα ειμαι ενα βημα πριν το χτυπησω γιατι φοβαμαι το ποκοφον απο θεμα εγγυησης μεσω σκρουτζ. τα σπεκς αξιζουν με το παραπανω απλα με προβληματιζουν αυτα που μ λετε

Το Pocophone έχει εγγύηση 1 χρόνο από Κίνα,μόνο απο 2-3 συγκεκριμένα καταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες έχουν εγγύηση 2 χρόνια από Ελλάδα γιατί μόνο αυτοί φέρνουν συσκευές που έχει εισάγει η αντιπροσωπεία για Ελλάδα.Οπότε η τιμή πάει κάπου στα 360€.

Επίσης έχω διαβάσει οτι έχει προβλήματα.

Στα 230€ που έχει το XΖ1 οτι αγοράσεις θα είναι αρκετά κατώτερο σε Hardware και σε κάμερα,αλλά καλύτερο design και μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο πλαίσιο.Επίσης μπορεί να είναι κατώτερο στην ποιότητα των υλικών.

Συν οτι το UI της Sony είναι "ελαφρύ",χωρίς lag.Γενικώς το XZ1 είναι γρήγορο παντού,δεν ζεσταίνεται και παίζει τα πάντα απο games.Πολύ καλό Gps,καλή κάμερα,πολύ καλό βίντεο,stereo speakers,αδιάβροχο,με καλή διαχείριση μπαταρίας,Ram και καλή οθόνη.

Αν είχε μπαταρία 3.000 mAh,OIS,έπαιρνε Gcam και δεν είχε τα on screen buttons θα ήταν τέλειο.Σχετικά με το design προσωπικά θα προτιμούσα τις μικρές καμπύλες του Nokia 8 λόγω εμφάνισης και γιατί δεν βολεύει στις τσέπες,ενοχλεί.Τα μεγάλα του bezels με ενοχλούν λιγότερο.

Επειδή θέλω να περάσω την ρομ που έχει το vowifi, γνωρίζετε ποια απ όλες να διαλέξω να περάσω; το κινητό μοθ είναι από πλαίσιο αγορασμένο αλλά δεν έχει την επιλογή. Σε παλιές μου συσκευές είχα κανονικά άρα δεν είναι εκεί το θέμα το έχω ενεργοποιημενο.

Και επίσης τώρα πια με ποιο εργαλείο περνάμε τις ρομ; εγώ έχω μείνει στο ζ3 που χρησιμοποιούσα το pc companion.

Από θέμα εγγύησης πιστεύω δεν παίζει θέμα σωστά;

Καλή μας μέρα

Υπήρχε ένας οδηγός για την αλλαγή ROM από κάποιο άλλο μέλος αλλα δεν το βρίσκω. Νομίζω πως μέσω του Xperifirm κάνεις την αλλαγή ή του flashtool. Μια αναζήτηση θα σε βοηθήσει περισσότερο ;)

Εγώ την έκανα μέσω του τελευταίου flashtool. Βάζεις το firmware της cosmote που θα δεις στην λίστα

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλα διαβαζω διαφορα για το σερβις της σονυ κλπ. εχω λιγο καιρο μεχρι να επιλεξω οποτε μπορει να επιστρεψω.

Anda και Vrasidas σας ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω απόψε
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Administrators
Παντως σαν αυτο το τηλεφωνο δεν εχει κανενα αλλο τοσο συχνες ενημερωσεις μου φαινεται.

Είναι ένα από τα καλά της Sony γενικότερα.

Modpic.gif

Με την τελευταία αναβάθμιση νομίζω επέστρεψε και το θέμα με το WiFi. Μόνο με άνοιξε κλείσε το airplane mode επανέρχεται και μου το έχει κάνει ήδη 2 φορές από χθες.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Με την τελευταία αναβάθμιση νομίζω επέστρεψε και το θέμα με το WiFi. Μόνο με άνοιξε κλείσε το airplane mode επανέρχεται και μου το έχει κάνει ήδη 2 φορές από χθες.

Εγώ πλέον (να μην το ματιάξω) είμαι "καθαρός" από wifi problem εδώ και μερικές μέρες.:p

Και έχω και την τελευταία αναβάθμιση.

Εγω παλι το ματιασα και εκανε μια διακοπή χθές.

Εγω το εχω εντοπίσει,στην δουλεια που ειμαι μακριά και οταν έχει υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα μαζι το παρατάει και λογικά ψάχνει για καλύτερη εναλλακτική-δε βρίσκει και ξαναμπαίνει στα καπάκια.

Σκέφτομαι κιολας μην ειναι καμια πατέντα του στυλ

-θα βγω θα ξαναμπω μηπως ως νέα συσκευή στο δίκτυο πετύχω καλύτερα αποτελέσματα μιας και σέρνεται αυτη τη στιγμή.

Ισχύει κατι τέτοιο γενικά ξέρετε εσείς οι μύστες της τεχνολογίας;

Δηλαδη ο νεος στο δίκτυο πιάνει καλύτερα απο μια συσκευή που εχει λογκαρει εδώ και ώρα!

3.5 μήνες που έχω το κινητό δεν μου έχει κάνει ποτέ αποσύνδεση,ούτε πρόβλημα με την οθόνη.

Ομως δεν νομίζω να έχει δυνατό Wi-Fi,απο τον 1ο όροφο στον 4ο πιάνει με δυσκολία 1 γραμμή σήμα και το χάνει,το J5 2017 του αδερφού που είναι πολύ πιο φθηνό,πιάνει 1 γραμμή και την κρατάει,δηλαδή μπορεί να ανοίξει απλές εφαρμογές πχ Sound Cloud η Instagram,βίντεο δύσκολα.Μέσα στο σπίτι από ότι θυμάμαι,αν απομακρυνθώ μερικά μέτρα το σήμα εξασθενεί.

Δεν δικαιολογείται για ναυαρχίδα με τιμή εκκίνησης τα 600€.Ειδικά το flash.Οχι μόνο δεν έχει dual led flash αλλά είναι αρκετά αδύναμο.Το S4 mini που έχω,είναι μπροστά του σαν φακός.Οπως και το J5 2017 και άλλα πολλά κινητά.

Επίσης υπενθυμίζω τον ηλίθιο περιορισμό της Sony που δεν επιτρέπει την γρήγορη ανταλλαγή αρχείων μέσω Wi-Fi direct με καμία εφαρμογή.Δεν γίνεται να στείλω μεγάλα αρχεία με Bluetooth,μόνο εικόνες.Οπότε αναγκαστικά τα μεταφέρω μέσω του PC στο κινητό του αδερφού μου όταν θέλω να του στείλω η να μου στείλει κάτι.

Τα άλλα μειονεκτήματά του είναι τα on screen buttons,η έλλειψη OIS και που δεν παίρνει Gcam.

Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο κινητό.Μέχρι 300€ τα αξίζει,όχι παραπάνω.Μάλλον το επόμενο κινητό μου θα είναι Samsung απο S9 και πάνω.Δυστυχώς δεν έχει αξία μεταπώλησης,αλλιώς θα το σκεφτόμουν,δεν υπάρχει περίπτωση να το "σκοτώσω".

Edited by Leon_08

καλα το φλας!!!!!!!

άστο μια πυγολαμπίδα γερικη με μπαστουνι.

εγω το χαιρομαι ειναι κροτιδα στα χρηματα αυτα και βγαζω και πολυ καλες φωτογραφιες (εαν πας και λιγο edit θα δεις οτι υπαρχει πληροφορια που δεν περιμενες και ανεβαινεις πολυ) με αυτο και βιντεο.

μη το σκοτωσεις αμαρτια ειναι,θα σε παει μπαλα χρονια ολοκληρα.καλυτερα που λεμε αν θα παρεις αλλο μετα απο καιρο αυτο να το δωσεις σε συγγενη φιλο παρα σκοτωμενο σε εναν ξενο.

δεν εχω μετανιωσει στο ελαχιστο.

τι να επερνα στα 230;xiaomi απο σκρουτζομαγαζο;απο bangood;

οχι ευχαριστω εχω κριση και διαλέγω,δεν χρειαζομαι τον καθε unboxoμαπα να μου δωσει κουπονι και να ακουσω τον παπα του.

στο κατω κατω το z5c μου του 15 τωρα που μιλαμε παει σε ταχυτητα και αυτονομια οπως τοτε,το ios του android λεμε ειναι η sony,συσκευη για παντρεια!!!

• The title was changed to Sony Xperia XZ1