Chieftakos Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Τελικά η συσκευή θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα...η θα το ψάχνουμε απέξω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Τελικά η συσκευή θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα...η θα το ψάχνουμε απέξω;; Εγω το παρήγγειλα χθες κατευθείαν από htc europe. Πριν λίγες ήταν στο skroutz με τιμή 900+ € Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Εγω το παρήγγειλα χθες κατευθείαν από htc europe. Πριν λίγες ήταν στο skroutz με τιμή 900+ €Υπάρχουν και άλλα έξοδα αν το πάρω από htc Europe; πχ θα πληρώσω και τελωνείο; Βλέπω το εχει στα 800€ η htc. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Υπάρχουν και άλλα έξοδα αν το πάρω από htc Europe; πχ θα πληρώσω και τελωνείο; Βλέπω το εχει στα 800€ η htc. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει τελωνείο, είσαι στην Ευρώπη. Αν γραφτεις μέλος στο htc club σου κάνει έκπτωση και βγαινει πιο φθηνό Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Έχω το S7 και θέλω να κάνω την μετάβαση σε ένα νέο Κινητό για μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία. Είμαι ανάμεσα σε MATE 10 PRO για την μπαταριά και την οθόνη του και Note 8 κυρίως για την γραφίδα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι η μπαταρία του και το μέγεθος της οθόνης (μακρόστενο) που θα με κάνουν να το μετανιώσω αν το πάρω. Οπότε αν κάποιος που είναι σε HTC U11+ και πριν είχε το note8 ή το mate 10 pro ας γράψει την εμπειρία του. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Δεν έχει τελωνείο, είσαι στην Ευρώπη. Αν γραφτεις μέλος στο htc club σου κάνει έκπτωση και βγαινει πιο φθηνό Μονο το μαυρο υπαρχει? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Μονο το μαυρο υπαρχει? Nαι, αυτο πηρα κι εγω Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=9V2vNhcsHpw πάρτε και το htc12 Με αγκομαχητά προχωρούν οι πωλήσεις smartphones της HTC σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά η Ταϊβανέζικη εταιρεία δεν τα παρατά και ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της με ονομασία HTC U12. Για του λόγου το αληθές, η HTC πραγματοποίησε επίδειξη της συσκευής σε εκδήλωση στην Ταϊβάν για τα δίκτυα 5G. Από εκεί προέρχονται οι εικόνες και το video, οι οποίες μας δείχνουν ότι το HTC U12 έφτασε ταχύτητα download 809.58Mbps και πιθανότατα αυτό αποτελεί ένδειξη ότι θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 845 SoC με το νέο ενσωματωμένο Qualcomm X20 LTE modem. Κατά τ’ άλλα, μπορούμε να διακρίνουμε ότι διαθέτει οθόνη αναλογίας 18:9 με ελάχιστα bezels και ότι η κατασκευή είναι ελαφρώς πιο καμπυλωτή σε σύγκριση με το HTC U11+. Αναμένεται με οθόνη 6.0” Super LCD6 QHD+ (2880 x 1440), 6GB μνήμη RAM και πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό. Edited February 6, 2018 by diaoloS Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9V2vNhcsHpw πάρτε και το htc12 Με αγκομαχητά προχωρούν οι πωλήσεις smartphones της HTC σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά η Ταϊβανέζικη εταιρεία δεν τα παρατά και ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της με ονομασία HTC U12. Για του λόγου το αληθές, η HTC πραγματοποίησε επίδειξη της συσκευής σε εκδήλωση στην Ταϊβάν για τα δίκτυα 5G. Από εκεί προέρχονται οι εικόνες και το video, οι οποίες μας δείχνουν ότι το HTC U12 έφτασε ταχύτητα download 809.58Mbps και πιθανότατα αυτό αποτελεί ένδειξη ότι θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 845 SoC με το νέο ενσωματωμένο Qualcomm X20 LTE modem. Κατά τ’ άλλα, μπορούμε να διακρίνουμε ότι διαθέτει οθόνη αναλογίας 18:9 με ελάχιστα bezels και ότι η κατασκευή είναι ελαφρώς πιο καμπυλωτή σε σύγκριση με το HTC U11+. Αναμένεται με οθόνη 6.0” Super LCD6 QHD+ (2880 x 1440), 6GB μνήμη RAM και πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό.Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι είναι ενα πρωτότυπο απλά του 12. Μοιάζει με u11 plus και μάλλον έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο (σωθικά). Εννοώ οτι η συγκεκριμένη έχει δλδ χαρακτηριστικά του 12. Η εμφάνιση όμως, μπορεί και να μην είναι έτσι... Άλλωστε δεν πάνε καλα οι πωλήσεις, οπότε προτίμησαν να προμοταρουν ετσι την συσκευή τους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 τελικα εχουμε κανενα κατοχο εδω? το επιχειρησε κανεις? αρχιζω και το σκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 τελικα εχουμε κανενα κατοχο εδω? το επιχειρησε κανεις? αρχιζω και το σκεφτομαι... Πολλοί αγόρασαν και το πούλησαν... Αλλά τώρα πια έχει νόημα μόνο σε καλη τιμη. Αλλιώς περιμένεις U12... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 τελικα εχουμε κανενα κατοχο εδω? το επιχειρησε κανεις? αρχιζω και το σκεφτομαι... Καλησπέρα, έχω το κινητό περίπου 2 μήνες τώρα. Πραγματικά είναι το καλύτερο που είχα.. Πριν από αυτό είχα το u11 και το mate 10 pro. Αξίζει με χίλια η αγορά του, αν δεν μπορείς να περιμένεις το u12+ τον Μάιο. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπέρα, έχω το κινητό περίπου 2 μήνες τώρα. Πραγματικά είναι το καλύτερο που είχα.. Πριν από αυτό είχα το u11 και το mate 10 pro. Αξίζει με χίλια η αγορά του, αν δεν μπορείς να περιμένεις το u12+ τον Μάιο.απο που το πήρες φίλε μου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Από htc αγγλιας Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Από htc αγγλιαςσ ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα, έχω το κινητό περίπου 2 μήνες τώρα. Πραγματικά είναι το καλύτερο που είχα.. Πριν από αυτό είχα το u11 και το mate 10 pro. Αξίζει με χίλια η αγορά του, αν δεν μπορείς να περιμένεις το u12+ τον Μάιο. ειμαι και εγω ενα βημα πριν την αγορα παλι αλλα εκανα πισω..να θυμισω οτι ειχα και το u11 6gb και u11 4gb.δεν ξερω ποση διαφορα να υπαρξει αναμεσα στο u11+ περα απο την μπαταρια!υπαρχει καποιος που να το εχει σε amazing silver?ολοι σε translucent black το εχουν.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα παιδιά Νέος κι εγώ με την συσκευή Portrait mode δεν βλέπω στις φωτογραφίεςυπαρχει κάτι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα παιδιά Νέος κι εγώ με την συσκευή Portrait mode δεν βλέπω στις φωτογραφίεςυπαρχει κάτι;Ανεπίσημα με το pixelmod του arnova. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ανεπίσημα με το pixelmod του arnova. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσα η συσκευή official δεν έχει κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μέσα η συσκευή official δεν έχει κάτιhttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9.apk Για δοκίμασε Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9.apk Για δοκίμασε Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Χρησιμοποιώ την νυχτερινή λειτουργία Πώς γίνεται να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ αλλά να εξαφανιστεί η ειδοποίηση από οθόνη κλειδώματος και από notification center; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα παιδιά Νέος κι εγώ με την συσκευή Portrait mode δεν βλέπω στις φωτογραφίεςυπαρχει κάτι; Περιμένουμε εντυπώσεις καθώς είχες και το "μικρό" U11. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Περιμένουμε εντυπώσεις καθώς είχες και το "μικρό" U11. Δεν μπορώ ακριβώς να έχω πιστό συμπέρασμα γιατί θα έπρεπε να τα έχω δίπλα δίπλα Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά ότι τότε είχα το htc u11 και oneplus 5 8/128 και ενώ το oneplus ήταν πολύ καλό παρόλα αυτά το htc είχε το κάτι ποιοτικό παραπάνω και κατέληξα να το πουλήσω λίγο αργότερα από το oneplus Το πρόβλημα με το μικρόβιο του iphone δεν ξέρω πως να λύσω εκεί είναι που θέλω βοήθεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Χρησιμοποιώ την νυχτερινή λειτουργία Πώς γίνεται να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ αλλά να εξαφανιστεί η ειδοποίηση από οθόνη κλειδώματος και από notification center; Πας settings-notification βρισκεις την εφαρμογη και ξετικαρεις τη πρωτη πανω πανω επιλογη. 99% συνηθως δουλευει ετσι με ολες τις εφαρμογες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts