jp7rgv Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα παρακάτω tempered glass να μου πει γνώμη? https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi-mix-2-accessories/nillkin-xiaomi-mi-mix-2-mi-mix-2s-cp https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi-mix-2-accessories/nillkin-xiaomi-mi-mix-2-h-pro https://www.google.com/search?q=Xiaomi+mi+mix+2+mofi+tempered+glass&client=ms-android-xiaomi-rev1&biw=393&bih=613&tbm=isch&prmd=vni&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiFlPzy67rbAhXJYlAKHbSqAI4Q_AUIESgD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα παρακάτω tempered glass να μου πει γνώμη? https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi-mix-2-accessories/nillkin-xiaomi-mi-mix-2-mi-mix-2s-cp https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi-mix-2-accessories/nillkin-xiaomi-mi-mix-2-h-pro https://www.google.com/search?q=Xiaomi+mi+mix+2+mofi+tempered+glass&client=ms-android-xiaomi-rev1&biw=393&bih=613&tbm=isch&prmd=vni&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiFlPzy67rbAhXJYlAKHbSqAI4Q_AUIESgD Εγώ έχω το δεύτερο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει. Tα αποφεύγω αυτού του είδους τα tempered. Θα το δοκίμαζα όμως μόνο και μόνο επειδή είναι nillkin.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Επειδή έχει ένα αντίστοιχο κ η imak πιστεύω ότι θα κολλάει παντού αφού το mix2 δεν έχει κυρτά στις ακριες. Δεν θα είναι όπως τα πλαστικά τα γνωστά full. Πάντως με ένα τέτοιο έχεις λιγότερες επιλογές σε θήκες αφού κάποιες τα σηκώνουν. Άρα σίγουρα θα είναι καλό αλλά προσοχή ίσως δεν θα κάνει με όλες τις θήκες.Για εμένα το κλασικό τζαμί της nillkin είναι κορυφή και σε συνδυασμό με μια θήκη με χείλος στο γύρω γύρω δηλαδή να βγαίνει λίγο πάνω από την οθόνη νομίζω είσαι παραπάνω από κομπλέ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να κατεβάσει ενημερώσεις εφαρμογών από το κατάστημα εφαρμογών της xiaomi (apps) και μου βγάζει σφάλμα λήψης. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και επανεκκίνηση και το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο πρόβλημα μου εμφάνισε και όταν πήγα να κατεβάσω ένα θέμα αλλά με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής των θεμάτων λύθηκε. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη ιδέα; Ευχαριστώ. Edited June 10, 2018 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να κατεβάσει ενημερώσεις εφαρμογών από το κατάστημα εφαρμογών της xiaomi (apps) και μου βγάζει σφάλμα λήψης. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και επανεκκίνηση και το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο πρόβλημα μου εμφάνισε και όταν πήγα να κατεβάσω ένα θέμα αλλά με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής των θεμάτων λύθηκε. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη ιδέα; Ευχαριστώ.Για περιοχή έχεις επιλέξει Ελλάδα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Για περιοχή έχεις επιλέξει Ελλάδα? Έχω επιλέξει Ελβετία για να δουλεύουν και τα θέματα. Το γύρισα και σε Ελλάδα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω επιλέξει Ελβετία για να δουλεύουν και τα θέματα. Το γύρισα και σε Ελλάδα αλλά το πρόβλημα παραμένει.Δοκίμασε Ινδία να δεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εγώ το έχω βάλει Ρωσία που δεν αλλάζει και η ώρα και θέματα, καιρός δουλεύουν κομπλέ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Παιδια, επιρεάζει κάπου αλλού η αλλαγή χώρας εκτός από την ώρα; Πχ μήπως αλλάζουν τα αποτελέσματα αναζητήσης στην Google, στο GPS, ή σε κάποιες προτάσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Δοκίμασε Ινδία να δεις. Το δοκίμασα και ενημέρωσε τις περισσότερες εφαρμογές επιτυχώς. Θα επανέλθω αν παρατηρήσω κάτι περίεργο. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siou_atha Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν το mi mix 2 υποστήριζει wireless charger? Το mi mix 2s ξέρω ότι έχει σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν το mi mix 2 υποστήριζει wireless charger? Το mi mix 2s ξέρω ότι έχει σίγουρα! Όχι φίλε μου. Το λέω γιατί βάσει της ανακοίνωσης για το mi mix 2s είναι το πρώτο με κεραμική πλάτη που υποστηρίζει wireless charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν το mi mix 2 υποστήριζει wireless charger? Το mi mix 2s ξέρω ότι έχει σίγουρα!Δεν υποστηρίζει το mix2 wireless charging Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα το πουλάω το θηριακι(6gb-128gb),ειναι βιτρινατο,όποιον ενδιαφέρει,pm Edited June 14, 2018 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Μόλις έσκασε αναβάθμιση και κατεβαίνει... Update Φαίνεται να έχει διορθωθεί η ταχύτητα του πληκτρολογίου σε φουλ σκρεεν Και γενικά είναι ακόμα πιο σβέλτο! Edited June 15, 2018 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Μόλις έσκασε αναβάθμιση και κατεβαίνει... Update Φαίνεται να έχει διορθωθεί η ταχύτητα του πληκτρολογίου σε φουλ σκρεεν Και γενικά είναι ακόμα πιο σβέλτο! Ποια rom φορας φιλε μου?? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ποια rom φορας φιλε μου?? Global 9.6.1 πλέον.. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Global 9.6.1 πλέον.. official global?Ειναι η miui 10? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) official global?Ειναι η miui 10? Όχι 10 https://drive.google.com/file/d/1hp5YoAaW3fHwOkevFcZCPLN5bvOWGp4z/view?usp=drivesdk Edited June 15, 2018 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ευελπιστούμε σε καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όντως πάει σφαίρα !! Υπό δοκιμή και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εγώ είμαι ακόμα με την 9.5.8 δεν μου ήρθε ακόμα κάποιο update. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με το καινούργιο update. Το έχει δει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλημερα και μενα μου ηρθε πριν λιγο πρωτες παρατηρησεις κατι μικροαλλαγες στο μενου επαναφορα των θεματων αλλα μονο οτι εχεις κατεβασει και καλητερη αναγνωριση στον καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλημερα και μενα μου ηρθε πριν λιγο πρωτες παρατηρησεις κατι μικροαλλαγες στο μενου επαναφορα των θεματων αλλα μονο οτι εχεις κατεβασει και καλητερη αναγνωριση στον καιρο.Global stable έχεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Με global dev που τρέχω εγώ, ακόμα δεν έχω δει αναβάθμιση σε miui 10, η οποία ξεκίνησε να μοιράζεται από χθες απ όσο διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts