billy1986 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ναι άψογη έχει και η γυναίκα μου το Χ. Και η φωτεινότητα κομπλέ και στο αυτόματο. Μήπως το True Tone κλείνει από τους περιορισμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Μήπως το True Tone κλείνει από τους περιορισμούς; Δε νομίζω αλλά δεν το έψαξα κιόλας. Πηγαίνοντας πάνω πάνω στην αναζήτηση στις ρυθμίσεις και πληκτρολογώντας True Tone δεν βγάζει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Σε μη γνήσιες οθόνες απιθανο να δουλεύει το truetone. Επομένως αν έχει αλλάξει ο προηγούμενος κάτοχος οθόνη ίσως να ωφειλεται εκεί. Αν όχι, θα το απαντήσει η Document. Καλή τύχη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Σε μη γνήσιες οθόνες απιθανο να δουλεύει το truetone. Επομένως αν έχει αλλάξει ο προηγούμενος κάτοχος οθόνη ίσως να ωφειλεται εκεί. Αν όχι, θα το απαντήσει η Document. Καλή τύχη Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ ελπίζω να είναι πρόβλημα συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ευχαριστώ ελπίζω να είναι πρόβλημα συσκευής. Καλησπερα, Να ρωτησω σχετικα με το true tone.Ειναι λειτουργια των τελευταιων μοντελων μονο? Διοτι εχω το 6 plus κ δεν βρισκω κατι τετοιο εκτος της night shift λειτουργιας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπερα, Να ρωτησω σχετικα με το true tone.Ειναι λειτουργια των τελευταιων μοντελων μονο? Διοτι εχω το 6 plus κ δεν βρισκω κατι τετοιο εκτος της night shift λειτουργιας:) Από 8 και πάνω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Από 8 και πάνω είναι. καλως.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπερα, Να ρωτησω σχετικα με το true tone.Ειναι λειτουργια των τελευταιων μοντελων μονο? Διοτι εχω το 6 plus κ δεν βρισκω κατι τετοιο εκτος της night shift λειτουργιας:) Ναι Δεν υπάρχει στην συσκευή σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Η document μου απάντησε πως αν έχει αλλαχτεί η οθόνη σε μη εξουσιοδοτημένο σέρβις παύει να ισχύει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Η document μου απάντησε πως αν έχει αλλαχτεί η οθόνη σε μη εξουσιοδοτημένο σέρβις παύει να ισχύει η εγγύηση. Λογικό δεν είναι; Αυτό ισχύει ανέκαθεν και για όλες τις εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Λογικό δεν είναι; Αυτό ισχύει ανέκαθεν και για όλες τις εταιρίες. Φυσικά δεν αντιλέγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Πάντως στο internet υπάρχουν πολλές αναφορές στο συγκεκριμένο πρόβλημα, με απείραχτες συσκευές, χωρίς καμία αλλαγή οθόνης! Άρα λογικά, κάποιο update θα βγεί και γι’αυτό, εφόσον δεν έχει μπεί χέρι στην συσκευή σου.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Πάντως στο internet υπάρχουν πολλές αναφορές στο συγκεκριμένο πρόβλημα, με απείραχτεα συσκευές, χωρίς καμία αλλαγή οθόνης! Άρα λογικά, κάποιο update θα βγεί και γι’αυτό, εφόσον δεν έχει μπεί χέρι στην συσκευή σου.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παίζει να προφασιστουν πως έχει πειραχτεί η συσκευή για να μη μου κάνουν αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παίζει να προφασιστουν πως έχει πειραχτεί η συσκευή για να μη μου κάνουν αντικατάσταση; Όχι, δεν τα κάνουν αυτά όταν δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Όχι, δεν τα κάνουν αυτά όταν δεν υπάρχει λόγος. Πρώτη φορά θα πάω συσκευή σε σέρβις γι αυτό και ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τσέκαρε για αρχή τις βίδες, φαίνονται πειραγμένες, ή εργοστασιακές; Συνήθως φαίνεται από κει...αλλά αν δεν είναι, δεν κάνουν τέτοιες κινήσεις συνήθως. Δεν έχουν λόγο να αρνηθούν αλλαγή εφόσον την δικαιούσε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τσέκαρε για αρχή τις βίδες, φαίνονται πειραγμένες, ή εργοστασιακές; Συνήθως φαίνεται από κει...αλλά αν δεν είναι, δεν κάνουν τέτοιες κινήσεις συνήθως. Δεν έχουν λόγο να αρνηθούν αλλαγή εφόσον την δικαιούσε. Sent from my iPhone using Tapatalk Απείραχτες φαίνονται και έχουν λίγη σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Σκόνη λογικό να έχουν...φαγωμένες να μην είναι..αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που έχουν το συγκεκριμένο θέμα, και από οτι διαβάζω είναι μετά την αναβάθμιση σε 12.. Εδώ, πού συμφωνούν άλλοι 50... https://discussions.apple.com/thread/8541421 Κι εδώ επίσης, που έχουν πατήσει το “Me too”, άλλοι 104 χρήστες... https://discussions.apple.com/thread/8539421 Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 15, 2018 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να λυθεί σε επόμενο update Για bug μου μοιάζει εμένα που εμφανίζεται χωρίς λόγο σε κάποιες συσκευές χωρίς να έχουν πειραχτεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Μακάρι να είναι bug παιδιά γιατί έχω ξενερώσει πολύ άσχημα. Και έχω αγωνία γιατί είμαι εκτός και επιστρέφω Αθήνα Πέμπτη για να πάω document. Επίσης έχει πάει κανείς τη συσκευή του εκεί; Την ελέγχουν επιτόπου ή την αφήνεις εκεί και σε ενημερώνουν αργότερα; Και η συσκευή αντικατάστασης σε πόσες μέρες δίνεται; Edited October 15, 2018 by kostassa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Μακάρι να είναι bug παιδιά γιατί έχω ξενερώσει πολύ άσχημα. Και έχω αγωνία γιατί είμαι εκτός και επιστρέφω Αθήνα Πέμπτη για να πάω document. Κάνε λίγο υπομονή Σίγουρα θα είναι ενήμεροι και θα το δουλεύουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 μηπως εχετε δει καποιο αξιολογο bumper case σε gold? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis1421 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλησπερα σας,συγνωμη που ενοχλω και ισως να ειμαι εκτος θεματος,κια ερωτηση μοκο και αν μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω το iphone x και μου παρουσιαζει το ghost screen,ξαφνικα δηλαδη εκει ποθ βλεπω κατι στο utube βγαινει στην οθονη η ενδειξη pause του βιντεο μονη της χωρις να την ακουμπαω.....γνωριζει κανεις κατι να με βοηθησει? Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλησπερα σας,συγνωμη που ενοχλω και ισως να ειμαι εκτος θεματος,κια ερωτηση μοκο και αν μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω το iphone x και μου παρουσιαζει το ghost screen,ξαφνικα δηλαδη εκει ποθ βλεπω κατι στο utube βγαινει στην οθονη η ενδειξη pause του βιντεο μονη της χωρις να την ακουμπαω.....γνωριζει κανεις κατι να με βοηθησει? Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Μόνο στο YouTube στο κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis1421 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Συνηθως ναι,εκει το παρατηρω τις περισσοτερες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts