harislg Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ενός γνωστού μου το iPhone x όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και τον παίρνουν τηλ δεν χτυπάει ενώ άμα είναι ξεκλείδωτη κανονικά οι κλήσεις...παιζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ενός γνωστού μου το iPhone x όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και τον παίρνουν τηλ δεν χτυπάει ενώ άμα είναι ξεκλείδωτη κανονικά οι κλήσεις...παιζει κάτι? Πες τον να βγάλει το μην ενοχλείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ενός γνωστού μου το iPhone x όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και τον παίρνουν τηλ δεν χτυπάει ενώ άμα είναι ξεκλείδωτη κανονικά οι κλήσεις...παιζει κάτι? Κλήσεις δικτύου ή από κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Κλήσεις δικτύου ή από κάποια εφαρμογή; Από το κέντρο ελέγχου απλά το έχει τσεκαρισμενο. Σέρνει με το δάκτυλο από κάτω προς τα επάνω. Ένα σήμα σαν μισοφέγγαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Από το κέντρο ελέγχου απλά το έχει τσεκαρισμενο. Σέρνει με το δάκτυλο από κάτω προς τα επάνω. Ένα σήμα σαν μισοφέγγαρο. Γνωρίζω πως είναι το μην ενοχλείτε. Ρώτησα το χρήστη που αντιμετοπίζει το αναφερθέν πρόβλημα, αν γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, γιατί όσες εφαρμογές δεν έχουν υλοποιήσει το ειδικό kit κλήσεων της Apple έχουν θέματα με τη διαχείρηση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Χρησιμοποιει κανείς SwiftKey? Μου παγώνει ώρες ώρες και χάνεται και σαν default κάποιες φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Πολλά θεματα το x δυστυχώς, πράσινες γραμμές παγωματα οθόνης κτλ. Εκτός αυτού ο χρόνος να φορτιστεί είναι αστεία αργός, το σαμσουνγκ μου φορτιζε στο ίδιο power bank στη μισή ώρα κ με μεγαλύτερη μπαταρία!!! Και ή οθόνη ρε παιδιά σε βίντεο ούτε 5 ίντσες δεν πρέπει να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χρησιμοποιει κανείς SwiftKey? Μου παγώνει ώρες ώρες και χάνεται και σαν default κάποιες φορές εγω. δεν εχω παρατηρησει κατι μεχρι στιγμης Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χρησιμοποιει κανείς SwiftKey? Μου παγώνει ώρες ώρες και χάνεται και σαν default κάποιες φορές Στο 6ς που το εχω, το κανει αρκετα συχνα και παιζει να είναι πρόβλημα της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χρήση μπαταριας με υπόλοιπο 25% ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χρήση μπαταριας με υπόλοιπο 25% ;) https://s9.postimg.org/uwfsy12wv/26856198_10215128741472757_87108960_n.jpg Eγω εδώ ειμαι χωρίς φόρτιση ενδιάμεσα βέβαια εστω 1% Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πολλά θεματα το x δυστυχώς, πράσινες γραμμές παγωματα οθόνης κτλ. Εκτός αυτού ο χρόνος να φορτιστεί είναι αστεία αργός, το σαμσουνγκ μου φορτιζε στο ίδιο power bank στη μισή ώρα κ με μεγαλύτερη μπαταρία!!! Και ή οθόνη ρε παιδιά σε βίντεο ούτε 5 ίντσες δεν πρέπει να είναι Ότι να ναι. Τελείως άκυρο μήνυμα από έναν που θα ήθελε πολύ να το έχει προφανώς και το κράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χρήση μπαταριας με υπόλοιπο 25% ;) Τούμπανο θα έλεγα Κώστα!!! Για κάποιους που μου λένε ότι δεν έχει αρκετή μπαταρία να βγάλει μια εργάσιμη...χαχαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στο 6ς που το εχω, το κανει αρκετα συχνα και παιζει να είναι πρόβλημα της εφαρμογης. Ναι πρόβλημα της εφαρμογής είναι όλα τα άλλα πηγαίνουν σφαίρα. Θα χρησιμοποιούσα το ios keyboard αλλά το ελληνικό του πληκτρολόγιο μου φαίνεται τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirif Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. πήρα πρόσφατα το iphone x και στο viber σε μυστική συνομιλία, δεν υπάρχει ο μεγεθυντικός φακός για τα gif ενώ στις φανερές συνομιλίες υπάρχει κανονικά. γνωρίζει κάποιος τι να κάνω? (ξέρω δεν είναι και σοβαρό πρόβλημα, απλά το πρόσεξα και είπα να δω αν γίνεται) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripas Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημέρα παιδιά, κάτοχος Χ τις τελευταίες 20 μέρες. Ενώ στην αρχή είχα πάθει πλάκα με την μπαταρία και την διάρκεια, βλέπω από το 1ο update και ενώ έχω κάνει και το 2ο, αλλαγή προς το χειρότερο. Είναι δυνατόν το βράδυ σε διάστημα 6-7 ωρών (ενώ κοιμάμαι) χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε wifi/δεδομένα και καμία εφαρμογή, στην ουσία σε αδράνεια να πέφτει η μπαταρία 10%; Μήπως να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και δεν έκατσαν καλά οι αναβαθμίσεις; Υπάρχουν παρόμοια προβλήματα σε άλλους χρήστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημέρα παιδιά, κάτοχος Χ τις τελευταίες 20 μέρες. Ενώ στην αρχή είχα πάθει πλάκα με την μπαταρία και την διάρκεια, βλέπω από το 1ο update και ενώ έχω κάνει και το 2ο, αλλαγή προς το χειρότερο. Είναι δυνατόν το βράδυ σε διάστημα 6-7 ωρών (ενώ κοιμάμαι) χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε wifi/δεδομένα και καμία εφαρμογή, στην ουσία σε αδράνεια να πέφτει η μπαταρία 10%; Μήπως να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και δεν έκατσαν καλά οι αναβαθμίσεις; Υπάρχουν παρόμοια προβλήματα σε άλλους χρήστες; Μετά από κάθε αναβάθμιση να κάνεις και ένα hard reset ή επανεκκίνηση. Έτσι λύνονται πάντα τα προβλήματα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπέρα κ από μένα. Ρε παιδία υπάρχει ρύθμιση να εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπέρα κ από μένα. Ρε παιδία υπάρχει ρύθμιση να εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας ; Το ποσοστό φαίνεται μόνο αν κατεβάσεις τη μπάρα του Κέντρου Ελέγχου. Δυστυχώς δε χωράει να μπει μόνιμα στην αρχική. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Το ποσοστό φαίνεται μόνο αν κατεβάσεις τη μπάρα του Κέντρου Ελέγχου. Δυστυχώς δε χωράει να μπει μόνιμα στην αρχική. Aυτο με χαλαει παρα πολυ ρε γμτ...:( Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris567 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά από εχθές και εγώ κάτοχος ενός silver 64gb με την θήκη της apple τη δερμάτινη σε μαύρο χρωμα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να το φορτίσω με το fast charger του galaxy s8; Και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνεται κάποιες AR εφαρμογές όχι για κάποια συγκεκριμένη δουλειά απλά για χαβαλέ. Και κάτι που παρατήρησα με κάποιες εφαρμογές όπως clips-numbers-pages κλπ ότι δεν λειτουργούν και το μόνο που κάνουν όταν της τις ανοίγω είναι να πηγαίνει να ανοίξει η εφαρμογή, δεν εμφανίζει περιεχόμενο κι με πετάει πάλι στην αρχική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited January 13, 2018 by th0d0ris567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripas Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μετά από κάθε αναβάθμιση να κάνεις και ένα hard reset ή επανεκκίνηση. Έτσι λύνονται πάντα τα προβλήματα αυτά. Πράγματι μ' ενα hard reset έστρωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Aυτο με χαλαει παρα πολυ ρε γμτ...:( Δεν σε χαλάει το κλείσιμο των ανοιχτών εφαρμογών που είναι τα τα πρώτα Android? Φιλικά το λέω οχι προσωπικά, έμενα αυτό με ενοχλεί, θα μπορούσε να το κάνει όπως τα άλλα. Οχι να πατάς μια μια, είναι κάπως ενοχλητικό νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δεν σε χαλάει το κλείσιμο των ανοιχτών εφαρμογών που είναι τα τα πρώτα Android? Φιλικά το λέω οχι προσωπικά, έμενα αυτό με ενοχλεί, θα μπορούσε να το κάνει όπως τα άλλα. Οχι να πατάς μια μια, είναι κάπως ενοχλητικό νομίζω. Σε εχασα λιγακι... τι εννοεις; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δεν σε χαλάει το κλείσιμο των ανοιχτών εφαρμογών που είναι τα τα πρώτα Android? Φιλικά το λέω οχι προσωπικά, έμενα αυτό με ενοχλεί, θα μπορούσε να το κάνει όπως τα άλλα. Οχι να πατάς μια μια, είναι κάπως ενοχλητικό νομίζω. Θα μπορούσαν να το αφήσουν όπως ήταν μέχρι τώρα...Έχεις δίκιο ....που να κάθεσαι να σημαδεύεις το χ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts