Tasos19s Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Συμφωνω,το SE ειναι τρομερή συσκευή και απο τον Σεπτέμβρη που το έχω ειναι ενα κινητο τσέπης που κανει τα παντα. Η καμερα μια χαρα και το βιντεο,ασύρματη φόρτιση με Qi εχεις κανονικα. 3Gb Ram ειναι υπέρ αρκετα,νομιζω το 8 ερχόταν με 2Gb. Πριν ειχα Android,συγκεκριμενα Xiaomi με 4Gb Ram. Στα μεταχειρισμένα βλεπω στα 250-270€ το 8αρι και στα 350€ το SE. Δεν θα το έλεγα τρομερή συσκευή εγω πάντως Εντάξει μια συσκευή compact που με λίγα λεφτά κάνει την δουλειά της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Δεν θα το έλεγα τρομερή συσκευή εγω πάντως Εντάξει μια συσκευή compact που με λίγα λεφτά κάνει την δουλειά της Πάντα μιλάμε για τα χρήματα της...αρκετά τίμια συσκευή. Πλέον οι 6 ιντσες είναι must για να κάνεις άνετα ότι θέλεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 (edited) Πάντα μιλάμε για τα χρήματα της...αρκετά τίμια συσκευή. Πλέον οι 6 ιντσες είναι must για να κάνεις άνετα ότι θέλεις. Η ίντσες είναι προσωπικό θέμα και γούστο (για το μέγεθος της οθόνης μιλάω, μην παρεξηγηθώ :) ). Εγώ είμαι στην καλύτερη φάση μετά από 6S Plus/7 Plus/8 Plus/X/Xs και 11 Pro, τώρα με το 12 mini! Αλλά θα συμφωνήσω οτι το SE 2020 είναι μια καλή συσκευή, μέχρι εκεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited February 6, 2021 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Η ίντσες είναι προσωπικό θέμα και γούστο (για το μέγεθος της οθόνης μιλάω, μην παρεξηγηθώ :) ). Εγώ είμαι στην καλύτερη φάση μετά από 6S Plus/7 Plus/8 Plus/X/Xs και 11 Pro, τώρα με το 12 mini! Αλλά θα συμφωνήσω οτι το SE 2020 είναι μια καλή συσκευή, μέχρι εκεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Προσωπικα θεωρώ το 12 Mini ανώτερο με διαφορά. Για μικρη συσκευη ειναι must,για budget Apple συσκευη το SE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Προσωπικα θεωρώ το 12 Mini ανώτερο με διαφορά. Για μικρη συσκευη ειναι must,για budget Apple συσκευη το SE. Συμφωνώ απόλυτα!! Και κρίμα που σταματάει η παραγωγή του 12 mini...για να δούμε πως θα το χειριστεί η Apple. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Συμφωνώ απόλυτα!! Και κρίμα που σταματάει η παραγωγή του 12 mini...για να δούμε πως θα το χειριστεί η Apple. Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα σταματήσει την παραγωγή και θα το επανεμφανίσει σαν ένα νέο iPhone se με τα αντίστοιχα internals Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλημέρα.Απ όταν είχα το 6s μετά se 7 και τώρα το 8)είχα παρατηρήσει πως όταν είχα κλήση η βίντεο κλήση από messenger η viber χανόταν το σήμα WiFi ενώ το τηλ ήταν κανονικά συνδεδεμένο. Το τηλ όταν βρίσκομαι σπίτι είναι πάντα σε λειτουργία πτήσεις κ την οποιαδήποτε ενημέρωση iOS έρχεται πάντα γίνεται σε λειτουργία πτήσης.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω επαναφορά το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να πάρω το αντιγράφω ασφαλείας που έχω οι φωτο από το iCloud θα εμφανιστούν κανονικά; Παίζει να διορθωθεί αυτό το σκάλωμα; Ευχαριστώ. (Συγνώμη αν είναι παιδικη η ερώτηση μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλημέρα.Απ όταν είχα το 6s μετά se 7 και τώρα το 8)είχα παρατηρήσει πως όταν είχα κλήση η βίντεο κλήση από messenger η viber χανόταν το σήμα WiFi ενώ το τηλ ήταν κανονικά συνδεδεμένο. Το τηλ όταν βρίσκομαι σπίτι είναι πάντα σε λειτουργία πτήσεις κ την οποιαδήποτε ενημέρωση iOS έρχεται πάντα γίνεται σε λειτουργία πτήσης.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω επαναφορά το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να πάρω το αντιγράφω ασφαλείας που έχω οι φωτο από το iCloud θα εμφανιστούν κανονικά; Παίζει να διορθωθεί αυτό το σκάλωμα; Ευχαριστώ. (Συγνώμη αν είναι παιδικη η ερώτηση μου) Να ψαχτείς με το ρουτερ σου ...δεν γίνεται ολες οι συσκευές που είχες να είχαν πρόβλημα.....κατά την γνώμη μου ετσι.....για να μην πεδευεσαι με επαναφορές αδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλημέρα.Απ όταν είχα το 6s μετά se 7 και τώρα το 8)είχα παρατηρήσει πως όταν είχα κλήση η βίντεο κλήση από messenger η viber χανόταν το σήμα WiFi ενώ το τηλ ήταν κανονικά συνδεδεμένο. Το τηλ όταν βρίσκομαι σπίτι είναι πάντα σε λειτουργία πτήσεις κ την οποιαδήποτε ενημέρωση iOS έρχεται πάντα γίνεται σε λειτουργία πτήσης.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω επαναφορά το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να πάρω το αντιγράφω ασφαλείας που έχω οι φωτο από το iCloud θα εμφανιστούν κανονικά; Παίζει να διορθωθεί αυτό το σκάλωμα; Ευχαριστώ. (Συγνώμη αν είναι παιδικη η ερώτηση μου) Δεν νομίζω κι εγώ ότι φταίει η συσκευή σου όπως ειπώθηκε και παρά πάνω Κάτι γίνεται με το router Σε άλλα δίκτυα στο κάνει; Κάνε όλα μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Θα σβήσουν οι ρυθμίσεις και τα αποθηκευμένα wifi δίκτυα δεν θα χάσεις κάτι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Θα το δοκιμάσω κ εύχομαι να φτιάξει γιατί όντως είναι παράλογο κ τρελό. Ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Τελικά έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου δοκίμασα κ σε άλλο wifi και το πρόβλημα παραμένει..Δε μου είπατε όμως αν κάνω ολική επαναφορά χωρίς να πάρω αντιγράφω από cloud οι φωτο θα εμφανιστούν ή θα πρέπει να τις περάσω «χειροκίνητα»; Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Τελικά έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου δοκίμασα κ σε άλλο wifi και το πρόβλημα παραμένει..Δε μου είπατε όμως αν κάνω ολική επαναφορά χωρίς να πάρω αντιγράφω από cloud οι φωτο θα εμφανιστούν ή θα πρέπει να τις περάσω «χειροκίνητα»; Και πάλι ευχαριστώ. Θα κρατήσεις αντίγραφο στο iCloud πριν το reset και στην επαναφορά θα επαναφέρεις μόνο τις φωτογραφίες σου ή/και ότι άλλο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλησπέρα, Πρόσφατος κάτοχος κι εγώ της συσκευής. Είναι απλά θηρίο ακόμα και σήμερα, στο μέγεθος του. Το μόνο που παρατήρησα (μεταχειρισμένο το πήρα) είναι ότι λείπει η επιλογή True Tone κάτι το οποίο μου μαρτυράει ότι έχει αλλαχθεί η οθόνη η οποία εξαρχής μου φάνηκε κάπως άτονη. Αξίζει να ασχοληθώ με το να το πάω να μου βάλουν μια γνήσια στο μέλλον, μαζί με μια αλλαγή μπαταρίας που θα χρειαστεί κάποια στιγμή (είναι στο 82% αυτή τη στιγμή); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλησπέρα, Πρόσφατος κάτοχος κι εγώ της συσκευής. Είναι απλά θηρίο ακόμα και σήμερα, στο μέγεθος του. Το μόνο που παρατήρησα (μεταχειρισμένο το πήρα) είναι ότι λείπει η επιλογή True Tone κάτι το οποίο μου μαρτυράει ότι έχει αλλαχθεί η οθόνη η οποία εξαρχής μου φάνηκε κάπως άτονη. Αξίζει να ασχοληθώ με το να το πάω να μου βάλουν μια γνήσια στο μέλλον, μαζί με μια αλλαγή μπαταρίας που θα χρειαστεί κάποια στιγμή (είναι στο 82% αυτή τη στιγμή); Άμα σου πούνε 400€ λες αξίζει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλησπέρα, Πρόσφατος κάτοχος κι εγώ της συσκευής. Είναι απλά θηρίο ακόμα και σήμερα, στο μέγεθος του. Το μόνο που παρατήρησα (μεταχειρισμένο το πήρα) είναι ότι λείπει η επιλογή True Tone κάτι το οποίο μου μαρτυράει ότι έχει αλλαχθεί η οθόνη η οποία εξαρχής μου φάνηκε κάπως άτονη. Αξίζει να ασχοληθώ με το να το πάω να μου βάλουν μια γνήσια στο μέλλον, μαζί με μια αλλαγή μπαταρίας που θα χρειαστεί κάποια στιγμή (είναι στο 82% αυτή τη στιγμή); 180 έχει η αντικατάσταση οθόνης και 60 η αλλαγή μπαταρίας για το 8 αρι με γνήσια στα επίσημα της apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 180 έχει η αντικατάσταση οθόνης και 60 η αλλαγή μπαταρίας για το 8 αρι με γνήσια στα επίσημα της apple Μηπως πάει μαζί με την μητρική λόγο του touch id; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Μηπως πάει μαζί με την μητρική λόγο του touch id; Δεν ξέρω ...Αυτό διάβασα https://www.istorm.gr/iphone-service#replacedisplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις όταν το ποσοστό μπαταρίας πέσει περίπου κάτω από 80%. Να αναφέρω όταν το βάζω στη φόρτιση οι επανεκκινήσεις σταματάνε και η φόρτιση συνεχίζει κανονικά. Το ποσοστό υγείας της μπαταρίας είναι 89%. Φαντάζομαι πως η μπαταρία μάζεψε τις υπογρφές της σωστά? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Καλά το σκέφτεσαι... πας για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Για αλλαγή μπαταρίας τι μαγαζί θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 20 minutes ago, summit1_1 said: Για αλλαγή μπαταρίας τι μαγαζί θα προτείνατε; Επίσημο… Document. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά .Ξέρει κάποιος αν η αντικατάσταση μπαταρίας σε επίσημο κατάστημα (i storm) γίνετε άμεσα ή το παίρνεις την επόμενη μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 21 minutes ago, areace said: Καλημέρα και καλή χρονιά .Ξέρει κάποιος αν η αντικατάσταση μπαταρίας σε επίσημο κατάστημα (i storm) γίνετε άμεσα ή το παίρνεις την επόμενη μέρα; Νομίζω αν υπάρχει διαθεσιμότητα γίνεται άμεσα. Παρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε όμως,εγώ αυτό θα εκανα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 41 minutes ago, Nikolas14 said: Νομίζω αν υπάρχει διαθεσιμότητα γίνεται άμεσα. Παρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε όμως,εγώ αυτό θα εκανα. Ανάλογα το φόρτο εργασίας στο service από λίγες ώρες έως την επόμενη μέρα Τάδε έφη istorm 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 2 ώρες πριν, areace said: Καλημέρα και καλή χρονιά .Ξέρει κάποιος αν η αντικατάσταση μπαταρίας σε επίσημο κατάστημα (i storm) γίνετε άμεσα ή το παίρνεις την επόμενη μέρα; Ρώτησε και Document, προσωπικά το βάζω πρώτο στη λίστα των επίσημων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts