Jump to content

[Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 605
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλό είναι να βάζετε και την συνολική χρήση της μπαταρίας ώστε να βλέπουμε πόση ώρα είναι εκτός πρίζας και ποιες εφαρμογές δούλεψαν περισσότερο.

Τώρα έχουμε μισή εικόνα....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δε θα βγαλεις ακρη.. Παίζουν τοσοι παράγοντες ρολο, αν μετακινησε, ποσο καλό σήμα εχεις, που εχεις τη φωτεινότητα, ποιες και ποσες εφαρμογές εχεις. Αν αυτες δούλεψαν όπως έπρεπε ή κολησε καποια από κατω, αν ειναι καλοκαίρι ή καλη μέρα ή βρεχει. Ποσο καιρο έχεις το κινητό και τη ενεργειακή απόδοση θέλησε η σαμσουνγκ να δωσει στην κάθε ρομ. Κλπ

Σε μια φράση, για μια μέρα είναι το νοτε 8. Φορτιζεις καθε βράδυ. Ενας μεσος χρηστης θα βγάλει τη μέρα χωρίς φορτηση παραπάνω στο 80-90% των ημερων. Και να σου μείνει 40%, δε βγαζεις την επόμενη αρα θα φορτισεις καθε βράδυ.

Το σενάριο που περιγράφεις πάντως είναι light, βγαζεις τη μερα ανετοτατα γενικα.

Αν δεις και δε σε φτάνει η μπαταρία, η εύκολη λυση χωρίς πολυ παίδεμα :

Εγκατάστεις package disabler, εχει επιλογη για πάγωμα bloatware, χωρις να ψάχνεις. Εχει μονο του λιστα με ποιες θεωρει οτι πρέπει να παγωσεις.

Απο εκει και πέρα ξεπαγωνεις αν κάτι απο αυτα το θες, και παγώνεις οτι αλλο πιστεύεις οτι δεν χρειάζεσαι και δεν το εχει ηδη παγώσει.

Εγω με κλεισιμο 130 που ετσι και αλλιως δε χρησιμοποιώ, φτανω σε 16 ωρες χρησης απο 6 εως 7 ώρες οθονης που ειναι αρκετα καλυτερα απο οτι υπολογιζα για την μπαταρία του.

(Για την ώρα πάντα. Αν παλαιωσει ένα χρόνο, παρει κανα update και μπούμε στο καλοκαίρι μπορει να γράφω άλλα..).

Παντως με ιδια χρηση με νοτε 4, ιδια πειράγματα πάγωματα κλπ το νοτε 8 ειναι κανα 40-60 λεπτά οθονη παραπάνω.

Αν παλι δε σε φτάνει η μπαταρία, βάζεις greenify, με adb απο pc για να δουλέψει ως ρουτερισμενη ουσιαστικά (χωρις να ρουταρεις το κινητο). Αυτο δεν το εχω κανει ακομα γιατι γενικα βγαζω μερα. Θα ερθει η ωρα του οταν πρέπει..

Αν εχεις παρατηρησει ειμαι απο τους χειροτερους επικριτες της μικρης μπαταρίας που εβαλε η σαμσουνγκ και παρολα αυτα, γράφω μαλλον θετικά ως πραγματική αυτονομία.

Πολλα απο οσα εγραφα ήταν από την εμπειρία μου με νοτε 8 αλλου που ουσιαστικά ειχα δανείστει.

Εκεινο πήγαινε αρκετα χειρότερα, δεν το ειχα σεταρει εγω ομως ουτε ειχα κλεισει υπηρεσίες κλπ.

Χρησιμοποιω μαυρα θεματα, ακόμα και το utube εχω πατσαρισμενη έκδοση με μαυρο θεμα, χωρις διαφημίσεις που παίζει και σε background κλπ..

Γι αυτό σου λεω, ολα παίζουν το ρολο τους και μπορεί να δεις τελειως διαφορετικα πράγματα απο οτι διαβαζεις.

Καλημέρα. Εννοείς το πληρωμένο package disabled που ειναι στα 2.49 ;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

From N9

Τόση φασαρία, τσακωμοί στα νήματα του νοτελιού βρε sosimple για την μπαταρία μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα, για να βγάλεις στο τέλος 8 ΩΡΕΣ ΣΟΤ; Δηλαδή για να μην διαμαρτυρόσουν τι έπρεπε να γίνεται; Να το φορτίζεις 1 φορά το μήνα; :lol: Αφού η μαμά σάμυ ξέρει....:lol:

Καλημέρα. Εννοείς το πληρωμένο package disabled που ειναι στα 2.49 ;

Νομίζω υπάρχουν 2 με σχεδον το ιδιο όνομα. Προσωπικά έχω το package disabler pro, αυτο που γραφει, εκδοση 11.3

Δεν ξερω ποσο κανει μιας και το ειχα δωρεάν, αλλα ναι είναι επι πληρωμη.. Αν αγόραζα σήμερα, υπάρχει ενα λιγο καλύτερο απο οσο διαβασα. Νομίζω το bk package disabler, αλλα δεν είμαι σίγουρος. Στο xda καπου εχει ενα thread που συζητανε τις διαφορές.

Για τις τεράστιες διάφορες στην κατανάλωση της οθόνης παραπανω, οντως σωστή παρατήρηση.

Το μονο που μπορώ να υποθεσω, ο φιλος πρεπει να είχε παραπάνω φωτεινότητα στην οθονη απο εμενα, οποτε σε αυτές τις 8 ωρες που δουλεψε η οθονη έκαψε την διπλάσια μπαταρία ή δεν ειχε σκουρα θεματα κλπ. Ενω αντίθετα εκανε πολυ ποιο Light χρηση απο εμενα οπότε εκει καταναλωθηκε πολυ λιγοτερη μπαταρία απο τις εφαρμογές. Το αποτέλεσμα, βγαλαμε τα ιδια με διαφορετικη χρηση.. :)

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τόση φασαρία, τσακωμοί στα νήματα του νοτελιού βρε sosimple για την μπαταρία μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα, για να βγάλεις στο τέλος 8 ΩΡΕΣ ΣΟΤ; Δηλαδή για να μην διαμαρτυρόσουν τι έπρεπε να γίνεται; Να το φορτίζεις 1 φορά το μήνα; :lol: Αφού η μαμά σάμυ ξέρει....:lol:

Χαχα. Ειμουν σιγουρος κάποιος θα το ελεγε αυτο.

Γραφω οτι βλέπω. Αν και επαναλαμβανόμεναι, εξακολουθώ να υποστηρίξω ότι έχω γραψει. Το μόνο ψεγαδι σε αυτη τη συσκευή ειναι η μπαταρία του. Θα έπρεπε να βαλει μια 3700 τουλάχιστον.

Για να έχει η συσκευή πραγματικη διάρκεια για οποιον ενδιαφέρεται να κρατήσει τη συσκευή 2 χρόνια +.

Το εχω γραψει πολλες φορες αυτο. Δεν αλλάζουν ολοι συσκευές καθε 6 μηνες, 1 χρονο. Όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν να φοβηθούν απο την μπαταρία. Οι υπόλοιποι, επειδή δεν είμαι χτεσινός και ξερω καλα τι παίζεται, όπως εχω ξαναγραψει, μόλις πεσει λιγο η μπαταρία, παρει και κανα update που θα σου γραφει βελτίωση στο χψζ (με επίπτωση στην αυτόνομια αλλα αυτο δε θα στο

γραφει), μπουμε και στο καλοκαίρι σε καμια παραλια με κακη ληψη, θα δεις τοτε που με την ιδια χρηση που κάνω παραπάνω θα βγάλεις 3.5 ωρες και θα ψάχνεις φορτιστη.

Τοχω ξαναδει το εργο πολλες φορες. Τα παραπάνω ρεκόρ βγαίνουν υπό ιδανικές συνθήκες. Και με κλεισμενα services.

Δεν είναι για να εντυπωσιάσουν, αλλά οκ παραδέχομαι οτι στη δική μου χρηση, βλεπω ενα 20% περισσότερο απο οσο θα ανεμενα, το οποίο ειναι σημαντικό και αλλαζει λιγο τη λογική οσων εγραφα σίγουρα.

Και το χειρότερο ολων, ο μόνος λόγος που έβαλε τόσο μικρη μπαταρία η σαμσουνγκ είναι για να πουλάει περισσότερο. Να αναγκαστείς νωρίτερα να πας στο επόμενο.

Αν ειχα άλλη εναλλακτική, δε θα πήγαινα στο νοτε 8. Η άλλη ηταν για μενα το mate 10 pro, αλλα εκεινο ειχε τα δικά του μειονέκτημάτα.

Προτίμησα να ζήσω με το μειονέκτημα για μενα, της μπαταρίας. Και το πηρα όπως εγραφα απο τοτε, στα 650€. Στα 1000 δε θα έπαιρνα κανένα κινητο.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμέναμε μεγαλύτερη μπαταρία στο note 8. Και εγώ όπως πολλοί φαντάζομαι ήμουν πολύ σκεπτικός με το θέμα μπαταρία πριν το αγοράσω. Τώρα που το έχω διαπιστώνω πως τα πάει πιο καλά από note 3 & note 5 που είχα στο παρελθόν. Σίγουρα μια μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν ευπρόσδεκτη. Μια παρατήρηση. Και στα 2 προηγούμενα note (3 & 5) μετά από κάθε update έβλεπα πάντα μείωση της απόδοσης της μπαταρίας. Επειδή τώρα με το note 8 είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία έχω παγώσει τις αναβαθμίσεις. Προτιμώ να μείνω με την παρούσα έκδοση αλλά με ικανοποιητική μπαταρια παρά να πάρω αναβάθμιση και να πέσει η μπαταρια. Κάποιοι βέβαια θέλουν τις αναβαθμίσεις και καλά κάνουν, απλά ίσως επηρεαστεί η απόδοση της μπαταρίας σε κάποια αναβάθμιση.

Ποιος μπορει να μου πει τι ειναι η αδρανεια συσκευης και το σε αναμονη?το εβγαλα απ το ρευμα το βραδυ...το δουλεψα ελαχιστα και το αφησα στην ακρη,το πρωι το εχω ψιλολιωσει και μου τα δειχνει ακομα...

Κατατοπιστικοτατος @sosimple2, ευχαριστώ για το αναλυτικό post, πολύ ακριβό κινητο για να κυκλοφορείς με powebank και να κανείς παραχωρήσεις σε θέματα αυτονομίας...

Δεν υπάρχει καμία σχετικότητα μεταξύ τιμής ενός κινητού και αυτονομίας. Μπορεί να βρεις κινητό των 150 ευρώ που σου βγάζει 10 ώρες οθόνη , όπως και ακριβότερο κινητό από το note 8 με μικρότερη αυτονομία.

Σε γενικες γραμμές η αυτονομία του note 8 δεν είναι κακή. Είναι μέτρια προς καλή και θεωρώ ότι καλύπτει το 90%+ των ανθρώπων που κάνουν μια συνηθισμένη χρήση. Γράφονται υπερβολές(θετικές και αρνητικές) σε όλα τα νήματα που έχουν σχέση με την μπαταρία ενός κινητού.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμέναμε μεγαλύτερη μπαταρία στο note 8. Και εγώ όπως πολλοί φαντάζομαι ήμουν πολύ σκεπτικός με το θέμα μπαταρία πριν το αγοράσω. Τώρα που το έχω διαπιστώνω πως τα πάει πιο καλά από note 3 & note 5 που είχα στο παρελθόν. Σίγουρα μια μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν ευπρόσδεκτη. Μια παρατήρηση. Και στα 2 προηγούμενα note (3 & 5) μετά από κάθε update έβλεπα πάντα μείωση της απόδοσης της μπαταρίας. Επειδή τώρα με το note 8 είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία έχω παγώσει τις αναβαθμίσεις. Προτιμώ να μείνω με την παρούσα έκδοση αλλά με ικανοποιητική μπαταρια παρά να πάρω αναβάθμιση και να πέσει η μπαταρια. Κάποιοι βέβαια θέλουν τις αναβαθμίσεις και καλά κάνουν, απλά ίσως επηρεαστεί η απόδοση της μπαταρίας σε κάποια αναβάθμιση.

Φίλε μου η σύγκριση που κάνεις με παλιότερες συσκευές είναι σωστή. Η αυτονομία του νοτε είναι καλή γιατί δεν είναι κακή. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά από τα τέρατα που έλεγαν τις πρώτες μέρες ότι είναι 30% πάνω από s8 plus του οποίου η αυτονομία ήταν εξαιρετική.. Το οποίο μάλιστα έχει δουλευτει καλοκαίρι με ότι σημαίνει αυτό για την εικόνα που είχαμε όσοι γράφαμε Σεπτέμβριο με Νοέμβριο. Και όσοι ξέρουν 5 πράγματα ξέρουν ότι υπάρχει διαφορά στην αυτονομία το χειμώνα από καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα θέλαμε παραπάνω αλλά θεωρώ αυτονόητο ότι τον χώρο που πιάνει το s pen δεν μπορεί να τον κόψει από κάπου αλλού πάρα μόνο από μπαταρία.. Τουλάχιστον με αυτά που ξέρουμε. Απλά ένσταση μας ήταν στην εικόνα που μας δόθηκε από μερικά μέλη. Τώρα για τις αναβαθμίσεις, δεν έχω δει καμία διαφορά στο μενού οπότε και έτσι να μείνεις δεν έχεις θέμα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η αυτονομία του νοτε είναι καλή γιατί δεν είναι κακή.

Εγώ θα έλεγα ότι η μπαταρία του Note λανθασμενα χαρακτηριστηκε απο καποιους κακή ή ανεπαρκης, επειδή απλα δεν ηταν κορυφαία (π.χ οπως του mate 10 pro).

Για τα δεδομένα της συσκευής είναι μια χαρά και θα ικανοποιήσει όπως είπα παραπάνω το 90%+ των ανθρώπων που ΔΕΝ περνάνε παραπάνω από 6 ωρες της ημερας στην οθόνη του κινητού τους (σ.σ: αν αφαιρέσουμε ύπνο και δουλειά μας μένουν 8 ώρες περίπου ελεύθερες).

Αν ίσχυαν οι υπερβολές που γράφονταν με τα power bank, τότε οι 8 στους 10 που το πούλησαν προκριμενου να δοκίμασουν την τύχη τους σε άλλα "λιμάνια" (βλ.mate 10 pro κτλ) δεν θα επέστρεφαν στο Note 8 τρέχοντας, όσο καλή συσκευή και αν ήταν. Κατι είδαν και καταλαβαν ότι μια μικρή υποχώρηση στην μπαταρία είναι σημαντικότερη από αυτά που τελικά κερδίζουν.

Edited by panosf

Εγώ θα έλεγα ότι η μπαταρία του Note λανθασμενα χαρακτηριστηκε απο καποιους κακή ή ανεπαρκης, επειδή απλα δεν ηταν κορυφαία (π.χ οπως του mate 10 pro).

Για τα δεδομένα της συσκευής είναι μια χαρά και θα ικανοποιήσει όπως είπα παραπάνω το 90%+ των ανθρώπων που ΔΕΝ περνάνε παραπάνω από 6 ωρες της ημερας στην οθόνη του κινητού τους (σ.σ: αν αφαιρέσουμε ύπνο και δουλειά μας μένουν 8 ώρες περίπου ελεύθερες).

Αν ίσχυαν οι υπερβολές που γράφονταν με τα power bank τότε οι 8 στους 10, που δοκίμασαν την τύχη τους σε άλλα "λιμάνια" (βλ.mate 10 pro κτλ) δεν θα επέστρεφαν στο Note 8 τρέχοντας, όσο καλή συσκευή και αν ήταν. Κατι είδαν και καταλαβαν ότι μια μικρή υποχώρηση στην μπαταρία είναι σημαντικότερη από αυτά που τελικά κερδίζουν.

Το ίδιο λέμε. Απλά λέω ότι δεν είναι κορυφαία,γιαυτό γράφω ότι δεν είναι κακή άρα καλή. Απλά δε μπορώ να ξεχάσω και να μην θυμίσω την προπαγάνδα που ούτε στελέχη της Samsung δεν θα έκαναν για το πόσο φοβερή αυτονομία είχε σε σχέση με το s8 plus. Τίποτα άλλο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν ίσχυαν οι υπερβολές που γράφονταν με τα power bank τότε οι 8 στους 10, που δοκίμασαν την τύχη τους σε άλλα λιμάνια (βλ.mate 10 pro κτλ) δεν θα επέστρεφαν στο Note 8 τρέχοντας, όσο καλή συσκευή και αν ήταν. Κατι είδαν και καταλαβαν ότι μια μικρή υποχώρηση στην μπαταρία είναι σημαντικότερη από αυτά που κέρδισαν.

Δεν εχεις άδικο αλλά ξαναλεω, οι περισσοτεροι περιμεναμε περισσότερα απο τον ανταγωνισμό.

Ας πούμε για το mate 10 pro ειχε διαρρεύσει καιρο πριν, οτι θα εχει 4χ μπαταρία. Οταν το συγκρινεις αυτο με τη μπαταρία του νοτε 8, και σε ενδιαφέρει η αυτονομια, κατευθείαν γερνεις προς τα εκει.

Εγω προσωπικά ειχα κανει 2 ορκους :)

Το επόμενο κινητό να εχει μεγαλη οθονη, όσο δυνατόν μεγαλύτερη, να έχει μεγάλη μπαταρία και οποσδήποτε microsd.

Δεν είναι και πολυ εύκολο να προβλέψεις οτι το mate δε θα βάλει microsd, όταν είχε πάντα..

Οτι και να έπαιρνα επόμενως, κατι δεν θα είχα. Επίσης εχει μικρότερη οθόνη, οχι ασύρματη φορτιση, ui λιγο παλαιο, και δε μ αρεσει και τοσο πολυ σε ντιζαιν. Έβγαλε και το βύσμα ακουστικων που ειναι ενα μειον επίσης.

Με αυτα τα δεδομένα, δεν υπάρχει τέλεια συσκευή φετος.

Προσωπικά πιστεύω για τη συντριπτική πλειοψηφία το s8+ ειναι η συσκευή της χρονιάς και αυτη που αφορα τη μεγάλη πλειοψηφία.

Οτι και να βγάλει το μάρκετινγκ εγω αυτο θα θεωρώ.

Απο εκει και πέρα σε σχεση με το s8+ το προτίμησα επειδη μου αρεσει περισσότερο εμφανισιακα, συν τη μνημη καμερα και ελαφρώς μεγαλύτερη οθονη.

Κάποιοι αντιθέτως επειδή συζητω με κοσμο, θελουν κατι μικρότερο και στο ματι τους φαίνεται ποιο ομορφο το s8+. Σε αυτή την περίπτωση πας σε αυτο ανετα, ακομα και τωρα.

Το s8+ εχει καλυτερη αυτονομία απο το νοτε 8 αντιθέτως τι γράφτηκε απο πολλούς στην αρχη, νομίζω το έχουμε ληξει αυτο.

.

Προσωπικά πιστεύω για τη συντριπτική πλειοψηφία το s8+ ειναι η συσκευή της χρονιάς και αυτη που αφορα τη μεγάλη πλειοψηφία.

Εξαρτάται από ποια οπτική πλευρά το βλέπεις. Η διαφορά του σε τιμή απο το note είναι 150 ευρώ. Με αυτά τα 150 ευρώ αγοράζεις μια συσκευή που έχει επιπλέον του s8+...την Dual SIM λειτουργία, το spen, 6GB RAM, καλύτερη κάμερα και λιγο καλύτερη οθόνη . Εγω λεω οτι αξίζει τον κόπο. Κάποιον αλλο μπορεί να τον αφήνουν αδιάφορο...αλλος παλι μπορεί να θεωρήσει ότι συσκευή της χρονιάς είναι το redmi note 4 global 4/64. 140 ευρώ θυμάμαι αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή από εξωτερικό . Dual SIM, μπαταρία ατέλειωτη και κάνει άνετα το 80-85% των όσων κάνω με το Note 8 που κοστίζει 5-6 φορές παραπάνω.

Τα πάντα είναι σχετικά οπότε.

Edited by panosf

Ναι και ο άλλος μπορεί να σου πει ότι με 540 ευρώ από το εξωτερικό πήρε το δικαρτο s8 plus, το πενάκι δεν το χρησιμοποιεί, οι οθόνες είναι ακριβώς ίδιες,τα 2 παραπάνω ραμ δε φαίνονται πουθενά και ότι δε τον ενδιαφέρουν οι bokah φωτογραφίες. Οπότε έτσι μάλλον καλύτερη επιλογή για αυτόν ήταν το s8 plus με το Ρίσκο της εγγύησης.

Ναι και ο άλλος μπορεί να σου πει ότι με 540 ευρώ από το εξωτερικό πήρε το δικαρτο s8 plus, το πενάκι δεν το χρησιμοποιεί, οι οθόνες είναι ακριβώς ίδιες,τα 2 παραπάνω ραμ δε φαίνονται πουθενά και ότι δε τον ενδιαφέρουν οι bokah φωτογραφίες. Οπότε έτσι μάλλον καλύτερη επιλογή για αυτόν ήταν το s8 plus με το Ρίσκο της εγγύησης.

Ναι αυτό λέω!!! Περι ορέξεως...θα ακούσεις τα απαντα!!!

Αν βάλουμε ομως και τον παράγοντα εξωτερικό τότε βρίσκεις το Note 8 dual 950fd με 650 ευρώ απο τα γνωστα site και κανονικη εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία . Οπότε η διαφορά πάει στα 110 ευρώ και το δίλημμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Γενικά σε πολλά υπάρχει αντίλογος . Εσενα μπορεί να μην σου χρειάζονται τα έξτρα πράγματα που διαθέτει το Note. Ειμαι σίγουρος όμως ότι θα προτιμούσες το δικαρτο s8 σου να έχει εγγύηση, να έχει την επιπλέον RAM, να έχει spen και ας το χρησιμοποιούσες αραιά και που, να έχεις bokeh effect και x2 zoom.

Edited by panosf

Ναι αυτό λέω!!! Περι ορέξεως...θα ακούσεις τα απαντα!!!

Αν βάλουμε ομως και τον παράγοντα εξωτερικό τότε βρίσκεις το Note 8 dual 950fd με 650 ευρώ απο τα γνωστε site και κανονικη εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία . Οπότε η διαφορά πάει στα 110 ευρώ και το δίλημμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Δε νομίζω να ισχύει η εγγύηση αν είναι εκτός Ευρώπης η συσκευή. Αν είναι πχ από Ταϋλάνδη.

Δε νομίζω να ισχύει η εγγύηση αν είναι εκτός Ευρώπης η συσκευή. Αν είναι πχ από Ταϋλάνδη.

Αναφέρομαι σε ευρωπαϊκό μοντέλο. Και 690 είχε το note 8 ( n9500 HK) με snnapdragon 6/128gb χωρις εγγυηση σαν το δικο σου .

Edited by panosf

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το note 8. Σε πολλα ομως απο τα καταστηματα που το πουλουν απο 785 ευρω και πανω, δεν αναφερουν τι περιεχει η συσκευασια. Στα γνωστα και μεγαλα καταστηματα που το πουλουν 1029 ευρω, αναφερουν τι περιεχει (S Pen, Ενσωματωμένη μπαταρία, φορτιστής ταχείας φόρτισης (fast charger), καλώδιο USB, αντάπτορας USB OTG, handsfree, οδηγός γρήγορης εκκίνησης). Ειναι καποιος λοιπον που εχει αγορασει ή γνωριζει αν υπαρχουν τα προαναφερθεντα, και στις συσκευασιες των πιο φτηνων καταστηματων?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συγγνωμη, σε λαθος σημειο εκανα την ερωτηση

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το note 8. Σε πολλα ομως απο τα καταστηματα που το πουλουν απο 785 ευρω και πανω, δεν αναφερουν τι περιεχει η συσκευασια. Στα γνωστα και μεγαλα καταστηματα που το πουλουν 1029 ευρω, αναφερουν τι περιεχει (S Pen, Ενσωματωμένη μπαταρία, φορτιστής ταχείας φόρτισης (fast charger), καλώδιο USB, αντάπτορας USB OTG, handsfree, οδηγός γρήγορης εκκίνησης). Ειναι καποιος λοιπον που εχει αγορασει ή γνωριζει αν υπαρχουν τα προαναφερθεντα, και στις συσκευασιες των πιο φτηνων καταστηματων?[color="#bbc"

Δεν διαφέρουν απολύτως σε τίποτα!!!

Πάντως παιδιά μετά από επαναφορά και δοκιμών που έκανα με διαφορετικό στήσιμο σε ότι αφορά την μπαταρία κατέληξα στα εξής συμπεράσματα :

Εάν πάρει κάποιος την συσκευη και την δουλέψει έτσι όπως έρχεται με ανοιχτή AOD (σε 30 ώρες λειτουργίας περνούσε την κατανάλωση της οθόνης με ποσοστό 16-18%), όλες τις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση, καμία απενεργοποιηση εφαρμογών, σε λειτουργία το Bixby έστω και αν δεν το λειτουργεί η μπαταρία του θεωρώ ότι είναι μέτρια προς κακή.

Ετσι μετά από αυτή την δοκιμή επέστρεψα τρέχοντας περίπου στο παλιό μου στήσιμο το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω αλλαγές:

Πάντα κλειστεί η AOD και αντικατάσταση με glimpse notification, απενεργοποιηση όλων των εφαρμογών που δεν χειρίζομαι ποτέ και ιδιαίτερα αυτών της Google και του Bixby τουλάχιστον όσα από αυτό μπορούν να απενεργοποιηθουν (σύνολο περίπου 10 εφαρμογές), με μόνη διαφορά έκλεισα τελείως την παρακολούθηση εφαρμογών και έτσι όλες οι εφαρμογές είναι ελευθερες και καμιά δεν βρίσκεται σε αδράνεια.

Η αυτονομία τώρα είναι πλέον καλή προς πολύ καλή μου δίνει περίπου 1,5 με 2 ώρες παραπάνω οθόνη και είναι πολύ κοντά στα επίπεδα του S8+...

Παλιότερα είχα ξανά αυτό το set up αλλά είχα και όλες τις εφαρμογές (εκτός 10) κατευθείαν στην αδράνεια... Τώρα που δεν τις έχω στην αδράνεια δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στην αυτονομία... Αντίθετα είδα βελτίωση στην σωστή άφιξη των ειδοποιήσεων ακόμα και από το Facebook messanger που παλιά είχα πρόβλημα.

Κανα 2 προβλήματα που είχα και έχω αναφέρει πριν την επαναφορά χάθηκαν εντελώς μετά από αυτήν.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

@tsiglas

Δηλαδή πλέον έχεις όλες τις εφαρμογές στο εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση?

Edited by kountoura
kountouraN

@tsiglas

Δηλαδή πλέον έχεις όλες τις εφαρμογές στο εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση?

Όχι... Όχι... Έχω κλείσει τέλειος την παρακολούθηση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας 3dot "εποπτεία εφαρμογών" και δεν έχω καμία εφαρμογή πουθενά μιας και τα μενού για αδράνεια και χωρίς παρακολούθηση δεν υπαρχουν... Οπότε ούτε καν θα με ειδοποιεί κάθε 3 μέρες ότι οι "τάδε" εφαρμογές μπήκαν σε αδράνεια...Προσωπικά δεν είδα καμιά διαφορά στην κατανάλωση από όταν είχα το 90% των εφαρμογών να μπαίνει κατευθείαν σε αδράνεια...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Όχι... Όχι... Έχω κλείσει τέλειος την παρακολούθηση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας 3dot "εποπτεία εφαρμογών" και δεν έχω καμία εφαρμογή πουθενά μιας και τα μενού για αδράνεια και χωρίς παρακολούθηση δεν υπαρχουν... Οπότε ούτε καν θα με ειδοποιεί κάθε 3 μέρες ότι οι "τάδε" εφαρμογές μπήκαν σε αδράνεια...Προσωπικά δεν είδα καμιά διαφορά στην κατανάλωση από όταν είχα το 90% των εφαρμογών να μπαίνει κατευθείαν σε αδράνεια...

Καλημέρα!

Δεν κατάλαβα καλά και έβαλα όλες τις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση..

Θα το δουλέψω σήμερα αύριο έτσι και μετά θα κάνω αυτό που λες.

Απενεργοποιησα ότι έχει σχέση με Bixby.

Χωρίς να το έχω δουλέψει ποτέ, χθες κοιτάζοντας τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις είδα ότι από την τελευταία φόρτιση 13% μπαταρία?

Είναι δυνατόν?

kountouraN

• The title was changed to [Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία