giotamike Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μου ήρθε το Dome glass και παρόλο που δυσκολεύτηκα στην εγκατάσταση γιατί μάζευε συνέχεια σκόνες τελικά κατάφερα και το πέρασα χωρίς ίχνος σκόνης. Η αίσθηση στο δάχτυλο είναι απίστευτη και δεν καταλαβαίνεις για κανέναν λόγο διαφορά σε σχέση με το τζάμι του κινητού. Επίσης παρέλαβα και την θήκη μπαταρία. Οκ το κινητό γίνεται τούβλο και προσωπικά δεν θα το δούλευα για κανέναν λόγο με αυτήν καθημερινά. Το κινητό βγάζει μήνυμα αργής φόρτισης για όσους έχουν απορία. Πιστεύω είναι καλή λύση για κάποιον που θέλει έξτρα μπαταρία στην παραλία πχ ή για κάποιον που είναι σε κατασκήνωση και γενικά όταν δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση σε κάποια πρίζα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά μάλλον βλέπω όλοι στη Dome θα καταλήξουμε. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Επίσης παρέλαβα και την θήκη μπαταρία. Οκ το κινητό γίνεται τούβλο και προσωπικά δεν θα το δούλευα για κανέναν λόγο με αυτήν καθημερινά. Το κινητό βγάζει μήνυμα αργής φόρτισης για όσους έχουν απορία. Ερωτηση για τη θηκη: Εχει μαλακο περιβλημα? Βασικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπαινει η συσκευη μεσα (ειδα τις φωτο στο ebay link). Εχω μια για το Ν5 μου η οποια ειναι στην ιδια φιλοσοφια, αλλα η συσκευη μπαινει συρταρωτα απο πανω (εννοειται πως το πανω μερος το αφηνει ακαλυπτο) την οποια βρισκω πολυ βολικη. Σιγουρα δε θα την χρησιμοποιουσα καθημερινα, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι απειρως βολικοτερη απο τα power banks με τα καλωδια κλπ που θελεις να κανεις μια κληση λ.χ και δεν μπορεις. Εχουμε και καμια αλλη εναλλακτικη για τετοια θηκη μπαταρια παρεμπιπτοντως? Επισης, εχετε να προτεινετε καποιον ασυρματο φορτιστη ταχειας φορτισης? Οχι απαραιτητα επισημο της samsung. Εχω ξεμεινει με εναν απο το Ν5 αλλα το βυσμα του ειναι micro usb και προφανως δεν μπαινει ο νεος ταχυφορτιστςη type C. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τελικά μάλλον βλέπω όλοι στη Dome θα καταλήξουμε.Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή αλλά και η πιο ακριβή. Ερωτηση για τη θηκη: Εχει μαλακο περιβλημα? Βασικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπαινει η συσκευη μεσα (ειδα τις φωτο στο ebay link). Εχω μια για το Ν5 μου η οποια ειναι στην ιδια φιλοσοφια, αλλα η συσκευη μπαινει συρταρωτα απο πανω (εννοειται πως το πανω μερος το αφηνει ακαλυπτο) την οποια βρισκω πολυ βολικη. Σιγουρα δε θα την χρησιμοποιουσα καθημερινα, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι απειρως βολικοτερη απο τα power banks με τα καλωδια κλπ που θελεις να κανεις μια κληση λ.χ και δεν μπορεις. Εχουμε και καμια αλλη εναλλακτικη για τετοια θηκη μπαταρια παρεμπιπτοντως? Επισης, εχετε να προτεινετε καποιον ασυρματο φορτιστη ταχειας φορτισης? Οχι απαραιτητα επισημο της samsung. Εχω ξεμεινει με εναν απο το Ν5 αλλα το βυσμα του ειναι micro usb και προφανως δεν μπαινει ο νεος ταχυφορτιστςη type C.Η θήκη έχει γύρω γύρω σιλικόνη και το πίσω μέρος είναι από πλαστικό. Το κινητό μπαίνει συρταροτά μιας και η θήκη έχει βύσμα στο κάτω μέρος. Συμφωνώ για το σκεπτικό σου όσο αφορά την χρήση. Είναι η ευκολία που δεν έχει ένα power bank όπου χρειάζεσαι καλώδια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Bρηκα κι αυτην εδω με χωρητικοτητα 6500mAh παρεμπιπτοντως (αν υποθεσουμε πως ισχυουν τα νουμερα οπως και να εχει :p ) https://www.ebay.com/itm/6500mAh-Power-Bank-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-8-External-Battery-Charger-Case/322813275056?hash=item4b292babb0:m:mGQFAtwtoC7JbEi_rt56TJQ Και επειτα αυτην εδω η οποια ειναι σαν αυτη που ειχα https://www.ebay.com/itm/External-Charger-Case-Portable-Backup-Battery-For-iPhone-6S-7-Samsung-S8-Note8/201998498862?hash=item2f080c7c2e:m:mfj5fYSQL5wBG44KlQth5dw Και φυσικα υπαρχει παντα αυτη που εχει ο ntinoscrypton https://www.ebay.com/itm/132335878484 Αν ημουν σιγουρος για τα mAh θα πηγαινα για την πρωτη. Γνωμες? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Bρηκα κι αυτην εδω με χωρητικοτητα 6500mAh παρεμπιπτοντως (αν υποθεσουμε πως ισχυουν τα νουμερα οπως και να εχει :p ) https://www.ebay.com/itm/6500mAh-Power-Bank-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-8-External-Battery-Charger-Case/322813275056?hash=item4b292babb0:m:mGQFAtwtoC7JbEi_rt56TJQ Και επειτα αυτην εδω η οποια ειναι σαν αυτη που ειχα https://www.ebay.com/itm/External-Charger-Case-Portable-Backup-Battery-For-iPhone-6S-7-Samsung-S8-Note8/201998498862?hash=item2f080c7c2e:m:mfj5fYSQL5wBG44KlQth5dw Και φυσικα υπαρχει παντα αυτη που εχει ο ntinoscrypton https://www.ebay.com/itm/132335878484 Αν ημουν σιγουρος για τα mAh θα πηγαινα για την πρωτη. Γνωμες?Στην πρώτη θήκη λέει ότι είναι 6500mah και ότι φορτίζει 3 φορές το note 8! 2 φορές ίσως. Την θεωρώ όμως πιο καλή από την δικιά μου από άποψη εργονομίας μιας και έχει kickstand. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλημέρα παιδιά. Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα με το dex. Θέλω να το χρησιμοποιώ αλλά έχω πρόβλημα με το εξωτερικό πληκτρολόγιο που έχω πάρει και τα ελληνικά. Άλλοτε δεν ενεργοποιούνται ως επιλογή και άλλοτε όταν πάω να κάνω εναλλαγή της γλώσσας μου κάνει restart το τηλέφωνο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τί ασυμβατότητα μπορεί να παίζει... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλημέρα παιδιά. Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα με το dex. Θέλω να το χρησιμοποιώ αλλά έχω πρόβλημα με το εξωτερικό πληκτρολόγιο που έχω πάρει και τα ελληνικά. Άλλοτε δεν ενεργοποιούνται ως επιλογή και άλλοτε όταν πάω να κάνω εναλλαγή της γλώσσας μου κάνει restart το τηλέφωνο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τί ασυμβατότητα μπορεί να παίζει... Sent from my SM-N950F using TapatalkΗ εφαρμογή του DeX μήπως έχει κάποια ενημέρωση που δεν έχεις κάνει? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Η εφαρμογή του DeX μήπως έχει κάποια ενημέρωση που δεν έχεις κάνει? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι ενημερωμένη. Κάτι άλλο παίζει αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αγόρασα και μια τρίτη εφαρμογή που διευκολύνει τάχα τη συνεργασία τηλεφώνου και εξωτερικού πληκτρολογίου αλλά τζίφος... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Είναι ενημερωμένη. Κάτι άλλο παίζει αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αγόρασα και μια τρίτη εφαρμογή που διευκολύνει τάχα τη συνεργασία τηλεφώνου και εξωτερικού πληκτρολογίου αλλά τζίφος... Sent from my SM-N950F using TapatalkΠοια εφαρμογή είναι αυτή φίλε μου; Εγώ δεν έχω βάλει κάποια και δουλεύει μια χαρά το dex με mouse + keyboard της Logitech. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 External keyboard helper pro. Δεν έχεις θέμα με τους τόνους όταν γράφεις email με την μαμίσια εφαρμογή; Εμένα από ένα σημείο και μετά μου τονίζει από μόνο του κάθε συλλαβή. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 External keyboard helper pro. Δεν έχεις θέμα με τους τόνους όταν γράφεις email με την μαμίσια εφαρμογή; Εμένα από ένα σημείο και μετά μου τονίζει από μόνο του κάθε συλλαβή. Sent from my SM-N950F using TapatalkΌχι φίλε μου δεν έχω πρόβλημα. Δοκιμασε να γράψεις στο play store τις λέξεις Samsung dex και δες τα 3 πρώτα που σου βγάζει να δεις μήπως σου λυθουν έτσι τα προβλήματα που έχεις. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Έχω κατεβάσει και πληρώσει το dex hub αλλά δε νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι στο θέμα του πληκτρολογίου Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Κανένα καλο temperedglass βρήκαμε τελικά? Εγώ έχω βάλει την μεμβράνη της spigen καλη είναι και κάνει με σχεδόν όλες της θήκες αλλά χάνει από ευκρίνεια.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skia11 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα, μια συμβουλή αν βάλετε dome ή κάτι παρόμοιο, να καλύψετε με ταινία το grille του ακουστικού. Ενώ η έγκατάσταση του dome πήγε άριστα, πρέπει να πέρασε κόλλα στο ακουστικό που βάζουμε στο αυτί για την κλήση και τώρα ακούγετε πάρα πολύ χαμηλά. Είμαι στη φάση να το διορθώσω με glue removal οδοντόβουρτσες και @@ καλυβιώτικα μετά απο πολύ ψάξιμο στο net. Κατά τα άλλα το dome σε όλα είναι κορυφή (αίσθηση, κλπ) Edit: Με λίγο πεπιεσμένο αέρα όλα ΟΚ τελικά Edited November 8, 2017 by Skia11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και πως θα είναι αι η οθόνη του κινητού όταν αφερεσεις το τζάμι; Ο Θεός και η ψυχή του. Εγώ δεν βάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και πως θα είναι αι η οθόνη του κινητού όταν αφερεσεις το τζάμι; Ο Θεός και η ψυχή του. Εγώ δεν βάζω.Μια χαρά θα είναι. Τόσοι και τόσοι το έχουν βγάλει και δεν έχουν πάθει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και πως θα είναι αι η οθόνη του κινητού όταν αφερεσεις το τζάμι; Ο Θεός και η ψυχή του. Εγώ δεν βάζω.Παρεπιμπτοντως ούτε εγώ έχω βάλει κάτι αυτό το διάστημα αλλά δεν παθαίνει κάτι. Εγω βάλει αρκετά σε όλες τις συσκευές που είχα. Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εγώ τώρα ήρθα οι το extreme mobile. Πήρα αυτή την θήκη που τα σπάει..και μου έβαλε και ένα tempered glass 4d . Και έκατσαν όλα σουπερ.το τζαμακι τα σπάει και αυτό ωραια υφή.. http://www.extreme-mobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=91000386&search=Galaxy+note+8&page=2 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εγώ τώρα ήρθα οι το extreme mobile. Πήρα αυτή την θήκη που τα σπάει..και μου έβαλε και ένα tempered glass 4d . Και έκατσαν όλα σουπερ.το τζαμακι τα σπάει και αυτό ωραια υφή.. http://www.extreme-mobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=91000386&search=Galaxy+note+8&page=2Έφερε πάλι τζαμάκια x one; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Έφερε πάλι τζαμάκια x one; Sent from my SM-N950F using Tapatalk[/quote ]Ναι ξανά έφερε.. ωραίος συνδυασμός το τζαμι με την uag Και εχει ωραια ευκρίνεια Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Μια χαρά θα είναι. Τόσοι και τόσοι το έχουν βγάλει και δεν έχουν πάθει τίποτα.Το πρόβλημα είναι στο βγάλε και όχι στο βάλε. Υπάρχει μια κόλα που με τις ακτίνες δυναμώνει τι γίνετε όταν το βγάζεις άραγε;;;; Παρεπιμπτοντως ούτε εγώ έχω βάλει κάτι αυτό το διάστημα αλλά δεν παθαίνει κάτι. Εγω βάλει αρκετά σε όλες τις συσκευές που είχα. Sent from my Galaxy Note 8Dome η συνηθισμένο τζαμακι. Αν λες γενικά δες πως κολλάει η bome για να καταλάβεις την απορία μου. Edited November 10, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Κανένα πρόβλημα όταν την βγάλεις, το έχω δοκιμάσει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Καλημέρα, Πήρα τη LED θήκη. Στην πλάτη εσωτερικά έχει ένα αυτοκόλλητο που όταν πας να βγάλεις έχει κάτι χάλκινες ταινίες. Το βγάζουμε αυτό το αυτοκόλλητο ή το αφήνουμε ως έχει; Και γιατί μας ζητάει να έχουμε το NFC ενεργοποιημένο; Ευχαριστώ Edited November 11, 2017 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Έφερε πάλι τζαμάκια x one; Sent from my SM-N950F using Tapatalk[/quote ]Ναι ξανά έφερε.. ωραίος συνδυασμός το τζαμι με την uag Και εχει ωραια ευκρίνειαΑνέβασε καμμιά φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα πως φαίνεται Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλημέρα, Πήρα τη LED θήκη. Στην πλάτη εσωτερικά έχει ένα αυτοκόλλητο που όταν πας να βγάλεις έχει κάτι χάλκινες ταινίες. Το βγάζουμε αυτό το αυτοκόλλητο ή το αφήνουμε ως έχει; Και γιατί μας ζητάει να έχουμε το NFC ενεργοποιημένο; ΕυχαριστώΌχι δεν αφαιρείς τίποτα. Αυτό το αυτοκόλλητο είναι το ic chip και η θήκη παίρνει ρεύμα χονδρικά από το nfc. Κάτι σαν ασύρματη φόρτιση. Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts