tuonogr Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Το πήρα κ εγώ το κινητό χθες και στην γυναίκα είχα πάρει ίδιο πριν κάτι μήνες. Στα 200€ που μου βγαίνει χωρίς ΦΠΑ λόγω εταιρίας είναι ότι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Όντως το κινητό είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Απλά δεν ξέρω αν κάποιος έχει πάρει κάποιο τζαμακι προστασίας κ να κάθετε σωστά χωρίς κενά. Το έχω περίπου 5 μήνες κ βλέπω 2 αχνές γρατζουνιές. Αν έχει πάρει κανείς ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuonogr Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Όντως αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τζαμακι εγώ 2 θα χρειαστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Εγώ πήρα αυτό και δεν έχει καθόλου κενά στα πλαϊνά. το πήρα όμως όταν ήταν 8 λίρες (βρίσκομαι αγγλία) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0756WSTB1/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Και γω ρε παιδια, φτηνο κινεζικο τζαμακι ειχα βαλει και ειχε κατσει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 το μόνο μέιον που έχει νομίζω είναι η μπαταρία, αλλά οκ για 140ε που έδωσα νομίζω ότι είναι το πιο vfm κινητό που έχω πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παιδιά το κινητό έχει κάποιου είδους αδιαβροχοποίηση; Φεύγω από 10 λόγω πρόβλημα hardware και πάω σε Ultra. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος... Στάλθηκε από το πανέξυπνο κινητό μου χρησιμοποιώντας Taheriamou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Από το να πάρεις κάνα Κινέζο καλύτερο είναι. Έχει καλή φώτο είναι γρήγορο και η μπαταρία σε απαιτητικούς χρήστες δεν βγάζει μέρα με τίποτα.. Μεσημέρι μπορεί να φτάνει. Καμία αδιαβροχοποιηση. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Του 10 η μπαταρία μου έβγαζε τη μέρα πάντως. Για να δούμε... για τις δικές μου απαιτήσεις είναι υπερπλήρες! Το browsing και οι φώτο μ'ενδιαφέρουν περισσότερο. Ελπίζω να το συνηθίσω και στο χέρι γιατί πρώτη φορά παίρνω τόσο μεγάλο κινητό!!! Στάλθηκε από το πανέξυπνο κινητό μου χρησιμοποιώντας Taheriamou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Θα το ευχαριστηθείς φίλε. Το κινητό είναι δύναμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 ολοτ κινητο ειναι ενα μειον,η δευτερη οθονη ειναι τελειως αχρηστη,το εχω απο το πασχα και ουτε μια φορα δεν με χρειαστηκε.εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και δεν ανοιξε.και αναγκαστηκα να ξεκωλησω το πισω καπακι και να βγαλω το καλωδιο απο την μπαταρια,για να ξεκωλησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 ολοτ κινητο ειναι ενα μειον,η δευτερη οθονη ειναι τελειως αχρηστη,το εχω απο το πασχα και ουτε μια φορα δεν με χρειαστηκε.εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και δεν ανοιξε.και αναγκαστηκα να ξεκωλησω το πισω καπακι και να βγαλω το καλωδιο απο την μπαταρια,για να ξεκωλησει!!! Μάλλον με το θέμα της μπαταρίας στάθηκες άτυχος. Όσο για την δεύτερη οθόνη Ίσως εσένα δεν έχει βολέψει γιατί σε μένα πολλές φορές με βοήθεια πολύ άσε που την χρησιμοποιώ χωρίς να ανοίξω όλη τη οθόνη.κατα εμε με έχει βολέψει.το μόνο αρνητικό που έχει αυτό το κινητό που δεν ανέφερες και θα συμφωνούσα είναι το ότι έχει μικρή μπαταρία κ με χρήση 4g αδειάζει σχετικά γρήγορα, αλλά από την άλλη φορτίζει και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Το κινητό είναι πολύ καλό. Η 2η οθόνη μπορεί να μην είναι απαραίτητη αλλά βοηθάει...είναι πολύ βολικό να έχεις 6 επαφές η εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά και να τις ανοίγεις άμεσα χωρίς να κλείνεις αυτό που κάνεις στη βασική οθόνη. Άσε που δεν πιάνουν και περιττό χώρο με widgets κλπ. Μακάρι να μη βγάλει κανένα πρόβλημα και να το κρατήσω... Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Με την οθόνη έχετε θέματα? Όταν Δουλεύει αρκετή ώρα έχει θέματα? Σε σκούρο φόντο φαίνεται έντονα. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή φίλε τούμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Τι θέματα; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Το μόνο που θα ήθελα είναι η ρύθμιση για έντονα χρώματα όπως είχε το 10. Πραγματικά είναι οθονάρα! Ύστερα από το πρώτο σοκ με το μέγεθος που δυσκολεύτηκα να συνηθίσω τώρα την ευχαριστιέμαι πολύ. Ακόμα μου φαίνεται μεγάλο το κινητό αλλά το παλεύω γιατί αξίζει. Έχω κι ένα powerbank QC3 οπότε έλυσα και το πρόβλημα της αυτονομίας. Όλα καλά λοιπόν! Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παιδιά, Android 9 θα πάρει το κινητό μας; Έχετε ακούσει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Ψάχνοντας στο Google βρήκα αυτό αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο. Κανονικά θα πρέπει να δώσει έστω ένα security update. It’s likely that only HTC’s U series will get the update, with the U11 Life, U11+, and U12+ all expected to receive Android Pie in Q4 2018. Following in early 2019 are the HTC U11 and U11 EYEs, and in Q2 2019 the HTC U Ultra. https://www.techadvisor.co.uk/how-to/google-android/get-android-pie-now-3613690/ Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 22, 2018 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δεν μου ανοίγει την σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δοκίμασε πάλι. Πάντως δε λέει κάτι παραπάνω, απλά δημοσίευσα την πηγή. Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε τη ρύθμιση για επιλογή srgb η vivid όπως στο HTC 10; Θυμάμαι είχα επιλέξει vivid σε εκείνο και κάνοντας σύγκριση με Samsung φίλου (amoled) ήταν σχεδόν ίδια η απεικόνιση! Μου είχε κάνει εντύπωση και θα ήθελα να είχα ακομα αυτή την επιλογή. Παραθέτω εικόνα για όποιον δεν έχει δει αυτό που λέω... (στο Ultra υπάρχει μόνο η δεξιά επιλογή) Στάλθηκε από το HTC U Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Αυτοί που έκαναν αναβάθμιση σε ορεο έχουν θέματα με την μπαταρία? Γενικά έγινε χειρότερη ή καλύτερη η συσκευή? Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το σίγουρο είναι ότι σε θέματα μπαταρίας έχει παραμείνει το ίδιο δεν άλλαξε τίποτα. Απλά έγινε λίγο ποίο σμουθ λίγο πιο γρήγορο . Όποιος έχει θέματα με την μπαταρία καλό θα ήταν να κοιτάξει μήπως κάποια εφαρμογή του την καταναλώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει το ultra μου στο ορεο 8 μετά από αποστολή στο service της εταιρίας γιατί μου πεταγωταν μήνυμα κατά τη διάρκεια αναζητης για νέο update πως οι φάκελοι είναι corupted. Μετά όμως την αναβάθμιση αντιμετωπίζω διαφορά προβλήματα όπως πχ να ασπρίζει η οθωνη για κάτι κλάσματα του δευτερόλεπτο και να επανέρχεται, κρασαρει η δεύτερη οθόνη και πολλές εφαρμογές είναι προβληματικες. Η πιο χαρακτηριστική προβληματική είναι με το YouTube στο οποίο τα βιντεακια δεν παιζουν σωστά και πολλά άλλα. Αν έχετε κάποια λύση θα το εκτιμούσα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει το ultra μου στο ορεο 8 μετά από αποστολή στο service της εταιρίας γιατί μου πεταγωταν μήνυμα κατά τη διάρκεια αναζητης για νέο update πως οι φάκελοι είναι corupted. Μετά όμως την αναβάθμιση αντιμετωπίζω διαφορά προβλήματα όπως πχ να ασπρίζει η οθωνη για κάτι κλάσματα του δευτερόλεπτο και να επανέρχεται, κρασαρει η δεύτερη οθόνη και πολλές εφαρμογές είναι προβληματικες. Η πιο χαρακτηριστική προβληματική είναι με το YouTube στο οποίο τα βιντεακια δεν παιζουν σωστά και πολλά άλλα. Αν έχετε κάποια λύση θα το εκτιμούσα πολύ! Καλησπέρα. Δοκίμασες να κάνεις factory reset μηπως στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts