bathan Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ρε παίδες εμένα το κινητό έχει φτάσει σε σημείο πλέον που μερικές φορές μου κάνει τη ζωή δύσκολη με την 9. Dropped calls συν το θέμα με το μικρόφωνο, είναι το βασικο μου θέμα,χέστα τα άλλα. Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κ καβατζα συσκευή να το πήγαινα στην infoquest. Δοκίμασες να το κάνεις καμία επαναφορά και δεν έστρωσε? Και μου φαίνεται ότι δεν θα κάνω καμία ενημέρωση μιας και με την 8.1 δουλεύει άψογα!! Το θέμα είναι ότι μου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση για να κάνει εγκατάσταση πώς θα την ακυρώσω την εγκατάσταση?? κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και καμία επανεκκίνηση δεν νομίζω να το κρατήσω συνέχεια χωρίς να κάνω επανεκκίνηση!! Από την στιγμή που ξεκίνησε το update μην το αφήσεις στη μέση Αργά ή γρήγορα θα κάνεις restart οπότε δεν γλυτώνεις κάτι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Συμφωνώ, αλλά τα έχω. Άλλωστε κ στο σέρβις που μίλησα τα πιο πολλά τους ήταν ήδη γνωστά. Μάλιστα μου είπε κιόλας ότι δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές. Πώς μπορώ να περάσω πάλι την 9; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ευτυχώς και εγώ μετά το μικρό update και την ρύθμιση του router δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόνο το ραδιόφωνο που δεν έχω χρησιμοποιήσει Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 H αλήθεια είναι οτι το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα γιατί δεν δουλεύω ακουστικά με καλώδιο, αλλά με bluetooth. Θα το τεστάρω και θα επανέλθω. Τι θέμα έχεις με το ραδιόφωνο? Το θέμα που έχω με το ραδιόφωνο είναι ότι κάνει κοψίματα για κλάσμα του δευτερολέπτου σε τακτά χρονικά διαστήματα (όχι πάντα) και κάποια στιγμή στο άκυρο χάνεται ο ήχος σαν να έκλεισα την εφαρμογή. Επανέρχεται ο ήχος αλλάζοντας σταθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Το θέμα που έχω με το ραδιόφωνο είναι ότι κάνει κοψίματα για κλάσμα του δευτερολέπτου σε τακτά χρονικά διαστήματα (όχι πάντα) και κάποια στιγμή στο άκυρο χάνεται ο ήχος σαν να έκλεισα την εφαρμογή. Επανέρχεται ο ήχος αλλάζοντας σταθμό.Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν έχεις το ραδιόφωνο και πληκτρολογείς πχ ένα μηνυμα ακούς το τακ τακ στα ακουστικά!και δεν εννοω τον ήχο πληκτρολογίου....αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε.....αυτό μου το έκανε και πριν που δεν είχαμε τυπικά ραδιόφωνο αλλά εγώ άκουγα μέσω μια εφαρμογής που έμπαινε στα κρυφά μενού.....κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δε μου έχει βγάλει την 9 αλλά δεν έχω μπει και στο μενού να ζητήσω χειροκίνητα έλεγχο για αναβάθμιση γιατί δεν θέλω την εναλλαγή τώρα. Όταν βρεθεί google camera να δουλεύει και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα θα το κάνω. Όμως συνειδητοποίησα ότι ξαφνικά δεν έχω ήχο ειδοποίησης σε καμία εφαρμογή, ίσως εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Απλά ανάβει η οθόνη και τίποτε άλλο. Έχω τσεκάρει ότι μπορεί να είναι φταίει, ένταση κλήσης, μέσων, ρυθμίσεις εφαρμογών, restart, αλλαγή ήχου, σκέτο sms, κλειστή τη οθόνη, ανοιχτή, τίποτα. Καμία ιδέα; Edited January 17, 2019 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsis128 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Γεια χαρά σε όλους. Έκανα την αναβάθμιση από 8.1 σε 9.0 πριν από λίγες μέρες, όταν ξαναεμφανίστηκε η ειδοποίηση. Δεν την είχα κάνει την πρώτη φορά, διότι είχα διαβάσει τότε τα προβλήματα που είχε βγάλει. Δεν έχω εντοπίσει σημαντικά προβλήματα. Οι συνομιλητές μου στην αρχή της συνομιλίας μερικές φορές με ακούνε σαν από μακριά αλλά στη συνέχεια, αφού ανεβάσω ελαφρώς την ένταση της φωνής μου, στρώνει. Υποψιάζομαι ότι ανέβασαν (χωρίς λόγο, κατά τη γνώμη μου) το κατώφλι έντασης πάνω από το οποίο περνάει η φωνή από το φίλτρο θορύβου. Έχω Cosmote και η εμπειρία μου με το 4G δεν έχει επηρεαστεί - μπορεί αυτό να είναι επειδή ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιώ τις μπάντες που εμφάνισαν ζήτημα σε κάποιους. Στην εξάντληση της μπαταρίας το κινητό έχει βελτιωθεί, λίγο αλλά ξεκάθαρα. Η εφαρμογή του ραδιοφώνου δουλεύει, αν και δίνει μια αίσθηση κάπως basic. Η δυνατότητα για λήψη Screenshot και με δεύτερο τρόπο, με παρατεταμένο πάτημα του power button και μετά κλικ στο "Στιγμιότυπο οθόνης" είναι καλή και βολεύει. Γενικώς, όπως και με την αναβάθμιση από 7.1.2 σε 8.0/8.1, το άλμα στους αριθμούς της έκδοσης δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από τα ελάχιστα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που προστέθηκαν, τουλάχιστον ορατά στον χρήστη. Σαν απλός χρήστης δεν ξέρω τι αλλάξανε κάτω από το καπό, που λέει ο λόγος, αλλά αμφιβάλλω αν είναι κάτι τόσο ενδιαφέρον. Ιδίως για το MiA1, που δεν είχε κάποιο άλλο feature να προσφέρει, πέραν του ραδιοφώνου. Ίσως αν γινόταν εφικτή η βιντεοσκόπηση με την εργοστασιακή εφαρμογή σε καλύτερους συνδυασμούς ανάλυσης/fps; Ή σε 4K με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια λήψης, αντί για 8 λεπτά μάξιμουμ; Ή έστω μοίρασμα της βιντεοσκόπησης 4K πάνω από 8m σε πολλαπλά αρχεία; Δεν νομίζω ότι ασχολήθηκαν με αυτά τα ζητήματα, όμως. Κατά τα λοιπά, η προσαρμοστική φωτεινότητα μου φαίνεται ότι είναι το ίδιο χαρακτηριστικό με αυτό που υπήρχε ήδη στην 8.1, όπως αυτό ονομαζόταν τότε τέλος πάντων, απλά πιο παρεμβατική, πιο aggresive (και αργή και γενικώς λίγο χειρότερη, πιστεύω). Η μπάρα της google στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης, στη θέση των χρήσιμων συντομεύσεων (που παραμερίστηκαν και σπρώχτηκαν προς τα πάνω) είναι, προφανώς, ενοχλητική, ιδίως στην Ελλάδα, που το Google Assistant δεν δουλεύει στα ελληνικά - όχι ότι αν δούλευε θα ήταν καμιά θετική αλλαγή. Αν κατάλαβα καλά, τα κουμπάκια κάτω από τις γρήγορες ρυθμίσεις του WiFi, του Bluetooth, της παύσης των ειδοποιήσεων κλπ, στις γρήγορες ρυθμίσεις, που σου επέτρεπαν να διαλέξεις δίκτυο, ακουστικά bluetooth, χρόνο παύσης ειδοποιήσεων κλπ χωρίς να ανοίγεις τα κυρίως μενού, έχουν καταργηθεί. Να μια χειροτέρευση χωρίς προφανή λόγο. Επίσης, το μοίρασμα των ενδείξεων ώρας, μπαταρίας, δικτύου κλπ στο πάνω μέρος της οθόνης, δεξιά κι αριστερά λες και πρόκειται για κινητό με εγκοπή δεν μου αρέσει και δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω, αν και δεν ασχολήθηκα και τόσο πολύ. Η γραμμή ημερομηνίας/καιρού είναι πιο καλαίσθητη μεν, αλλά επίσης δεν μπορεί να αλλαχθεί, σωστά; Και κάτι τελευταίο, μιας και ανέφερα το Google Assistant. Ως γνωστόν, ο Βοηθός είναι διαθέσιμος και στην Ελλάδα, αν γυρίσει κανείς τη γλώσσα της συσκευής του στα Αγγλικά. Όταν πριν από λίγον καιρό το δοκίμασα (για να καταλήξω ότι τελικά δεν αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον για μένα), εκτός από τα πιο σοβαρά προβλήματα, στην κατανόηση της προφοράς μου (που είναι μέτρια), στην αντίληψη παρακολουθηματικών ερωτήσεων/εντολών (follow up, continued conversation) κλπ, εμφάνιζε κάποια μικροπροβλήματα συνέπειας στη λειτουργία: κάποιες φορές απαιτούσε να περάσεις τις αρχικές ρυθμίσεις ξανά και ξανά και κάποιες άλλες φορές, που είναι πιο περίεργο και πιο ενδιαφέρον, λειτουργούσε ενώ είχα επιστρέψει τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά. Όπως φαντάζεστε, προσπάθησα να καταλάβω πότε και με ποιες προϋποθέσεις εμφανίζει το δεύτερο αυτό "πρόβλημα", μήπως και μπορέσω να το μονιμοποιήσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Με το Android 9.0 ίσως το πλησίασα λίγο παραπάνω: 1. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του καιρού/της θερμοκρασίας της ένδειξης ημερομηνίας/καιρού της αρχικής οθόνης (το εργοστασιακό και αμετακίνητο widget, ας πούμε, για να συνεννοηθούμε), ανοίγει η εφαρμογή Weather της Google και εμφανίζει τον καιρό. 2. Κλείνουμε τον καιρό με το home button. 3. Πατώντας παρατεταμένα πάνω στην ένδειξη ημερομηνίας/καιρού της αρχικής οθόνης, εμφανίζεται το κουμπί "Προτιμήσεις", το οποίο πατάμε. 4. Τσεκάρουμε και τις τρεις, προς το παρόν, επιλογές (Συμβάντα ημερολογίου, Πληροφορίες επερχόμενης πτήσης, Πληροφορίες για την κυκλοφορία) και μετά, χωρίς να φύγουμε, τις ξετσεκάρουμε όλες. 5. Πατάμε το home button. 6. Πατώντας πλέον παρατεταμένα το home button, ενεργοποιείται ο Google Assistant, φυσικά στα αγγλικά. Παρατηρήσεις: 1. Δεν δουλεύει το "Ok Google". Σε παραπέμπει στο αρχικό σετάρισμα της χρήσης ομιλίας, το οποίο όμως μπλοκάρει τη διαδικασία επειδή η συσκευή είναι στα ελληνικά. Ο Βοηθός ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα του home button και, στους επόμενους διαλόγους, με το κουμπί μικροφώνου της εφαρμογής (ΟΧΙ το κουμπί της εφαρμογής Google της αρχικής οθόνης). 2. Ο χειρισμός των οικιακών συσκευών (σε εμένα Blitzwolf και Yeelight) συνεχώς αποτυγχάνει, παρ' όλο που τις βλέπει, αν και δεν πολυασχολήθηκα. 3. Ο Assistant μετά από κάποιο αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα ή κάποιες αδιευκρίνιστες ενέργειες, σταματάει πια να ενεργοποιείται. 4. Σίγουρα σταματάει να ενεργοποιείται αν πατήσει κανείς το κουμπί μικροφώνου της εφαρμογής Google της αρχικής οθόνης. 5. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στη δική μου συσκευή. Έχοντας υπ' όψιν όσες (φαινομενικά αδικαιολόγητες) διαφορές έχουν παρουσιαστεί στην υλοποίηση της αναβάθμισης από 8.1 σε 9.0, δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν τα παραπάνω δεν δουλεύουν σε όλους το ίδιο. Και ένα σχόλιο. Γενικώς, τα ανωτέρω είναι έτσι, για τον πειραματισμό και τον χαβαλέ. Νομίζω πως δεν είναι σοφό να έχουμε μια συσκευή να καταγράφει την ομιλία μας, ακόμα και αν την καταγράφει μόνο όταν το θέλουμε, που σφόδρα αμφιβάλλω. Επίσης, όσοι παρ' όλα αυτά χρησιμοποιείτε τον Assistant, να θυμάστε να διαγράφετε τα αρχειάκια της φωνής σας από το myactivity του λογαριασμού σας της Google. Η τήρησή τους δεν σας προσφέρει καμία ωφέλεια, αντιθέτως είναι κίνδυνος να εκτεθείτε, αν ο λογαριασμός σας χακαριστεί. Edited January 17, 2019 by patsis128 Μικρά τυπογραφικά λάθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δε μου έχει βγάλει την 9 αλλά δεν έχω μπει και στο μενού να ζητήσω χειροκίνητα έλεγχο για αναβάθμιση γιατί δεν θέλω την εναλλαγή τώρα. Όταν βρεθεί google camera να δουλεύει και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα θα το κάνω. Όμως συνειδητοποίησα ότι ξαφνικά δεν έχω ήχο ειδοποίησης σε καμία εφαρμογή, ίσως εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Απλά ανάβει η οθόνη και τίποτε άλλο. Έχω τσεκάρει ότι μπορεί να είναι φταίει, ένταση κλήσης, μέσων, ρυθμίσεις εφαρμογών, restart, αλλαγή ήχου, σκέτο sms, κλειστή τη οθόνη, ανοιχτή, τίποτα. Καμία ιδέα; Τι το μνημόνευσα, μου ήρθε το update (θα το κάνω στο επόμενο)... Μακάρι να έφτιαχνε και ο ήχος των ειδοποιήσεων μόνος του μετά το post :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luftwafe Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 ηρθε κ σε εμενα , πως βγαζουμε την μλκ μπαρα που μπηκε κατω ... καλα τι σκεφτοντουσαν ???????? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Αφαίρεσα την μια sim και το δουλεύω μονοκαρτο wind και από χθες έχω σταθερό 4g δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα φαίνεται όπως και πριν με την 8.1 έχανε τη μία sim σαν δικαρτο τώρα χάνει μόνο τις μπάντες, όσο για το ραδιόφωνο το μόνο θέμα που βρίσκω είναι η χαμηλή ποιότητα του ήχου με υψηλή στάθμη θορύβου και την άθλια αίσθηση του χειροκίνητου συντονισμού δεν βλέπω να έχει άλλο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ηρθε κ σε εμενα , πως βγαζουμε την μλκ μπαρα που μπηκε κατω ... καλα τι σκεφτοντουσαν ???????? :mad: Δεν βγαίνει μόνο με άλλο launcher τουλάχιστον στο πάνω μέρος βόλευε καλύτερα εκεί κάτω είναι για να μας σπάει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Αφαίρεσα την μια sim και το δουλεύω μονοκαρτο wind και από χθες έχω σταθερό 4g δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα φαίνεται όπως και πριν με την 8.1 έχανε τη μία sim σαν δικαρτο τώρα χάνει μόνο τις μπάντες, όσο για το ραδιόφωνο το μόνο θέμα που βρίσκω είναι η χαμηλή ποιότητα του ήχου με υψηλή στάθμη θορύβου και την άθλια αίσθηση του χειροκίνητου συντονισμού δεν βλέπω να έχει άλλο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βγαίνει μόνο με άλλο launcher τουλάχιστον στο πάνω μέρος βόλευε καλύτερα εκεί κάτω είναι για να μας σπάει τα νεύρα Βάλε και τις 2 sim και μετά σε αυτή που θέλεις 4G (προφανώς WIND) επέλεξε διαδοχικά πρώτα 2G μετά 3G και τέλος το 4G. Δεν ξέρω γιατί αλλά όπως έχουν γράψει και άλλοι αυτή η διαδικασία μπορεί να το κάνει να λειτουργεί σωστά. Εάν μπορείς επιβεβαίωσε εάν δεις διαφορά με αυτό τον τρόπο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Μόλις έβαλα την pie.. όλα τέλεια... Το μόνο που με χάλασε είναι η google bar εκεί κάτω... Υπάρχει τρόπος να φύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 θέλει στανταρ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 ηρθε κ σε εμενα , πως βγαζουμε την μλκ μπαρα που μπηκε κατω ... καλα τι σκεφτοντουσαν ???????? :mad: Μόλις έβαλα την pie.. όλα τέλεια... Το μόνο που με χάλασε είναι η google bar εκεί κάτω... Υπάρχει τρόπος να φύγει;Ρε παιδιά μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια Η μπάρα στην 8 ήταν πάνω και τώρα είναι κάτω σιγά τα λάχανα θέλει στανταρ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update? Οχι βέβαια, αν δεν έχεις περίεργα κολλήματα δεν χρειάζεται Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής με την pie μπορείς να περάσεις gcam χωρίς ροοτ η κάποιο εύκολο τρόπο? Είναι το ίδιο όπως στην 8.1 με ροοτ κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Όλα καλά με την πίτα (9) αλλά η Gcam πλέον υπολειτουργεί (πάπαλα η εστίαση)... :( Κρίμα και έλπιζα να μην είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα... Πίσω στις χάλια φωτό... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Χωρίς σεντονιασμα χθες απόγευμα μετάβαση σε πίτα. Η μπάρα πως σκ@Τα φεύγει; ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναμονή του παρακάτω μηνύματος γιατί με έκοψε μάλλον με το σκ@Τ@φατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε κάθε sms να είναι 160 χαρακτήρων και όχι 70; Χρησιμοποιώ την default εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε κάθε sms να είναι 160 χαρακτήρων και όχι 70; Χρησιμοποιώ την default εφαρμογή.Σίγουρα έχει, δεν ξέρω που ακριβώς γιατί μου το ρύθμισαν, σε εμένα είναι 160 χαρακτήρες και γίνονται όλα κεφάλαια, άσχετα με το τι γράφεις Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε κάθε sms να είναι 160 χαρακτήρων και όχι 70; Χρησιμοποιώ την default εφαρμογή.Στην εφαρμογή των μηνυμάτων:Ρυθμίσεις, συνθέτες ρυθμίσεις, χρήση απλών χαρακτήρων Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Το κινητό δίνει προτεραιότητα στη Β7 παρόλο το κακο σήμα. Δεν είναι όμως ότι δεν πιάνει Β20. Υπάρχει δυνατότητα καρφώματος Β20; Θέλω καλό σήμα και όχι γρήγορα data. Αν προσθέσουμε ότι το Α1 είναι τοστιέρα με το ψηλό SAR τότε δημιουργείται κακή εξίσωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Το κινητό δίνει προτεραιότητα στη Β7 παρόλο το κακο σήμα. Δεν είναι όμως ότι δεν πιάνει Β20. Υπάρχει δυνατότητα καρφώματος Β20; Θέλω καλό σήμα και όχι γρήγορα data. Αν προσθέσουμε ότι το Α1 είναι τοστιέρα με το ψηλό SAR τότε δημιουργείται κακή εξίσωση. Το δίκτυο αποφασίζει τη συχνότητα και όχι το κινητό. Το κινητό στέλνει τη στάθμη που μετράει από κάθε συχνότητα και με βάση αυτό το κελί/σταθμός με βάση τις ρυθμίσεις που έχουν επιλεγεί από την εταιρία αλλάζει ή όχι συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luftwafe Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ρε παιδιά μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια Η μπάρα στην 8 ήταν πάνω και τώρα είναι κάτω σιγά τα λάχανα σιγα τα λαχανα για εσενα ... εμενα με ενοχλει και το βρισκω δυσλειτουργικο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παρατηρησεις: 1: φωτεινοτητα - χειροτερη, συνεπεια το 2 2: μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας (εκτος save mode) 3: το τηλεφωνο ενω ηταν ανοικτο δεν μπορουσαν να το καλεσουν 4: δεν εκανε αναγνωριση κλησης απο επαφη ότι αλλο περιεργο δω θα το αναφερω ... με ή χωρις λαχανα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 σιγα τα λαχανα για εσενα ... εμενα με ενοχλει και το βρισκω δυσλειτουργικο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παρατηρησεις: 1: φωτεινοτητα - χειροτερη, συνεπεια το 2 2: μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας (εκτος save mode) 3: το τηλεφωνο ενω ηταν ανοικτο δεν μπορουσαν να το καλεσουν 4: δεν εκανε αναγνωριση κλησης απο επαφη ότι αλλο περιεργο δω θα το αναφερω ... με ή χωρις λαχανα :lol: Το εάν η μπάρα είναι επάνω ή κάτω κρίνει το εάν μια αναβάθμιση είναι επιτυχημένη ή όχι είναι πράγματι πέρα από κάθε λογική. Σίγουρα θα ήταν τέλειο να δίνεται ως επιλογή το πάνω ή κάτω (πράγμα που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει σε νέο update ), όμως στο κάτω κάτω είναι και θέμα αισθητικής/λειτουργικότητας/συνήθειας που είναι πράγμα υποκειμενικό (σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι). Τώρα στα πιο σημαντικά που αναφέρεις: 1. Φωτεινότητα. Εάν εννοείς ότι στο "αυτόματο" βγάζει πιο μεγάλη φωτεινότητα από ότι πρέπει/επιθυμείς (άρα και μειώνεται η διάρκεια της μπαταρίας - παρατήρηση 2) τι πιο απλό να την ρυθμίζεις χειροκίνητα? Αυτό άλλωστε κάνω εγώ και στα άλλα κινητά μας, εφόσον έτσι είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μας. 2. Αποτέλεσμα του 1? 3. Αυτό μόνο από εσένα το ακούω και εγώ δεν το αντιμετώπισα ποτέ. 4. Επίσης πρώτη φορά το ακούω και δεν έχει συμβεί σε εμένα.Μήπως δεν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι επαφές (Google, sim κλπ). Γενικά όμως σε μία βασική αναβάθμιση έκδοσης Google (από 6 σε 7, 7 σε 8 κοκ) και σε κάθε συσκευή συνήθως απαιτείται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να λειτουργήσουν όλα άψογα. Εφόσον λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση από ότι αντιλαμβάνομαι στους περισσότερους από εμάς έγινε χωρίς να απαιτείται αυτό, την θεωρώ μάλλον επιτυχημένη. Υπάρχει βέβαια η αρχική μεγάλη αστοχία/πρόβλημα με το χάσιμο ορισμένων από τις μπάντες, που κατά την γνώμη μου καθυστέρησε αρκετά να διορθωθεί (εκεί να συμφωνήσω με όποιον τυχόν ταλαιπωρήθηκε). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Και μεγάλο φάουλ αυτό με το κουμπί της έντασης.. αυξάνει και μειώνει την ένταση του ήχου πολυμέσων και όχι του ήχου κλήσης.. ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts