Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Android 9 Pie ,μόλις βγήκε η beta στο mi a1e35cfa765e5de381ad2454be5e72bdf5.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Αυτό τι μας λέει σχετικά με το χρόνο που θα βγει officially? Έχουμε κάποια εικόνα;

Επίσης, δεν αναφέρει την Google Camera, αυτό σημαίνει ότι την ξεχνάμε;

Βγήκε και έχει και ραδιόφωνο.

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό τι μας λέει σχετικά με το χρόνο που θα βγει officially? Έχουμε κάποια εικόνα;

Ίσα ίσα το αντίθετο. Θα μπαίνει πιο εύκολα

Αν όλα πάνε καλά σε δύο βδομάδες θα την έχουμε. Το καλό είναι ότι δίνουν FM κλπ. Και μένει να δούμε αν θα πάρουμε project treble.

Android 9 Pie ,μόλις βγήκε η beta στο mi a1e35cfa765e5de381ad2454be5e72bdf5.jpg

Πες μας πρώτες εντυπώσεις από την beta έκδοση όταν μπορέσεις

Πες μας πρώτες εντυπώσεις από την beta έκδοση όταν μπορέσεις

Η φωτογραφία δεν είναι δικια μου απλώς την βρήκα στο xda ,επίσης αναφέρει πως έχει και το security patch 5 Δεκεμβρίου

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Ωραία νέα,άντε να δούμε πότε θα την πάρουμε και η υπόλοιπη

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Δεν είναι λίγο περίεργο να έχει το security update που βγήκε την ίδια μόλις μέρα, ούτε δύο ώρες μετά τη έκδοση του και ενώ είναι αργά το βράδυ στην Κίνα;

Ή το έχουν στην Xiaomi κάποιες μέρες νωρίτερα και προλαβαίνουν να το πετάξουν, τεστάρουν,κλπ (δεν είναι απίθανο) ή κάποιος τρολάρει.

Δυστυχώς το camera2api δεν είναι ενεργοποιημένο. Τουλάχιστον έτσι είπε ένας beta tester στο XDA.

Δυστυχώς το camera2api δεν είναι ενεργοποιημένο. Τουλάχιστον έτσι είπε ένας beta tester στο XDA.

Πρέπει οπωσδηποτε στην 9 να βρουν τρόπο να το κάνουμε root ευκολα και με updates. Κακά τα ψεμματα αλλα μετά απο ένα τέτοιο update επιβάλεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Ας ελπίσουμε ότι ίσως ισχύει μόνο στην beta και στην stable το δώσουν. Εδώ έβαλαν ραδιόφωνο και γρήγορη φόρτιση ρε γμτ.

Ας ελπίσουμε ότι ίσως ισχύει μόνο στην beta και στην stable το δώσουν. Εδώ έβαλαν ραδιόφωνο και γρήγορη φόρτιση ρε γμτ.

Ε σου λέει μην είμαστε και πλεονέκτες χαχαχαχ θέλουμε και καλή κάμερα......θα κάνουμε φορμάτ μετά την 9 και θα σπάσουμε το κεφάλι μας πάλι να βάλουμε gcam....στο ίδιο έργο θεατές

Ε σου λέει μην είμαστε και πλεονέκτες χαχαχαχ θέλουμε και καλή κάμερα......θα κάνουμε φορμάτ μετά την 9 και θα σπάσουμε το κεφάλι μας πάλι να βάλουμε gcam....στο ίδιο έργο θεατές

πραγματικά αψυχολογιτη κινηση. θαβει το ιδιο της το κινητο αν μπορει να το κανει και δεν το κανει. εκτος βεβαια αν της το απαγορευει η google. πάντως μου θυμιζει λογικη "πλεον κανεις δεν το αγοραζει εφοσον εχει βγει το a2 και ετοιμαζεται το a3 επομενως ας δωσω οτι εχω υποσχεθει και μην το κουραζω και πολυ εφοσον δεν εχω κερδος". κακη πελατιακη πρακτικη. ωστοσο βλεπω ν αγοραζω το a3 της :p

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Καλημέρα,

Πήρα το κινητό όταν πρωτοβγήκε και δεν έχω κάνει ποτέ reset format κτλ

έχω καταφέρει και έχω περάσει την καλή κάμερα με ένα απλό τρόπο που έδειχνε στο youtube παλιότερα και έχει πράγματι διαφορά.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα γενικά.

Αν βγει η pie πρέπει να κάνω κάποιο reset ?

και αν πρέπει, πότε πρέπει?

πριν την βάλω την pie ή μετά?

Καλημέρα,

έχω καταφέρει και έχω περάσει την καλή κάμερα με ένα απλό τρόπο που έδειχνε στο youtube παλιότερα και έχει πράγματι διαφορά.

Και εγώ δεν έχω κάνει ποτέ format . Δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με την συσκευή. Να έρθει με το καλό η αναβάθμιση να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστή και αν χρειαστεί να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να το κάνουμε. Treble και gcamera δεν βλέπω προς το παρόν να παίρνουμε ίσος σε μελλοντική αναβάθμιση μπορεί βέβαια να τα δώσουν στην τελική έκδοση ας περιμένουμε να δούμε . Το πολύ σε δύο βδομάδες θα έχουμε την αναβάθμιση .

Καλημέρα,

Όχι φίλε μου δεν πρέπει και πολύ πιθανόν ούτε σου χρειάζεται. Βάλε την αναβάθμιση με το καλό και αν όλα σου πάνε μια χαρά μην το πειράξεις.

Απλά είθισται μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις και πολύ καιρό χρήσης να το φρεσκαρεις με ένα φορμάτ. Όχι όμως ότι είναι ντε και καλά νόμος

Σε Βέλγιο και Ολλανδία λένε στο xda ότι βγήκε η αναβάθμιση.

Σε Βέλγιο και Ολλανδία λένε στο xda ότι βγήκε η αναβάθμιση.

Όμως εκεί υπήρχαν κάποια θέματα bootloop για αυτό βγήκε εκεί πρώτα

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Η αναβάθμιση βγήκε πραγματικά σε Ολλανδία και Βέλγιο.... Πιστεύω την δίνουν τμηματικά για τυχόν προβλήματα... Η δοκιμαστική έκδοση τα πήγε περίφημα όχι μόνο στο Α1 αλλά και στο A2, A2 lite ειδικά στο δεύτερο που είναι πολύ κοντά στο Α1 οπότε δεν χρειάζεται να το καθυστερήσουν άλλο. Μπορεί να το έχουμε και σε λιγότερο από δέκα μέρες ...

για μας που δεν κατεχουμε και πολλα ποιες πιστευετε οτι θα ειναι οι διαφορες?..τι θα αλλαξει τυπικα και ουσιαστικα απο αυτο που εχουμε σημερα?..

για μας που δεν κατεχουμε και πολλα ποιες πιστευετε οτι θα ειναι οι διαφορες?..τι θα αλλαξει τυπικα και ουσιαστικα απο αυτο που εχουμε σημερα?..

Δεν έχω δει το 9 ακόμη, αλλά αν κρίνουμε από τις διαφορές στις προηγούμενες εκδόσεις, λογικά θα αλλάξουν λίγο κάποια πράγματα στο μενού των ρυθμίσεων, ίσως τα χρώματα και τα εικονίδια και ίσως έχει λίγο καλύτερη απόδοση το τηλέφωνο, αλλά αυτό το τελευταίο μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ. Προσωπικά δεν περιμένω να δω κάτι τρομερό και δεν καταλαβαίνω με τίποτα το λόγο που κάποιοι βιάζονται να την πάρουν λες και κάνουμε αγώνα ποιος θα την πάρει πρώτος ! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πρωτη ματια στην Beta 9.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

• The title was changed to Xiaomi Mi A1