bathan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Σήμερα ήρθε σε μένα το update σε 8.1 (περίπου 1GB) και δεν σβήστηκαν τα SMS Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Τωρα την κατεβαζω κι εγω, 1152mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα σε ολους. Έχω παρατηρήσει σε αρκετά βίντεο που βγάζω κάποια "κοψίματα", δηλαδή σαν να "χαλάει" για δέκατα του δευτερόλεπτο η εικόνα, κάτι που γίνεται, όμως, αντιληπτό. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Κάποια βοήθεια παιδιά σε αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα σε ολους. Έχω παρατηρήσει σε αρκετά βίντεο που βγάζω κάποια "κοψίματα", δηλαδή σαν να "χαλάει" για δέκατα του δευτερόλεπτο η εικόνα, κάτι που γίνεται, όμως, αντιληπτό. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Τα γραφεις σε sd card ή εσωτερικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Τα γραφεις σε sd card ή εσωτερικά; Στη μνήμη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ηλίθιοι! Δεν νομίζω πως θα αγοράσω ξανά τηλέφωνο τους. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ηλίθιοι! Δεν νομίζω πως θα αγοράσω ξανά τηλέφωνο τους. Γιατι το λες αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλημέρα παιδιά, κατεβάζω και εγώ τώρα την 8.1 αλλά παρατήρησα κάτι χτες... Στην gcam μου χαλάει τις σελφι με κάποιο είδωλο. Έχω την arnova8g2 από τον Φεβρουάριο. Να κάνω κάποιο update πριν πάω στην 8.1?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ηλίθιοι! Δεν νομίζω πως θα αγοράσω ξανά τηλέφωνο τους. Γιατι το λες αυτο;Δεν είναι ικανοί να δώσουν ένα update. Έχουν καθυστερήσει 6 μήνες και πάλι όλο προβλήματα. Στην δική μου δουλειά θα με είχαν σουτάρει καιρό τώρα. Για ποιον λόγο να τους εμπιστευτώ ξανά; Μήπως γιατί το τηλέφωνο κάνει 180€ και μεταχειρισμένο 100€ και αν έχει σπασμένη οθόνη 50€; Κατανοώ ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Και σε άλλους συμβαίνει. Όχι όμως, τόσο αργές αντιδράσεις δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Προσοχή σε όσους κάνουν unlock/relock bootloader με το τελευταίο update(όπως και με το προηγούμενοτου Ιουνίου) γιατί κάνει wipe user data.Την πάτησα χτες και έμαθα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν είναι ικανοί να δώσουν ένα update. Έχουν καθυστερήσει 6 μήνες και πάλι όλο προβλήματα. Στην δική μου δουλειά θα με είχαν σουτάρει καιρό τώρα. Για ποιον λόγο να τους εμπιστευτώ ξανά; Μήπως γιατί το τηλέφωνο κάνει 180€ και μεταχειρισμένο 100€ και αν έχει σπασμένη οθόνη 50€; Κατανοώ ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Και σε άλλους συμβαίνει. Όχι όμως, τόσο αργές αντιδράσεις δεν έχουν. Σαφως και παιζει ρολο ΚΑΙ η τιμη. Κανενα update δεν σου εχουν καθυστερησει, εδω φετινες ναυαρχιδες των 600+ ευρω και δεν εχουν παρει ακομα 8.1 Εσυ να μην την εμπιστευτεις, παρε κανα Νοκια ή κανα Χουαβει την αλλη φορα με 180 και συγκρινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μερικές φορές αν συνδέσω το καλώδιο φόρτισης πριν βάλω τον φορτιστή στη πρίζα (νομίζω μερικές φορές το έκανε ενώ ήταν και ο φορτιστής στη πρίζα) μου σβήνει το κινητό και κάνει restart. Ενώ έχω μπαταρία. Έχει συμβεί σε κανένα; Είναι λες και με το που κουμπωσω το καλώδιο triggαρεται restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σαφως και παιζει ρολο ΚΑΙ η τιμη. Κανενα update δεν σου εχουν καθυστερησει, εδω φετινες ναυαρχιδες των 600+ ευρω και δεν εχουν παρει ακομα 8.1 Εσυ να μην την εμπιστευτεις, παρε κανα Νοκια ή κανα Χουαβει την αλλη φορα με 180 και συγκρινε.Θα είναι και αυτά Android one; Αν είναι να το συγκρίνω με 1+, μην κάνουμε τσιγκουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekout Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Προσοχή σε όσους κάνουν unlock/relock bootloader με το τελευταίο update(όπως και με το προηγούμενοτου Ιουνίου) γιατί κάνει wipe user data.Την πάτησα χτες και έμαθα! Υπάρχει λύση γι αυτό . Volume down όταν πατήσεις το enter , μετά την εντολή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Πλέον το λαμπάκι των ειδοποιήσεων δεν αναβοσβήνει αλλά μένει σταθερά αναμμένο. Και σε μένα τα ίδια μετά την αναβάθμιση! Επίσης δεν μπορώ να μοιράσω Internet μέσω WiFi :blink: Συμβαίνει και σε εσάς; το δοκίμασε κανείς;;; Edited July 17, 2018 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Θα είναι και αυτά Android one; Αν είναι να το συγκρίνω με 1+, μην κάνουμε τσιγκουνιές. ναι βέβαια το android one δεν είναι ούτε pixel ούτε nexus αν και τα nexus που είχα κατά καιρούς με είχαν κάνει να καταλάβω για τα καλά ότι είμαι beta tester, οπότε δεν παρεξηγώ την xiaomi ίσως είναι λίγο χειρότερα με την xiaomi, αλλά ανέκαθεν ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα ότι με στοκ android συσκευή θα έχω διάφορα θεματάκια Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ωπ, πάλι καλά που δεν έκανα update, αν ισχύει το παραπάνω θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Σε άλλα θέματα, σκεφτόμουν να δοκιμάσω την 8.1 και μετά κάποια custom Rom 8.1 και να μείνω σε οποία μου κάθεται καλύτερα, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου ότι κάποιες Rom έσβηναν ή αντικαθιστούσαν το persistent storage και χάνονταν imei, εργοστασιακά calibration και mac από WiFi και bt. Το imei υπάρχει τρόπος να το επαναφέρει κάποιος διαβάζοντας τη ετικέτα αλλά τα άλλα τα χάνεις και το κινητό μετά δε συνδέεται σε κάποια WiFi.Το έχει ακούσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Κάποια βοήθεια παιδιά σε αυτό;;; Δεν θα το έλεγα κοψίματα κάτι σαν να μην μπορεί να εστιάσει και το κάνει συνεχώς. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα πάντως δεν έχει διορθωθεί σε κανένα από τα update το κάνει από την μέρα που το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πότε έχεις βάλει να ενεργοποιείται η προφύλαξη?Κατά τη σύνδεση. Το ρολόι θέλω να φενεται πάντα όχι μόνο στη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Κατά τη σύνδεση. Το ρολόι θέλω να φενεται πάντα όχι μόνο στη φόρτιση Δε γίνεται. Για αυτό και δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σαφως και παιζει ρολο ΚΑΙ η τιμη. Κανενα update δεν σου εχουν καθυστερησει, εδω φετινες ναυαρχιδες των 600+ ευρω και δεν εχουν παρει ακομα 8.1 Εσυ να μην την εμπιστευτεις, παρε κανα Νοκια ή κανα Χουαβει την αλλη φορα με 180 και συγκρινε. Αυτές οι ναυαρχίδες που λες δίνουν Update και τα παίρνουν πίσω; δεν δουλεύουν Bt,proximity,dialer κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Θα είναι και αυτά Android one; Αν είναι να το συγκρίνω με 1+, μην κάνουμε τσιγκουνιές. Πες μου ποιες συσκευες περσινες στην τιμη του mi a1 εχουν παρει 8.1 και παιρνουν καθε μηνα security update. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ναι βέβαια το android one δεν είναι ούτε pixel ούτε nexus αν και τα nexus που είχα κατά καιρούς με είχαν κάνει να καταλάβω για τα καλά ότι είμαι beta tester, οπότε δεν παρεξηγώ την xiaomi ίσως είναι λίγο χειρότερα με την xiaomi, αλλά ανέκαθεν ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα ότι με στοκ android συσκευή θα έχω διάφορα θεματάκια Μα εδω τα παιδια λενε οτι ολα πρεπει να δουλευουν τελεια και να εχουν παρει το update εδω και 6 μηνες, τι οχι; :lol: Αυτές οι ναυαρχίδες που λες δίνουν Update και τα παίρνουν πίσω; δεν δουλεύουν Bt,proximity,dialer κλπ; Μονολεκτικα θα απαντησω: ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Ακόμα οτι να ναι έτσι; Ήθελα να μάθω αν έπαιρνε κάνεις σας μια συσκευή σε χώμα τιμή και σας έλεγαν πως κάθε μήνα θα έρχομαι να στη συντηρω και έκανε να φανεί ο τεχνικός κάνα 6μηνο θα λεγες: "ωχου ρε αδερφέ, 10 δραχμές τη πλήρωσα, ας έρθει όποτε θέλει" και αφού μετά στο 6μηνο αντί να στη φτιάξει σου εμφάνιζε κι αλλά προβλήματα θα λεγες: "ωχου ρε αδερφέ, αφου λειτουργεί και την πήρα 10 δραχμές, δε πειράζει θα μου το φτιάξει όποτε μπορεί" Αλήθεια Όσοι έχουν πάρει αμάξι dacia τα πιο φθηνά αυτοκίνητα στην αγορά και μιας που βρίσκονται στο πρόγραμμα της ρενο, όσοι τα αγόρασαν να μη παραπονιούνται για προβλήματα και για βλάβες που τους δημιούργησε η καινούργια αναβάθμιση στον εγκέφαλο αφού, ΠΛΗΡΩΣΕΣ DACIA... Τι άλλο να πω.... Edited July 18, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μερικές φορές αν συνδέσω το καλώδιο φόρτισης πριν βάλω τον φορτιστή στη πρίζα (νομίζω μερικές φορές το έκανε ενώ ήταν και ο φορτιστής στη πρίζα) μου σβήνει το κινητό και κάνει restart. Ενώ έχω μπαταρία. Έχει συμβεί σε κανένα; Είναι λες και με το που κουμπωσω το καλώδιο triggαρεται restart. To πρόβλημα αυτό το είχα παλιότερα σε άλλο κινητό με χαλασμένο φορτιστή, μάλλον βραχυκύκλωνε το βύσμα στην είσοδο ή έδινε προσωρινά κάποιο spike τάσης και το κινητό έκλεινε για προστασία. Αν το άφηνες πάνω μετά φόρτιζε κανονικά, αλλά τελικά μετά από κάποιο καιρό άρχισε να βρωμάει ο φορτιστής και τον πέταξα. Αν δοκιμάσεις άλλο φορτιστή/καλώδιο και στο κάνει πάλι τότε μπορεί να φταίει το βύσμα του κινητού αλλά με το USB C υποτίθεται ότι είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το micro που χάλαγε εύκολα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι στην 8.1 Ιουλίου μπορείς να δουλέψεις wifi tether από δεδομένα κινητού; (να μοιράσεις τη σύνδεση ίντερνετ του κινητού δημιουργώντας ένα wifi hotspot στη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Επιχειρήματα παντα! Συσκευές ακόμα πιο φθηνές και με χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Πρόχειρα πρόχειρα μερικά παραδείγματα για όσους αναρωτιουνται... Nokia 2 κυκλοφόρησε Οκτώβριο του 17. Φοράει Oreo 8.1 και κοστίζει 120 ευρώ πλέον. https://m.gsmarena.com/nokia_2-8513.php Nokia 3, κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του 17. Φοράει Oreo 8 και κοστίζει 130 περίπου ευρω. https://m.gsmarena.com/nokia_3-8572.php Nokia 5 και 6, κυκλοφορησαν Ιούλιο και Ιανουάριο του 17 αντίστοιχα. Φοράνε ήδη Oreo 8.1 από Μάρτιο και Απρίλιο και κοστίζουν περίπου 180 και 230 αντίστοιχα. https://m.gsmarena.com/nokia_5-8571.php https://m.gsmarena.com/nokia_6-6885.php Ολα τα παραπάνω θα πάνε και σε Android P σύμφωνα με την HMD. Και φυσικά δεν είναι Android one τα παραπάνω! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 18, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts