Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα ήρθε σε μένα το update σε 8.1 (περίπου 1GB) και δεν σβήστηκαν τα SMS

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλησπέρα σε ολους. Έχω παρατηρήσει σε αρκετά βίντεο που βγάζω κάποια "κοψίματα", δηλαδή σαν να "χαλάει" για δέκατα του δευτερόλεπτο η εικόνα, κάτι που γίνεται, όμως, αντιληπτό. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Κάποια βοήθεια παιδιά σε αυτό;;;

Καλησπέρα σε ολους. Έχω παρατηρήσει σε αρκετά βίντεο που βγάζω κάποια "κοψίματα", δηλαδή σαν να "χαλάει" για δέκατα του δευτερόλεπτο η εικόνα, κάτι που γίνεται, όμως, αντιληπτό. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Τα γραφεις σε sd card ή εσωτερικά;

Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ηλίθιοι!

Δεν νομίζω πως θα αγοράσω ξανά τηλέφωνο τους.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι το λες αυτο;

Καλημέρα παιδιά, κατεβάζω και εγώ τώρα την 8.1 αλλά παρατήρησα κάτι χτες... Στην gcam μου χαλάει τις σελφι με κάποιο είδωλο. Έχω την arnova8g2 από τον Φεβρουάριο. Να κάνω κάποιο update πριν πάω στην 8.1??

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι το λες αυτο;

Δεν είναι ικανοί να δώσουν ένα update. Έχουν καθυστερήσει 6 μήνες και πάλι όλο προβλήματα.

Στην δική μου δουλειά θα με είχαν σουτάρει καιρό τώρα.

Για ποιον λόγο να τους εμπιστευτώ ξανά;

Μήπως γιατί το τηλέφωνο κάνει 180€ και μεταχειρισμένο 100€ και αν έχει σπασμένη οθόνη 50€;

Κατανοώ ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Και σε άλλους συμβαίνει. Όχι όμως, τόσο αργές αντιδράσεις δεν έχουν.

Προσοχή σε όσους κάνουν unlock/relock bootloader με το τελευταίο update(όπως και με το προηγούμενοτου Ιουνίου) γιατί κάνει wipe user data.Την πάτησα χτες και έμαθα!

Δεν είναι ικανοί να δώσουν ένα update. Έχουν καθυστερήσει 6 μήνες και πάλι όλο προβλήματα.

Στην δική μου δουλειά θα με είχαν σουτάρει καιρό τώρα.

Για ποιον λόγο να τους εμπιστευτώ ξανά;

Μήπως γιατί το τηλέφωνο κάνει 180€ και μεταχειρισμένο 100€ και αν έχει σπασμένη οθόνη 50€;

Κατανοώ ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Και σε άλλους συμβαίνει. Όχι όμως, τόσο αργές αντιδράσεις δεν έχουν.

Σαφως και παιζει ρολο ΚΑΙ η τιμη.

Κανενα update δεν σου εχουν καθυστερησει, εδω φετινες ναυαρχιδες των 600+ ευρω και δεν εχουν παρει ακομα 8.1

Εσυ να μην την εμπιστευτεις, παρε κανα Νοκια ή κανα Χουαβει την αλλη φορα με 180 και συγκρινε.

Μερικές φορές αν συνδέσω το καλώδιο φόρτισης πριν βάλω τον φορτιστή στη πρίζα (νομίζω μερικές φορές το έκανε ενώ ήταν και ο φορτιστής στη πρίζα) μου σβήνει το κινητό και κάνει restart.

Ενώ έχω μπαταρία.

Έχει συμβεί σε κανένα; Είναι λες και με το που κουμπωσω το καλώδιο triggαρεται restart.

Κανενα update δεν σου εχουν καθυστερησει, εδω φετινες ναυαρχιδες των 600+ ευρω και δεν εχουν παρει ακομα 8.1

Εσυ να μην την εμπιστευτεις, παρε κανα Νοκια ή κανα Χουαβει την αλλη φορα με 180 και συγκρινε.

Θα είναι και αυτά Android one;

Αν είναι να το συγκρίνω με 1+, μην κάνουμε τσιγκουνιές.

Προσοχή σε όσους κάνουν unlock/relock bootloader με το τελευταίο update(όπως και με το προηγούμενοτου Ιουνίου) γιατί κάνει wipe user data.Την πάτησα χτες και έμαθα!

Υπάρχει λύση γι αυτό . Volume down όταν πατήσεις το enter , μετά την εντολή .

Πλέον το λαμπάκι των ειδοποιήσεων δεν αναβοσβήνει αλλά μένει σταθερά αναμμένο.

Και σε μένα τα ίδια μετά την αναβάθμιση! Επίσης δεν μπορώ να μοιράσω Internet μέσω WiFi :blink:

Συμβαίνει και σε εσάς; το δοκίμασε κανείς;;;

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

ναι βέβαια το android one δεν είναι ούτε pixel ούτε nexus

αν και τα nexus που είχα κατά καιρούς με είχαν κάνει να καταλάβω για τα καλά ότι είμαι beta tester, οπότε δεν παρεξηγώ την xiaomi

ίσως είναι λίγο χειρότερα με την xiaomi, αλλά ανέκαθεν ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα ότι με στοκ android συσκευή θα έχω διάφορα θεματάκια

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ωπ, πάλι καλά που δεν έκανα update, αν ισχύει το παραπάνω θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα.

Σε άλλα θέματα, σκεφτόμουν να δοκιμάσω την 8.1 και μετά κάποια custom Rom 8.1 και να μείνω σε οποία μου κάθεται καλύτερα, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου ότι κάποιες Rom έσβηναν ή αντικαθιστούσαν το persistent storage και χάνονταν imei, εργοστασιακά calibration και mac από WiFi και bt. Το imei υπάρχει τρόπος να το επαναφέρει κάποιος διαβάζοντας τη ετικέτα αλλά τα άλλα τα χάνεις και το κινητό μετά δε συνδέεται σε κάποια WiFi.Το έχει ακούσει κάποιος;

Κάποια βοήθεια παιδιά σε αυτό;;;
Δεν θα το έλεγα κοψίματα κάτι σαν να μην μπορεί να εστιάσει και το κάνει συνεχώς. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα πάντως δεν έχει διορθωθεί σε κανένα από τα update το κάνει από την μέρα που το αγόρασα.

Πότε έχεις βάλει να ενεργοποιείται η προφύλαξη?
Κατά τη σύνδεση. Το ρολόι θέλω να φενεται πάντα όχι μόνο στη φόρτιση

Κατά τη σύνδεση. Το ρολόι θέλω να φενεται πάντα όχι μόνο στη φόρτιση

Δε γίνεται. Για αυτό και δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή.

Αυτές οι ναυαρχίδες που λες δίνουν Update και τα παίρνουν πίσω; δεν δουλεύουν Bt,proximity,dialer κλπ;

Πες μου ποιες συσκευες περσινες στην τιμη του mi a1 εχουν παρει 8.1 και παιρνουν καθε μηνα security update.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ναι βέβαια το android one δεν είναι ούτε pixel ούτε nexus

αν και τα nexus που είχα κατά καιρούς με είχαν κάνει να καταλάβω για τα καλά ότι είμαι beta tester, οπότε δεν παρεξηγώ την xiaomi

ίσως είναι λίγο χειρότερα με την xiaomi, αλλά ανέκαθεν ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα ότι με στοκ android συσκευή θα έχω διάφορα θεματάκια

Μα εδω τα παιδια λενε οτι ολα πρεπει να δουλευουν τελεια και να εχουν παρει το update εδω και 6 μηνες, τι οχι; :lol:

Αυτές οι ναυαρχίδες που λες δίνουν Update και τα παίρνουν πίσω; δεν δουλεύουν Bt,proximity,dialer κλπ;

Μονολεκτικα θα απαντησω: ΝΑΙ

Ακόμα οτι να ναι έτσι;

Ήθελα να μάθω αν έπαιρνε κάνεις σας μια συσκευή σε χώμα τιμή και σας έλεγαν πως κάθε μήνα θα έρχομαι να στη συντηρω και έκανε να φανεί ο τεχνικός κάνα 6μηνο θα λεγες: "ωχου ρε αδερφέ, 10 δραχμές τη πλήρωσα, ας έρθει όποτε θέλει" και αφού μετά στο 6μηνο αντί να στη φτιάξει σου εμφάνιζε κι αλλά προβλήματα θα λεγες: "ωχου ρε αδερφέ, αφου λειτουργεί και την πήρα 10 δραχμές, δε πειράζει θα μου το φτιάξει όποτε μπορεί"

Αλήθεια Όσοι έχουν πάρει αμάξι dacia τα πιο φθηνά αυτοκίνητα στην αγορά και μιας που βρίσκονται στο πρόγραμμα της ρενο, όσοι τα αγόρασαν να μη παραπονιούνται για προβλήματα και για βλάβες που τους δημιούργησε η καινούργια αναβάθμιση στον εγκέφαλο αφού, ΠΛΗΡΩΣΕΣ DACIA...

Τι άλλο να πω....

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Μερικές φορές αν συνδέσω το καλώδιο φόρτισης πριν βάλω τον φορτιστή στη πρίζα (νομίζω μερικές φορές το έκανε ενώ ήταν και ο φορτιστής στη πρίζα) μου σβήνει το κινητό και κάνει restart. Ενώ έχω μπαταρία. Έχει συμβεί σε κανένα; Είναι λες και με το που κουμπωσω το καλώδιο triggαρεται restart.

To πρόβλημα αυτό το είχα παλιότερα σε άλλο κινητό με χαλασμένο φορτιστή, μάλλον βραχυκύκλωνε το βύσμα στην είσοδο ή έδινε προσωρινά κάποιο spike τάσης και το κινητό έκλεινε για προστασία. Αν το άφηνες πάνω μετά φόρτιζε κανονικά, αλλά τελικά μετά από κάποιο καιρό άρχισε να βρωμάει ο φορτιστής και τον πέταξα. Αν δοκιμάσεις άλλο φορτιστή/καλώδιο και στο κάνει πάλι τότε μπορεί να φταίει το βύσμα του κινητού αλλά με το USB C υποτίθεται ότι είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το micro που χάλαγε εύκολα.

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι στην 8.1 Ιουλίου μπορείς να δουλέψεις wifi tether από δεδομένα κινητού; (να μοιράσεις τη σύνδεση ίντερνετ του κινητού δημιουργώντας ένα wifi hotspot στη συσκευή)

Επιχειρήματα παντα! Συσκευές ακόμα πιο φθηνές και με χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Πρόχειρα πρόχειρα μερικά παραδείγματα για όσους αναρωτιουνται...

Nokia 2 κυκλοφόρησε Οκτώβριο του 17. Φοράει Oreo 8.1 και κοστίζει 120 ευρώ πλέον.

https://m.gsmarena.com/nokia_2-8513.php

Nokia 3, κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του 17. Φοράει Oreo 8 και κοστίζει 130 περίπου ευρω.

https://m.gsmarena.com/nokia_3-8572.php

Nokia 5 και 6, κυκλοφορησαν Ιούλιο και Ιανουάριο του 17 αντίστοιχα. Φοράνε ήδη Oreo 8.1 από Μάρτιο και Απρίλιο και κοστίζουν περίπου 180 και 230 αντίστοιχα.

https://m.gsmarena.com/nokia_5-8571.php

https://m.gsmarena.com/nokia_6-6885.php

Ολα τα παραπάνω θα πάνε και σε Android P σύμφωνα με την HMD. Και φυσικά δεν είναι Android one τα παραπάνω!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1