Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Επειδή έσπασε το full body tempered glass που είχα σκέφτομαι να πάω σε κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/2x-3D-Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-5-5Plus-Note-4-4X-5A-Mi-A1-5X/192521189533?hash=item2cd328389d%3Am%3AmcDRyX4_pc4PK67UQZXV0eQ&var=492612330562. Έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό να μας πει γνώμη; Γενικά, ποια θεωρείται την καλύτερη λύση για προστασία οθόνης για το κινητό.

Ξέρουμε αν το hit or miss προβληματικό update της 8.1 θα βγει πριν το τέλος του μήνα ή απλά με αυτό τον τρόπο γλύτωσε η xiaomi παραπάνω γκρίνιες για 1 μήνα?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Επειδή έσπασε το full body tempered glass που είχα σκέφτομαι να πάω σε κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/2x-3D-Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-5-5Plus-Note-4-4X-5A-Mi-A1-5X/192521189533?hash=item2cd328389d%3Am%3AmcDRyX4_pc4PK67UQZXV0eQ&var=492612330562. Έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό να μας πει γνώμη; Γενικά, ποια θεωρείται την καλύτερη λύση για προστασία οθόνης για το κινητό.

Εχω παρει εγω ηδη 2 τετοια ενα χρυσό (κατα λαθος) και ενα μαυρο αλλα ακομη δεν τα εχω βαλει.Ειναι πολυ καλο, καλύπτει όλη την οθονη και προσθετει λιγο παχος.Το μονο θεμα ειναι(σε αυτα που πηρα εγω)οτι οι σχισμες απο τα κουμπιά κατω δεν ειναι σε συμμετρία με το τζαμι και δεν φαίνονται καλα.

Καλησπέρα παιδια! Ειπαμε καθαρο android αλλα σε καποια σημεια παρα παει. Λοιπον λογω δουλειας εχω φορτωμενο το ημερολογιο μου με ραντεβου, υποχρεωσεις, υπενθημισεις. Θελω αυτες να εμφανιζονται στην κλειδωμενη οθονη. Αν κι εχω επιλεξει να φαινονται δεν βγαζει τπτ περα απο το ρολοι. Καμια βοήθεια; υπαρχει περίπτωση καποιος αλλος lancher να βοηθησει;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Εχω παρει εγω ηδη 2 τετοια ενα χρυσό (κατα λαθος) και ενα μαυρο αλλα ακομη δεν τα εχω βαλει.Ειναι πολυ καλο, καλύπτει όλη την οθονη και προσθετει λιγο παχος.Το μονο θεμα ειναι(σε αυτα που πηρα εγω)οτι οι σχισμες απο τα κουμπιά κατω δεν ειναι σε συμμετρία με το τζαμι και δεν φαίνονται καλα.

Συμφωνώ, όντως είναι αδύνατο να κάτσουν οι σχισμές ότι και να κάνεις. Έχει καλή αίσθηση, καλύπτει όλη την οθόνη οπότε δε φαίνεται ότι φοράς τζάμι, αλλά δημιουργεί ουράνιο τόξο στο κέντρο και επειδή ξεπέχει σπάει με το παραμικρό. Δε θα το πρότεινα.

Edited by spiliot

Έχει κανένας άλλος συνεχόμενα force close στο Snapchat με τελευταίο update Ιουνίου(8.0)? Δοκίμασα με WiFi και 3G/4G, έκανα επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δεν νιώθει

Επειδή δεν βρήκα κάποια απάντηση....στην Αθήνα ....έχουμε βρει κάποιο tempered που να κάθεται σωστά χωρίς κενά στις γωνίες ? Διάβασα για το NILLKIN Amazing H 9H Anti-burst tempered glass αλλά δεν το βρήκα κάπου διαθέσιμο .......

edit: το βρήκα αλλά 11 € τα ΄΄βλέπω΄΄ πολλά ... . . . . .

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει κάποιο νεότερο για το update που αποσύρθηκε προσωρινά; Πότε θα γίνει και πάλι διαθέσιμο;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Όντως τι γίνεται με αυτό; :lol:

Εγώ είμαι από αυτούς που πρόλαβαν να τη πάρουν πάντως, δεν έχασα τα sms μου και η 8.1 δουλεύει μια χαρά

Δηλαδή πέρα από αυτό το θέμα δεν έχει κάποιο πρόβλημα το firmware μια χαρά πάει.

Επίσης μου δείχνει και επίπεδο μπαταρίας στο Bluetooth μου μια χαρά

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Επειδή δεν βρήκα κάποια απάντηση....στην Αθήνα ....έχουμε βρει κάποιο tempered που να κάθεται σωστά χωρίς κενά στις γωνίες ? Διάβασα για το NILLKIN Amazing H 9H Anti-burst tempered glass αλλά δεν το βρήκα κάπου διαθέσιμο .......

edit: το βρήκα αλλά 11 € τα ΄΄βλέπω΄΄ πολλά ... . . . . .

Δεν υπαρχει σοβαρο tempered glass που να μην εχει κενα στις γωνιες.

Δεν υπαρχει σοβαρο tempered glass που να μην εχει κενα στις γωνιες.

τελικά πήρα αυτό https://warp.gr/screen-protectors/screen-protectors-xiaomi/tempered-glass-screen-protector-pet-xiaomi-mi-a1-mi-5x-black.html και η εφαρμογή του ακόμα και στις γωνίες είναι πάρα πολύ καλή, ούτε κενά, σωστές διαστάσεις, καλή επιλογή. Χαζομάρα μου που δεν σκέφτηκα να τραβήξω μία φωτό για να την ποστάρω εδώ .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε εμένα πάλι το update δεν με ικανοποίησε. Το bt μου δεν δείχνει ποσοστό μπαταρίας, ενώ σε άλλα τηλέφωνα το κάνει και το κυριότερο, σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζω μανιωδώς, η οθόνη κάνει τρελά. Με δύο δάκτυλα στην οθόνη σαν να χοροπηδάει. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Είχα το ίδιο θέμα και με το 6p. Έκανα δυο φορές hard reset, αλλά πάλι τίποτα. Ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με 8.0. Δεν ξέρω τι φταίει ή αν φταίει το τηλέφωνο ή το update, απλά δύο πράγματα που θα έκανα, τώρα δεν τα κάνω το ίδιο ευχάριστα.

Παίζει κανείς world of tanks blitz; Να δω αν το κάνει και σε άλλον ή κάτι συμβαίνει μόνο σε μένα.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by cb600f

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ενώ είναι το κινητό κλειστό (όχι απενεργοποιημένο) αν πατηθεί δύο φορές το on/off κουμπί μου ανοίγει η κάμερα. Αυτο έγινε αυτόματα μετά από κάποια αναβάθμιση. Έχει γίνει πολύ ενοχλητικό. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ενώ είναι το κινητό κλειστό (όχι απενεργοποιημένο) αν πατηθεί δύο φορές το on/off κουμπί μου ανοίγει η κάμερα. Αυτο έγινε αυτόματα μετά από κάποια αναβάθμιση. Έχει γίνει πολύ ενοχλητικό. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.

Ρυθμίσεις / Σύστημα / Γλώσσες & εισαγωγή / Σύνθετες ρυθμίσεις / Μετάβαση στην κάμερα

Να ρωτήσω ρε παιδιά

Εγώ που έχω βάλει την gcam αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την χάνω

Έχω περάσει την 8.1

Ναι την χάνεις,και εγώ έτσι την έχασα και τώρα με την 8.1 δεν μπορεί να μπει δυστυχώς

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Ναι την χάνεις,και εγώ έτσι την έχασα και τώρα με την 8.1 δεν μπορεί να μπει δυστυχώς
Ευχαριστώ κ εγώ για την πληροφορία δεν το ήξερα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kαλησπερα

σε κινητο φιλου ΜιΑ1 δεν ενεργοποιειται η οθονη οταν τον καλουν στο ξαφνικο

τι παίζει?

In the down down of the writing we became robes...

kαλησπερα

σε κινητο φιλου ΜιΑ1 δεν ενεργοποιειται η οθονη οταν τον καλουν στο ξαφνικο

τι παίζει?

Έβαλε tempered glass την στιγμή που άρχισε να συμβαίνει αυτό;

Έβαλε tempered glass την στιγμή που άρχισε να συμβαίνει αυτό;

Έχει ένα μισοχαλασμενο επάνω στην οθόνη

In the down down of the writing we became robes...

Προλαβαίνω το παιδί που ρώτησε αλλά μάλλον το σπασμένο γυαλί καλύπτει τον αισθητήρα ή από το σπάσιμο τον φωτίζει λάθος.

Καλησπέρα σε ολους. Έχω παρατηρήσει σε αρκετά βίντεο που βγάζω κάποια "κοψίματα", δηλαδή σαν να "χαλάει" για δέκατα του δευτερόλεπτο η εικόνα, κάτι που γίνεται, όμως, αντιληπτό. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Έχει ένα μισοχαλασμενο επάνω στην οθόνη

Μάλλον αυτό επηρεάζει τον αισθητήρα. Κ νομίζει το κινητό ότι βρίσκεται στο αυτί.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1