Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, έχει την gcam του Pixel αλλά εγώ έβαλα μια άλλη πάλι από Pixel αλλά με μερικές αλλαγές. Καμία σχέση με την ορίτζιναλ εφαρμογή...για μένα αξίζει σαν ρομ.a128480448e1a115d29151974b7beb59.jpg3d8810df4e488846ad0966b409b72fbe.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

648fa45d74180d81728136a2eb5839b4.jpg

Knowledge Is Power

...οσο για το σαρ και θελω την γνωμη σου ειναι 1,75 γιατι ειναι με δυο καρτες σαφως υπαρχουν με δυο καρτες με λιγοτερο σαρ οπως επισης το 1,75 αφορα την χειροτερη δυνατη ληψη σηματος με δυο καρτες. επισης γνωριζω οτι το σαρ μεχρι 2 ειναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία οποτε και δεν υπαρχει θεμα στην τελικη hand free.

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα και θα φάμε 3-4 σελίδες πάλι να τις παίζουμε.

Με απλά λόγια όπως είπες είναι στα επιτρεπτά όρια το 1.75 και δε πρέπει να σε φοβίζει.

Επίσης για να φτάσεις αυτές τις τιμές πρέπει να είσαι κλεισμένος σε κάποιο ασανσέρ κάνα υπόγειο που να δίνει μάχες η κεραία να κρατήσει σήμα.

Το υψηλό sar ευθύνεται γιατί η συσκευή έχει απελευθερωμένους όλους τους "κόφτες" για να χαρακτηριστεί το κινητό ως η καλύτερη επιλογή σε κάλυψη σήματος, το άλλα dual sim μπορεί να έχουν χαμηλότερο sar αλλά στα δύσκολα απλά δεν έχεις κάλυψη και το ωραίο είναι οτι δεν θα χεις κάλυψη θα τρως και υψηλό sar στη προσπάθεια του να συνδεθεί, τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις.

Επίσης αν θες να το συγκρίνεις με το honor 8 που είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα αλλά το Honor 8 είναι και dual active έχει και καλύτερη κάλυψη απο το mia1 θα καταλάβεις ποσό προχειροδουλεια έχουν κάνει εκεί στη Xiaomi, γι αυτή τη συσκευή έχουν free τα sar χωρίς κανένα νόημα γτ μη ξεχνάς πως αυτό το sar το τρως απ τη μια κεραία μιας και dual standby.

Κάτι άλλο μιας που έχω ανοίξει αρκετά mia1 για να αλλάξω οθόνες έχω παρατηρήσει πως η πλακέτα έχει δύο δέκτες με ενα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν τον μέτρησα να δω αν είναι το ραδιο, παρ'όλα αυτά η αυτονομία του σαν dual standby είναι στα ίδια επίπεδα με τα dual active των Huawei, άλλο ένα φάουλ που μπορώ να διακρίνω.

Γενικός η συσκευή διχάζει και για να ηρεμήσετε απο μένα να ηρεμήσω και γω, έμεινε στο συρτάρι.

Άλλωστε δεν έχουμε και τον Νικ στη παρέα οπότε το ματς είναι άδικο. :p

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα και θα φάμε 3-4 σελίδες πάλι να τις παίζουμε.

Με απλά λόγια όπως είπες είναι στα επιτρεπτά όρια το 1.75 και δε πρέπει να σε φοβίζει.

Επίσης για να φτάσεις αυτές τις τιμές πρέπει να είσαι κλεισμένος σε κάποιο ασανσέρ κάνα υπόγειο που να δίνει μάχες η κεραία να κρατήσει σήμα.

Το υψηλό sar ευθύνεται γιατί η συσκευή έχει απελευθερωμένους όλους τους "κόφτες" για να χαρακτηριστεί το κινητό ως η καλύτερη επιλογή σε κάλυψη σήματος, το άλλα dual sim μπορεί να έχουν χαμηλότερο sar αλλά στα δύσκολα απλά δεν έχεις κάλυψη και το ωραίο είναι οτι δεν θα χεις κάλυψη θα τρως και υψηλό sar στη προσπάθεια του να συνδεθεί, τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις.

Επίσης αν θες να το συγκρίνεις με το honor 8 που είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα αλλά το Honor 8 είναι και dual active έχει και καλύτερη κάλυψη απο το mia1 θα καταλάβεις ποσό προχειροδουλεια έχουν κάνει εκεί στη Xiaomi, γι αυτή τη συσκευή έχουν free τα sar χωρίς κανένα νόημα γτ μη ξεχνάς πως αυτό το sar το τρως απ τη μια κεραία μιας και dual standby.

Κάτι άλλο μιας που έχω ανοίξει αρκετά mia1 για να αλλάξω οθόνες έχω παρατηρήσει πως η πλακέτα έχει δύο δέκτες με ενα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν τον μέτρησα να δω αν είναι το ραδιο, παρ'όλα αυτά η αυτονομία του σαν dual standby είναι στα ίδια επίπεδα με τα dual active των Huawei, άλλο ένα φάουλ που μπορώ να διακρίνω.

Γενικός η συσκευή διχάζει και για να ηρεμήσετε απο μένα να ηρεμήσω και γω, έμεινε στο συρτάρι.

Όχι εντάξει όλα καλά χαχα κοίτα με την rom που έβαλα όλα καλά. Επίσης διάβασα ότι επίσημα σήμερα θα πάρει 8.1 δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως σκέφτομαι για Pixel 1 κάποια στιγμή έχει πέσει αρκετά περίπου στα 350€.

Knowledge Is Power

Όχι εντάξει όλα καλά χαχα κοίτα με την rom που έβαλα όλα καλά. Επίσης διάβασα ότι επίσημα σήμερα θα πάρει 8.1 δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως σκέφτομαι για Pixel 1 κάποια στιγμή έχει πέσει αρκετά περίπου στα 350€.

Καλή φάση.ποια gcam έβαλες; Υπάρχει στο celsoazevedo?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@rackal δακρυσα στο τέλος!

Καλή φάση.ποια gcam έβαλες; Υπάρχει στο celsoazevedo?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@rackal δακρυσα στο τέλος!

Αν θυμάμαι καλά λέγεται Google cam Pixel 3 και είναι του arnova αν θες μπορώ να βρω το λινκ.

Knowledge Is Power

Ερώτηση αν ξέρει κάποιος γιατί το έχει δοκιμάσει. Πήρα desktop backup μέσω adb. Αν αλλάξω Rom μπορώ να επαναφέρω τα πάντα (εφαρμογές και ρυθμίσεις τους με νοιάζει) ως έχουν από το backup ή πρέπει να είναι το ίδιο κινητό και η ίδια Rom?

Από τι κατάλαβα πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε οδηγούς για εγκατάσταση rom..

Είχα δει που είχαν βάλει miui από το 5χ... Τη έχετε βάλει εσείς η ψαγμένοι?

Όσοι έχετε άλλη ρομ.. Έχετε όλα τα χαζά (έκτακτη κλήση - ξεκλείδωμα μέσα σε τσέπη κτλ)

Μπορούμε να "ρυθμίσουμε τον αισθητήρα εγγύτητας με κάποιο tool πχ?

Ζητάω πολλά?

Από τι κατάλαβα πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε οδηγούς για εγκατάσταση rom..

Είχα δει που είχαν βάλει miui από το 5χ... Τη έχετε βάλει εσείς η ψαγμένοι?

Όσοι έχετε άλλη ρομ.. Έχετε όλα τα χαζά (έκτακτη κλήση - ξεκλείδωμα μέσα σε τσέπη κτλ)

Μπορούμε να "ρυθμίσουμε τον αισθητήρα εγγύτητας με κάποιο tool πχ?

Ζητάω πολλά?

Η αλήθεια είναι ότι και με custom και με την κανονική δεν είχα κάποιο πρόβλημα πχ με την κλήση να μην σβήνει η οθόνη ή κάτι άλλο. Με την Pixel experience είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Knowledge Is Power

Η αλήθεια είναι ότι και με custom και με την κανονική δεν είχα κάποιο πρόβλημα πχ με την κλήση να μην σβήνει η οθόνη ή κάτι άλλο. Με την Pixel experience είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Φλασαρεις την rom με twrp?

Παίδες μια ερώτηση. Τία φωτό από το viber πως μπορούμε να Τίς αποθηκεύσουμε; Προσπαθώ από χτες να αποθηκευσω φωτό που μ έστειλαν αλλά δεν βρισκω κάποια επιλογή αποθήκευσης.

Παίδες μια ερώτηση. Τία φωτό από το viber πως μπορούμε να Τίς αποθηκεύσουμε; Προσπαθώ από χτες να αποθηκευσω φωτό που μ έστειλαν αλλά δεν βρισκω κάποια επιλογή αποθήκευσης.

Οι φωτογραφίες από το viber αποθηκεύονται αυτόματα στη συσκευή σου. Αν πας στην εφαρμογή Photos και επιλέξεις την δεύτερη κάτω επιλογή που λέει Albums θα δεις το φάκελο Viber Images

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Προς το παρόν δοκιμάζω το p smart. Με βλέπω να την κάνω. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Στην γνωστή σελίδα με τις gcam, υπάρχει μια,η πρώτη πρώτη του bsg για mi6. Την δοκίμασα το απόγευμα κ έβγαλε εκπληκτικές φωτογραφίες.

Μόνο ελάχιστα κάποιες φορές με πολύ φως κόλλησε και ήθελε επανεκκίνηση.

Την συνιστώ.τρομερη ευκρίνεια και απόδοση χρωμάτων

Μπήκα τώρα στο σάιτ κ βγήκαν άλλες δύο. Άρα είναι η τρίτη στην σειρά.

Προς το παρόν δοκιμάζω το p smart. Με βλέπω να την κάνω. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Για πες εντυπωσεις.Γιατι και εγω για προς τα εκει ειμαι.......

Καλημέρα σας,

προσπαθώ να κάνω backup από to MiA1 στο Pc με το MoboRobo & με το SyncDroid άλλα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα & δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc.

Because an app is obscuring a permission request, Setting can’t verify your response

Την τελευταία φορά που έκανα Backup με το MoboRobo ήταν στης 10/12/2017 και είχε συνδεθεί χωρίς πρόβλημα. Το μήνυμα λέει ότι δεν έχω δικαιώματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα που έχω,

σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Edited by nikpapvolcan

Για πες εντυπωσεις.Γιατι και εγω για προς τα εκει ειμαι.......
Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά δυο λόγια μπορώ να πω.

Το p έχει πράγματα που μου λείπουν από το mi.

NFC, ποσοστό μπαταρίας στο BT, WiFi calling από την COSMOTE και μερικά άλλα.

Δεν έχει την κάμερα του A1, έστω και σε stock μορφή και την σπιρτάδα του.

Η αναλογία της οθόνης με χάλασε σε ένα παιχνίδι που παίζω και ίσως δεν το συνηθίσω ποτέ. Το stock Android μπορεί να έχει ελλείψεις, αλλά έχει το πλεονέκτημα του καθαρού.

Απουσιάζουν παντελώς ηλίθια προβήματα του proximity που είχα στο Xiaomi. Δύσκολη επιλογή. Καλύτερα να βρεις έναν που έχει το Huawei να το δοκιμάσεις.

ειναι η rom , pre-rooted? Αν οχι καποον αξιοπιστος οδηγος υπαρχει?
Όχι είναι καθαρή φυσικά παίρνει ροοτ με magisk εγώ από εδώ πήρα οδηγίες και το έκανα https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/unofficial-19-03-18-t3765500 όσο για root αν γράψει root mi a1 στο YouTube σου βγάζει βίντεο 3' δουλειά είναι.

Knowledge Is Power

Θα ήθελα ν ρωτήσω αν έχεις δύο κάρτες και θέλεις να αλλάξεις το δίκτυο από την μια κάρτα και ν χρησιμοποίησης τα δεδομενα δαπό την άλλη πώς το κανεις

Θα ήθελα ν ρωτήσω αν έχεις δύο κάρτες και θέλεις να αλλάξεις το δίκτυο από την μια κάρτα και ν χρησιμοποίησης τα δεδομενα δαπό την άλλη πώς το κανεις

Το βρήκα!!

Επιτελους.

Δεν την πουλας καλυτερα να την ευχαριστηθει καποιος;

Καποιος εδω πηρε το huawei p smart. Ελα να μου πεις φιλε Ρασκαλ ποτε θα παρει αυτος 8.1 και ποτε θα παρει android 9

• The title was changed to Xiaomi Mi A1