kastorakos84 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Επιτελους. Δεν την πουλας καλυτερα να την ευχαριστηθει καποιος; Καποιος εδω πηρε το huawei p smart. Ελα να μου πεις φιλε Ρασκαλ ποτε θα παρει αυτος 8.1 και ποτε θα παρει android 9 Εντάξει, αυτό δε λέει και κάτι... Πλέον το Android είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο λειτουργικό και δεν προσφέρει μεγάλες αλλαγές από έκδοση σε έκδοση. Είναι μόνο για να χαιρόμαστε ότι έχουμε την τελευταία έκδοση. Προσωπικά, με ενδιαφέρει περισσότερο να λειτουργεί απροβλημάτιστα και όχι τόσο το αν θα έχω την τελευταία έκδοση. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Επιτελους. Δεν την πουλας καλυτερα να την ευχαριστηθει καποιος; Καποιος εδω πηρε το huawei p smart. Ελα να μου πεις φιλε Ρασκαλ ποτε θα παρει αυτος 8.1 και ποτε θα παρει android 9Αν και Android one το Mi A1 παίζει το P smart να την πάρει πιο γρήγορα... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εντάξει, αυτό δε λέει και κάτι... Πλέον το Android είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο λειτουργικό και δεν προσφέρει μεγάλες αλλαγές από έκδοση σε έκδοση. Είναι μόνο για να χαιρόμαστε ότι έχουμε την τελευταία έκδοση. Προσωπικά, με ενδιαφέρει περισσότερο να λειτουργεί απροβλημάτιστα και όχι τόσο το αν θα έχω την τελευταία έκδοση. Πασχεις απο το κλασικο που εχουν πολλοι, δεν βλεπεις την μεγαλη εικονα. ΟΧΙ, δεν ειναι "αρκετα ολοκληρωμενο", απλα ειναι το πληρεστερο που εχεις δει μεχρι σημερα και θεωρεις οτι δεν θα ερθουν μεγαλες αλλαγες. Φυσικα, αλλαγες ερχονται και ειναι μεγαλες απο εκδοση σε εκδοση. Οχι τοσο μεγαλες οσο οταν σε 'νηπιακο σταδιο' το android, αλλα και παλι. Ειναι το ιδιο με το άλλο που λενε "Τα κινητα κανουν τα παντα σημερα και δεν χρειαζονται εξελιξη τα SoC" και τα κινητα κανουν 20 πραγματα παραπανω και άλλα 30 καλυτερα.:lol: Αν και Android one το Mi A1 παίζει το P smart να την πάρει πιο γρήγορα... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα οταν την παρει, και οταν παρει και Android 9. Να γελασω και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ορίστε! Επέστρεψε το παιδί, έκανε τα μπανακια του, γέμισε μπαταρίες και ήρθε γεμάτος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αρχισαμε πάλι!!! Αφού ξεκινήσατε εσείς ας θίξω και εγώ ένα χιλιοσυζητημενο θέμα. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι γράφουν στον ίντερνετ για 6 με 7 ώρες sot. Εδώ και αρκετό καιρό σε μένα το μαξ είναι 4 ώρες..... Οι υπόλοιποι πως είστε στο θέμα μπαταρία? Μιλάμε εννοείται με ανοιχτά τα πάντα συγχρονισμους, τοποθεσία, bt, δεδομένα ή 4g και φυσικά με όλες τις σαβουρες που τρέχουν όλη την ώρα fb,viber κλπ.... Και κάτι άσχετο.Εβγαλα τη διαφάνεια που είχα στην οθόνη και η αίσθηση της είναι απίστευτη .Δε θα ξανά βάλω τίποτα πάνω αν και το φοβάμαι λίγο.Ηθελα απλά να το πω καθώς ενθουσιάστηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Πασχεις απο το κλασικο που εχουν πολλοι, δεν βλεπεις την μεγαλη εικονα. ΟΧΙ, δεν ειναι "αρκετα ολοκληρωμενο", απλα ειναι το πληρεστερο που εχεις δει μεχρι σημερα και θεωρεις οτι δεν θα ερθουν μεγαλες αλλαγες. Φυσικα, αλλαγες ερχονται και ειναι μεγαλες απο εκδοση σε εκδοση. Οχι τοσο μεγαλες οσο οταν σε 'νηπιακο σταδιο' το android, αλλα και παλι. Ειναι το ιδιο με το άλλο που λενε "Τα κινητα κανουν τα παντα σημερα και δεν χρειαζονται εξελιξη τα SoC" και τα κινητα κανουν 20 πραγματα παραπανω και άλλα 30 καλυτερα.:lol: Να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα οταν την παρει, και οταν παρει και Android 9. Να γελασω και λιγο. Δεν νομίζω πως είπα ότι δεν υπάρχει λόγος εξέλιξης (θεωρώ πως τα Ελληνικά μου είναι αρκετά καλά), αλλά πλέον δεν έχει τις τόσο σημαντικές αλλαγές από έκδοση σε έκδοση. Σαφώς και θα πρέπει να εξελίσσεται, όμως σίγουρα η 8.1 που περιμένουμε δεν έχει τις συγκλονιστικές διαφορές με την 8.0. Ίσως η 8.0 με τη 10.0 όταν κυκλοφορήσει, συγκριτικά να έχει πολλές αλλαγές, όμως προς το παρόν είναι αμελητέες. Πες μου κάποιο σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν είχες στην 7.0 και το χρησιμοποιείς καθημερινά στην 8.0. Ας μην εθελοτυφλούμε, οι αλλαγές είναι αδιάφορες προς τον τελικό χρήστη. Μπορεί σε επίπεδο kernel ή σε επίπεδο συστήματος να υπάρχουν αλλαγές, όμως πως φαίνονται στον απλό καθημερινό χρήστη πέρα από τον αριθμό της έκδοσης? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αρχισαμε πάλι!!! Αφού ξεκινήσατε εσείς ας θίξω και εγώ ένα χιλιοσυζητημενο θέμα. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι γράφουν στον ίντερνετ για 6 με 7 ώρες sot. Εδώ και αρκετό καιρό σε μένα το μαξ είναι 4 ώρες..... Οι υπόλοιποι πως είστε στο θέμα μπαταρία? Μιλάμε εννοείται με ανοιχτά τα πάντα συγχρονισμους, τοποθεσία, bt, δεδομένα ή 4g και φυσικά με όλες τις σαβουρες που τρέχουν όλη την ώρα fb,viber κλπ.... Και κάτι άσχετο.Εβγαλα τη διαφάνεια που είχα στην οθόνη και η αίσθηση της είναι απίστευτη .Δε θα ξανά βάλω τίποτα πάνω αν και το φοβάμαι λίγο.Ηθελα απλά να το πω καθώς ενθουσιάστηκα Μια απ τα ίδια και γω 5 ωρες σοτ και αν μιλάω 4 κάτι, ενημερωτικά έχω όλες τις σαβουρες και γω. Εμένα η οθόνη έσπασε με τζάμι οπότε το κατάργησα με την ίδια αίσθηση που αναφέρεις. Γενικά όλες οι oil οθόνες είναι καλύτερα να μην έχεις τίποτα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχει ασχοληθεί κανείς με treble; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Αρχισαμε πάλι!!! Αφού ξεκινήσατε εσείς ας θίξω και εγώ ένα χιλιοσυζητημενο θέμα. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι γράφουν στον ίντερνετ για 6 με 7 ώρες sot. Εδώ και αρκετό καιρό σε μένα το μαξ είναι 4 ώρες..... Οι υπόλοιποι πως είστε στο θέμα μπαταρία? Μιλάμε εννοείται με ανοιχτά τα πάντα συγχρονισμους, τοποθεσία, bt, δεδομένα ή 4g και φυσικά με όλες τις σαβουρες που τρέχουν όλη την ώρα fb,viber κλπ.... Μην καθεσαι και ακους τον καθε battery warrior, που καθεται και βλεπει βιντεακια, που καθεται παιζει με τα settings, που εχει την φωτεινοτητα τερμα κατω, που δεν ανοιγει ποτε δεδομενα, που ακυρωνει οτιδηποτε assistant και εχει κανει wakeblock κλπ Ειναι καποιου ειδους μαγκια που δεν εχω καταλαβει, οτι "κοιτα, εγω βγαζω 10 ωρες sot" και εχει γεμισει ο τοπος σπαμ σκρινσοτς. Σε πραγματικη χρηση με ολα ανοιχτα και ετριο σημα, ο κοσμος εχει πολυ λιγοτερες ωρες οθονης. Και κάτι άσχετο.Εβγαλα τη διαφάνεια που είχα στην οθόνη και η αίσθηση της είναι απίστευτη .Δε θα ξανά βάλω τίποτα πάνω αν και το φοβάμαι λίγο.Ηθελα απλά να το πω καθώς ενθουσιάστηκα Να βαλεις αν θες της Νιλκιν, που ειναι καλη η αισθηση γλυστριματος. Και εγω το εβγαλα προσφατα παλι το γυαλι και ισχυει αυτο που λες, ειναι πιο γλυστερο. Προσωπικα με ενοχλει, μιας και εχει λιγοτερη ακριβεια στο fps που παιζω :p Edited June 26, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μην καθεσαι και ακους τον καθε battery warrior, που καθεται και βλεπει βιντεακια, που καθεται παιζει με τα settings, που εχει την φωτεινοτητα τερμα κατω, που δεν ανοιγει ποτε δεδομενα, που ακυρωνει οτιδηποτε assistant και εχει κανει wakeblock κλπ Ειναι καποιου ειδους μαγκια που δεν εχω καταλαβει, οτι "κοιτα, εγω βγαζω 10 ωρες sot" και εχει γεμισει ο τοπος σπαμ σκρινσοτς. Σε πραγματικη χρηση με ολα ανοιχτα και ετριο σημα, ο κοσμος εχει πολυ λιγοτερες ωρες οθονης. Να βαλεις αν θες της Νιλκιν, που ειναι καλη η αισθηση γλυστριματος. Αν δεν κάνω λάθος ΕΣΥ δεν θαύμαζες την εκπληκτική μπαταρία του και οτι με όλα ανοιχτά και spotify σε ταξίδι με, με... έβγαζες 7 ώρες σοτ και σου έμεινε μπαταρία μέχρι το βράδυ; ΚΑΙ με Οκ google; Τι; Όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καποιος εδω πηρε το huawei p smart. Ελα να μου πεις φιλε Ρασκαλ ποτε θα παρει αυτος 8.1 και ποτε θα παρει android 9 Φίλε μου δε ξερω ποτε θα πάρει 8.1 ή 9.0 , ετσι απο περιέργεια ομως άρχισα να ψαχνω πληροφορίες για το p smart και βρήκα αυτό: "The Huawei P Smart also ships with Android 8.0 Oreo with EMUI 8.0 running atop. The smartphone joins the family of Huawei devices supporting Google’s Project Treble". ...εδω και 6μηνες και εμείς περιμένουμε ακόμα! Δε λεω ότι με ενδιαφέρει σαν συσκευή και θα παω να τη πάρω, άλλα πολύ απλα μην την υποτιμάς γιατί ήδη προσφέρει κατι σημαντικό που εμείς ελπίζουμε να το δούμε με τον ερχομό της 8.1. Επίσης η huawei σχεδόν απο την κυκλοφορία του κινητού είχε δώσει kernel sources ενω η xiaomi για το mi a1 τους έδωσε πριν κανα 3μηνο... Να τα λέμε και αυτά... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αν δεν κάνω λάθος ΕΣΥ δεν θαύμαζες την εκπληκτική μπαταρία του και οτι με όλα ανοιχτά και spotify σε ταξίδι με, με... έβγαζες 7 ώρες σοτ και σου έμεινε μπαταρία μέχρι το βράδυ; ΚΑΙ με Οκ google; Τι; Όχι; Ναι. Ότι, τι; Εγώ ο ίδιος είπα όμως ότι από τότε που ήρθα Αυστραλία και έχω πολυ χειρότερο σήμα, έπεσε δραστικά το screen on time. Τι, ναι; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ασχοληθεί κανείς με treble; Τι πάει να πει treble ρε παιδιά, θα μου εξηγήσει κάποιος. Εχει δηλαδή treble rom που την παίρνεις αυτούσια και την βάζεις σε όσες συσκευές υποστηρίζουν treble? Ρωτάω, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Αυτό ακριβώς. Καθαρό Android με μηναία αναβάθμιση, όχι όμως OTA. https://www.doctorandroid.gr/2018/06/treble-custom-rom.html Στο XDA έχουν ήδη κάνει το mi a1 να φαίνεται σαν υποστηριζόμενη συσκευή. Θα ήταν καλύτερο βέβαια να μην είχε τόσο για φτύσιμο την συσκευή η xiaomi και να το υποστήριζε από την αρχή. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited June 26, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ναι. Ότι, τι; Εγώ ο ίδιος είπα όμως ότι από τότε που ήρθα Αυστραλία και έχω πολυ χειρότερο σήμα, έπεσε δραστικά το screen on time. Τι, ναι; Άρα εμείς που ήμαστε Ελλάδα με καμπάνα πρέπει να χουμε 7 ώρες για πλάκα σωστά; Τι; Οχι; Εκεί στην Αυστραλία το σήμα τρώει 3 ώρες ΣοΤ; Welcome back my little trooler! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Και εγω στην αρχη οταν το πηρα 6 ωρες οθονη εβγαζα χαλαρα.Τωρα με τις τελευταίες αναβαθμισεις φτανω τις 4 αντε και λιγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Άρα εμείς που ήμαστε Ελλάδα με καμπάνα πρέπει να χουμε 7 ώρες για πλάκα σωστά; Τι; Οχι; Εκεί στην Αυστραλία το σήμα τρώει 3 ώρες ΣοΤ; Welcome back my little trooler! Παιδιά σαν και εσένα έχετε κάνει το my phone ένα αχουρι, με συνεχές flame starting και ακατάσχετο trolling. Όχι δεν έπεσε τρεις ώρες αλλά έπεσε αρκετά. Μπορείς να υπερβάλεις όσο θέλεις και να τσιγκλας όσο θέλεις, μπορείς ομως να πουλήσεις/πετάξεις το Μι Α1 να γράψεις ένα ωραίο ποστ πόσο κακό είναι, και να μην σε ξαναδούμε; Με το καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Γιατί απλά δε λες οτι ποτέ το κινητό καθώς πήρε την 8ρα δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει 7 ώρες σοτ και απλά έφτασες εσύ ο ίδιος τη μπαταρία μέχρι το 6% με 1000 εξοικονομήσεις για να φτάσεις το 6:30 σοτ και καλά "κινηταρα". Στο είπα τότε να στο ξανά πω τώρα που επιβεβαιώνονται τα προβλήματα απο πολλούς και η αυτονομία του που είναι χάλια, έχουμε και λέμε το Honor 8 που σου συγκρινα τότε εξακολουθεί να έχει 5:30 σοτ με δύο κάρτες full dual active και με οτι σαβούρα θες πάνω του. Τα ίδια ακριβώς πάνω στο mia1 δρν κατάφερε ποτέ να φτάσει τις 5 ώρες. Και πρόσεξε μιλάμε για κατανάλωση απο 100% σε 20% Γιατί απλά δε λες οτι το παιζες και συ battery warrior και οτι ποτέ δεν είχες ενα σοβαρό επιχείρημα και τώρα μας λες για Αυστραλιες και πράσινα άλογα; Σταματά να κάνεις τούμπες λοιπόν. Τώρα όσο αφορά το myphone και αν το καταστρέφω Εγώ και οι όμοιοί μου, απλά... fail. Η πιο απλά, τουλάχιστον εμείς γράφουμε και μια αιτιολογία. Και τελειώνοντας γιατί σίγουρα θα εμφανιστεί κάποιος και θα πει πως καίμε πάλι το θέμα, να θυμίσω πως το μισό θέμα είναι με μια ερώτηση "τι γυαλί να πάρω και τι θήκη;" και το άλλο μισό να ακούμε για το πόσο ουαου κινητό είναι στα 180€ (άσχετα αν κάποιοι το πήραν 299€ ε;) ) ποσό φοβερή αυτονομία έχει, χωρίς προβλήματα, οτι παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις, αλλά όλα αυτά απο σένα που απλά ρε αδερφέ... ΔΕΝ ΝΟΙΘΕΙΣ... φτάσαμε στον 6ο μήνα περιμένουμε να διορθώσουν ένα γα.... πρόβλημα αυτό του σενσορα, έχουμε βγάλει χολή στα ρεπορτ να το φτιάξουν και το κερασάκι στη τούρτα το οτι δεν έχουμε δει ακόμα οχι fix αλλά ούτε 8.1 για να μας χαϊδεύουν τα αυτάκια. Οκ λοιπόν, εγώ δε θα το πουλήσω σε κανέναν γτ κανένας δεν θα το χαρεί... Αα επίσης μπορείς να γράψεις ενα ουαου μήνυμα για το πόσο ουαου είναι το τηλέφωνο και να σε χαρεί η Αυστραλία! Τι λες; Edited June 26, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αν και υποστηρίζω πως δεν χρειάζεται hard reset μετά από κάποιο διάστημα, θα πω πως μετά την δοκιμή του p smart και την επιστροφή στο mi, φυσικά με HR, έχω να πω πως η μπαταρία δείχνει τρομερή βελτίωση. Δεν ξέρω sot, αλλά πέφτει δύσκολα. Ίσως να είναι και ότι δεν έβαλα κάποιες εφαρμογές που είχα εκτός play, για ταινίες κλπ. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Παιδιά σαν και εσένα έχετε κάνει το my phone ένα αχουρι, με συνεχές flame starting και ακατάσχετο trolling. Μπορείς να υπερβάλεις όσο θέλεις και να τσιγκλας όσο θέλεις, μπορείς ομως να πουλήσεις/πετάξεις το Μι Α1 να γράψεις ένα ωραίο ποστ πόσο κακό είναι, και να μην σε ξαναδούμε; Με το καλό.. Γιατί απλά δε λες οτι ποτέ το κινητό καθώς πήρε την 8ρα δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει 7 ώρες σοτ και απλά έφτασες εσύ ο ίδιος τη μπαταρία μέχρι το 6% με 1000 εξοικονομήσεις για να φτάσεις το 6:30 σοτ και καλά "κινηταρα". Στο είπα τότε να στο ξανά πω τώρα που επιβεβαιώνονται τα προβλήματα απο πολλούς και η αυτονομία του που είναι χάλια, έχουμε και λέμε το Honor 8 που σου συγκρινα τότε εξακολουθεί να έχει 5:30 σοτ με δύο κάρτες full dual active και με οτι σαβούρα θες πάνω του. Τα ίδια ακριβώς πάνω στο mia1 δρν κατάφερε ποτέ να φτάσει τις 5 ώρες. Και πρόσεξε μιλάμε για κατανάλωση απο 100% σε 20% Γιατί απλά δε λες οτι το παιζες και συ battery warrior και οτι ποτέ δεν είχες ενα σοβαρό επιχείρημα και τώρα μας λες για Αυστραλιες και πράσινα άλογα; Σταματά να κάνεις τούμπες λοιπόν. Τώρα όσο αφορά το myphone και αν το καταστρέφω Εγώ και οι όμοιοί μου, απλά... fail. Η πιο απλά, τουλάχιστον εμείς γράφουμε και μια αιτιολογία. Και τελειώνοντας γιατί σίγουρα θα εμφανιστεί κάποιος και θα πει πως καίμε πάλι το θέμα, να θυμίσω πως το μισό θέμα είναι με μια ερώτηση "τι γυαλί να πάρω και τι θήκη;" και το άλλο μισό να ακούμε για το πόσο ουαου κινητό είναι στα 180€ (άσχετα αν κάποιοι το πήραν 299€ ε;) ) ποσό φοβερή αυτονομία έχει, χωρίς προβλήματα, οτι παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις, αλλά όλα αυτά απο σένα που απλά ρε αδερφέ... ΔΕΝ ΝΟΙΘΕΙΣ... φτάσαμε στον 6ο μήνα περιμένουμε να διορθώσουν ένα γα.... πρόβλημα αυτό του σενσορα, έχουμε βγάλει χολή στα ρεπορτ να το φτιάξουν και το κερασάκι στη τούρτα το οτι δεν έχουμε δει ακόμα οχι fix αλλά ούτε 8.1 για να μας χαϊδεύουν τα αυτάκια. Οκ λοιπόν, εγώ δε θα το πουλήσω σε κανέναν γτ κανένας δεν θα το χαρεί... Αα επίσης μπορείς να γράψεις ενα ουαου μήνυμα για το πόσο ουαου είναι το τηλέφωνο και να σε χαρεί η Αυστραλία! Τι λες; ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ... Το αχτύπητο δίδυμο ξαναχτυπά, δεν βαρεθήκατε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον ; Εσύ Rackal πούλα το επιτέλους να ησυχάσουμε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 ^^^^^^ +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Το κινητό το έχει η σύζυγός, ακούω ένα σωρό προβλήματα ότι έχει το κινητό, ότι δεν έχει αυτονομία, ότι δεν παίρνει αναβαθμίσεις (αυτο θα το υποστηρίξω και εγώ, εφόσον είναι στο πρόγραμμα Android One, έχω το νοκια 6 2018, έχω πάρει την 8.1 και άλλες δύο αναβαθμίσεις, χτες πήρα την Ιούνιου), κλείνω παρένθεση,το πρόβλημα με το σενσορα....στην "δική" μου συσκευή απλά δεν υπάρχει και όλα είναι στην εντέλεια. Αυτονομία μπαταρίας, από την στιγμή που βγάζει μια ολόκληρη μέρα με χρήση που κάνει μια γυναίκα, ίντερνετ, Facebook, τηλεφωνήματα για κουτσομπολιά και ότι άλλο κάνει μια γυναίκα, βγάζει άνετα μιάμιση μέρα, (και τον φωτισμό της οθόνης το έχει στο μη αυτόματο με 60% φωτισμό. Εσείς που παραπονιεσται αγοράσατε από σκρουτζομαγαζο; εγώ το πήρα από Γερμανό με προσφορά και δεν έχει το κινητό κανένα μα κανένα πρόβλημα, και ας είχε δύο πτώσης με την οθόνη. Και εσείς που παραπονιεσται το έχετε θάψει το κινητό στην κυριολεξία, πουλήστε το και αγοράστε κανένα Samsung, εκεί να δείτε προβλήματα με καμένες οθόνες και η εταιρεία να μην αναγνωρίζει προβλήματα σε ημερών κινητό, σταματήστε επιτέλους να κραζεται το κινητό. Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του (189€) και κάνει άριστα την δουλειά του. Edited June 26, 2018 by MAZ207 Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ... Το αχτύπητο δίδυμο ξαναχτυπά, δεν βαρεθήκατε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον ; Εσύ Rackal πούλα το επιτέλους να ησυχάσουμε ^^^^^^ +1 Δεν υπάρχει σωτηρία, απλά ζούμε με αυτό. :help: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εχω ερωτηση. Εχω βαλει εδω και καμια βδομαδα custom rom και εχω ενα θεμα, το gboard ΔΕΝ εχει καν επιλογη για sync. Aυτο συμβαινει σε 2 ρομ που δοκιμασα. Ψαχνοντας απο εδω και απο εκει, ειδα οτι πολλοι δεν εχουν sync, ενω αλλοι εχουν κανονικα. Και με στοκ, και με καστομ, και σε αλλες συσκευες. Εσεις εχετε sync στο gboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Έχει αναφερθεί αν δεν κάνω λάθος στο θέμα για τα πληκτρολόγια, εδώ στο myphone. Δεν θυμάμαι ακριβώς την λύση. Θα ψάξω να δω, αν σε προλάβω και δεν το βρεις πρώτος. Εδώ η απάντηση. Είχα το ίδιο πρόβλημα και είχα δοκιμάσει τα πάντα. Ήμουν ένα βήμα πριν το hard reset. Είναι πρόβλημα της αναβάθμισης του gboard. Κανε απεγκατάσταση την εφαρμογή. Βρες μια παλαιότερη έκδοση από το apkmirror και βάλτη. Μετά κάνεις αναβάθμιση από το market στην πιο πρόσφατη. Έτσι κατάφερα και επανέφερα τον συγχρονισμό.. Για δοκίμασε και πες μας Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited June 26, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τελικά τη θα γίνει με την 8.1 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts