Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες νούμερο αναβάθμισης γτ νομίζω πως έχεις την Δεκεμβρίου, ήταν 89mb ή 1GB;

Υπάρχει περίπτωση να σου ήρθε ξημερώματα 25 του μήνα. Πάντως στο xda και στο mi πάει το κράξιμο σφαίρα, εμφανίζονται παρά πολλά bugs και όλοι προτείνουν rollback ΓΙΑΤΙ, για όσους έχουν την αναβάθμιση του Ιανουαρίου δεν θα πάρουν την διορθωμένη και θα παραμείνουν με τα bug περιμένοντας του Φεβρουαρίου. Αυτό είναι άλλο ενα πρόβλημα που οι devs της Xiaomi-Google πρέπει να λύσουν...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Καλησπερα φιλε μου.Εσυ πως πηρες την 8,1;
Το update εννοώ συγνωμη

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα ,

Χθές μου ήρθε update για το 8.0 και το έβαλα .

Παιδιά δεν ξέρω τι να πώ αλλά το κινητό μου μεταμορφώθηκε πρός το καλύτερο μπορώ να πώ. Έγινε πολύ πιό γρήγορο και η φοβερή διαφορά που διαπίστωσα είναι στην μπαταρία, σχεδόν διπλασιάστηκαν οι χρόνοι κατανάλωσης μπαταρίας . Το φόρτησα χθές βράδυ και σήμερα το πρωί το βρήκα να μου λέει 8 ημέρες απομένουν ενώ πρίν το update μου έλεγε 3-4 μέρες.

Δέν είμαι πολύ ειδικός στα κινητά με πολλές γνώσεις απλά περιγράφω την προσωπική μου άποψη αυτό που βλέπω αυτήν την στιγμή θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.

Σας ευχαριστώ

Και μετά το σεντόνι, με απλά λόγια... Οχι η αναβάθμιση σε Ορεο δεν έκανε καλύτερο το κινητό...

καλημέρα σε όλους.

Επειδή είμαι ένας απλός χρήστης και έχω φοβηθεί με τα παραπάνω θα ήθελα να διατυπώσω μια απλή ερώτηση.

Έχω ήδη την 8.0.0 (και δεν έχω προβλήματα πέρα του ότι χάθηκε η αυτόματη ρύθμιση ενεργοποίησης απενεργοποίησης)

Εχτές μου ήρθε το January update.............. το κατεβάζω ή το αγνοώ?

Ευχαριστώ

ΑΦΟΒΑ βαλτη, μια χαρα ειναι.

πάτησα το οκ και κατεβαίνει 89mb.

btw δεν έχω κάνει factory resert από τότε που αγόρασα το κινητό (ούτε θέλω)

αν δω τίποτε πράσινους δράκους θα ενημερώσω.

καλημέρες

Χθές μου ήρθε και μένα το security update του Ιανουαρίου για την 8.0 (89ΜΒ) και εννοείται πως το έβαλα

Εγώ να τονίσω πως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την απόδοση του κινητού μετά την εγκατάσταση της 8.0, μόνο το γνωστό θέμα με το b/t (που περιμένω να λυθεί) και την λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας (που την παρατήρησα σε βάθος χρόνου)

Να τονίσω πως δεν έκανα hard reset (συνήθως δεν κάνω)

*** Παρακαλώ θερμά τους αγαπητούς συμφορουμίτες να σταματήσουν τις αντιπαραθέσεις γιατί δεν έχουν κανένα νόημα

Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε και όχι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον

Δεν είμαστε ιδιοκτήτες/μέτοχοι της Xiaomi ούτε θα έχουμε το Mi A1 για πάντα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλημέρα,

Να ενημερώσω ότι ενδέχεται να υπάρχει θέμα με το phone app της google για όσους έχουν January Oreo update, απλά χρειάζομαι επιβεβαίωση για όποιον αντίστοιχα έχει την έκδοση.

Στην δουλειά έχουμε πάρει 3 άτομα το MiA1 όλα είναι με January Oreo.

Όλοι είναι με PIN και fingerprint κλειδωμένα τα κινητά με το content των notification να φαίνεται στην οθόνη πάντα.

Όλα τα notifications λειτουργούν κανονικά όταν είναι κλειδωμένα και φαίνονται για λίγο χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις unlock.

Το πρόβλημα είναι μόνο με τις εισερχόμενες κλήσεις.

Το κινητό με το Phone app να είναι στην 15.0..... έκδοση όταν το καλούν ΔΕΝ ανάβει η οθόνη για να δείξει κάτι. Χρειάζεται να πατήσεις το power ή να το ξεκλειδώσεις με fingerprint για να δεις ποιος σε καλεί.

Τα κινητά με Phone app που είναι ακόμα στην 13.0.... έκδοση λειτουργεί κανονικά και με το τους καλούν ανάβει η οθόνη. Έχει βγει από το play store ότι το phone app θέλει update αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα έχοντας την 15.0.... έκδοση;

Μιλάμε για το Phone app της Google. Δεν θέλουμε να βάλουμε άλλον dialer πάνω, απλά να επιβεβαιώσουμε ότι είναι θέμα έκδοσης.

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

@jannerman λίγες σελίδες πίσω αναφέρεται το πρόβλημα αυτό, μένετε με την 13 μέχρι νεωτέρας...

Με πρόλλαβες... μόλις μπήκα για να γράψω ότι το είδα και ότι με downgrade στην 13 είναι όλα οκ...

Είναι τόσες πολλές οι σελίδες και κάθε μέρα γράφονται τόσα πολλά που μου ξέφυγε...

Και μάλιστα ενώ ήταν γραμμένο το προσπέρασα και δεν το είδα... 2 φορές μάλιστα...

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Παρακολουθώ το BT έχοντας όλη μέρα συνδεμένο το amazfit bip και δεν έχω τρελή κατανάλωση μπαταρίας. Το τηλέφωνο τα σπάει. Έχασα πολλά χρόνια στα windows phone Edited by milgr

Υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα στη 8 Ιανουαρίου (ή και παλιότερα) που προφανώς δύσκολα θα το δει κάποιος στη χώρα του. Όταν είσαι στο εξωτερικό και έχεις στη μια SIM απενεργοποιημένο το data roaming (για να μη χρεώνεσαι) κάθε φορά που χάνει σήμα έστω και προσωρινά η δεύτερη SIM σκάει η ειδοποίηση ότι έφυγες από το οικείο δίκτυο και δεν έχεις δεδομένα μπλα μπλα. Μπήκα στο σουπερμάρκετ χτες που δε πιάνει καλά 4g και βαράγε κάθε λεπτό ειδοποίηση, νόμιζα ότι έχω 100 email από την δουλειά μέχρι να το κοιτάξω... :-)

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα. Μετά από σχεδόν 4 ολόκληρα χρόνια με το LG Nexus 5 (στεναχωρέθηκα που το άφησα, ακόμα μ' έβγαζε ασπροπρόσωπο όπως την 1η μέρα που το πήρα) χθες έγινα κι εγώ ιδιοκτήτης ενός Xiaomi Mi A1. Mε το που το άνοιξα, αμέσως έκανε την αναβάθμιση Ιανουαρίου και στο reboot έβγαλε την Oreo (που φυσικά και έκανα).

Απλά ενημερωτικά (αν και ευτυχώς πολλοί βλέπω το αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να το μαζέψουν) το νήμα δεν είναι καθόλου κατατοπιστικό, το αντίθετο μάλιστα. Ψιλοκαίγεται κάποιος αν ξεκινήσει να διαβάσει και δεν την ψιλιαστεί τι γίνεται. Φιλικά.

Το κινητό είναι πολύ καλό θεωρώ, γρήγορο, άμεσο, pure Android (ό, τι πρέπει για κάποιον που προέρχεται από μια 4ετία με Nexus) με πολύ καλή μπαταρία. Μου έκανε εντύπωση που όλο το βράδυ (~6 ώρες) με κλειστό βέβαια το wifi, δεν έπεσε ούτε 1%. Απίστευτο.

Σίγουρα το ΣΚ που ακολουθεί θα έχει test drive σε όλες τις "πίστες" για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Tempered glass έβαλα της Nillkin το κανονικό - όχι το Η+. Δεν έμεινα πολύ ενθουσιασμένος, διότι στα πλαϊνά δεν έχει ακόμα κάτσει καλά, να κολλήσει - μπορεί να θέλει και το χρόνο του - θα δείξει.

Αυτά προς το παρόν. Εν αναμονή για custom roms. :D

Καλημέρα,

Να ενημερώσω ότι ενδέχεται να υπάρχει θέμα με το phone app της google για όσους έχουν January Oreo update, απλά χρειάζομαι επιβεβαίωση για όποιον αντίστοιχα έχει την έκδοση.

Στην δουλειά έχουμε πάρει 3 άτομα το MiA1 όλα είναι με January Oreo.

Όλοι είναι με PIN και fingerprint κλειδωμένα τα κινητά με το content των notification να φαίνεται στην οθόνη πάντα.

Όλα τα notifications λειτουργούν κανονικά όταν είναι κλειδωμένα και φαίνονται για λίγο χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις unlock.

Το πρόβλημα είναι μόνο με τις εισερχόμενες κλήσεις.

Το κινητό με το Phone app να είναι στην 15.0..... έκδοση όταν το καλούν ΔΕΝ ανάβει η οθόνη για να δείξει κάτι. Χρειάζεται να πατήσεις το power ή να το ξεκλειδώσεις με fingerprint για να δεις ποιος σε καλεί.

Τα κινητά με Phone app που είναι ακόμα στην 13.0.... έκδοση λειτουργεί κανονικά και με το τους καλούν ανάβει η οθόνη. Έχει βγει από το play store ότι το phone app θέλει update αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα έχοντας την 15.0.... έκδοση;

Μιλάμε για το Phone app της Google. Δεν θέλουμε να βάλουμε άλλον dialer πάνω, απλά να επιβεβαιώσουμε ότι είναι θέμα έκδοσης.

Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, είμαι σε January Oreo και στην 15.0. και δεν ανάβει η οθόνη με ενεργοποιημένο το b/t. Οπότε δεν το φτιάξανε

Με πρόλλαβες... μόλις μπήκα για να γράψω ότι το είδα και ότι με downgrade στην 13 είναι όλα οκ...

Πως κάνεις downgrade ; Edited by bathan

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Για σας παιδιά, ήρθα να γράψω τις εντυπώσεις μου για το καινούριο update Ιανουαρίου που πολλά forum & blogs είπαν πως την σταμάτησαν 25/01/2018.

Σχετικά με το update:

Το θέμα ταχύτητα, πιο γρήγορο δεν έγινε, προφανώς μου φαίνεται άνοιξε γρηγορότερα το κινητό γτ αφαίρεσαν πράγματα απο τη καινούργια ρομ και οι επιλογές Google είναι ήδη bootαρισμενες (με επίπτωση στη μπαταρία) και νομίζεις πως το γκάζι πήγε σε άλλο επίπεδο.

Επίσης μιας που έχω το κινητό πολύ καιρό παρατηρούσα πως το κινητό όταν κοιμόμουν δεν χτυπούσε ειδοποιήσεις και έσκαγαν όλες μαζί όταν το έπαιρνα στα χέρια μου! Πλεον πάει και αυτό, καπουτ.... αφαίρεσαν το doze mode ή το ξέχασαν.... θα δείξει.

Και μιας που μιλάμε για ύπνο ας πούμε για την κατανάλωση μιας που το κινητό δουλεύει και όταν είναι standby καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία. Ας κάνω αναφορά με ίσως λίγο μπακαλιστικο τρόπο τις καταναλώσεις όταν είσαι σε ύπνο...

Το Google με όλα τις ρίζες του (framework, services, etc) καταναλώνει 25mAh οπότε αν πιάσουμε ένα καθαρό οχτάωρο μεταφράζεται σε 200 mAh.

Το gmail κάπου στα 1,8 ο κάθε λογαριασμός = 14,4

Viber, messenger γενικός social 10 mAh = 80

Αναμονή δικτύου 1,9 = 15,2 και πολλά ακόμα που τρέχουν στο 99% των MiA1 αλλά δε θα σταθώ σε αυτά, μας κάνει με ενα πρόχειρο υπολογισμό ~350mAh φοράμε μπαταρία 3080 με απο τα οποία διαθέσιμα τα 2800 γιατί κρατάει battery backup να μη νεκρώσει η μπαταρία αυτόματος υπολόγιζω ένα ποσό της τάξεως 8-10% ίσως και παραπάνω που τρώει σε standby.

Φυσικά δεν ανέφερα και το Google assistant.

Η άποψη σας;

Ευχαριστώ!

Εμένα πάντως το τηλέφωνο παιδιά μου φαίνεται πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του! Και η μπαταρία του Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή!!

Αρκετά καλή κάμερα είναι και διπλή μάλιστα για portrait mode!!

Είδα χθες το τηλέφωνο της γυναίκας μου με δύο κάρτες μάλιστα είχε τρεισήμισι μέρες χωρίς φόρτιση και οι ώρες οθόνης ήταν 6 και είχε υπόλοιπο μπαταρίας άλλος 18%!! Η χρήση που κάνει είναι κατά 99% 4G τα ανοίγει βέβαια όταν τα χρειάζεται!!

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε android 8 και μέχρι στιγμής είμαι μία χαρά χωρίς factory reset!!

Και την επόμενη φορά θα σας ανεβάσω και screenshot για να δείτε!!

Μια μόλις μέρα πριν ζητήθηκε να σταματήσει η αντιπαράθεση και σας αντιπροτάθηκε η ενότητα "τεχνολογικοί διαξίφισμοι" αν πραγματικά θέλετε να συνεχίσετε.

Όποιο μήνυμα περιείχε προτάσεις που συνεχίζαν την χθεσινή αντιπαράθεση όπως "bulling" "τους κάνω να κλαίγονται στο myphone" "Τωρα θα αρχισουν να κραζουν και εσενα" κλπ φυσικά και σβήστηκαν.

Το flame, spam αλλά και η αντίθεση με τις αποφάσεις της διαχείρισης είναι αντίθετο στους ΟΠΧ. Κατ εξαίρεση επέλεξα να απαντήσω και παρακαλώ να σταματήσει εδώ.

Edited by Antretng

...

Και μιας που μιλάμε για ύπνο ας πούμε για την κατανάλωση μιας που το κινητό δουλεύει και όταν είναι standby καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία. Ας κάνω αναφορά με ίσως λίγο μπακαλιστικο τρόπο τις καταναλώσεις όταν είσαι σε ύπνο...

Το Google με όλα τις ρίζες του (framework, services, etc) καταναλώνει 25mAh οπότε αν πιάσουμε ένα καθαρό οχτάωρο μεταφράζεται σε 200 mAh.

Το gmail κάπου στα 1,8 ο κάθε λογαριασμός = 14,4

Viber, messenger γενικός social 10 mAh = 80

Αναμονή δικτύου 1,9 = 15,2 και πολλά ακόμα που τρέχουν στο 99% των MiA1 αλλά δε θα σταθώ σε αυτά, μας κάνει με ενα πρόχειρο υπολογισμό ~350mAh φοράμε μπαταρία 3080 με απο τα οποία διαθέσιμα τα 2800 γιατί κρατάει battery backup να μη νεκρώσει η μπαταρία αυτόματος υπολόγιζω ένα ποσό της τάξεως 8-10% ίσως και παραπάνω που τρώει σε standby.

Φυσικά δεν ανέφερα και το Google assistant.

...

Sorry, τι λες τώρα εδώ; Την ώρα που κοιμάσαι η μπαταρία του κινητού σου χάνει περίπου 350mAh 12-13%; Σε χειμερία νάρκη πέφτεις; :shock:

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Sorry, τι λες τώρα εδώ; Την ώρα που κοιμάσαι η μπαταρία του κινητού σου χάνει περίπου 350mAh 12-13%; Σε χειμερία νάρκη πέφτεις; :shock:

Δλδ είναι λίγο ή πολύ; κάπου σε έχασα...

Είναι πάρα πολύ! Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο!!! Δηλαδή αν αφήσεις το τηλέφωνο στην άκρη για 3 μέρες (λέμε τώρα) από 100% θα κλείσει μόνο του;

Εμένα μου τρώει από 1 έως 2% ανάλογα το τι κάνει. Μιλάω φυσικά για τις περιπτώσεις που έχω ξεχάσει τα πάντα ανοιχτά. Αν κλείσω WIFI, data κλπ στις 6-7 ώρες συνήθως δεν τρώει τίποτα.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Δλδ εσένα σου ενεργοποιείται το doze mode;

Όταν ξυπνάς και πιάνεις το κινητό στα χέρια σου σκάνε οι ειδοποιήσεις ή τις βρίσκεις έτοιμες; δλδ στο γράφημα της μπαταρίας τις "νεκρές" ώρες πόσα mAh σου τρώνε τα gapps (Google applications);

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα. Μετά από σχεδόν 4 ολόκληρα χρόνια με το LG Nexus 5 (στεναχωρέθηκα που το άφησα, ακόμα μ' έβγαζε ασπροπρόσωπο όπως την 1η μέρα που το πήρα) χθες έγινα κι εγώ ιδιοκτήτης ενός Xiaomi Mi A1. Mε το που το άνοιξα, αμέσως έκανε την αναβάθμιση Ιανουαρίου και στο reboot έβγαλε την Oreo (που φυσικά και έκανα).

Απλά ενημερωτικά (αν και ευτυχώς πολλοί βλέπω το αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να το μαζέψουν) το νήμα δεν είναι καθόλου κατατοπιστικό, το αντίθετο μάλιστα. Ψιλοκαίγεται κάποιος αν ξεκινήσει να διαβάσει και δεν την ψιλιαστεί τι γίνεται. Φιλικά.

Το κινητό είναι πολύ καλό θεωρώ, γρήγορο, άμεσο, pure Android (ό, τι πρέπει για κάποιον που προέρχεται από μια 4ετία με Nexus) με πολύ καλή μπαταρία. Μου έκανε εντύπωση που όλο το βράδυ (~6 ώρες) με κλειστό βέβαια το wifi, δεν έπεσε ούτε 1%. Απίστευτο.

Σίγουρα το ΣΚ που ακολουθεί θα έχει test drive σε όλες τις "πίστες" για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Tempered glass έβαλα της Nillkin το κανονικό - όχι το Η+. Δεν έμεινα πολύ ενθουσιασμένος, διότι στα πλαϊνά δεν έχει ακόμα κάτσει καλά, να κολλήσει - μπορεί να θέλει και το χρόνο του - θα δείξει.

Αυτά προς το παρόν. Εν αναμονή για custom roms. :D

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, γιατί παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread και κοντεύω να "καώ"... :lol: :blink:

Είναι να το παραλάβω την Δευτέρα και πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω, να το αφήσω με την 7 ή να προχωρήσω στην 8?? :cry: :lol:

Το θέμα μου είναι οτι θα το "σετάρω" από την αρχή και το "σετάρισμα" μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, οπότε θα μου φάει χρόνο... :(

Της Nillkin έχω παραγγείλει και εγώ, το ίδιο μοντέλο, ο τυπάκος εδώ https://forum.xda-developers.com/mi-a1/accessories/nillkin-mi-a1-accessories-small-review-t3696018 το έχει εφαρμόσει μια χαρά!!

Χρησιμοποίησες την διαδικασία της Nillkin με όλα τα πανάκια που έχει μέσα;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, γιατί παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread και κοντεύω να "καώ"... :lol: :blink:

Είναι να το παραλάβω την Δευτέρα και πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω, να το αφήσω με την 7 ή να προχωρήσω στην 8?? :cry: :lol:

Το θέμα μου είναι οτι θα το "σετάρω" από την αρχή και το "σετάρισμα" μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, οπότε θα μου φάει χρόνο... :(

Της Nillkin έχω παραγγείλει και εγώ, το ίδιο μοντέλο, ο τυπάκος εδώ https://forum.xda-developers.com/mi-a1/accessories/nillkin-mi-a1-accessories-small-review-t3696018 το έχει εφαρμόσει μια χαρά!!

Πιστεύω πως μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία στο ορεο 8 και αν δεις πως κάτι δεν πάει καλά να κάνεις rollback (επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση) είναι εύκολο και διαδικασία ρουτίνας.

Τώρα για το setup είναι κομματάκι δύσκολο αλλά τα πάντα γίνονται backup στο server ths Google.

Ε ναι. Τί να λέμε;

Αnyway, επί του θέματος: Aκολούθησα όλη τη διαδικασία με τα πάντα, είδα και 2-3 βιντεάκια για σιγουριά, επειδή είχα πολύ καιρό να ξαναπεράσω τζαμάκι σε κινητό και μάλιστα νόμιζα πως είμαι και πολύ καλός. Δεν ξέρω γιατί δεν έκατσε καλά σε μένα αυτή τη φορά και δεν έχω κολλήσει στα πλαϊνά. Γενικότερα λένε τα καλύτερα για το εν λόγω προϊόν (Η) και μάλιστα το προτιμούν από το Η+, διότι λένε πως δεν κάνει πολύ καλή εφαρμογή. Μπορεί να τους στείλω ένα mail με φωτό, μήπως μου στείλουν κανένα δωράκι - ποτέ δεν ξέρεις. :D

Όσον αφορά το θέμα της αναβάθμισης, προχώρα. Εγώ ούτε που σκέφτηκα τι λέγεται/γράφεται. Εγώ (σε 1 μέρα βέβαια μόνο) δεν έχω παρατηρήσει πάντως κάποιο θέμα.

Edited by spdrosin

Είναι πάρα πολύ! Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο!!! Δηλαδή αν αφήσεις το τηλέφωνο στην άκρη για 3 μέρες (λέμε τώρα) από 100% θα κλείσει μόνο του;

Εμένα μου τρώει από 1 έως 2% ανάλογα το τι κάνει. Μιλάω φυσικά για τις περιπτώσεις που έχω ξεχάσει τα πάντα ανοιχτά. Αν κλείσω WIFI, data κλπ στις 6-7 ώρες συνήθως δεν τρώει τίποτα.

Τα ίδια και εδώ.

Η έκδοση που έχω, επειδή πριν ρώτησε κάποιος, είναι η OPR1.170623.0268.1.10, Ιανουάριος 2018

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δλδ εσένα σου ενεργοποιείται το doze mode;

Όταν ξυπνάς και πιάνεις το κινητό στα χέρια σου σκάνε οι ειδοποιήσεις ή τις βρίσκεις έτοιμες; δλδ στο γράφημα της μπαταρίας τις "νεκρές" ώρες πόσα mAh σου τρώνε τα gapps (Google applications);

Το doze mode δεν ξέρω τι είναι.

Το κάνω χειροκίνητα. Αν κλείσω wifi και data πριν πάω για ύπνο θα μου φάει 0-1% μπαταρία, αν ξεχάσω να τα κλείσω μου τρώει 1-2%. Αυτό το έχω παρατηρήσει κάμποσες φορές. mah δεν έχω κάτσει να μετρήσω (γενικά ή ανά εφαρμογή).

• The title was changed to Xiaomi Mi A1