rackal Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Στην ίδια φάση ήμουν και εγώ πριν λίγο καιρό μέχρι που κατέληξα να βάλω λίγα παραπάνω ευρώ και παρήγγειλα απ' έξω το xiaomi mi note 3 Αν δεν σε ενοχλεί που δεν έχει την 800ρα, Καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Για το hardware που έχει, υπάρχουν πολλές και καλύτερες επιλογές. Για να γελασουμε και λιγο, παιδια, ηρθε η ωρα. Οχι, για πες συσκευες: 1) Στο κοστος του Α1 (210-224€ το βλεπω skroutz) 2) Να εχει ηδη παρει oreo και καθε μηνα να παιρνει security update, και να παρει και android P. 3) Να εχει διπλη καμερα με καλο Portrait mode 4) Να εχει τοσο γρηγορη εσωτερικη μνημη (μετρηστε άλλα κινητα στην τιμη αυτη και κλάψτε) 5) Να εχει τοσο καλη εξοδο στα ακουστικα (απλά καλυτερη εξοδο απο το 1+3) 6) Να μπορεις να κανεις unlock τον bootloader και να ρουταρεις. 7) Να μην εχουν καθολου bugs Περιμενω. Σοβαρα μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Για να γελασουμε και λιγο, παιδια, ηρθε η ωρα. Οχι, για πες συσκευες: 1) Στο κοστος του Α1 (210-224€ το βλεπω skroutz) 2) Να εχει ηδη παρει oreo και καθε μηνα να παιρνει security update, και να παρει και android P. 3) Να εχει διπλη καμερα με καλο Portrait mode 4) Να εχει τοσο γρηγορη εσωτερικη μνημη (μετρηστε άλλα κινητα στην τιμη αυτη και κλάψτε) 5) Να εχει τοσο καλη εξοδο στα ακουστικα (απλά καλυτερη εξοδο απο το 1+3) 6) Να μπορεις να κανεις unlock τον bootloader και να ρουταρεις. 7) Να μην εχουν καθολου bugs Περιμενω. Σοβαρα μιλαω. Παιδια απλα τα πραγματα σε οποιον δεν αρεσει το κινητο το πουλαει και παιρνει αλλο. Μην γεμιζουμε το thread με ασχετα ποσταρισματα. Δε σας αρεσει? Παρτε οποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο για τα λεφτα σας. Με το να καθεστε εδω να κραζετε και να κλαιγεστε δεν κερδιζετε κατι. Αν ειχατε κανει λιγη ερευνα αγορας στο ιντερνετ πριν το παρετε θα ξερατε ακριβως τι παιρνατε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια απλα τα πραγματα σε οποιον δεν αρεσει το κινητο το πουλαει και παιρνει αλλο. Μην γεμιζουμε το thread με ασχετα ποσταρισματα. Δε σας αρεσει? Παρτε οποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο για τα λεφτα σας. Aυτο ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια απλα τα πραγματα σε οποιον δεν αρεσει το κινητο το πουλαει και παιρνει αλλο. Μην γεμιζουμε το thread με ασχετα ποσταρισματα. Δε σας αρεσει? Παρτε οποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο για τα λεφτα σας. Με το να καθεστε εδω να κραζετε και να κλαιγεστε δεν κερδιζετε κατι. Αν ειχατε κανει λιγη ερευνα αγορας στο ιντερνετ πριν το παρετε θα ξερατε ακριβως τι παιρνατε! Ηθελα να το γραψω καιρο αυτο ρε φιλε με προλαβες.Συμφωνω απολυτως μαζι σου!!!!:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Στην κάμερα που έχει την επιλογή για portrait,night,sunlight etc....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια απλα τα πραγματα σε οποιον δεν αρεσει το κινητο το πουλαει και παιρνει αλλο. Μην γεμιζουμε το thread με ασχετα ποσταρισματα. Δε σας αρεσει? Παρτε οποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο για τα λεφτα σας. Με το να καθεστε εδω να κραζετε και να κλαιγεστε δεν κερδιζετε κατι. Αν ειχατε κανει λιγη ερευνα αγορας στο ιντερνετ πριν το παρετε θα ξερατε ακριβως τι παιρνατε! Δεν είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει το κινητό και ξέρω πολύ καλά για πιο λόγο το πήρα, για το ANDROID ONE, και όχι για το hardware.Το κράξιμο που κάνω(2 φορές το έκανα, όποτε τα συνάντησα δλδ) είναι για συγκεκριμένα πράγματα, τα βιαστικά updates με συνέπεια να έχουν bugs και το σημαντικότερο για μένα, η χαρακτηριστική αργοπορία να δώσουν τον kernel.Έτσι μόνο θα υπάρξει κίνηση από devs, που θα του δώσουν άλλη πνοή και θα μπορούν να διορθωσουν λάθη και να προσθέσουν features.Αν εσένα δε σε ενοχλούν καθόλου αυτά, ή σου αρέσουν κιόλας, με γεια σου με χαρά σου:) Σε forum βρισκόσαστε και καμιά φορά θα ακούτε και καμιά άποψη που δε συμφωνείται, καλώς ή κακώς! Περιμενω. Σοβαρα μιλαω. ......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ωραία θήκη(απλή και λεπτή),την πήρα και δείχνει άψογο https://www.skroutz.gr/s/13188188/OEM-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Xiaomi Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ωραία θήκη(απλή και λεπτή),την πήρα και δείχνει άψογο https://www.skroutz.gr/s/13188188/OEM-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Xiaomi φτιάξε λίγο το link αν θες, "404 error", "το προϊόν δεν υπάρχει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δεν είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει το κινητό και ξέρω πολύ καλά για πιο λόγο το πήρα, για το ANDROID ONE, και όχι για το hardware.Το κράξιμο που κάνω(2 φορές το έκανα, όποτε τα συνάντησα δλδ) είναι για συγκεκριμένα πράγματα, τα βιαστικά updates με συνέπεια να έχουν bugs και το σημαντικότερο για μένα, η χαρακτηριστική αργοπορία να δώσουν τον kernel.Έτσι μόνο θα υπάρξει κίνηση από devs, που θα του δώσουν άλλη πνοή και θα μπορούν να διορθωσουν λάθη και να προσθέσουν features.Αν εσένα δε σε ενοχλούν καθόλου αυτά, ή σου αρέσουν κιόλας, με γεια σου με χαρά σου:) Σε forum βρισκόσαστε και καμιά φορά θα ακούτε και καμιά άποψη που δε συμφωνείται, καλώς ή κακώς! ......:) Ο Kernel αυτη τη στιγμη ναι δε με νοιαζει γιατι μιλαμε για ANDROID ONE οποτε θελω τα επισημα updates. Οποτε το ενα που λες αναιρει το αλλο. Για να ξερουμε και τι ζηταμε δηλαδη. Το update σε android 8.0 ναι εγινε βιαστικα συμφωνω και ειχε πολλα προβληματα και γι αυτο δεν το εβγαλαν και σε ολα τα κινητα μαζι. Ουσιαστικα απλα μερικοι εγιναν beta testers χωρις να ενημερωθουν πρωτα, ετσι το βλεπω εγω. Απο τη στιγμη που ομως μια εβδομαδα μετα εβγαλαν και αλλη ενημερωση που εφτιαξε αυτα τα bugs νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο. Επισης μην ξεχναμε οτι και ενημερωσεις απο Apple και Google εχουν βγει και εχουν δημιουργησει θεματα στην αρχη. Οποτε και παλι να ξερουμε τι πληρωνουμε και τι ζηταμε. Η συσκευη αυτη για τα λεφτα της μια χαρα ενημερωσεις παιρνει και αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι ουτε αποψη ουτε τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Ο Kernel αυτη τη στιγμη ναι δε με νοιαζει γιατι μιλαμε για ANDROID ONE οποτε θελω τα επισημα updates. Οποτε το ενα που λες αναιρει το αλλο. Για να ξερουμε και τι ζηταμε δηλαδη. Το update σε android 8.0 ναι εγινε βιαστικα συμφωνω και ειχε πολλα προβληματα και γι αυτο δεν το εβγαλαν και σε ολα τα κινητα μαζι. Ουσιαστικα απλα μερικοι εγιναν beta testers χωρις να ενημερωθουν πρωτα, ετσι το βλεπω εγω. Απο τη στιγμη που ομως μια εβδομαδα μετα εβγαλαν και αλλη ενημερωση που εφτιαξε αυτα τα bugs νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο. Επισης μην ξεχναμε οτι και ενημερωσεις απο Apple και Google εχουν βγει και εχουν δημιουργησει θεματα στην αρχη. Οποτε και παλι να ξερουμε τι πληρωνουμε και τι ζηταμε. Η συσκευη αυτη για τα λεφτα της μια χαρα ενημερωσεις παιρνει και αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι ουτε αποψη ουτε τιποτα αλλο. Αν μου επιτρεπεται,οι ενημερωσεις που βγαζει η apple και η google δεν ειναι απλα ενημερωσεις.Αυτοι κανουν τις rom,η google για το android.Ολοι μα ολοι απο κει την παιρνουν.Οποτε ενας κατασκευαστης ισως να εχει και μια δικαιολογια για καποια bugs.Οι υπολοιποι απο samsung εως την doogee εχουν χρονο να την δουλεψουν στις συσκευες τους και να την δωσουν χωρις bugs. Edited January 21, 2018 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Αν μου επιτρεπεται,οι ενημερωσεις που βγαζει η apple και η google δεν ειναι απλα ενημερωσεις.Αυτοι κανουν τις rom,η google για το android.Ολοι μα ολοι απο κει την παιρνουν.Οποτε ενας κατασκευαστης ισως να εχει και μια δικαιολογια για καποια bugs.Οι υπολοιποι απο samsung εως την doogee εχουν χρονο να την δουλεψουν στις συσκευες τους και να την δωσουν χωρις bugs. Συμφωνω σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Μπορεί να μην αλλάζει τίποτα, αλλά ένας από τους λόγους που επέλεξα αυτήν την συσκευή, ήταν και οι ενημερώσεις από την Google. Είχα την εντύπωση πως αυτή ασχολείται και όχι η Xiaomi. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Απλα εδω στην συγκεκριμενη συσκευη ξερεις ποιο ειναι το προβλημα;Οτι η rom ειναι ετοιμη,δωσανε το treble ωστε να μπορουν μεσα σε λιγες μερες να τροποποιει την rom η καθε εταιρεια και να την δινει γρηγορα(η xiaomi δεν το εβαλε).Η μονη τροποποιηση που ειχε να κανει ομως ηταν για την καμερα και ισως για το mi services.Ειναι στο android one και μεσα σε δυο εβδομαδες πρεπει να δινει τις ενημερωσεις. Εμεις που << γκρινιαζουμε λοιπον>> γκρινιαζουμε γιατι ολα αυτα δεν γινονται και γι αυτους τους λογους πηραμε το κινητο.Δεν μας νοιαζει αν ειναι xiaomi η samsung.Εμεις το στοκ αντροιντ θελουμε μονο.Και πλαστικη να ταν η συσκευη παλι θα την παιρναμε.Και να μην ειχε διπλη καμερα παλι θα την παιρναμε. Αυτο ειναι ολο και για εμας αυτο ειναι το σημαντικο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να μην αλλάζει τίποτα, αλλά ένας από τους λόγους που επέλεξα αυτήν την συσκευή, ήταν και οι ενημερώσεις από την Google. Είχα την εντύπωση πως αυτή ασχολείται και όχι η Xiaomi. Sent from my Mi A1 using Tapatalk https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=el Διαβασε εδω.Λεει για τις ενημερωσεις.Δεν ειναι απο το κεφαλι μου,η google το λεει. Οπως κατεβαινεις σου λεει για τα pixel,nexus,android one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Για να γελασουμε και λιγο, παιδια, ηρθε η ωρα. Οχι, για πες συσκευες: 1) Στο κοστος του Α1 (210-224€ το βλεπω skroutz) 2) Να εχει ηδη παρει oreo και καθε μηνα να παιρνει security update, και να παρει και android P. 3) Να εχει διπλη καμερα με καλο Portrait mode 4) Να εχει τοσο γρηγορη εσωτερικη μνημη (μετρηστε άλλα κινητα στην τιμη αυτη και κλάψτε) 5) Να εχει τοσο καλη εξοδο στα ακουστικα (απλά καλυτερη εξοδο απο το 1+3) 6) Να μπορεις να κανεις unlock τον bootloader και να ρουταρεις. 7) Να μην εχουν καθολου bugs Περιμενω. Σοβαρα μιλαω. Project treble δεν εχουν παρει ποσες και ποσες ναυαρχιδες, ουτε καν τα nexus, αλλα εσεις το θελετε στο κινητο των 200€; Απο την πρωτη μερα ειπαν το update θα το δωσουν τελος του χρονου, και το εδωσαν. Το τελοιοποιησαν σε 2 βδομαδες. Edited January 21, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Τα nexus δεν χρειαζονται treble γιατι ουτε 9 θα παρουν αλλα και γιατι παιρνουν κατευθειαν απο την google τα update.Αν ειχες nexus θα το ηξερες νομιζω αυτο. Οι αλλοι κατασκευαστες που δεν βαλανε treble οπως η oneplus ειναι γιατι εχουν μια μεγαλη ομαδα developers. Εμεις μιλαμε για software και ο μονος λογος που αναφερθηκα στην τιμη και το εξηγω ειναι οτι δεν θα μπορουσε να ειναι και παραπανω γιατι αυτα που φοραει hardware ειναι διετιας επεξεργαστες και μνημες. Εσενα σου αρεσει η κοπτοραπτικη και τα παρουσιαζεις οπως θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=el Διαβασε εδω.Λεει για τις ενημερωσεις.Δεν ειναι απο το κεφαλι μου,η google το λεει. Οπως κατεβαινεις σου λεει για τα pixel,nexus,android one Βρηκες ενα support page απο... εποχη nexus (2015) που εχει ξεμεινει και το χεις κανει ευαγγελιο. Απλα σε προκαλω να βρεις κατι που να μιλαει για το Mi a1 ή απο το επισημο https://www.android.com/one/ ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι αλλοι κατασκευαστες που δεν βαλανε treble οπως η oneplus ειναι γιατι εχουν μια μεγαλη ομαδα developers. Νιπτω τας χειρας μου με σενα. Edited January 21, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Οτι εχει η google ισχυει.Δες για τα pixel που λεει 3 χρονια αναβαθμισεις.(αρα ειναι ενημερωμενο,τα διαχωριζει κιολας σε pixel 2017 και 2016) Τωρα ο καθενας καταλαβαινει οτι τον βολευει και πρεπει να εχει και λιγο μυαλο για να καταλαβει βεβαια. Και θα στο ξαναπω.Αν δεν θες μην με διαβαζεις. Edited January 21, 2018 by XP130TD Χαρακτηρισμοί απαγορεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Κοιταξε εδω μπαταρια που εβγαλε το θηριο. 7 ωρες οθονη με 16 ωρες εκτος φορτιστη Ολα αυτα ειναι με κανονικη, καθημερινη χρηση, και επιστροφη απο εκδρομη , 5 ωρες στο πουλμαν παρακαλω!! Επαιξα παιχνιδια στο λεωφορειο, ακουσα μουσικη απο spotify, παρα πολυ browsing με opera, πολυ reddit, instagram, twitter αυτα όλα κανα 4 ωρες οθονη. Ολα τα υπολοιπα ειτε οταν ημουν επαρχια με χαρτες και δεδομενα, ειτε οταν γυρισα πισω, μεχρι να γυρισω σπιτι, παλι χαρτες και δεδομενα κλπ ΚΑι φυσικα, παρα πολες φωτογραφιες και ανεβασμα αυτων στο συννεφο με google photos και διαμοιρασμος με whatsapp κλπ OΛα αυτα με google now/assistant ενεργοποιημενα (δηλαδη Location history on), τοποθεσια accurate παντα και φωτεινοτητα 100% την μερα οταν ειμαι εξω και ~30% το βραδυ και σε εσωτερικους χωρους Το κινητο δεν εκανε ουτε ενα κιχ, δεν κολησε ποτε, ολα σωστα και τελεια. Εχω αφησει το 1+3 στο γραφειο για το mi a1 https://imgur.com/vw5nZdu Edited January 21, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Έχεις link για το Tempered glass φίλε μου γιατί δεν το βρίσκω... Το Imak Tempered glass που αναφέρθηκε νωρίτερα θα το βρείς εδώ https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi5X-Glass-Screen-Protector-iMAK-Anti-Explosion-Full-Tempered-Screen-Protector-For-Xiaomi-Mi/32827872115.html Αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις και φθηνότερα στο κατάστημα. Το πουλάνε και στο ebay. Επίσης εδώ https://www.stoucky.gr/en/imak-en/imak-for-xiaomi-mi-a1-5x-full-coverage-tempered-glass-screen-protector-film-gold.html Υπενθυμίζω ότι δεν το έχω οπότε δε μπορώ να το προτείνω. Το πρότεινε κάποιος άλλος φίλος σε προγενέστερο μήνυμα. Αν ειναι οντως το επισημο, αυτο που εχω και εγω, ειναι απλα το καλυτερο protector για την συσκευη. Πολυ δυσκολο να το βαλεις παντως, η ευθυγραμμιση με τα capacitive buttons θα σε δυσκολεψει Από το να βάλω τζάμι και να έχω προβλήματα προς το παρόν θα το παλέψω με τη ζελατίνα και ότι βγει. Εχεις καποιο λινκ για αυτα τα δυο ? Ευχαριστω Για την επίσημη θήκη και το επίσημο screen protector (που δεν είναι τζάμι). https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-5X-Texture-Hard-Case-Screen-Protector-Film-PET-for-Mi-5X-Mi-5X-Full/32830627606.html Προσοχή τι θα διαλέξετε. Ο πωλητής πουλάει σκέτες θήκες, σκέτο screen protector ή συνδυασμό και των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Για την επίσημη θήκη και το επίσημο screen protector (που δεν είναι τζάμι). https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-5X-Texture-Hard-Case-Screen-Protector-Film-PET-for-Mi-5X-Mi-5X-Full/32830627606.html Προσοχή τι θα διαλέξετε. Ο πωλητής πουλάει σκέτες θήκες, σκέτο screen protector ή συνδυασμό και των δύο. Χμ... αυτο το προτεκτορ ειναι full screen αλλα δεν εχει χρωμα πανω-κατω ειναι ολο διαφανο, οποτε δεν θα εχεις θεμα με τα κουμπια. Το εχει και στο site της η Xiaomi αλλα ουτε ηξερα οτι υπηρχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Αυτη η θηκη ειναι πολυ καλη.Εχει καλη ποιοτητα δεν γλυστραει και ειναι πολυ εργονομικη.Βγαινει και σε κοκκινο χρωμα.Μεσα στην συκευασια του κινητου οταν το αγορασα ειχε το original screen protector της xiaomi οπου το φορεσα και το εχω 1 μηνα χωρις χαρακιες.Και καλυπτει ολη την επιφανεια.https://www.skroutz.gr/s/13645549/OEM-MSVII-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Xiaomi-Mi-5X-Mi-A1.html Edited January 21, 2018 by makmanak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Πραγματικά νικ δε διορθώνεσαι με τπτ ε; Έσβησαν μια σελίδα μηνύματα επειδή σε χαλάει να κλαίμε και πήγες πάτησες το μαγικό κουμπί. Ε ρε φίλε ούτε εμένα μου αρέσει να εξυμνείς, εξυμνειτε το κινητό αν δεν σας αρέσει ανοίξτε δικό σας θέμα. Και ξανά λέω εδώ είναι φόρουμ θα γράφονται και θετικά και αρνητικά μη προσπαθείς απλά να είσαι ο αντιπαθητικός της υπόθεσης...Κοιταξε εδω μπαταρια που εβγαλε το θηριο. 7 ωρες οθονη με 16 ωρες εκτος φορτιστη Ολα αυτα ειναι με κανονικη, καθημερινη χρηση, και επιστροφη απο εκδρομη , 5 ωρες στο πουλμαν παρακαλω!! Επαιξα παιχνιδια στο λεωφορειο, ακουσα μουσικη απο spotify, παρα πολυ browsing με opera, πολυ reddit, instagram, twitter αυτα όλα κανα 4 ωρες οθονη. Ολα τα υπολοιπα ειτε οταν ημουν επαρχια με χαρτες και δεδομενα, ειτε οταν γυρισα πισω, μεχρι να γυρισω σπιτι, παλι χαρτες και δεδομενα κλπ ΚΑι φυσικα, παρα πολες φωτογραφιες και ανεβασμα αυτων στο συννεφο με google photos και διαμοιρασμος με whatsapp κλπ OΛα αυτα με google now/assistant ενεργοποιημενα (δηλαδη Location history on), τοποθεσια accurate παντα και φωτεινοτητα 100% την μερα οταν ειμαι εξω και ~30% το βραδυ και σε εσωτερικους χωρους Το κινητο δεν εκανε ουτε ενα κιχ, δεν κολησε ποτε, ολα σωστα και τελεια. Εχω αφησει το 1+3 στο γραφειο για το mi a1 https://imgur.com/vw5nZdu 5.5 ώρες βγάζει το honor μου με τα ίδια πράγματα + 2 σιμ dual active, μόνιμα συνδεδεμένο Bluetooth η διαφορά μας οτι εγώ ακούω tuneIn browser chrome ατελείωτες ώρες στο myphone 100% φωτεινότητα γτ είμαι στραβός εφαρμογή για ξυπνητήρι, social, message app. Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά φοράω emui και είσαι στοκ. Μη παινέυεις τη μπαταρία του λοιπόν! Edit: μη ξεχάσω πως έχω μόνιμο συγχρονισμό στο talk band 3 ή xiaomi band 2 οπότε Huawei wear η mi fit μόνιμα ανοιχτά στο background. Edited January 21, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elricirish Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Γεια σας συμφορουμίτες, καινούριο μέλος στο φόρουμ και πρώτη φορά θα ασχοληθώ με pure android. Αφού διάβασα τις 134 σελίδες του νήματος και αφού αύριο γίνομαι κάτοχος ενός A1 (αλλάζω απο samsung A5 2015) έχω 3 μικρές απορίες: 1η Ο οδηγός που υπάρχει στην πρώτη σελίδα για root ισχύει και στο Ο? 2η Ποια τα βήματα μετά για να βάλω gcam? 3η Ποια gcam μου προτείνεται? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Πραγματικά νικ δε διορθώνεσαι με τπτ ε; Έσβησαν μια σελίδα μηνύματα επειδή σε χαλάει να κλαίμε και πήγες πάτησες το μαγικό κουμπί. Ε ρε φίλε ούτε εμένα μου αρέσει να εξυμνείς, εξυμνειτε το κινητό αν δεν σας αρέσει ανοίξτε δικό σας θέμα. Και ξανά λέω εδώ είναι φόρουμ θα γράφονται και θετικά και αρνητικά μη προσπαθείς απλά να είσαι ο αντιπαθητικός της υπόθεσης... 5.5 ώρες βγάζει το honor μου με τα ίδια πράγματα + 2 σιμ dual active, μόνιμα συνδεδεμένο Bluetooth η διαφορά μας οτι εγώ ακούω tuneIn browser chrome ατελείωτες ώρες στο myphone 100% φωτεινότητα γτ είμαι στραβός εφαρμογή για ξυπνητήρι, social, message app. Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά φοράω emui και είσαι στοκ. Μη παινέυεις τη μπαταρία του λοιπόν! Edit: μη ξεχάσω πως έχω μόνιμο συγχρονισμό στο talk band 3 ή xiaomi band 2 οπότε Huawei wear η mi fit μόνιμα ανοιχτά στο background. a troll will always be a troll, δωσε το Α1 και μεινει με το Huawei, μπας και δει ασπρη μερα το νημα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας συμφορουμίτες, καινούριο μέλος στο φόρουμ και πρώτη φορά θα ασχοληθώ με pure android. Αφού διάβασα τις 134 σελίδες του νήματος και αφού αύριο γίνομαι κάτοχος ενός A1 (αλλάζω απο samsung A5 2015) έχω 3 μικρές απορίες: 1η Ο οδηγός που υπάρχει στην πρώτη σελίδα για root ισχύει και στο Ο? 2η Ποια τα βήματα μετά για να βάλω gcam? 3η Ποια gcam μου προτείνεται? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας 1) https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/root-mi-a1-oreo-8-0-disabling-ota-magisk-t3728654 2) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ (απλα κανεις install το .apk) 3) εγω βαζω εκδοσεις απο bsg, model Nexus 6p, Camera HDR+Auto ή Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts