vagosman Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδια καλημερα...ειμαι καινουργια στο φορουμ κ κατοχος 3 ημερων του xiaomi mia1 global edition...εχω ομως μερικες αποριες...δεν εχει δονηση στο αθορυβο? Eχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μπορει κάποιος να εξηγήσει πως γίνεται το "picture in picture"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μέχρι τι ταχύτητας LTE (4G) υποστηρίζει η συσκευή? Στο GSMArena λέει σκέτο LTE χωρίς να διευκρινίζει CATegory.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Download speed^: up to LTE-FDD 150Mbps (Cat. 4) / LTE-TDD 150Mbps (Cat. 4) / HSDPA 42Mbps Upload speed^: up to LTE-FDD 50Mbps (Cat. 4) / LTE-TDD 20Mbps (Cat. 4) / HSUPA 5.76Mbps Network: 4G TD LTE: B38/40 4G FDD LTE: B1/3/4/5/7/8/20 3G WCDMA: B1/2/5/8 2G GSM: B2/3/5/8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Xiaomi + Stock Android = :w00t::w00t: Επιτέλους περίμενα εδώ και καιρό να δω ένα ποιοτικό κατασκευαστικά κινητό από την Xiaomi με Stock Android γιατί το miui δεν το συμπάθησα ποτέ.Είδα τα πρώτα Review στο youtube και είναι όλα θετικά ένα mid range ποιοτικό κινητό και ικανοποιητική κάμερα και μένει να δούμε από μπαταρία πως θα τα πάει...Σίγουρα μπήκε στην λίστα "επόμενη αγορά".Τι είναι το stock android Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 παιδια καλημερα...ειμαι καινουργια στο φορουμ....και κατοχος 3 ημερων του xiaomi mia1 global edition αλλα δεν μπορω να καταλαβω....στο αθορυβο η δονηση δεν λειτουργει καθολου? Μεταφέρθηκε το μήνυμα εδώ. Όποιος γνωρίζει απαντάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Αν έχει ενεργοποιήσει το vibration alarm και δεν δουλεύει η δόνηση κάποιο bug έχει φάει. Η ενεργοποίηση γίνεται αν κάνει το volume down κρατημένο κάτω της πετάει το καμπανάκι. Πρέπει να το ενεργοποιήσει. Edit: Έχει 3 mode, το κανονικό, το mode "δόνηση" όπου είναι αθόρυβο με δόνηση και το τελείως αθόρυβο που δεν δουλεύει ούτε η δόνηση. Edited January 17, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Download speed^: up to LTE-FDD 150Mbps (Cat. 4) / LTE-TDD 150Mbps (Cat. 4) / HSDPA 42Mbps Upload speed^: up to LTE-FDD 50Mbps (Cat. 4) / LTE-TDD 20Mbps (Cat. 4) / HSUPA 5.76Mbps Network: 4G TD LTE: B38/40 4G FDD LTE: B1/3/4/5/7/8/20 3G WCDMA: B1/2/5/8 2G GSM: B2/3/5/8 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosv Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα, έχοντας λάβει την τελευταία ενημέρωση χθες, συνεχίζει να υφίσταται το βασικό μου πρόβλημα (μετά τη μετάβαση σε android 8): με συνδεδεμένο ΒΤ handsfree σε εισερχόμενη κλήση δεν ενεργοποιείται η οθόνη. Έχετε παρατηρήσει το ίδιο; Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Για τον φίλο με την οθόνη, την παίρνεις απο honorbuy που είναι 100% αυθεντικές με το πλαίσιο και αλλάζει πανεύκολα. Αλλιώς κλασικά eBay. Όλη η ζημιά θα σου πάει στο δε honorbuy στο 50ρικο σε 5 μέρες παραλαμβανεις στο δε eBay στα 30€ και κάπου στο μήνα να έρθει. Απο Σκρουτζ δεν εμπιστεύομαι Προσωπικά, έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 οθόνες στης γυναίκας μου και στο δικό μου... Ρε παιδιά, πολλοί με σπασμένες οθόνες έως τώρα, προερχόμενος από Mi 4c και 3 φορές σπάσιμο οθόνης, ένιωθα λίγο καλύτερα πλέον με το ότι αυτό το κινητό έχει gorilla Glass. Είναι τόσο ευαίσθητη; Όσον αφορά την φόρτιση, είμαι με 7.1.2 November patch και με τον φορτιστή του Mi 4c και το καλώδιο του Mi A1, εχθές το μέτρησα από 5% έως 100% έκανε 1 ώρα και 35 λεπτά. Με τον στοκ φορτιστή δεν το έχω μετρήσει. Πόσο δηλαδή θα έπρεπε να κάνει αν ήταν όντως qc3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Πρώτον ευχαριστώ τον rackal και δευτερον νομίζω εδώ μέσα μόνο εγώ έχω σπασμένη οθόνη,είχα ξανά postarei πριν λίγες μέρες. Εμένα έφαγε πολύ δυνατό πέσιμο και χτύπησε σε γωνία πάνω δεξιά,Στράβωσε και η βαση της οθονης ,παρ όλα αυτά μόνο το touch εσπασε αν και δουλεύει κανονικά. Με ς το σπίτι που μου πέσε 4-5 φορές πάνω σε πλακάκι ,δεν έπαθε τίποτα,ούτε γρατζουνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εμένα προσωπικά έπεσε σε πλακάκι στα πλάγια και εσπασε με την μια και της γυναίκας βγήκε απ το αυτοκίνητο και έπεσε στο δρόμο απο την πλευρά του ακουστικού και εγινε κομμάτια. Απ οτι κατάλαβα το ευαίσθητο σημείο του είναι οι άκρες. Πάντως απο το Honor το περίμενα το xiaomi με πρόδωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εμένα προσωπικά έπεσε σε πλακάκι στα πλάγια και εσπασε με την μια και της γυναίκας βγήκε απ το αυτοκίνητο και έπεσε στο δρόμο απο την πλευρά του ακουστικού και εγινε κομμάτια. Απ οτι κατάλαβα το ευαίσθητο σημείο του είναι οι άκρες. Πάντως απο το Honor το περίμενα το xiaomi με πρόδωσε... ωχ, με αυτά που λέτε με βλέπω για καμιά rugged θήκη, γιατί η NILLKIN πανέμορφη μεν, αλλά τις 2 άκρες τις αφήνει ακάλυπτες:( edit:πρόταση λοιπόν για rugged/hybrid θήκη, όσο γίνεται λιγότερο bulk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Τελικά όντως είχα πρόβλημα εγώ. Δύο εφαρμογές μου την έκαναν την δουλειά. Τις βρήκα όμως και σκέφτομαι την λύση του greenify. Έχω 44% με περισσότερο από 3h οθόνη και αρκετό (αρκετό όμως) wot blitz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Τελικά όντως είχα πρόβλημα εγώ. Δύο εφαρμογές μου την έκαναν την δουλειά. Τις βρήκα όμως και σκέφτομαι την λύση του greenify. Έχω 44% με περισσότερο από 3h οθόνη και αρκετό (αρκετό όμως) wot blitz. Ποιες εφαρμογές ? (για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Live net TV και UKTVNow. Τώρα κοιτάω μήπως μου κάνει παράξενα και το Instagram. Σε άλλο τηλέφωνο όμως δεν είχαν το ίδιο drain. Τέλως πάντων. Αρχίζω και χαίρομαι το τηλέφωνο μου. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Live net TV και UKTVNow. Τώρα κοιτάω μήπως μου κάνει παράξενα και το Instagram. Σε άλλο τηλέφωνο όμως δεν είχαν το ίδιο drain. Τέλως πάντων. Αρχίζω και χαίρομαι το τηλέφωνο μου. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μάλιστα. Εμένα το Instagram πολλές φορές κολλάει και πρέπει να το κάνω kill και να το ξανανοίξω για να δουλέψει.... :confused: Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Θα το βάλω στο greenify. Τέτοια θέλω να βλέπω. Ευθείες όταν δεν το έχω στα χέρια μου Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wazedi Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ερωτηση σε αυτους που εσπασε το κινητο?ειχατε θηκη ή γυαλι προστατευτικο? Προσωπικα τα εχω βαλει και τα 2 γιατι χωρις θηκη το κινητο μου γλυστραει και εβαλα και ενα popsocket που βοηθαει απιστευτα με το grip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό έχει ραδιόφωνο και αν έχει υψηλό sar? https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/4e69458c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό έχει ραδιόφωνο και αν έχει υψηλό sar? https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/4e69458cΡαδιόφωνο υπάρχει αλλά παίζει με πατέντα, τουλάχιστον χωρίς root. Όσο για το sar.... Ποιος θέλει να ζήσει για πάντα; :lol: Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ραδιόφωνο υπάρχει αλλά παίζει με πατέντα, τουλάχιστον χωρίς root. Όσο για το sar.... Ποιος θέλει να ζήσει για πάντα; :lol: Sent from my Mi A1 using Tapatalk Πώς γίνεται αυτό με το ραδιόφωνο? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πληκτρολόγησε στον dialer *#*#6484#*#* Fm options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πληκτρολόγησε στον dialer *#*#6484#*#* Fm options Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά, μιας και αναφέρθηκε πάλι το θέμα του SAR, παίζει ρόλο μόνο όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ή και όταν είναι σε αναμονή το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts