Nikifoross Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Το Mi max 2 μου βγαζε σχεδόν τις διπλάσιες ώρες sot. Οπότε προφανώς δεν συγκρίνονται. Και γενικά είναι ανώτερη συσκευή (ήχος, ποιότητα οθόνης, καταστκευή) με εξαίρεση τη κάμερα (εκτός αν βάλεις gcam που καθεται πολύ καλύτερα στο mi max 2). Οι μόνοι λόγοι να μην πας στο mi max 2 είναι η έλειψη 800αρας μπάντας και αν σου είναι πολύ μεγάλο να το διαχειριστείς. Για περισσότερα υπενθυμίζω ότι υπάρχουν καταλληλότερες ενότητες για σύγκριση. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Καλησπερα, ευχαριστω πολυ για τις διευκρυνισεις! :) εγραψα σε ενα απο αυτα. Edited January 5, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά καλησπέρα....σήμερα μου παρουσίασε το κινητό ένα πρόβλημα που δεν είχε ξανά συμβεί.οταν με παίρνουν τηλέφωνο ή οθόνη δεν "ξυπνάει" παραμένει ανενεργή.ακουγεται μόνο η δόνηση και πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης τότε ανάβει κανονικά και μου δείχνει ότι κάποιος με καλεί.καμια ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά καλησπέρα....σήμερα μου παρουσίασε το κινητό ένα πρόβλημα που δεν είχε ξανά συμβεί.οταν με παίρνουν τηλέφωνο ή οθόνη δεν "ξυπνάει" παραμένει ανενεργή.ακουγεται μόνο η δόνηση και πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης τότε ανάβει κανονικά και μου δείχνει ότι κάποιος με καλεί.καμια ιδέα???? καλησπέρα, τι εκδοση android εχεις καταρχην? δοκιμασες να κανεις καμια επανεκκινηση? μηπως εβαλες καποια εφαρμογη κατι και γινεται μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έχω την Oreo.εκανα επανεκκίνηση τίποτα. Έκανα απενεργοποίηση της οθόνης ambient μήπως φταίει αυτό τίποτε.εφαρμογη άλλη δεν έχω βάλει εδώ και μέρες.αρα το προφανές είναι ότι δημιουργήθηκε κάποιο bug από την oreo.γιατι όμως δημιουργήθηκε τώρα και όχι από την αρχή που έκανα το update σε oreo δηλαδή εδώ και 3 μέρες περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έχω την Oreo.εκανα επανεκκίνηση τίποτα. Έκανα απενεργοποίηση της οθόνης ambient μήπως φταίει αυτό τίποτε.εφαρμογη άλλη δεν έχω βάλει εδώ και μέρες.αρα το προφανές είναι ότι δημιουργήθηκε κάποιο bug από την oreo.γιατι όμως δημιουργήθηκε τώρα και όχι από την αρχή που έκανα το update σε oreo δηλαδή εδώ και 3 μέρες περίπου? Μην ανησυχεις.Και εμενα μου το κανει.Κανε factory reset αν δεν βαριεσαι και θα στρωσει.Εγω βαριεμαι και δεν εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μην ανησυχεις.Και εμενα μου το κανει.Κανε factory reset αν δεν βαριεσαι και θα στρωσει.Εγω βαριεμαι και δεν εκανα. Και πως ξέρεις ότι θα στρωσει με factory reset αφού δεν το έχεις κάνει? Και γιατί να μην ανησυχώ...? Ξέρουμε σε το οφείλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Και πως ξέρεις ότι θα στρωσει με factory reset αφού δεν το έχεις κάνει? Και γιατί να μην ανησυχώ...? Ξέρουμε σε το οφείλεται? Οταν ενα τηλεφωνο παιρνει μια ενημερωση πανω νεας εκδοσης λογισμικου και τοσο μεγαλη ολα αυτα τα θεματακια λυνονται με factory reset.Ειναι στανταρ αυτο που σου λεω.Αν ειχε θεμα το τηλ θα στο εκανε συνεχεια η και απο την αρχη.Κανονικα θελει factory reset για να στρωσει η rom,η μπαταρια και να ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το κουτι.Και στο pixel και στα nexus που εχω τα ιδια συμβαινουν μετα απο μεγαλο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά αυτή τη στιγμή είμαι root με magisk.. Θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση με μαμα recovery και χωρίς root. Ισως μετά να κλειδώσω και bootloader,θα το σκεφτώ. Φλασαρω με mi flash τη τελευταία rom ; Που τη βρίσκω ολόκληρη; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Οταν ενα τηλεφωνο παιρνει μια ενημερωση πανω νεας εκδοσης λογισμικου και τοσο μεγαλη ολα αυτα τα θεματακια λυνονται με factory reset.Ειναι στανταρ αυτο που σου λεω.Αν ειχε θεμα το τηλ θα στο εκανε συνεχεια η και απο την αρχη.Κανονικα θελει factory reset για να στρωσει η rom,η μπαταρια και να ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το κουτι.Και στο pixel και στα nexus που εχω τα ιδια συμβαινουν μετα απο μεγαλο update. Απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν έβγαλε το θέμα από την αρχή που έγινε το update αλλά μέρες μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά αυτή τη στιγμή είμαι root με magisk.. Θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση με μαμα recovery και χωρίς root. Ισως μετά να κλειδώσω και bootloader,θα το σκεφτώ. Φλασαρω με mi flash τη τελευταία rom ; Που τη βρίσκω ολόκληρη; Ευχαριστώ! γενικά ρομ έχει εδώ http://en.miui.com/download-333.html απλά δεν έχει το λινκ για την 8 ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά έβγαλα άκρη με την οθόνη. Όταν έχω συνδεδεμένο το bluetoorh ακουστικό που έχω δεν ανάβει η οθόνη όταν με παίρνουν τηλέφωνο.μολις το αποσυνδεσω δουλεύει κανονικά. Ωστόσο περίεργο είναι και αυτό καθώς πρώτη φορά δημιουργείται αυτό το θεμα.και το ακουστικό το έχω δουλέψει εδώ και καιρό δεν είναι καινούργιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά έβγαλα άκρη με την οθόνη. Όταν έχω συνδεδεμένο το bluetoorh ακουστικό που έχω δεν ανάβει η οθόνη όταν με παίρνουν τηλέφωνο.μολις το αποσυνδεσω δουλεύει κανονικά. Ωστόσο περίεργο είναι και αυτό καθώς πρώτη φορά δημιουργείται αυτό το θεμα.και το ακουστικό το έχω δουλέψει εδώ και καιρό δεν είναι καινούργιο.... παίζει να σχετίζεται και με το battery drain bug του bluetooth ...Πάντως, όπως σου είπαν και το έγραψα και σε προηγούμενο post, ένα factory reset σε τέτοια μεγάλα updates, πάντα προτείνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Η πολύ μικρή μπαταρία του;Φίλε κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις. Εγώ προτείνω να κλείσει το φόρουμ της συσκευής αυτής, πραγματικά κουράζει και σπάει νεύρα. Τόσο τρολαρισμα μαζεμένο, μόνο εδώ. Αν δεν σας κάνει και σε αυτό το κινητό η μπαταρία ή το συγκρίνουμε με ταμπλετ σαν το μι μαξ 2 ή βλέπετε σοβαρά θέματα στο update ή κλαίτε που δεν πήρε συσκευή 180€ oreo την πρώτη μέρα, πραγματικά κλείστε το θέμα να ηρεμήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) παίζει να σχετίζεται και με το battery drain bug του bluetooth ...Πάντως, όπως σου είπαν και το έγραψα και σε προηγούμενο post, ένα factory reset σε τέτοια μεγάλα updates, πάντα προτείνεται... και εγω πιστευω το ιδιο, factory reset λυνει πολλα προβληματα μετα απο τοσο μεγαλα updates. http://en.miui.com/thread-1451429-1-1.html Edited January 5, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ προτείνω να κλείσει το φόρουμ της συσκευής αυτής, πραγματικά κουράζει και σπάει νεύρα. Τόσο τρολαρισμα μαζεμένο, μόνο εδώ. Αν δεν σας κάνει και σε αυτό το κινητό η μπαταρία ή το συγκρίνουμε με ταμπλετ σαν το μι μαξ 2 ή βλέπετε σοβαρά θέματα στο update ή κλαίτε που δεν πήρε συσκευή 180€ oreo την πρώτη μέρα, πραγματικά κλείστε το θέμα να ηρεμήσουμε. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες. Το update σε Oreo είναι μία χαρά . Η μπαταρία είναι πραγματικά εξαιρετική και με καλύτερη διαχείριση σε κατάσταση αναμονής με την 8.0 είναι κάποιες εφαρμογές που καταναλώνουν περισσότερο με την 8.0 σε σχέση με την 7.1.2 πχ το game the walking dead έχει τρελή κατανάλωση ,θα αναβαθμιστεί και αυτό κάποια στιγμή και θα στρώσει, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές που δεν είναι ακόμη 100% για την 8.0 . Επίσης παίρνει από τους πρώτους τα update και γκρινιάζετε ..... Ότι και καλά είναι χάλια και όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν με την αναβάθμιση είναι στραβοί, ανάπηροι και ανίκανοι. Μάλλον δεν έχετε πετύχει αναβάθμιση που να καταστρέφει το τηλέφωνο ..... Και μερικές άλλες εταιρείες να σου δίνουν ένα και μοναδικό update ... Και μην τον είδατε μην τον απαντήσατε. Και φυσικά αν κρίνουμε από την τιμή η συσκευή είναι πραγματικά εξαιρετική . Θα έρθουν κι άλλα update το μόνο σίγουρο, εδώ θα είμαστε να τα σχολιάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Η τιμη της συσκευης στην Ελλαδα και μεσω της επισημης αντιπροσωπειας ειναι 299 ευρω(μην το συγκρινετε με Κινα).Αλλα ακομη και κατω απο 200 ευρω να πουμε και ας ειναι απο οπου να ναι,δεν μιλαμε για μια συσκευη με λειτουργικο android και ενα καρο εφαρμογες μεσα της καθε εταιρειας αλλα για μια συσκευη που ειναι στο προγραμμα android one της google.Και σε αυτο το προγραμμα ειναι απαραιτητο και το δηλωνει η google πως μεσα σε δυο εβδομαδες απο την καθε νεα ενημερωση πρεπει να την παιρνουμε.Αν δεν ηταν android one εγω προσωπικα δεν θα επερνα xiaomi.Πιστευω και πολλοι ακομη.Επισης επειδη δεν φτιαχνει την rom η xiaomi απλα την τροποποιει για να δουλεψει με την καμερα της παραδειγμα της δεν υπαρχει καποιος λογος για καθυστερησεις παραπανω.Οποτε νομιζω καλως γκρινιαζουν οσοι γκρινιαζουν για καθυστερησεις κλπ και αν δεν μπορει η καθε εταιρεια οπως η xiaomi να μην μπαινει σε τετοια προγραμματα(android one).Οπως επισης ο λογος που πουλησε η συγκεκριμενη συσκευη ειναι οι αναβαθμισεις κλπ.Αλλιως εχει ιδιο τηλεφωνο με miui.Εμεις λοιπον το πηραμε για το στοκ αντροιντ! Την τιμη την ανεφερα γιατι ενταξει δεν ειναι ναυαρχιδα αλλα δεν ειναι και τζαμπα.Δεν φοραει καναν 835 επεξεργαστη πανω.Δεν εχει nfc και αρκετα ακομη πραγματα.εν ολιγοις δεν κλεψαμε και καμια εκκλησια.Η αντιστοιχη συσκευη με miui ειναι κανα πενηνταρικο φθηνοτερη.Λογω stock android και google απεκτησε υπεραξια.Και κανενας δεν κατηγορησε την συσκευη ως συσκευη.Αλλο η συσκευη αλλο η εταιρεια. Edited January 5, 2018 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ προτείνω να κλείσει το φόρουμ της συσκευής αυτής, πραγματικά κουράζει και σπάει νεύρα. Τόσο τρολαρισμα μαζεμένο, μόνο εδώ. Αν δεν σας κάνει και σε αυτό το κινητό η μπαταρία ή το συγκρίνουμε με ταμπλετ σαν το μι μαξ 2 ή βλέπετε σοβαρά θέματα στο update ή κλαίτε που δεν πήρε συσκευή 180€ oreo την πρώτη μέρα, πραγματικά κλείστε το θέμα να ηρεμήσουμε. Υπάρχει και η πιθανότητα να αποχωρήσεις εσύ και να μείνει το θέμα. Ε; Τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Και σε μενα δεν αναβει η οθονη με συνδεδεμενο ΒΤ. Επισης εχω λαγκ εκει που δεν ειχα. Στο σκρολ στο σερφαρισμα Στην πληκτρολογηση. Ενα ακομα ισως μπαγκ, ισως προστασια ειναι οτι μαλλον κανει throttling οταν φορτιζει γρηγορα "rapid". Το κινητο σχεδόν σέρνετε σε αυτη τη φαση. Στη διαχείριση ενεργειας παραμενουν ολες οι καταναλωσεις να φαίνονται σαν ΒΤ. Προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη μεχρι τωρα εμπειρια αναφερωντας τα παραπανω. Ειδικα στην πληκτρολογηση το κινητο πηγε 4 χρονια πισω. Πληκτρολογεις κ περιμενεις να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εγώ προτείνω να κλείσει το φόρουμ της συσκευής αυτής, πραγματικά κουράζει και σπάει νεύρα. Τόσο τρολαρισμα μαζεμένο, μόνο εδώ. Αν δεν σας κάνει και σε αυτό το κινητό η μπαταρία ή το συγκρίνουμε με ταμπλετ σαν το μι μαξ 2 ή βλέπετε σοβαρά θέματα στο update ή κλαίτε που δεν πήρε συσκευή 180€ oreo την πρώτη μέρα, πραγματικά κλείστε το θέμα να ηρεμήσουμε. Μεγαλε κατι εχεις μπερδεψει,εγω λεω οτι η μπαταρια του ειναι μια χαρα αλλος λεει η αλλοι λενε οτι ειναι χαλια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το ότι αναφέρουμε κάποια bugs εδώ είναι για να δούμε αν αυτά έχουν να κάνουν με την ρομ καθεαυτή ή έχουν να κάνουν με κάποια εφαρμογή που έχουμε ή συνδυασμό εφαρμογών για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ούτε η xiaomi μας διαβάζει (εδώ δεν διαβάζει xda), ούτε αναπτύσσουμε καμιά ρομ από το μηδέν. Επίσης κάτι που μας φαίνεται σαν bug μπορεί να λύνεται εύκολα με κάποιο third party apk, όπως πχ για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το τηλέφωνο για τα λεφτά του απλά δεν υπάρχει (ένα τηλέφωνο κρίνεται από το συνδυασμό λογισμικού και υλικού όχι αποσπασματικά από ένα μόνο). Το μόνο που καταλογίζω χοντρά στην xiaomi είναι που δεν έχει δώσει πηγαίο κώδικα του πυρήνα και τίποτε άλλο. Αυτό ναι είναι χοντρό. Ξέρει κανείς κανένα app για παραμετροποίηση του ambient screen? Βασικά θα ήθελα να μένει ανοικτό για 1-2 δευτερόλεπτα ακόμη, αλλά και να κάνει κάτι όταν κάνεις κλικ πάνω της. Επίσης το rapid charge που βγάζει στο lock screen είναι μούφα. Μου το βγάζει και με απλή σύνδεση στον υπολογιστή όταν το Ampere δίνει 350 mAh. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Υπάρχει και η πιθανότητα να αποχωρήσεις εσύ και να μείνει το θέμα. Ε; Τι λες; Χαχα, ωραιο. Και σε μενα δεν αναβει η οθονη με συνδεδεμενο ΒΤ. Επισης εχω λαγκ εκει που δεν ειχα. Στο σκρολ στο σερφαρισμα Στην πληκτρολογηση. Ενα ακομα ισως μπαγκ, ισως προστασια ειναι οτι μαλλον κανει throttling οταν φορτιζει γρηγορα "rapid". Το κινητο σχεδόν σέρνετε σε αυτη τη φαση. Στη διαχείριση ενεργειας παραμενουν ολες οι καταναλωσεις να φαίνονται σαν ΒΤ. Προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη μεχρι τωρα εμπειρια αναφερωντας τα παραπανω. Ειδικα στην πληκτρολογηση το κινητο πηγε 4 χρονια πισω. Πληκτρολογεις κ περιμενεις να το δεις. Clean flash και αν επιμενουν τα θεματα, ξανα. Ειναι μεγα κακο στο android το κακο φλασαρμισμα, ειτε OTA ειτε δικο μας απο twrp. Mπορει να συμβει παντου και παντα, χωρις δικη μας ευθυνη. Βαζω ρομ πχ απο twrp, σερνεται το συμπαν. Την ξαναβαζω, ολα καλα. Μεγαλε κατι εχεις μπερδεψει,εγω λεω οτι η μπαταρια του ειναι μια χαρα αλλος λεει η αλλοι λενε οτι ειναι χαλια;) Δεν απευθυνθηκα σε σενα, ισα ισα που σε εκανα quote γιατι απαντησες και εσυ. Συμφωνω δηλαδη. Το ότι αναφέρουμε κάποια bugs εδώ είναι για να δούμε αν αυτά έχουν να κάνουν με την ρομ καθεαυτή ή έχουν να κάνουν με κάποια εφαρμογή που έχουμε ή συνδυασμό εφαρμογών για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ούτε η xiaomi μας διαβάζει (εδώ δεν διαβάζει xda), ούτε αναπτύσσουμε καμιά ρομ από το μηδέν. Να αναφερεις το δεν παιζει καλα, ειναι θεμιτο και επιμορφωτικο. Αυτος ο μηδενισμος ομως ειναι κακος. "Χειρτερη μπαταρια" (που ειναι καλυτερη) "Ποτε θα παρουμε oreo, επρεπε να το εχουν ηδη δωσει" (που το εδωσαν οταν ειπαν) "Τσαπατσουληδες στην Xiaomi, μιστελειωμενο το software" (που παιζει μπομπα) και ο αλλος λεει "ευτυχως που δεν εκανα το update". Αν δεν ειναι αυτο wake up call οτι παει κατι στραβα εδω, τι ειναι; Σαφως και υπαρχουν θεματα, αλλα εδω δινουμε την εντυπωση οτι καταστραφηκε το τηλεφωνο. Για πηγαινετε στο mate 9 πχ που γυριζει ο κοσμος πισω σε nougat που τους επεσε η αποδοση του κινητου με Oreo. Και μιλαμε για πανακριβη ναυαρχιδα!!! Το μόνο που καταλογίζω χοντρά στην xiaomi είναι που δεν έχει δώσει πηγαίο κώδικα του πυρήνα και τίποτε άλλο. Αυτό ναι είναι χοντρό. Συμφωνω. Edited January 6, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Η τιμη της συσκευης στην Ελλαδα και μεσω της επισημης αντιπροσωπειας ειναι 299 ευρω(μην το συγκρινετε με Κινα).Αλλα ακομη και κατω απο 200 ευρω να πουμε και ας ειναι απο οπου να ναι,δεν μιλαμε για μια συσκευη με λειτουργικο android και ενα καρο εφαρμογες μεσα της καθε εταιρειας αλλα για μια συσκευη που ειναι στο προγραμμα android one της google.Και σε αυτο το προγραμμα ειναι απαραιτητο και το δηλωνει η google πως μεσα σε δυο εβδομαδες απο την καθε νεα ενημερωση πρεπει να την παιρνουμε.Αν δεν ηταν android one εγω προσωπικα δεν θα επερνα xiaomi.Πιστευω και πολλοι ακομη.Επισης επειδη δεν φτιαχνει την rom η xiaomi απλα την τροποποιει για να δουλεψει με την καμερα της παραδειγμα της δεν υπαρχει καποιος λογος για καθυστερησεις παραπανω.Οποτε νομιζω καλως γκρινιαζουν οσοι γκρινιαζουν για καθυστερησεις κλπ και αν δεν μπορει η καθε εταιρεια οπως η xiaomi να μην μπαινει σε τετοια προγραμματα(android one).Οπως επισης ο λογος που πουλησε η συγκεκριμενη συσκευη ειναι οι αναβαθμισεις κλπ.Αλλιως εχει ιδιο τηλεφωνο με miui.Εμεις λοιπον το πηραμε για το στοκ αντροιντ! Την τιμη την ανεφερα γιατι ενταξει δεν ειναι ναυαρχιδα αλλα δεν ειναι και τζαμπα.Δεν φοραει καναν 835 επεξεργαστη πανω.Δεν εχει nfc και αρκετα ακομη πραγματα.εν ολιγοις δεν κλεψαμε και καμια εκκλησια.Η αντιστοιχη συσκευη με miui ειναι κανα πενηνταρικο φθηνοτερη.Λογω stock android και google απεκτησε υπεραξια.Και κανενας δεν κατηγορησε την συσκευη ως συσκευη.Αλλο η συσκευη αλλο η εταιρεια. Όσο για την αντίστοιχη συσκευή με miui https://www.skroutz.gr/s/12511160/Xiaomi-Mi-5X-64GB.html#reviews Μάλλον είναι ακριβότερη. Κανένας δεν είπε ότι η Xiaomi δεν έχει ευθύνη στο θέμα της συσκευής και ότι πρέπει να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα του προγράμματος one. Μέχρι στιγμής παίρνει όλα τα security update. Με επίσημη ανακοίνωση υποσχέθηκε μέχρι τέλους του έτους να Πάρη την 8.0 και την πήρε, με τα οποία θεματάκια έχει η αναβάθμιση καλά και άσχημα. Πάντως άχρηστη και αποτρεπτική δεν είναι η αναβάθμιση σε 8.0 σε καμία περίπτωση. Εδώ ολόκληρη Google τα κάνει μαντάρα σε αναβάθμισης των συσκευών σειράς nexus και pixel με τραγελαφικά αποτελέσματα και με τεράστια προβλήματα σε hardware. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη συσκευή με ελλείψεις σε hardware, αλλά πέστε μου μια συσκευή ανεξαρτήτων χρημάτων που τα έχει όλα. Δεν την αγοράσαμε τζάμπα ούτε μας την χάρισαν . Τα 300 ευρώ που ζητάει η επίσημη Xiaomi είναι πολλά ,τα 230 ευρώ που παίζουν σε skroytz είναι πραγματικά vfm και αγορά από Κίνα στα 180 απλά δεν υπάρχει. Εγώ λιπών που ήθελα να αγοράσω μια συσκευή nexus η pixel με την πολιτική της Google στην Ελλάδα θα την αγόραζα επίσημα; Ή μήπως θα την αγόραζα παρά εισαγωγή; Τιμή επίσημη ή skroytz ; Μεγάλο το δίλημμα αφού δεν εισάγει επίσημα τις συσκευές. Όσο αφορά την miui έχω φίλους με παραπλήσιες συσκευές σε επιδόσεις ( στα χαρτιά) και το κόλλημα πάει σύννεφο τα bags πάνε και έρχονται το μόνο καλό είναι ότι έχουν μεγάλη κοινότητα που λύνει πολλά από τα θέματα που προκύπτουν, αρκεί να ξέρεις και να έχεις χρόνο να ασχοληθείς. πρώτη φορά κάτοχος Xiaomi και θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την αγορά μου . Στο forum αυτό είμαστε για να συζητάμε και να βοηθάμε ο καθένας από εμάς με τις λίγες ή πολλές γνώσεις για το Mi A1 και αποκλειστικά για αυτό στα μέλη που συμμετέχουν. Δεν είμαστε ούτε Xiaomi , Google ούτε και μέτοχοι. Και φυσικά αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι στο μέλλον δεν θα ξανά αγοράσουμε προϊόντα τω εταιρειών αυτών , αλλά να κρίνουμε και να προδικάζουμε προϊόντα χωρίς να τα έχουμε δουλέψει παρά μόνο διαβάσει και συγκρίνει στα χαρτιά ,δεν είναι σωστό να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Δεν απευθυνθηκα σε σενα, ισα ισα που σε εκανα quote γιατι απαντησες και εσυ. Συμφωνω δηλαδη. ok τοτε φιλε μου εγω δεν καταλαβα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Και για το θέμα της μπαταρίας..https://photos.app.goo.gl/NM1rIEqEuTcIbURJ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Και σε μενα δεν αναβει η οθονη με συνδεδεμενο ΒΤ. Έχεις κάνει factory reset μετά το update? Έγω όχι και σκέφτομαι να κάνω μήπως λυθεί το εν λόγω πρόβλημα.απλα βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts