nikchris Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τα έλεγες εσύ. Ε τώρα θα αρχίσουν τα παράπονα για 8.1 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 oreo το oreo εχουμε πλεον και google dialer-βρισκει και τις αγνωστες μας επαφες απο το google. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ε τώρα θα αρχίσουν τα παράπονα για 8.1 κλπ Χαχα. Πιστεύω ότι άργησαν κιόλας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Πλεον δεν εχει led notification αν θες ενεργοποιηση-απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε εμένα πάντως δεν ήρθε τίποτα ακόμη... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Εγω ειμαι με την beta εκδοση,ενημερωση αλλη δεν εμφανιζει....!!! 8.0 με security patch 1 January 2017:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε εμένα πάντως δεν ήρθε τίποτα ακόμη... :worry: Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει. Που είναι αυτό φίλε μου στο κινητό δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Που είναι αυτό φίλε μου στο κινητό δεν το βρίσκω. Για να σου ειναι πιο ευκολο βαλε το τηλ στα αγγλικα.Πηγαινε ρυθμισεις,εφαρμογες ,εφαρμογες συστηματος και θα την βρεις εκει την εφαρμογη.Κανε clear data και μετα επαννεκινηση.Οταν ανοιξει πηγαινε ρυθμισεις,σχετικα με το τηλεφωνο κατω κατω και πατα για ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει ξανα κανε το ιδιο.Αν ψαξεις για ενημερωση 3-4 φορες θα στο βγαλει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει. Αυτό δεν προτείνεται γενικώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σχεδόν ίδιο με factory reset. Έχει γραφτεί και παλιότερα. http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/ Λίγη υπομονή ποτέ δεν βλάπτει, εκτός και αν θα έκανες έτσι και αλλιώς reset με την αναβάθμιση σε 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Αυτό δεν προτείνεται γενικώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σχεδόν ίδιο με factory reset. Έχει γραφτεί και παλιότερα. http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/ Λίγη υπομονή ποτέ δεν βλάπτει, εκτός και αν θα έκανες έτσι και αλλιώς reset με την αναβάθμιση σε 8. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι,εγω παντως ετσι την πηρα και ετσι τις επαιρνα σε ολα τα nexus που ειχα.Ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Αλλωστε μετα σχεδον ολοι μας κανουμε ενα factory reset. Edited December 31, 2017 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έχω εταιρική ανανεώση απο cosmote και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο. Μέχρι τα 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο, ειδικά στο θέμα φώτο. Στο manual κατεβαίνει το shutter κάτω από το 1/15? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έχω εταιρική ανανεώση απο cosmote και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο. Μέχρι τα 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο, ειδικά στο θέμα φώτο. Στο manual κατεβαίνει το shutter κάτω από το 1/15? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Όχι μέχρι εκεί πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έχω εταιρική ανανεώση απο cosmote και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο. Μέχρι τα 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο, ειδικά στο θέμα φώτο. Στο manual κατεβαίνει το shutter κάτω από το 1/15? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Αν κουμπώσεις χαμηλότερο iso και αφήσεις το shutter στο auto, θα στο ρίξει σε 1/7 shutter speed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αν κουμπώσεις χαμηλότερο iso και αφήσεις το shutter στο auto, θα στο ρίξει σε 1/7 shutter speed. Αυτά είναι άμα ξέρεις 2 πράγματα.Καλημερα δάσκαλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 To twrp 3.1.1 δεν δουλευει πλεον και το 3.2 δεν κανει fastboot boot, οποτε πρεπει να περιμενουμε να βγει καποιο twrp που δουλευει ωστε να εχουμε gcam στο Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 με την Oreo μπορείτε να δείτε αν εμφανίζει στην συσκευή αν υποστηρίζει treble ; ή adb shell getprop ro.treble.enabled (ή σκέτη αυτή αν έχετε terminal) ή με πρόγραμμα π.χ. (δε το έχω χρησιμοποιήσει) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 με την Oreo μπορείτε να δείτε αν εμφανίζει στην συσκευή αν υποστηρίζει treble ; ή adb shell getprop ro.treble.enabled (ή σκέτη αυτή αν έχετε terminal) ή με πρόγραμμα π.χ. (δε το έχω χρησιμοποιήσει) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble Δεν εχει treble το νεο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τελικά την τελευταία μέρα του χρόνου έβγαλε το update σε oreo. Είπε μέχρι τέλος του χρόνου... δεν περίμενα ότι εννοούσε την τελευταία μέρα :lol: Άντε καλοδούλευτη η oreo. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Buzzer beater από Xiaomi. Άντε και τα sources τώρα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ρε παιδια εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση;Σε μενα ακομα γιατι;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ρε παιδια εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση;Σε μενα ακομα γιατι;:( Επειδή έκανες αποπειρα να το ξεφορτωθείς σου κρατάει μούτρα. :p Μην σκας, το πολύ πολύ να σου ρθει σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Επειδή έκανες αποπειρα να το ξεφορτωθείς σου κρατάει μούτρα. :p Μην σκας, το πολύ πολύ να σου ρθει σε λίγες μέρες. χαχαχαχα λες;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το εργαλείο σκοτώνει. Από το πρωί 8:30 , εγκατάσταση , σκάλισμα, δεδομένα ανοιχτά σερί και WiFi οπότε είχα πρόσβαση. Μπαταρία ,οθόνη 3:55 και είναι στο 51% . Δεν έχει δείγμα lag σε ότι και να έκανα και έκανα πολλά ... μέχρι στιγμής το Oreo είναι πραγματικά ωραίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το δοκιμάσω. Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts