Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oreo το oreo εχουμε πλεον και google dialer-βρισκει και τις αγνωστες μας επαφες απο το google.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Σε εμένα πάντως δεν ήρθε τίποτα ακόμη... :worry:

Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει.

Καλημερα!Κανε εκκαθαριση το google framework services και κανε επαννεκινηση.Πατα εσυ για την ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει με την πρωτη φορα ξανακαντο.Αν πατησεις 3-4 φορες θα σου ερθει.

Που είναι αυτό φίλε μου στο κινητό δεν το βρίσκω.

Που είναι αυτό φίλε μου στο κινητό δεν το βρίσκω.

Για να σου ειναι πιο ευκολο βαλε το τηλ στα αγγλικα.Πηγαινε ρυθμισεις,εφαρμογες ,εφαρμογες συστηματος και θα την βρεις εκει την εφαρμογη.Κανε clear data και μετα επαννεκινηση.Οταν ανοιξει πηγαινε ρυθμισεις,σχετικα με το τηλεφωνο κατω κατω και πατα για ενημερωση.Αν δεν στο βγαλει ξανα κανε το ιδιο.Αν ψαξεις για ενημερωση 3-4 φορες θα στο βγαλει σιγουρα.

Αυτό δεν προτείνεται γενικώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σχεδόν ίδιο με factory reset. Έχει γραφτεί και παλιότερα.

http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/

Λίγη υπομονή ποτέ δεν βλάπτει, εκτός και αν θα έκανες έτσι και αλλιώς reset με την αναβάθμιση σε 8.

Αυτό δεν προτείνεται γενικώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σχεδόν ίδιο με factory reset. Έχει γραφτεί και παλιότερα.

http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/

Λίγη υπομονή ποτέ δεν βλάπτει, εκτός και αν θα έκανες έτσι και αλλιώς reset με την αναβάθμιση σε 8.

Δεν ξερω αν αλλαξε κατι,εγω παντως ετσι την πηρα και ετσι τις επαιρνα σε ολα τα nexus που ειχα.Ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα.

Αλλωστε μετα σχεδον ολοι μας κανουμε ενα factory reset.

Edited by giannis80x

Έχω εταιρική ανανεώση απο cosmote και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο. Μέχρι τα 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο, ειδικά στο θέμα φώτο. Στο manual κατεβαίνει το shutter κάτω από το 1/15?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχω εταιρική ανανεώση απο cosmote και ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο. Μέχρι τα 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο, ειδικά στο θέμα φώτο. Στο manual κατεβαίνει το shutter κάτω από το 1/15?

Όχι μέχρι εκεί πάει

Αν κουμπώσεις χαμηλότερο iso και αφήσεις το shutter στο auto, θα στο ρίξει σε 1/7 shutter speed.

Αν κουμπώσεις χαμηλότερο iso και αφήσεις το shutter στο auto, θα στο ρίξει σε 1/7 shutter speed.

Αυτά είναι άμα ξέρεις 2 πράγματα.Καλημερα δάσκαλε!!!

To twrp 3.1.1 δεν δουλευει πλεον και το 3.2 δεν κανει fastboot boot, οποτε πρεπει να περιμενουμε να βγει καποιο twrp που δουλευει ωστε να εχουμε gcam στο Oreo.

με την Oreo μπορείτε να δείτε αν εμφανίζει στην συσκευή αν υποστηρίζει treble ;

ή

adb shell

getprop ro.treble.enabled (ή σκέτη αυτή αν έχετε terminal)

ή με πρόγραμμα π.χ. (δε το έχω χρησιμοποιήσει)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble

με την Oreo μπορείτε να δείτε αν εμφανίζει στην συσκευή αν υποστηρίζει treble ;

ή

adb shell

getprop ro.treble.enabled (ή σκέτη αυτή αν έχετε terminal)

ή με πρόγραμμα π.χ. (δε το έχω χρησιμοποιήσει)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevintresuelo.treble

Δεν εχει treble το νεο update.

Τελικά την τελευταία μέρα του χρόνου έβγαλε το update σε oreo. Είπε μέχρι τέλος του χρόνου... δεν περίμενα ότι εννοούσε την τελευταία μέρα :lol:

Άντε καλοδούλευτη η oreo. :)

Ρε παιδια εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση;Σε μενα ακομα γιατι;:(

Ρε παιδια εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση;Σε μενα ακομα γιατι;:(

Επειδή έκανες αποπειρα να το ξεφορτωθείς σου κρατάει μούτρα. :p

Μην σκας, το πολύ πολύ να σου ρθει σε λίγες μέρες.

Επειδή έκανες αποπειρα να το ξεφορτωθείς σου κρατάει μούτρα. :p

Μην σκας, το πολύ πολύ να σου ρθει σε λίγες μέρες.

χαχαχαχα λες;:p

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το εργαλείο σκοτώνει. Από το πρωί 8:30 , εγκατάσταση , σκάλισμα, δεδομένα ανοιχτά σερί και WiFi οπότε είχα πρόσβαση. Μπαταρία ,οθόνη 3:55 και είναι στο 51% . Δεν έχει δείγμα lag σε ότι και να έκανα και έκανα πολλά ... μέχρι στιγμής το Oreo είναι πραγματικά ωραίο...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το δοκιμάσω. Καλή χρονιά!

• The title was changed to Xiaomi Mi A1