Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φυσικά. Η διάρκεια θα αλλάξει. Από 1 μήνα σε 15 ημέρες.

Σε ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτε, αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση για τα δώρα των ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, αφορούν ανανεώσεις μέσω καταστημάτων κοσμοτε, και είναι επιπλέον εκτός του reload. Ότι παίρνουμε με το reload ισχύει κανονικά και μετά τις 26 του Μάρτη 2018. Με λίγα λόγια αν βάλεις κάρτα 10 ευρώ από κατάστημα παίρνεις 600 μβ από reload για ένα μήνα και 600 μβ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα για ένα μήνα. Από τις 26 του Μάρτη 2018 για ανανέωση από κατάστημα θα παίρνεις με 10 ευρώ μόνο από το reload τα 600 μβ για ένα μήνα, χωρίς άλλο δώρο. Το δώρο θα ξεκινά με ανανεώσεις από 12 ευρώ (600 μβ για 15 μέρες το μικρό δώρο)και άνω. Οπότε όσοι αναφέρατε ότι θα τροποποιηθεί το reload, δεν τροποποιείται, παρά μόνο το επιπλέον δώρο, λόγω ανανέωσης σε κατάστημα. Το whatsup και ειδικά το προνομιακό, δόξα το Θεό, είναι ένα πολύ καλό πακέτο.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Σε ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτε, αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση για τα δώρα των ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, αφορούν ανανεώσεις μέσω καταστημάτων κοσμοτε, και είναι επιπλέον εκτός του reload. Ότι παίρνουμε με το reload ισχύει κανονικά και μετά τις 26 του Μάρτη 2018. Με λίγα λόγια αν βάλεις κάρτα 10 ευρώ από κατάστημα παίρνεις 600 μβ από reload για ένα μήνα και 600 μβ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα για ένα μήνα. Από τις 26 του Μάρτη 2018 για ανανέωση από κατάστημα θα παίρνεις με 10 ευρώ μόνο από το reload τα 600 μβ για ένα μήνα, χωρίς άλλο δώρο. Το δώρο θα ξεκινά με ανανεώσεις από 12 ευρώ (600 μβ για 15 μέρες το μικρό δώρο)και άνω. Οπότε όσοι αναφέρατε ότι θα τροποποιηθεί το reload, δεν τροποποιείται, παρά μόνο το επιπλέον δώρο, λόγω ανανέωσης σε κατάστημα. Το whatsup και ειδικά το προνομιακό, δόξα το Θεό, είναι ένα πολύ καλό πακέτο.

Προφανώς, έπεσες σε ανενημέρωτο υπάλληλο (προτοφανές!). Αυτός σου το είπε, εσύ το πιστεύεις? Θα μου πεις, "γιατί όχι?" και θα σου απαντήσο, επειδή η (γραπτή) ανακοίνωση το λέει καθαρά, πιο καθαρά δε γίνεται:

 Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από 1 μήνα σε 15 ημέρες

Σηκώνει η παραπάνω διατύπωση παρερμηνείες? Όχι βέβαια. Επιπλέον, να ξέρεις ότι σε κάθε περίπτωση, μόνο τα γραπτά μένουν. Αν η ανακοίνωση γράφει ψέματα, θα ξεφτιλιστεί η ετερεία, ενώ αν ο υπάλληλος σου πει ψέματα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Ποιά διαφορά υπάρχει στα προνομιακά που ενεργοποιούν τα 1500min+1,5gb με την λέξη promo9 και στην αλλη περίπτωση με το z9? Επίσης στο εξωτερικό μιλάνε με τον χρόνο ομιλίας τους (1500min+1,5gb)?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ποιά διαφορά υπάρχει στα προνομιακά που ενεργοποιούν τα 1500min+1,5gb με την λέξη promo9 και στην αλλη περίπτωση με το z9? Επίσης στο εξωτερικό μιλάνε με τον χρόνο ομιλίας τους (1500min+1,5gb)?

(1) Καμία διαφορά. Σε όλα τα προνομιακά, η ίδια προσφορά ενεργοποιείται, είτε στείλεις promo9, είτε z9. (2) Επίσημα όχι, ανεπίσημα όμως ναι. Ως πότε? Κανείς δε γνωρίζει, αν και πότε η Cosmote θα βουλώσει την τρύπα, γι'αυτό καλού κακού, αγοράζεις ένα άλλο πακέτο, για να είσαι σίγουρος 100% και να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

(1) Καμία διαφορά. Σε όλα τα προνομιακά, η ίδια προσφορά ενεργοποιείται, είτε στείλεις promo9, είτε z9. (2) Επίσημα όχι, ανεπίσημα όμως ναι. Ως πότε? Κανείς δε γνωρίζει, αν και πότε η Cosmote θα βουλώσει την τρύπα, γι'αυτό καλού κακού, αγοράζεις ένα άλλο πακέτο, για να είσαι σίγουρος 100% και να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Στο εξωτερικό με ποιο απο τα δυο μιλας με το promo9 ή με το z9?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Στο εξωτερικό με ποιο απο τα δυο μιλας με το promo9 ή με το z9?

Το ίδιο πακέτο ενεργοποιούν (το αναφερόμενο στον τιτλο του θέματος) όποιο κι απ'τα 2 λεκτικά στείλεις στο 1330.

Για όσους έχουν την κατάλληλη sim WU, εννοείται.

Δεν υπάρχει ούτε promo9, ούτε z9, ούτε τίποτα. Ένα προνομιακό πακέτο υπάρχει, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί με διάφορους τρόπους: (1) Με αποστολή του λεκτικού promo9 στο 1330, (2) με αποστολή του λεκτικού z9 στο 1330, (3) με κλήση στο 1330, επιλογή 9 (προσοχή! Αυτό δε συμβαίνει κατά τις νυχτερινές ώρες μετά τις 22:00, οπότε η επιλογή 9, ενεργοποιεί το after dark), (4) Μέσα από την εφαρμογή του WU (αυτό τον τρόπο χρησιμοποιώ και εγώ).

ποσους προνομιακους αριθμους μπορουμε να εχουμε στο ονομα μας ?

όσους μπορείς να βρεις, τυπικά μπορείς να έχεις μέχρι 5 sim ανά provider.

EDIT: 6 ανά provider.

Edited by smpt

------------

Στέφανος

όσους μπορείς να βρεις, τυπικά μπορείς να έχεις μέχρι 5 sim ανά provider.

Μέχρι 5? Το ξαναάλλαξαν? Μέχρι 6 έλεγε ο νόμος που ψηφίστηκε τον Αύγουστο.

Έχω 300μβ διαθέσιμα για τράμπα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μέχρι 5? Το ξαναάλλαξαν? Μέχρι 6 έλεγε ο νόμος που ψηφίστηκε τον Αύγουστο.

Λογικά ο φίλος μπερδεύτηκε. Είναι 6 sim, ανά πάροχο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460909

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

1) Προμηθευεσαι απο:

Πωλητες στο δρομο(αρχικα ετσι μοιραστηκε

Τηλεφωνικα μεσω 13888 και απο νουμερα κοσμοτε

2) Υποχρεωτικα νεο νουμερο:

Δηλαδη νουμερα 697/698

Καλημέρα.

Μήπως έχει κάποιος κάποιο τηλέφωνο για να προνομιακά; Ένα κινητό που είχα από μια κοπέλα που είχα βρει στο δρόμο δε το σηκώνουν πια.

Επίσης, πήγα πρόσφατα για να ζητήσω καινούργια σιμ (την έχασα) και μου είπαν σε Γερμανό πως οι δύο αριθμοί που είχα πάρει δεν είναι στο όνομα μου! Προφανώς είχα δώσει κανονικά ταυτότητα κτλ. Στο Γερμανό λίγο πολύ μου είπαν πως δε μπορώ να κάνω τίποτα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Καλημέρα.

Μήπως έχει κάποιος κάποιο τηλέφωνο για να προνομιακά; Ένα κινητό που είχα από μια κοπέλα που είχα βρει στο δρόμο δε το σηκώνουν πια.

Επίσης, πήγα πρόσφατα για να ζητήσω καινούργια σιμ (την έχασα) και μου είπαν σε Γερμανό πως οι δύο αριθμοί που είχα πάρει δεν είναι στο όνομα μου! Προφανώς είχα δώσει κανονικά ταυτότητα κτλ. Στο Γερμανό λίγο πολύ μου είπαν πως δε μπορώ να κάνω τίποτα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;

Αφού τα γράφαμε, πιέστε να γίνει η μεταφορά του αριθμού όσο πιο γρήγορα γίνεται

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αφού τα γράφαμε, πιέστε να γίνει η μεταφορά του αριθμού όσο πιο γρήγορα γίνεται

Εσείς τα είπατε αλλά εγώ δε τα βρίσκω. Παρόλο που διάβασα αρκετά. Μήπως θυμάσαι περίπου σε ποια σελίδα είναι; Ή το τελικό συμπέρασμα;

Ούτε ξέρω ποιος εξωτερικός συνεργάτης ήταν για να ψάξω να τον βρω να το διορθώσει.. Να πιέσω ποιον και που;

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

δεν εννοει να πιεσεις τωρα. Επρεπε να πιεσεις τον πωλητη (ή την εταιρία προώθησης οταν το πηρες,ωστε να μεταβιβαστει στο ονομα σου. Αν μπορεις να τους βρεις τηλεφωνικα ή στο δρόμο που προωθουν τα πακετα καλο ειναι να κανεις μια κρουση. Αν και για μενα πολυ μπερδεμα γινεται,με τοσα πακετα και τον τροπο που τα δινουν,χανουν σιγουρα το ποιος παιρνει τι πολλες φορες.

Ερωτηση για οσους τα πηραν απο το 13888: Δινουν την επιλογη να τα παραλαβεις και μετα να τα ταυτοποιησεις (σε Γερμανο/cosmote),είτε εσυ,ειτε αυτος στον οποιο ενδεχεται να τα δωσεις?

Ερωτηση για οσους τα πηραν απο το 13888: Δινουν την επιλογη να τα παραλαβεις και μετα να τα ταυτοποιησεις (σε Γερμανο/cosmote),είτε εσυ,ειτε αυτος στον οποιο ενδεχεται να τα δωσεις?

Όχι.

Με ξαναπήραν πάλι σε άλλο Wind καρτοκινητό μου για το promo9 και ρώτησα:

"Τί χρειάζεται να κάνω για να πάρω το..." (χαχα: λες κ δεν ήξερα! ! ):

Το πρώτο που μου είπε είναι:

"Να μου δώσετε τα στοιχεία σας"

Επίσης, από αυτή τη κρούση που με ξαναπήραν σε άλλο αριθμό για το promo9,

καταλαβαίνω ότι δεν τηρούν αρχείο για το ποιούς (ονομαστικά) έχουν καλέσει,

ΑΛΛΑ: Παίρνουν τηλέφωνα σχεδόν τυχαία και κυρίως σε καρτοκινητά Wind.

Δε δέχτηκα νέο promo9, καθώς θα έβγαινα "παράΝομος" με το νέο Νόμο!!!

Μα ούτε και το θέλω: Στο συρτάρι θα έμενε.:lol:

οντως δεν τηρουν αρχειο,με ειχαν καλεσει πριν μηνες και ξαναειδα κληση σημερα. Τοτε δεν ηθελα να παρω και δεν ρωτησα για την ταυτοποιηση. Εννοειται οτι θελουν τα στοιχεια σου αφου τα στελνουν με κουριερ. Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αφησουν την ταυτοποιηση για μετα. Τοτε που ηθελαν να μου δωσουν,μου ειπαν οτι θα μπορουσα να το δωσω σε φιλο,αν δεν το ηθελα για μενα. Με αυτη τη λογικη ομως θα μπορουσαν να το στειλουν χωρις να απαιτουν ταυτοποιηση...

Δε νομίζω να "παίζει" αυτό που λες για το λόγο που τα προωθούν από το καλοκαίρι....Και ό,ποιος κατάλαβε, κατάλαβε! !

Screenshot_2017_12_08_17_53_44.png

Και μετά τη τελευταία επικοινωνία που με πήραν τηλέφωνο και θέλαν να τα ενεργοποιήσω (ήδη ταυτοποιημένα φαίνονται στο cosmote.gr στο όνομά μου) πριν την 31/12/2017, αλλιώς....

Αλλά τους το'κλεισα το τηλέφωνο και δε πρόλαβαν να μου πουν τι θέλουν.

Α αρα δεν παίζει αυτο που λεω μάλλον,αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ταυτοποίηση...

Καλησπέρα,πως μπορώ να πάρω προνομιακό what'sUp για ηράκλειο κρήτης?Διάβασα οτι μπορεί κάποιος να πάρει απο αγγελία,απλά αν κάποιος απο το forum ασχολείται με το κομματι της πώλησης πακέτων θα το είχα καλύτερα να πάρω απο κάποιον από εδώ μέσα.

Εσείς τα είπατε αλλά εγώ δε τα βρίσκω. Παρόλο που διάβασα αρκετά. Μήπως θυμάσαι περίπου σε ποια σελίδα είναι; Ή το τελικό συμπέρασμα;

Ούτε ξέρω ποιος εξωτερικός συνεργάτης ήταν για να ψάξω να τον βρω να το διορθώσει.. Να πιέσω ποιον και που;

Πάρε στο 13888 και πες τους ότι το πήρες από εξωτερικό συνεργάτη τους και πήγες σε κατάστημα και έμαθες ότι δε το γύρισαν σε σένα. Σε 10 λεπτά θα έχουν βρει τα στοιχεία της εξωτερικής εταιρείας και θα τους βάλουν να σε καλέσουν. Εκείνοι θα σου πουν το γνωστό παραμύθι" χάθηκε το ψηφιακό δείγμα ταυτότητας" και θα σου δώσουν email να τους τη στείλεις ξανά.

Αφού τα κάνεις όλα αυτά στο τέλος της ημέρας θα έχει γίνει η αλλαγή...

Απλά να φανείς ναι μεν ευγενικός μα και συνάμα πιεστικός και απόλυτος κατά τη συνομιλία με το 13888 για να ασχοληθούν και να το ψάξουν. Εγώ πάντως αυτά έκανα και όλα οκ.

Ελπίζω να τα καταφέρεις και να σε βοήθησα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως πλέον εξαφανίστηκαν οι προνομιακές sim από την αγορά. Όποιος πήρε πήρε :lol: