Tr3LaRaS Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 πως γινετε να εχω προς ολους λεπτα να εχω mb να εχω 1 ευρω μεσα και ξαφνικα μετα απο 2 μερες να ειμαι μειον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Με ενεργοποιημένο το πακέτο των 1500 έστειλε πάλι μήνυμα σήμερα ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: 1.500' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB ΓIA 1 MHNA ME 8,5€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE Z9 ΣTO 1330. Περίεργο δεν είναι; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Με ενεργοποιημένο το πακέτο των 1500 έστειλε πάλι μήνυμα σήμερα ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: 1.500' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB ΓIA 1 MHNA ME 8,5€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE Z9 ΣTO 1330. Περίεργο δεν είναι; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Και μμενα το ιδιο ισως το στελνουν για καπιους που το εχουν παρει αλλα δεν το εχουν ενεργοποιησει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Και μμενα το ιδιο ισως το στελνουν για καπιους που το εχουν παρει αλλα δεν το εχουν ενεργοποιησει ακομα Ναι, αλλά ο φίλος από πάνω είπε πως το έχει ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ναι, αλλά ο φίλος από πάνω είπε πως το έχει ενεργοποιημένο.Ακριβώς. Η συστημικό λάθος είναι η κάτι άλλο παίζει. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ακριβώς. Η συστημικό λάθος είναι η κάτι άλλο παίζει. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Πού πηγαίνει το μυαλό σου; Τι θα μπορούσε να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Και σε εμενα ηρθε και στα 2 νουμερα που εχω , προνομιακο ενεργοποιημενο εδω και 15 ημερες. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Και σε μένα επίσης. Παίζει ρόλο που δε στέλνω μήνυμα αλλά το βάζω το πακέτο μέσα από την εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 πως γινετε να εχω προς ολους λεπτα να εχω mb να εχω 1 ευρω μεσα και ξαφνικα μετα απο 2 μερες να ειμαι μειον ? Στην Cosmote μείον γίνεσαι μόνο από σταλμένα μηνύματα. Συγκεκριμένα αργεί λίγη ώρα να χρεώσει τα μηνύματα και έτσι μπορεί να βρεθείς με αρνητικό υπόλοιπο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Και εμένα μου ήρθε το μήνυμα... Μην αγχώνεστε... Τα ίδια έκανε και η wind για να ανανεώσω Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 και σε μένα ήρθε, που το είχα ενεργοποιήσει με sms, πριν 2 βδομάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 σε ολους πρεπει να ηρθε, πριν μια εβδομαδα το ενεργοποιησα και θελουν να το κανω ξανα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εμένα μου έχει έρθει δύο - τρεις φορές. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 να ρωτησω σαν αρχαριος στο whats up.ειχα ανανωσει 19/10.εβαλα το γνωστο 1500 λεπτα 1.5gb.ειχα κατι ψιλα στη καρτα και για να τη μηδενισω εβαλα παλι το ιδιο πακετο σημερα.εχω συνολο τωρα 2930 λεπτα σε ολους.αυτα θα μεταφερθουν τον αλλο μηνα η θα ληξουν 19/11?γτ στην εφαρμογη λεει ληξη 19/11 το πρωτο πακετο και το δευτερο 7/12.και το reload it τα mb αν δε τα καταναλωσω μεταφερονται? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Τα 1430 λεπτά θα λήξουν στις 19/11/17 Τα ΜΒ και τα υπόλοιπα λεπτά ομιλίας θα λήξουν στις 7/12/17 . Οπότε μίλα όσο περισσότερο μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) νομιζα πως μεταφερονται ολα στον αλλο μηνα.ακυρο τωρα καταλαβα.στο προνομιακο μεταφερονται μονο τα mb.ενω στο combo call them all μεταφερονται και τα λεπτα ομιλιας Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2017 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Στο προνομιακό μόνο τα mb μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Την παρασκευή το μεσημέρι είδα μια αναπάντητη από το 13888 ...λέω δεν ρίχνω ενα τηλέφωνο στο 2108006300 που είναι ο αριθμός των προσφορών της cosmote, να δω μήπως είναι να μας στείλουν και εμένα κανά προνομιακό. Πριν περάσουν 10 λεπτά, τηλέφωνο από το 13888 και τσουπ παραγγείλαμε δυο (δεν έδινε τρία) νουμερακια προνομιακού που θα έρθουν με κούριερ σε μιά βδομάδα με μηδεν κόστος. Το νούμερο μου στο οποιο με κάλεσαν είναι καρτοκινητό της Q. Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι παίρνουν σε νούμερα f2g/q τα οποία τα έχουν σε λίστα (μόνο τα νούμερα χωρίς άλλα στοιχεία μάλλον). Σου είπαν αν πρέπει να δωσεις ταυτότητα στον κούριερ ή μπορείς να τα ταυτοποιήσεις μετά? (εσυ ή σε όποιον τα δώσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν είναι απόλυτο και εμένα με πήραν που έχω συμβόλαιο vodafone. Στον courier θα παραδώσεις φωτοτυπία ταυτότητας και θα υπογράψεις τα σχετικά έγγραφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι παίρνουν σε νούμερα f2g/q τα οποία τα έχουν σε λίστα (μόνο τα νούμερα χωρίς άλλα στοιχεία μάλλον). Σου είπαν αν πρέπει να δωσεις ταυτότητα στον κούριερ ή μπορείς να τα ταυτοποιήσεις μετά? (εσυ ή σε όποιον τα δώσεις).Στα νούμερα που καλούν όντως δεν έχουν στοιχεία, γιατί μου ζήτησαν τα στοιχεία. Η κλήση καταγράφεται και θέλουν αντίγραφο της ταυτότητας. Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Στο προνομιακό μόνο τα mb μεταφέρονται.και του reload it η μονο του πακετου? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Όλα μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 ολα μεταφερονται,με ενεργοποιηση απο την ιδια πηγη. Αυτα του reloadit δηλαδή μεταφέρονται αν ενεργοποιησεις νεο reloadit πριν τη ληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Να καλέσουν κι από εδώ μπας και βρούμε κανένα νούμερο κι εμείς στην επαρχία Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts