Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου σκεφτομαι να μην ριξω κανενα Update πανω και να το αφησω ετσι.

(οταν φορτιζει εχει Led νομιζω ή δεν θυμαμαι σωστα?)

Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ δουλεύει τόσο άψογα και πολλές φορές τα update χαλάνε την πρώτη εντύπωση.

Led δεν έχει πουθενά ούτε στην φόρτιση

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ δουλεύει τόσο άψογα και πολλές φορές τα update χαλάνε την πρώτη εντύπωση.

Led δεν έχει πουθενά ούτε στην φόρτιση

ετσι, θα το ριξτε εσεις και βλεπουμε :p:p:lol:

Ερωτηση, για πορτραιτο τελικα υπαρχει τροπος να βγει κατι καλο?

γιατι με την Gcam που εβαλα που μου ειχατε πει τις πρωτες μερες που εχει τετοια λειτουργια, δε μου αρεσει το αποτελεσμα. ισα που θολωνει το πισω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν το θυμαμαι καθολου..

Γενικα καλο το AOD αλλα δε μου χρησιμευει σε κατι αφου εχω βαρεθει να χτυπαει, οποτε και να χασω καμια ειδοποιηση πραγματικα δε με πειραζει.

Ασε που συνηθως εχω το ρολοι πανω.

Γινεται να εχουμε το ρολοι να φενεται δηλαδή χωρις τις ειδοποιησεις?παντως εμενα αυτο τρωει μπαταρια αφου το πρωι μολις εφυγα για δουλεια το εκλεισα το aod και απο το πρωι μεχρι τωρα μιας και δεν το ειχα μαζι μου το v30 εχασε μονο 1%.

Γινεται να εχουμε το ρολοι να φενεται δηλαδή χωρις τις ειδοποιησεις?παντως εμενα αυτο τρωει μπαταρια αφου το πρωι μολις εφυγα για δουλεια το εκλεισα το aod και απο το πρωι μεχρι τωρα μιας και δεν το ειχα μαζι μου το v30 εχασε μονο 1%.

Οχι δε νομίζω, γιαυτό λέω ότι δεν με ενδιαφέρει να χάσω καμία ειδοποίηση, επειδή το έχω εντελώς κλειστό.

Σκέψου ότι από το πρωί είμαι με 88% και στη δουλειά δε σταματάει να χτυπάει. Μου θυμίζει εποχές Ζ3c και s7 edge αρχές.

Ειδικά κάτω από 20% είχα πολύ καιρό να νιώσω ασφάλεια ότι δε θα με αφήσει, να βγω πχ χωρίς έννοια κλπ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γίνεται, θα φαίνεται μόνο το ρολόι η ημερομηνία και η μπαταρία. Τώρα για την κατανάλωση που λες αν θες το γυρνάς ανάποδα και σβήνει to aod και όταν το σηκώσεις ανοίγει και βλέπεις αν θες ρολόι ειδοποίηση κλπ.

Όταν κοιμάσαι γενικά μπορείς να το έχεις και κλειστό και με τον τρόπο που σου είπα τώρα. 10% πάντως δεν παίζει να χάνει απο το aod σε μια νύχτα, δηλαδή 30% στο 24ωρο; Δεν παίζει...

Γίνεται, θα φαίνεται μόνο το ρολόι η ημερομηνία και η μπαταρία. Τώρα για την κατανάλωση που λες αν θες το γυρνάς ανάποδα και σβήνει to aod και όταν το σηκώσεις ανοίγει και βλέπεις αν θες ρολόι ειδοποίηση κλπ.

Όταν κοιμάσαι γενικά μπορείς να το έχεις και κλειστό και με τον τρόπο που σου είπα τώρα. 10% πάντως δεν παίζει να χάνει απο το aod σε μια νύχτα, δηλαδή 30% στο 24ωρο; Δεν παίζει...

ωραιο κολπο.

Κοιτα, αν δω οτι κατα μεσο ορο τις περισσοτερες φορες μου βγαζει 2 ημερες χρησης, δε θα βαλω AOD καθως μου αρεσει να το φορτιζω απο το 10-20% στο 100% με μια φορτιση.

Αν δω οτι ειμαι καθε βραδυ στο 55-60% και δεν θελω να ρισκαρω την επομενη (που εδω δεν ειναι οπως το Mate, Και με 50% να ξεκινησω πιστευω θα με βγαλει, απλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα) τοτε ναι θα το δουλευω το AOD αφου ετσι και αλλιως θα φορτιζω το βραδυ. Απλα το ψαχνω ακομα.

Για τσεκάρετε για update,διαβάζω σε ένα ιταλικό γκρουπ facebook για το v30 οτι ξεκίνησε update με καλούδια απο το νέο v30 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

ωραιο κολπο.

Κοιτα, αν δω οτι κατα μεσο ορο τις περισσοτερες φορες μου βγαζει 2 ημερες χρησης, δε θα βαλω AOD καθως μου αρεσει να το φορτιζω απο το 10-20% στο 100% με μια φορτιση.

Αν δω οτι ειμαι καθε βραδυ στο 55-60% και δεν θελω να ρισκαρω την επομενη (που εδω δεν ειναι οπως το Mate, Και με 50% να ξεκινησω πιστευω θα με βγαλει, απλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα) τοτε ναι θα το δουλευω το AOD αφου ετσι και αλλιως θα φορτιζω το βραδυ. Απλα το ψαχνω ακομα.

Ναι, αυτό θα το δεις εσύ πως σου κάθεται στην χρήση σου είναι πολύ καλή φάση να φορτίζουμε στο 10%-20% γιατί έτσι μειώνονται οι φορτίσεις συνολικά...Το aod και ρυθμίζεται να εμφανίζεται όποιες ώρες θες και χωρίς ειδοποιήσεις μπορεί να εμφανίζεται και σβήνει όταν είναι στην τσέπη ή ανάποδα...Οπότε όλα καλά ;)

Για τσεκάρετε για update,διαβάζω σε ένα ιταλικό γκρουπ facebook για το v30 οτι ξεκίνησε update με καλούδια απο το νέο v30 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Τσέκαρα μόλις τώρα δεν μου έχει έρθει κάτι

Παιδες αν μπορει κάποιος ας αφησει το aod ανοιχτο ολο το βραδυ να δρι ποσο μπαταρια θα φαει.Γιατι εμενα τρωει αρκετη και δεν νομιζω να ειναι απο κατι αλλο γιατι το κινητο ειναι καθαρο δεν εχω ασχοληθει ακομη μαζι του να το σεταρω επειδη δεν εχω προλαβει και ακομη κυκλοφορω με το παλιο.Επισης φιλε FJ αυτο που λες να φενεται μονο η ωρα που το εχει επιλογη;

Για το update λενε οτι θα παρει και το ui της καμερας του V30s με καλυτςρα αποτελέσματα

Το V30s μονο στα χαρτια (δηλωσεις) εχει καλυτερα αποτελεσματα στη καμερα. Μη σου πω τα κανει και χειροτερα η ΑΙ ωρες ωρες

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισης φιλε FJ αυτο που λες να φενεται μονο η ωρα που το εχει επιλογη;

Ρυθμίσεις>Ειδοποιήσεις>Κλείδωμα οθόνης>Απόκρυψη όλων των ειδοποιήσεων

Παιδες αν μπορει κάποιος ας αφησει το aod ανοιχτο ολο το βραδυ να δρι ποσο μπαταρια θα φαει.Γιατι εμενα τρωει αρκετη και δεν νομιζω να ειναι απο κατι αλλο γιατι το κινητο ειναι καθαρο δεν εχω ασχοληθει ακομη μαζι του να το σεταρω επειδη δεν εχω προλαβει και ακομη κυκλοφορω με το παλιο.Επισης φιλε FJ αυτο που λες να φενεται μονο η ωρα που το εχει επιλογη;

Για το update λενε οτι θα παρει και το ui της καμερας του V30s με καλυτςρα αποτελέσματα

Φιλαρακι εγω θα παιξω μεθοδο alextrela, ταμπουρι μεχρι αηδιας δηλαδη.

Δεν θελω να χαλασω αυτη τη φανταστικη αυτονομια που εχει η συσκευη με οποιοδηποτε ρισκο αναβαθμισης, ποσο μαλλον οταν το αποτελεσμα θα ειναι αμφιβολο..

Το V30s μονο στα χαρτια (δηλωσεις) εχει καλυτερα αποτελεσματα στη καμερα. Μη σου πω τα κανει και χειροτερα η ΑΙ ωρες ωρες

Πραγματικα αυτο το ΑΙ τι ακριβως κανει? βλεπει τα λαθη του και μαθαινει?? γιατι αλλιως δε μπορω να καταλαβω πως εκπαιδευεται η καμερα..

Οπως και να εχει, μακαρι μελλοντικα να βελτιωθει η καμερα αλλα θεωρω οτι για ουσιαστικη βελτιωση θες καλυτερα οπτικα.

ΠΧ εναν μεγαλυτερο αισθητηρα. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.

Η αληθεια ειναι οτι στο κινητο με χαλαει λιγο το dynamic range, καθως σε δυσκολα σκηνικα βλεπω οτι ζοριζεται..Βεβαια εχω την εφαρμογη της google που το σωζει καπως, αλλα αν το εκανε μονο του θα ηταν αριστο.

ΚΑτα τα αλλα, χθες το βραδυ εφτασα με 80% μπαταρια στις 22:30 οπου το εβαλα σε flight mode με 2 ωρες οθονης και 1 ωρα ομιλια!

Τι να πω, τετοια πλακα με μπαταρια δεν εχω ξανα παθει, θα γινω LG fanboy με τη συσκευη αυτη!

Υποτιθεται αντιλαμβανεται το σκηνικο και αλλαζει ρυθμισεις μονη της αναλογα

https://www.gsmarena.com/lg_v30_vs_v30s_camera-review-1733p2.php

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Υποτιθεται αντιλαμβανεται το σκηνικο και αλλαζει ρυθμισεις μονη της αναλογα

https://www.gsmarena.com/lg_v30_vs_v30s_camera-review-1733p2.php

Ίδια φάση με το mate 10 λογικά , ελπίζω σε καλύτερη υλοποίηση γιατί στο mate ήταν για τα πολύ βασικά

απλα εκλπηκτικο:

2 ημερες λειτουργιας (συγγνωμη που δεν εβγαλα screenshot το πανω κομματι, το ξεχασα, οπου φαινεται οτι ηταν εκτος ρευματος απο προχθες το πρωι μεχρι χθες το βραδυ- το βραδυ το αφησα ανοιχτο σε flight mode απο προχθες σε εχθες και δεν επεσε καθολου, 0% πτωση.)

Με 4 ωρες και 20 λεπτα οθονης, 2 ωρες και 40 λεπτα ομιλιας, 2 ωρες και κατι sportstracker με χρηση δορυφορου προφανως με ρολοι ολη τη 2η μερα πανω, χθες δηλαδη με ΒΤ

και με δεδομενα-wifi περιπου 50-50.

και 24% ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!!

Παιδες το κινητο ειναι κορυφη, τελος!

40127616774_8d760197b4_c.jpgLG V30 BATTERY by Nikos Bletas, on Flickr

26966371498_107df5c11b_c.jpgLG V30 BATTERY by Nikos Bletas, on Flickr

26966371488_ca865a3a06_c.jpgLG V30 BATTERY by Nikos Bletas, on Flickr

26966371588_1714cfbd93_c.jpgLG V30 BATTERY by Nikos Bletas, on Flickr

Αυτός σε αντίθεση με το Amazon δεν έκανε αναγωγή σε 24%. Ό,τι γράφει συν 20 κάτι ευρώ μεταφορικά. 2 μέρες έκανε απ'τη στιγμή που το έστειλε, απλά από Παρασκευή που το παρήγγειλα το έστειλε Τρίτη. Γενικά μου έκανε εντύπωση όταν του είπα για επιστροφή της συσκευής 2 βδομάδες μετά το δέχθηκε αμέσως και με ρώτησε και αν θέλω λεφτά ή αντικατάσταση.

Καλημέρα παίδες. Πήγα χθες στο πλαίσιο στο mall που έχει ένα g6 και τσέκαρα wide αισθητήρα, είχε τον καλό με 2.01 και έκανα μια σύγκριση με το v30 μου και είχα ακόμα καλύτερη λεπτομέρεια..όχι μεγάλη διαφορά αλλά η αλήθεια είναι ότι το είχα μια έννοια τι θα βγει..

Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι στο v30 δεν έχει κάνει πατάτα.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το kivmovil?υποτίθεται κάνει έλεγχο με βάση αξιολογήσεις για μαγαζιά που παραγγέλνει ο κόσμος και έχει όλες τις τιμές και πληροφορίες πχ αν η τιμή περιλαμβάνει εξοδα αποστολής κλπ.έχει κανείς ιδέα?παρατήρησα ότι το v30 το ξεκινάει από 599 και το φρέσκο v30s από 550...

Καλημέρα...είμαι ανάμεσα σε v30,mate 10 pro και note 8,τι προτείνετε;Αξίζει η διαφορά για το V30+;Με ενδιαφέρει η καλη αυτονομία τουλάχιστον μια μερα με απαιτητική χρήση(internet,social,YouTube και λίγα παιχνίδι αρκετες ώρες οχι συνεχόμενες),είδα οτι παει καλα σ αυτόν τον τομέα...κάμερα μετά θέλω να είναι οσο καλύτερη γίνεται και να είναι γρήγορο στην πλοήγηση και στις εφαρμογές οταν ανοίγουν..αξίζει να το δω?Ρωτάω και για αλλά κινητά,ειναι πολλα τα λεφτα και δυσκολη αποφαση.

Καλημέρα...είμαι ανάμεσα σε v30,mate 10 pro και note 8,τι προτείνετε;Αξίζει η διαφορά για το V30+;Με ενδιαφέρει η καλη αυτονομία τουλάχιστον μια μερα με απαιτητική χρήση(internet,social,YouTube και λίγα παιχνίδι αρκετες ώρες οχι συνεχόμενες),είδα οτι παει καλα σ αυτόν τον τομέα...κάμερα μετά θέλω να είναι οσο καλύτερη γίνεται και να είναι γρήγορο στην πλοήγηση και στις εφαρμογές οταν ανοίγουν..αξίζει να το δω?Ρωτάω και για αλλά κινητά,ειναι πολλα τα λεφτα και δυσκολη αποφαση.

καλημερα φιλε μου.

Σε αυτα που ζητας ισως το Mate ειναι καλυτερο συνολικα.

Προσωπικα το V30 το προτιμω αλλα δεν εχω συγκρινει αμεσα τις καμερες. Ισως να ειναι λιγο καλυτερη του Mate, ισως οχι. Γενικα ειναι στα ιδια αν δεν το δουμε πολυ αυστηρα.

Μπαταρια, θεωρητικα εχει καλυτερο το Mate αλλα εγω με το V30 εχω βγαλει απο την 1η μερα πολυ καλυτερες αυτονομιες στην πραξη και ειμαι σιγουρος για αυτο. Εστω ομως οτι κατι επαιζε με τη συσκευη μου, κραταω μια επιφυλαξη, μιας και την κρατησα 20 μερες και μπορει με μια επαναφορα και στησιμο ξανα να επαιζε καλυτερα, παντα παιζουν αυτα στο ανδροιδ.

Τελος, ταχυτητα νομιζω οτι v30 ερχεται τελευταιο αλλα με μικρη διαφορα.

Σιγουρα η μικροτερη ραμ φαινεται επισης στην καθημερινη χρηση αλλα γενικως εμενα δε με ενοχλει η διαφορα που εχουν, ομως το mate με το νοτε ειναι πιο μπροστα.

ΘΕωρω πιο ωραιο τo v30 απο ολα, με την wide να ειναι ενα συν για social χρηση και με καλες επιδοσεις σε ολους τους τομεις χωρις να ειναι ισως κορυφαιο σε καποιον. ΠΧ το 5Τ ειναι το πιο γρηγορο ισως απο ολα αυτα, ή το νοτε το πιο πληρες φωτογραφικα, αλλα το V30 ειναι καλο σε ολα και κοντα σε ολα.

Ομως το να δωσεις 600 και 700 ευρω ειναι πολλα. Για μενα μεχρι 500-550 το πολυ αξιζει οταν το s8+ ειναι κοντα σε αυτα τα λεφτα και το mate το ιδιο σε αγγελιες σχεδον καινουριο.

καλημερα φιλε μου.

Σε αυτα που ζητας ισως το Mate ειναι καλυτερο συνολικα.

Προσωπικα το V30 το προτιμω αλλα δεν εχω συγκρινει αμεσα τις καμερες. Ισως να ειναι λιγο καλυτερη του Mate, ισως οχι. Γενικα ειναι στα ιδια αν δεν το δουμε πολυ αυστηρα.

Μπαταρια, θεωρητικα εχει καλυτερο το Mate αλλα εγω με το V30 εχω βγαλει απο την 1η μερα πολυ καλυτερες αυτονομιες στην πραξη και ειμαι σιγουρος για αυτο. Εστω ομως οτι κατι επαιζε με τη συσκευη μου, κραταω μια επιφυλαξη, μιας και την κρατησα 20 μερες και μπορει με μια επαναφορα και στησιμο ξανα να επαιζε καλυτερα, παντα παιζουν αυτα στο ανδροιδ.

Τελος, ταχυτητα νομιζω οτι v30 ερχεται τελευταιο αλλα με μικρη διαφορα.

Σιγουρα η μικροτερη ραμ φαινεται επισης στην καθημερινη χρηση αλλα γενικως εμενα δε με ενοχλει η διαφορα που εχουν, ομως το mate με το νοτε ειναι πιο μπροστα.

ΘΕωρω πιο ωραιο τo v30 απο ολα, με την wide να ειναι ενα συν για social χρηση και με καλες επιδοσεις σε ολους τους τομεις χωρις να ειναι ισως κορυφαιο σε καποιον. ΠΧ το 5Τ ειναι το πιο γρηγορο ισως απο ολα αυτα, ή το νοτε το πιο πληρες φωτογραφικα, αλλα το V30 ειναι καλο σε ολα και κοντα σε ολα.

Ομως το να δωσεις 600 και 700 ευρω ειναι πολλα. Για μενα μεχρι 500-550 το πολυ αξιζει οταν το s8+ ειναι κοντα σε αυτα τα λεφτα και το mate το ιδιο σε αγγελιες σχεδον καινουριο.

Καλημέρα φίλε, σ ευχαριστώ για την αναλυτική βοήθεια.Σε επίπεδο οθόνης αγγίζει καθόλου τα χρώματα του note?σε ρωτάω γιατί το avatar σου είναι το note και υποθέτω οτι το έχεις η το είχες..(;)

• The title was changed to LG V30