Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβαζω οντως συχνα για bugs τα οποια βρεθηκαν στην συγκεκριμενη αναβαθμιση,την v30a,αλλα το δικο μου ελαβε απευθειας την v30b και λειτουργει αψογα..περιεργα πραγματα αυτη η LG..η συσκευη μου ειναι Πολωνικη ξεκλειδωτη,κι απο οτι εχω δει στο σαιτ που βρισκουμε τα firmwares,η συγκεκριμενη χωρα ειναι απο τις λιγες ευρωπαικες που πηρε αυτη την εκδοση..καποιες αλλες ειναι ακομα στην oreo και δεν εχει κυκλοφορησει αναβαθμιση για εκεινες..δε μπορω να καταλαβω αυτες τις διακρισεις που κανουν.
Κι εμένα V30b λέει , έχει διαφορά με την V30a?
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβαζω οντως συχνα για bugs τα οποια βρεθηκαν στην συγκεκριμενη αναβαθμιση,την v30a,αλλα το δικο μου ελαβε απευθειας την v30b και λειτουργει αψογα..περιεργα πραγματα αυτη η LG..η συσκευη μου ειναι Πολωνικη ξεκλειδωτη,κι απο οτι εχω δει στο σαιτ που βρισκουμε τα firmwares,η συγκεκριμενη χωρα ειναι απο τις λιγες ευρωπαικες που πηρε αυτη την εκδοση..καποιες αλλες ειναι ακομα στην oreo και δεν εχει κυκλοφορησει αναβαθμιση για εκεινες..δε μπορω να καταλαβω αυτες τις διακρισεις που κανουν.

Και εγώ την v30b έχω. Η διαχείριση της ραμ, μετά από κάμποσο καιρό που το χρησιμοποιώ αφού έκανα hard reset, έχει έρθει στα επίπεδα που ήταν με την oreo. Όχι πολύ καλή δηλαδή αλλά σίγουρα έχει στρώσει σε σχέση με το πως ήταν στην αρχή που πέρασα την pie κατευθείαν χωρίς reset.

Δηλαδή να φανταστώ ότι όσοι έχουμε την v30 παίζει να μην πάρουμε άλλη αναβάθμιση;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Κι εμένα V30b λέει , έχει διαφορά με την V30a?

Προφανως ναι..λογικα εκεινη η εκδοση που θα ειχε τα προβληματα δεν πρεπει να ηταν η v30a;για ποιο λογο να υπαρχει 30b και να μην εχει αποσυρθει;αν και τωρα που το ξαναειδα,πλεον οι περισσοτερες ευρωπαικες εχουν αυτη την εκδοση με εξαιρεση καποιους παροχους που εμειναν στην oreo.

Σε χωρες εκτος ευρωπαικης ενωσης γενικα εχουν ξενερωσει ασχημα με την LG που τους εχει αφησει ξεκρεμαστους,γιατι ενω πηραν κανονικα την αναβαθμιση,εχουν πολλα θεματα κι αναγκαζονται και ξαναγυρνανε στην 8αρα..και φυσικα η εταιρια ουτε καποια στοιχειωδη ενημερωση για το αν και ποτε θα βγαλει καποια βελτιωμενη εκδοση.

Εσυ εχεις παρατηρησει κατι περιεργο;

Εγω επειδη πηρα τη συσκευη με ηδη περασμενη την 9αρα,δεν εχω μετρο συγκρισης με το πως λειτουργουσε στην 8,και παλι ομως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Και εγω τη b φοραω αλλα καμια σχεση με την oreo οσον αφορα τη διαχείριση.

Νομιζω πως στις κορεατικες εκδοσεις εχουν δωσει την c οποτε λογικά για να την αφαιρεσαν θα δωσουν καποια αναβάθμιση.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Μακάρι, οποία βελτίωση ευπρόσδεκτη.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εσεις δηλαδη που ειστε με 9αρα θεωρειτε οτι η συσκευη απεδιδε ακομα καλυτερα στην 8;με ενδιαφερει παρα πολυ η αυτονομια,οχι δηλαδη οτι τωρα δεν παει πολυ καλα ετσι;

Θα αξιζε να γυρισω στην 8 για καποιο λογο;

Εσεις δηλαδη που ειστε με 9αρα θεωρειτε οτι η συσκευη απεδιδε ακομα καλυτερα στην 8;με ενδιαφερει παρα πολυ η αυτονομια,οχι δηλαδη οτι τωρα δεν παει πολυ καλα ετσι;

Η αυτονομία είναι ίδια η και καλύτερη , το μόνο που ίσως χειροτέρεψε είναι το multitasking

καλυτερη αυτονομια, πιο ομορφο nterface και ελαχιστο χειροτερο multitasking
All it takes is a swipe...

Η αυτονομία είναι ίδια η και καλύτερη , το μόνο που ίσως χειροτέρεψε είναι το multitasking

Κι ομως στο multitasking δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο,μια χαρα μου παει γενικα..αλλα για να το λες κατι ξερεις καλυτερα απο τη στιγμη που το δουλεψες και στην 8..ισως εγω να μην το παρατηρω.

Στην αυτονομια μπορω να πω οτι τα παει περιφημα..παντα μετα απο 1 μερα και κατι ωρες εκτος φορτιστη και με πολυ browsing αλλα κ youtube,μου βγαζει ανετα πανω απο 7 ωρες οθονης..ετυχε μερα που χτυπησε 9 ωρο..με wifi παντα ετσι;

Οποτε θεωρω οτι για την ωρα καλα ειναι να μεινω στην 9 και βλεπουμε αργοτερα.

Αυτονομια ελαφρως καλυτερη σιγουρα.

Το multitasking και η διαχείριση χωλαινουν.

Αν κανεις επανεκκίνηση ανα δυο μερες βεβαια δεν θα εχεις πρόβλημα αλλα αν το δουλευεις μια βδομάδα π.χ ή και λιγότερο χωρις να επανεκκινησεις τοτε εμφανιζονται τα lags και τα redraws των εφαρμογών. Ειδικα αν ανοιξεις καμερα εχουν κλεισει ολα στο παρασκήνιο.

Σαν να μπουκωνει μετα απο καποιες ωρες χρησης ενα πραγμα.

Edited by venduza

Σορρυ ρε μπόις, αλλα είστε καλά με την 9άρα? Είστε σίγουροι ή κοιτάνε μόνο την οθόνη σας?

Εχετε δει πόσα πράγματα που είχαμε όσο είχαμε την 8, δεν έχουμε πλέον? Ασε τα bugs, με χειρότερο αυτό με τον ήχο όταν φοράει ακουστικά. Κ στην κάμερα ακόμα, αγοράστηκε το κινητό για να έχουμε raw φώτος κ τελικά το κάνανε όταν τραβάς raw να το έχεις σε 4:3 ratio. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!

Κόψανε ως κ το WPS!!!!!

Το Λάτρευμα πραγματικά το κινητό κ αυτή τη στιγμή έγινε ένα χάλι. Με πάση θυσία θα ήθελα πίσω την 8άρα............

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Μπορεις πανευκολα να τη φλασαρεις και να πας πίσω στην 8ρα
All it takes is a swipe...

Μπορεις πανευκολα να τη φλασαρεις και να πας πίσω στην 8ρα

1oν το πανεύκολα είναι για όποιον έχει σπαταλήσει χρόνο να μάθει πως γίνεται αυτό. Για μένα δεν είναι. Δε το έχω ψάξει, δε το κατέχω.

2ον απορώ με την αντίληψή σας που κάποιοι εκθειάσατε την 9άρα (και πείστηκα κ την έβαλα κ εγώ) χωρίς να έχετε δει το τίποτα. Πραγματικά απορώ πως με τόσες γνώσεις που πανεύκολα φλασάρετε ρομς, δεν είδατε το πασιφανές. Η 9άρα υποβιβάζει το κινητο απο ΓΑΜΑΤΟ σε μια προβληματική συσκευή.

Κ τώρα HTC U24pro

Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε την Pie , οσονούπω θα σκάσει νέα OTA που θα διορθώνει αρκετά προβλήματα ..... Από το xda https://forum.xda-developers.com/lg-v30/how-to/h930-pie-build-v30q-sep-1-2019-security-t3966164
Γιαννης. Μ.

Έχοντας πάνω από 1,5 χρόνο το V30, εδώ και λίγες μέρες πέρασα όπως ήταν αναμενόμενο σε V40. Με εξαίρεση την κάμερα που είναι σαφώς ανώτερη παντού και με επιπλέον δυνατότητες λόγω των 5 φακών οι διαφορές στην καθημερινή απλή χρήση είναι ελάχιστες και βέβαια η αυτονομία χειρότερη.

Έχει επίσης πιο γεμάτο ήχο στο ηχείο καλύτερο gps και καλύτερη λήψη σήματος κινητής. Το 6/128 είναι προφανώς κάτι που έπρεπε να υπάρχει και στο V30 αλλά θεωρώ ότι με την τιμή του το V30 παραμένει ακόμα και σήμερα μια κορυφαία επιλογή με μόνη ένσταση στις φωτογραφίες/βίντεο χαμηλού φωτισμού που υστερεί λόγω του μικρότερου αισθητήρα καθώς και στην μέτρια μπροστινή κάμερα.

Το θέμα εδώ πάντως θα το παρακολουθώ, το V30 ήταν ότι πιο vfm είχα ποτέ και δεν μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα και ακόμα το προτείνω σε όποιον με ρωτήσει.

Edited by FJ_12

1oν το πανεύκολα είναι για όποιον έχει σπαταλήσει χρόνο να μάθει πως γίνεται αυτό. Για μένα δεν είναι. Δε το έχω ψάξει, δε το κατέχω.

2ον απορώ με την αντίληψή σας που κάποιοι εκθειάσατε την 9άρα (και πείστηκα κ την έβαλα κ εγώ) χωρίς να έχετε δει το τίποτα. Πραγματικά απορώ πως με τόσες γνώσεις που πανεύκολα φλασάρετε ρομς, δεν είδατε το πασιφανές. Η 9άρα υποβιβάζει το κινητο απο ΓΑΜΑΤΟ σε μια προβληματική συσκευή.

Είναι δυνατόν όλοι να έχουμε τα ίδια θέλω από μια συσκευή? Από γαμάτο το κάνει προβληματικό επειδή στις Raw τραβάει 4/3; και το άλλο που δεν το θυμάμαι αλλα ούτε και ξέρω τι είναι?

Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε την Pie , οσονούπω θα σκάσει νέα OTA που θα διορθώνει αρκετά προβλήματα ..... Από το xda https://forum.xda-developers.com/lg-v30/how-to/h930-pie-build-v30q-sep-1-2019-security-t3966164

Εν αναμονή της v30q λοιπόν, ας ελπίσουμε μέσα στον Σεπτέμβριο.

Εν αναμονή της v30q λοιπόν, ας ελπίσουμε μέσα στον Σεπτέμβριο.

Λογικά θα είναι με το επόμενο επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας. Κάποιες φορές έκανε και 3 μήνες να βγει, τώρα έχουμε το 1 Ιουλίου

Παλι καλα που θα βγαλει ενα διορθωτικο update και δεν μας αφηνει στη μοιρα μας οπως εχει γινει με ουκ ολιγες συσκευες αλλων εταιριων που ληγει η διετής υποστήριξη των αναβαθμισεων.

ρε παιδια μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι ...?

εμενα δεν με χαλασε η pie ισα ισα +οτι η αυτονομία ειχε παει ενα κλικ πανω που ηδη ηταν εξαιρετική ...

για να πω την αληθεια στο G7 που εχω τωρα η pie εχει καθίσει καλυτερα αλλα απο οτι λενε ερχεται update που διορθώνει ολα αυτα τα μικροθεματα ... οποτε η συκευαρα εχει ψωμι ακομη να δωσει :)

ρε παιδια μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι ...?

εμενα δεν με χαλασε η pie ισα ισα +οτι η αυτονομία ειχε παει ενα κλικ πανω που ηδη ηταν εξαιρετική ...

για να πω την αληθεια στο G7 που εχω τωρα η pie εχει καθίσει καλυτερα αλλα απο οτι λενε ερχεται update που διορθώνει ολα αυτα τα μικροθεματα ... οποτε η συκευαρα εχει ψωμι ακομη να δωσει :)

Γενικως αν εξαιρέσεις τη διαχείριση μνημης και οτι η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών γινεται αρκετα αργα μεσα σε λιγες μερες κατα τα αλλα η εννια μου αρεσε και εμενα.

Ειναι εμφανής η διαφορα στη ταχυτητα παντως σε σχεση με την oreo.

Εχει υπαρξει περιπτωση να παταω πισω σε υπομενου στις ρυθμίσεις και να κανει δευτερολεπτα να επιστρέψει..σε φαση που να λεω τι διαολο δεν πατησα το κουμπι?

Μολις επανεκκινησεις βεβαια η συσκευή πεταει αλλα αυτο διαρκει για λιγο.

Και αρκετοι στο xda αναφερουν αυτα τα θεματακια.

Edited by venduza

Είναι δυνατόν όλοι να έχουμε τα ίδια θέλω από μια συσκευή? Από γαμάτο το κάνει προβληματικό επειδή στις Raw τραβάει 4/3; και το άλλο που δεν το θυμάμαι αλλα ούτε και ξέρω τι είναι?

Αυτό είναι ΥΠΕΡΒΑΣΙΚΟ.

Οπως κ το BUGS!!! ok?? BUGS!! Το να μη χτυπάει ο ήχος των sms κ των διάφορων άλλων ειδοποιήσεων γιατί έχω τα ακουστικά κ οι καραγκιόζηδες βγάλανε τη ρύθμιση του ΤΙ να κάνει το κινητό όταν είναι συνεδεμένα τα ακουστικά είναι πιο σοβαρό ακόμα κ απο τη χέστρα σου.

Τα άλλα που δεν θυμάσαι γιατί δεν ξέρεις, είναι εξίσου σημαντικά, αλλα κ ασήμαντα να ήταν, αφού υπήρχαν κ ξαφνικά δεν υπάρχουν, αυτό λέγετε απαξίωση..

Τώρα αν εσένα σου αρέσει όπως είναι, προφανώς το ίδιο θα σου άρεσε κ ένα alcatel, απλά δεν έχει μπάνικο όνομα.

Κ ούτε η μπαταρία κρατάει περισσότερο κ απορώ με αυτούς που το ισχυρίζονται αυτό.

Κ τώρα HTC U24pro

• The title was changed to LG V30