granazias Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 (edited) Χαιρετω την παρεα! Ειμαι κι εγω πλεον κατοχος αυτης της πανεμορφης συσκευης την οποια απεκτησα ελαφρως μεταχειρισμενη αλλα σε παρα πολυ καλη κατασταση. Σημερα ομως παρατηρησα ενα θεματακι οτι τη στιγμη που κανω κυλιση τις σελιδες ειτε στο μενου των ρυθμισεων,ειτε σε οποιονδηποτε browser,δημιουργειται μια θαμπαδα στα γραμματα στιγμιαια και μολις σταματησω επανερχονται στην κανονικη τους μορφη. Επισης ειδα οτι οταν η οθονη ειναι σε καποιο λευκο φοντο,ενω κοιταζοντας την απεναντι μου το φοντο φαινεται με ελαφρως θερμο λευκο,οταν γυριζω τη συσκευη ελαφρως αριστερα και δεξια τοτε το ασπρο φαινεται ψυχρο. Ειναι φυσιολογικο αυτο;γιατι στο G6 που δουλευα πριν δεν συμβαινει κατι τετοιο. Edited August 22, 2019 by granazias Edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Χαιρετω την παρεα! Ειμαι κι εγω πλεον κατοχος αυτης της πανεμορφης συσκευης την οποια απεκτησα ελαφρως μεταχειρισμενη αλλα σε παρα πολυ καλη κατασταση. Σημερα ομως παρατηρησα ενα θεματακι οτι τη στιγμη που κανω κυλιση τις σελιδες ειτε στο μενου των ρυθμισεων,ειτε σε οποιονδηποτε browser,δημιουργειται μια θαμπαδα στα γραμματα στιγμιαια και μολις σταματησω επανερχονται στην κανονικη τους μορφη. Επισης ειδα οτι οταν η οθονη ειναι σε καποιο λευκο φοντο,ενω κοιταζοντας την απεναντι μου το φοντο φαινεται με ελαφρως θερμο λευκο,οταν γυριζω τη συσκευη ελαφρως αριστερα και δεξια τοτε το ασπρο φαινεται ψυχρο. Ειναι φυσιολογικο αυτο;γιατι στο G6 που δουλευα πριν δεν συμβαινει κατι τετοιο. Μετα απο λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι κατα την κυλιση μου κανει κατι σκιες κατω απο τα εντονα γραμματα κι οχι στα πιο ψιλα..να ειναι πιθανον καποιο bug της pie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Μετα απο λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι κατα την κυλιση μου κανει κατι σκιες κατω απο τα εντονα γραμματα κι οχι στα πιο ψιλα..να ειναι πιθανον καποιο bug της pie; Αν ειναι σε σχετικα χαμηλη φωτεινοτητα ειναι φυσιολογικο της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Αν ειναι σε σχετικα χαμηλη φωτεινοτητα ειναι φυσιολογικο της οθονης. Δοκιμασα αυτο που λες κι επαιξα με τη φωτεινοτητα αλλα παλι κανει τα τραβηγματα στα γραμματα..ειναι ομως λιγοτερο σε σχεση με πριν που ανεφερα το θεμα και πιθανον να εχει να κανει και με την ρυθμιση αναλυσης της οθονης γιατι πριν το ειχα βαλει σε πιο χαμηλη αναλυση ενω τωρα ειναι στην πιο υψηλη..ισως παιζει ρολο κι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλα ρε πανε καλα? Βγαλανε κ το WPS?? Καθε μερα κ μια δυσάρεστη έκπληξη με την κολοπιττα Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Δοκιμασα αυτο που λες κι επαιξα με τη φωτεινοτητα αλλα παλι κανει τα τραβηγματα στα γραμματα..ειναι ομως λιγοτερο σε σχεση με πριν που ανεφερα το θεμα και πιθανον να εχει να κανει και με την ρυθμιση αναλυσης της οθονης γιατι πριν το ειχα βαλει σε πιο χαμηλη αναλυση ενω τωρα ειναι στην πιο υψηλη..ισως παιζει ρολο κι αυτο; Δυστυχώς αυτά είναι τα κακα των oled. Βέβαια οι πιο ποιοτικές το περιορίζουν αλλά δυστυχώς του v30 δεν είναι μια από αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Δυστυχώς αυτά είναι τα κακα των oled. Βέβαια οι πιο ποιοτικές το περιορίζουν αλλά δυστυχώς του v30 δεν είναι μια από αυτές. Ενα αλλο θεματακι επισης που ψαχνομαι ειναι σχετικα με γυαλι..τι παιζει εκει εξω τελικα;υπαρχει κανενα που αξιζει;εχω δει διαφορα καμπυλωτα που εχουν μαυρα μπεζελ αλλα δε μου γεμιζουν το ματι λογω του οτι κολλανε επανω στην οθονη με καποιο υλικο;ειχα δοκιμασει κατι παρομοιο και στο G2 παλιοτερα αλλα ηταν χαλια..τα κλασσικα αφηνουν κενα γυρω γυρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Διαβαζω οτι το τραβηξε πισω την ενημερωση της 9.0 η LG Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Διαβαζω οτι το τραβηξε πισω την ενημερωση της 9.0 η LG Τι εννοείς το τράβηξε πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 https://www.notebookcheck.net/LG-temporarily-pulls-LG-V30-Android-9-0-Pie-update.431218.0.html Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μηπως βγαλουν καποιο update διοτι εχουν αναφερθει καποια bugs με σημαντικότερο τη κακη διαχείριση της μνημης Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Στο v30+ τιποτα... Τι στο καλο beta testers ειναι τα απλά V30 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μηπως βγαλουν καποιο update διοτι εχουν αναφερθει καποια bugs με σημαντικότερο τη κακη διαχείριση της μνημης Εγω το μονο lag που ειδα ειναι στην εφαρμογη των ρυθμισεων, εκει ναι τρωει κατι γερα σκαλωματα, επισης μου αφηνει λιγοτερη ελευθερη μνημη. Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε η αναβθμιση, στην κορεα λενε το H930L πηρε μια δευτερη αναβαθμιση που λυνει τα θεματα αυτα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Εγω το μονο lag που ειδα ειναι στην εφαρμογη των ρυθμισεων, εκει ναι τρωει κατι γερα σκαλωματα, επισης μου αφηνει λιγοτερη ελευθερη μνημη. Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε η αναβθμιση, στην κορεα λενε το H930L πηρε μια δευτερη αναβαθμιση που λυνει τα θεματα αυτα. Redraws δεν σου εμφανιζει? Αν ανοιξεις καμερα κλεινει πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο. Το multitasking επισης αρκετα αργο οπως και το μενου των ρυθμίσεων. Και δεν μιλαω μετα απο επανεκκίνηση, εκει δουλευει ρολοι. Τα θεματα ξεκινάνε μετα απο δυο με τρεις μερες χρησης. Με την 8 το τηλέφωνο εμενε σβελτο για αρκετο καιρο. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 redraws οχι δεν ειδα κατι, στο multitasking ναι ειναι λιγο αργο αλλα οχι κατι για να πω γυρναω πισω στην 8 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε η αναβθμιση, στην κορεα λενε το H930L πηρε μια δευτερη αναβαθμιση που λυνει τα θεματα αυτα. Αν ισχύει αυτό όλα καλά. Με την 9 και εμένα μου αρέσει ακόμα και αισθητικά περισσότερο. Παρά τα όποια θεματάκια δεν θα γύριζα πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στο always on display να εμφανιστούν τα λεπτά κάτω από την ώρα στο ρολόι και όχι δίπλα; Ερχόμενος από S8. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στο always on display να εμφανιστούν τα λεπτά κάτω από την ώρα στο ρολόι και όχι δίπλα; Ερχόμενος από S8. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ. Στην τρέχουσα έκδοση όχι. Παλιότερα είχε και θέμα με την ώρα όπως λες μεγάλα νούμερα και τα λεπτά κάτω από την ώρα. Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 (edited) Αν ισχύει αυτό όλα καλά. Με την 9 και εμένα μου αρέσει ακόμα και αισθητικά περισσότερο. Παρά τα όποια θεματάκια δεν θα γύριζα πίσω Και εμενα μου αρεσει αισθητικά η 9 ειδικα τα εφεδακια των ειδοποιησεων. Επισης εχει βελτιωθει η ηδη καλη αυτονομια του πραγμα που με κανει κ μενα να μη θελω να επιστρέψω στην 8. Μακαρι παντως να δωσουν ενα σωστο τελευταίο update και να μην το παρατησουν στη μοιρα του. Edited August 26, 2019 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Και εμενα μου αρεσει αισθητικά η 9 ειδικα τα εφεδακια των ειδοποιησεων. Μακαρι παντως να δωσουν ενα σωστο τελευταίο update και να μην το παρατησουν στη μοιρα του. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ μου θεωρώ ότι 1-2 updates ακόμα θα τα δώσει ή lg στο v30. Ελπίζω μόνο να μην είναι απλά security patches. Αν ισχύσει αυτό που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για νέα αναβάθμιση στα κορεάτικα μοντέλα είναι θετικό. Υπάρχει κάποιο link γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ μου θεωρώ ότι 1-2 updates ακόμα θα τα δώσει ή lg στο v30. Ελπίζω μόνο να μην είναι απλά security patches. Αν ισχύσει αυτό που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για νέα αναβάθμιση στα κορεάτικα μοντέλα είναι θετικό. Υπάρχει κάποιο link γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι; Link ουτε εγω βρηκα για τα κορεατικα μοντελα που αναφερει ο φιλος. Παντως το οτι την απέσυραν ειναι ενθαρρυντικο. Αυτο υποδηλώνει(μαλλον) πως ετοιμαζουν καποιο update με διορθώσεις. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλησπερα σε ολους! Για οποιον ενδιαφερεται για ενα πραγματικα πανεμορφο dark theme,εχω να προτεινω αυτο..G theme 3 for LG V30. Αν και ειναι επι πληρωμη,πραγματικα αξιζει μια δοκιμη..η κανονικη του εκδοση ειναι για εκδοση oreo,αλλα υπαρχει και η beta εκδοση για οσους εχουν την pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Σε Ευχαριστώ... Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να την περασουμε οσοι εχουμε V30+ Φίλε μου βγήκε μια έκδοση beta για το V30+, αν θες την δοκιμάζεις. https://lg-firmwares.com/downloads-file/19385/H93022j_00_OPEN_HK_DS_OP_0403.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ μου θεωρώ ότι 1-2 updates ακόμα θα τα δώσει ή lg στο v30. Ελπίζω μόνο να μην είναι απλά security patches. Αν ισχύσει αυτό που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για νέα αναβάθμιση στα κορεάτικα μοντέλα είναι θετικό. Υπάρχει κάποιο link γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Ευχαριστούμε! Διαβάζω ενθαρρυντικά σχόλια. Μακάρι να το φέρουν και στα δικά μας μοντέλα και σύντομα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts