angelosp_88 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 το ξερω αλλα μου φανηκε αρκετα μεγαλη για να ειναι ασφαλειας μονο. Τελος παντων θα δειξει..ακομα και ετσι να ειναι αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι επηρεαζει την αυτονομια ενα τετοιο update καμια φορα, γιαυτο ρωτησα. anyway θα το κανω και βλεπουμε. Δεν υπαρχει κανενα θεμα απολυτως. την εχω βαλει εδω και καιρο και δεν εχω δει διαφορα με ιδια καθημερινη χρηση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Όποιος ψήνεται για δερμάτινη θηκούλα εγώ παρήγγειλα αυτή. Φαίνεται τίμια, πήρα μία μαύρη και μια καφέ. Θα ενημερώσω μόλις έρθουν.. https://s.click.aliexpress.com/e/cDI5PUks Έχω τη μαύρη σιλικόνης της ίδιας εταιρίας και είναι πολύ καλή. εγω περιμενω αυτο και αυτο. ειχα δει ενα παρομοιο σε ενα φιλο με s7 και μου αρεσε σαν ιδεα στο αυτοκινητο. ελπιζω να κραταει και να μην πεφτει με την παραμικρη λακουβα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 εγω περιμενω αυτο και αυτο. ειχα δει ενα παρομοιο σε ενα φιλο με s7 και μου αρεσε σαν ιδεα στο αυτοκινητο. ελπιζω να κραταει και να μην πεφτει με την παραμικρη λακουβα! Εγω μαγνητη δε θα εβαζα στη μπαταρια, θεωρω πως την επηρεαζει. κατα τα αλλα, η θηκη ειναι πολυ ωραια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Όποιος ψήνεται για δερμάτινη θηκούλα εγώ παρήγγειλα αυτή. Φαίνεται τίμια, πήρα μία μαύρη και μια καφέ. Θα ενημερώσω μόλις έρθουν.. https://s.click.aliexpress.com/e/cDI5PUks Έχω τη μαύρη σιλικόνης της ίδιας εταιρίας και είναι πολύ καλή.Το αρνητικό είναι ότι κάτω το αφήνει εντελώς εκτεθειμένο ... Απορώ γιατί δεν κάνουν την ίδια καμπύλη με πάνω και να αφήσουν τρύπα για φόρτιση και για ηχείο - μικρόφωνο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Εγώ πάντως την πήρα την θηκουλα, Ευχαριστούμε agpol07 για την πρόταση... Τώρα φοράω αυτή https://www.aliexpress.com/item/UPaitou-Case-for-LG-G7-Plus-ThinQ-G6-G5-G4-V35-V30-Q6-Q8-Anti-Fingerprint/32904283212.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5dd34c4dd0d9ef Η οποία έχει απίστευτη αίσθηση και θέλεις συνέχεια να την πιάνεις . Το καλό είναι ότι είναι λεπτή και αντιολισθητική κρατώντας το κινητό κομψό . Αν έχετε το maroccian blue χρώμα πάρτε την μπλέ θηκη είναι στα ίδια χρώματα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Screen protector tempered glass full adhesive (και οχι αυτον που κολλάει μόνο περιμετρικά στην οθονη) έχετε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Εγώ πάντως την πήρα την θηκουλα, Ευχαριστούμε agpol07 για την πρόταση... Τώρα φοράω αυτή https://www.aliexpress.com/item/UPaitou-Case-for-LG-G7-Plus-ThinQ-G6-G5-G4-V35-V30-Q6-Q8-Anti-Fingerprint/32904283212.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5dd34c4dd0d9ef Η οποία έχει απίστευτη αίσθηση και θέλεις συνέχεια να την πιάνεις . Το καλό είναι ότι είναι λεπτή και αντιολισθητική κρατώντας το κινητό κομψό . Αν έχετε το maroccian blue χρώμα πάρτε την μπλέ θηκη είναι στα ίδια χρώματα Απίστευτη φαίνεται όντως πρέπει να έχει φοβερή αίσθηση ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 εγω περιμενω αυτο και αυτο. ειχα δει ενα παρομοιο σε ενα φιλο με s7 και μου αρεσε σαν ιδεα στο αυτοκινητο. ελπιζω να κραταει και να μην πεφτει με την παραμικρη λακουβα!Το χρησιμοποιώ και γω. Μια χαρά κρατάει, μην το φοβάσαι καθόλου. Το αρνητικό είναι ότι κάτω το αφήνει εντελώς εκτεθειμένο ... Απορώ γιατί δεν κάνουν την ίδια καμπύλη με πάνω και να αφήσουν τρύπα για φόρτιση και για ηχείο - μικρόφωνοΔύσκολα και δερμάτινη και κλειστή από κάτω. Εγώ πάντως την πήρα την θηκουλα, Ευχαριστούμε agpol07 για την πρόταση... Τώρα φοράω αυτή https://www.aliexpress.com/item/UPaitou-Case-for-LG-G7-Plus-ThinQ-G6-G5-G4-V35-V30-Q6-Q8-Anti-Fingerprint/32904283212.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5dd34c4dd0d9ef Η οποία έχει απίστευτη αίσθηση και θέλεις συνέχεια να την πιάνεις . Το καλό είναι ότι είναι λεπτή και αντιολισθητική κρατώντας το κινητό κομψό . Αν έχετε το maroccian blue χρώμα πάρτε την μπλέ θηκη είναι στα ίδια χρώματαΆσε παίχτηκε π...ια από τον Κινέζο. Έκανε και καλά ότι την έχει στείλει και μετά μου είπε δεν υπάρχει διαθέσιμη και μου έκανε refund. Και μου ζήτησε να πατήσω confirm order received. Μες τη π...ια οι Κινέζοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλημέρα παιδιά.Διαβαζω εδώ για τους χρόνους που κάνετε με την μπαταρία και η αλήθεια είναι το ζηλεύω .Οκ έχει πολύ καλή μπαταρία αλλά αυτά τα 7 και 8 ώρες screen time εγώ δεν τα έχω δει και ούτε τα πλησιάζω κιόλας.κυριως κυμενομαι στις 4.30 με 5.Εχετε ρίξει ανάλυση;Aod είναι ενεργοποιημένο; φωτεινότητα αυτόματη ή κάπου σταθερά;email συγχρονισμοι κλπ ενεργοποιημένα;Γενικά τι χρήση κάνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αυτοί οι χρόνοι είναι κυρίως με wifi. Με 3g και ειδικά 4g οι χρόνοι είναι εκεί που λες κι εσύ. Επίσης παίζει ρόλο και το σήμα. Εγώ το καλοκαίρι στο χωριό ήμουν στο 3ωρο 3.5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Φρεντυ τα 9ωρα πιάνονται με συγκεκριμένο τρόπο.. Μην τα ζηλεύεις γιατι δε θα ευχαριστηθεις τη συσκευή. Μια χαρά είμαστε από αυτονομία και ας λέει 4 ώρες οθόνη. Όσο για το update μόλις το έκανα μου έγραψε ότι περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google για τον Σεπτέμβριο.. Αυτό θεωρώ πως σημαίνει πως έχει και άλλες αλλαγές που δεν τις γράφουν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Για όποιον είναι ρουτ και θέλει stereo ήχο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=75731069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Φρεντυ τα 9ωρα πιάνονται με συγκεκριμένο τρόπο.. Μην τα ζηλεύεις γιατι δε θα ευχαριστηθεις τη συσκευή. Μια χαρά είμαστε από αυτονομία και ας λέει 4 ώρες οθόνη. Όσο για το update μόλις το έκανα μου έγραψε ότι περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google για τον Σεπτέμβριο.. Αυτό θεωρώ πως σημαίνει πως έχει και άλλες αλλαγές που δεν τις γράφουν Ετσι ακριβώς.. Μια μερα χρηση απο χθες εχω να φορτισω 4 ωρες οθονη το 80% χρησης σε εξωτερικο χωρο και χρηση δεδομενων ρο αρα φωτεινότητα απο 70% και τερμα ,2 ωρες και 20 λεπτα ομιλιας και το υπόλοιπο 20% με wifi αλλα και εκει η φωτεινότητα επαιζε 40 με 50% και ακομα ειμαι στο 25%...ξεχασα και τις περισσότερες ωρες συνδεδεμενο με Bluetooth και συγχρονισμοι και τοποθεσια ανοιχτα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 εγω δεν ανοιγοκλεινω ποτε τιποτα...ολα ανοιχτα (και BT και συγχρονισμους κλπ) AOD ενεργο. Φωτεινοτητα 50% σε εσωτερικους χωρους, 100% εξω (το auto ειναι πολυ σκοτεινο για μενα). Φουλ αναλυση, παντα 4G ανοιχτο. Eτσι βγαζω 5-6 ωρες. Στο τελος της ημερας εχω παντα υπολοιπο, χωρις ποτε ν ασχοληθω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Για όποιον είναι ρουτ και θέλει stereo ήχο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=75731069Το έκανες ρουτ βρε θηριο;; πρέπει να είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα χε χε χε χε χε Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το μικρόβιο βλέπεις... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Με root και BuBoombox rom σχεδόν από τον Ιούνιο που το πήρα :D Ο λόγος φυσικά το μόνιμα ενεργοποιημένο hi-fi. Θέλω να σπάνε τα τούμπανα!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Με root και BuBoombox rom σχεδόν από τον Ιούνιο που το πήρα :D Ο λόγος φυσικά το μόνιμα ενεργοποιημένο hi-fi. Θέλω να σπάνε τα τούμπανα!!! :D Ζηλεύω!!!... με την καλή έννοια φυσικά ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλησπέρα. Μερικές ερωτήσεις για το κινητό: - Υποστηρίζει 4G+, VoLTE, HD Voice, Wifi Calling (Cosmote). - Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε σε αγορά μεταχειρισμένου το οποίο αγοράστηκε από Skroutz (και έχει απόδειξη αγοράς) - Την συσκευή αυτή την καλύπτει η LG εφόσον πάθει κάτι; Δεν με απασχολεί εάν έχει stock ανταλλακτικά ή εάν την στέλνει έξω. Να την καλύπτει με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλησπέρα. Μερικές ερωτήσεις για το κινητό: - Υποστηρίζει 4G+, VoLTE, HD Voice, Wifi Calling (Cosmote). - Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε σε αγορά μεταχειρισμένου το οποίο αγοράστηκε από Skroutz (και έχει απόδειξη αγοράς) - Την συσκευή αυτή την καλύπτει η LG εφόσον πάθει κάτι; Δεν με απασχολεί εάν έχει stock ανταλλακτικά ή εάν την στέλνει έξω. Να την καλύπτει με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -4g+ ΝΑΙ. Volte, wifi calling ΌΧΙ -Όχι -Αν είναι single sim και έχεις και απόδειξη από Ευρώπη τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση από επίσημο Service κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 -4g+ ΝΑΙ. 3ca να υποθέσω κάνει κανονικά? Όπως βλέπω στα χαρτιά ... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Τι είναι αυτό; B20+B3+B7 Κατέβασε netmonster κι αν το υποστηρίζει και το δίκτυο θα στο δείξει Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 8, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 παιδες εδω ενα συγκριτικο του G6 με V30 στις καμερες, στη wide μου εκανε εντυπωση το G6..: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7681444#post7681444 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Να πω κι εγώ που έρχομαι απο το G5, θεωρώ την WIDE του G5 ανώτερη απο του V30, με μεγαλύτερη παραμόρφοση (βεβαία με μεγαλύτερη οπτική γωνία135 μοιρών αντι 120) αλλά με πολύ καλύτερη ευκρίνεια ειδικά στις άκρες! Στις κύριες κάμερες δεν είδα διαφορά απο το G5... Να ξαναρωτήσω, αν κάποιος έχει το V30 και ειναι απο Θεσσαλονίκη θα παρακαλούσα να βρισκόμασταν για 5 λεπτά όπου θέλετε για να δοκίμαζα το Audio jack . Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο χαλαρό σε μένα. θέλω να δω αν είναι σε όλους τόσο χαλαρο! Αν πιάσω τα ακουστικά 2 εκατοστά απο την λαβή του ακουστικού και κουνίσω το καλώδιο βγαίνει Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts