ONLY4G Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Είναι μεγάλη η διαφορά που αναφέρεις ώστε να το αποδώσουμε στην νέα έκδοση. Μήπως το είχες σεταρισμένο διαφορετικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εγώ δεν πείραξα τίποτα,αυτοί στο τεχνικό τμήμα δεν ξέρω τι έκαναν,η κοπέλα από εκεί που το αγόρασα μου είπε ότι πέρασαν το τελευταίο λογισμικό και ξεκόλλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Flyme 8.9.11.27A daily Released: 27/11/2019 https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m6_note/8.19.11.27/cn_daily/20191127004029/d0848701/update.zip Flyme 8.19.11.26A beta Released: 27/11/2019 https://firmware.meizu.com/Firmware/Flyme/m6_note/8.19.11.26/cn_beta/20191126173509/c70c6c95/update.zip Για όποιον θέλει να δοκιμάσει flyme 8 Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Είναι global version; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Για global ξέχασε το δεν το βλέπω να βγαίνει ποτέ, China rom είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση αν ξερετε,πως βαζω live wallpaper να λειτουργει ομως και σε κατασταση κλειδωματος και να μην μου δειχνει στο κλειδωμα αλλη ταπετσαρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Όπως είχα διαβάσει στο flyme forum αντιλήφθηκα ότι υπάρχει προετοιμασία και για global edition. Η cn_edition πως εμφανίζει το μενού και τα λοιπά στοιχεία του launcher; Σε κινέζικη γλώσσα ή υπάρχουν όλες οι επιλογές; Και σε τι διαφέρει από την global edition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 1) Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος επιλογής των themes που περιλαμβάνονταν στο flyme 6 για χρήση και στο flyme 7 ; 2) 'Εχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες ότι κάποιες φορές το wifi αποσυνδέεται όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση lock-screen. Δεν μπορώ να διαπιστώσω μετά από πόσο χρόνο συμβαίνει αυτό ή αν συμβαίνει πάντοτε. Μόλις βέβαια η συσκευή βγει από την κατάσταση lock-screen η σύνδεση wifi επαναλειτουργεί. Σημειώνω ότι η επιλογή πάντως lock-screen dormant δεν είναι ενεργοποιημένη, ούτε είναι ενεργοποιημένη κάποια επιλογή battery saving mode. Κάποια γνώμη σχετικά μ' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλησπέρα! Σε meizu m6 note φίλης, της βγάζει μήνυμα συνέχεια ότι τελειώνει ο αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskara Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παιδιά, εχει ο πατέρας μου το κινητο και μερα παρα μερα κανει επανεκκινηση το κινητο χωρις καποια αναβαθμιση φυσικα. Εχει εκδοση 7.1.1.0G Εχει κανεις ιδεα τι συμβαίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχει έρθει και εγκατασταθεί update για τις εφαρμογές Browser, Calendar, Security και Update (version 8.X.X). Άραγε θα έρθει και το Flyme 8G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Θέλω τη βοήθεια σας Meizu m6 note, flyme 7.1.1 Δεν φορτίζει πάρα μόνο όταν είναι απενεργοποιημένο ,τι να κάνω; Στάλθηκε από το M6 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να αποκλειστεί το ενδεχόμενο θέμα software. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να αποκλειστεί το ενδεχόμενο θέμα software. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ, τώρα και κάτι ακόμα, πως κάνεις πλήρως unroot ένα meizu m6 note? Στάλθηκε από το M6 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1 Φλασαρεις την ρομ από recovery και φεύγει το ρουτ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1 Φλασαρεις την ρομ από recovery και φεύγει το ρουτΕυχαριστώ Στάλθηκε από το M6 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Ευχαριστώ Στάλθηκε από το M6 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους,έχω αυτό το κινητό.Τώρα τελευταία μου κάνει διάφορα κολπάκια,έτσι στο άσχετο ανοιγοκλείνει μόνο του διάφορα προγράμματα,εκεί που πάω να γράψω ένα μήνυμα γράφει μόνο του άσχετες λέξεις.Να φανταστώ ότι είτε η μπαταρία είναι είτε η οθόνη έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Γνωρίζετε μήπως αν για να ενεργοποιηθεί το usb tethering χρειάζεται κάποια επιπλέον ιδιαίτερη επιλογή; Συνδέεται κανονικά με το pc με τη σχετική ενεργοποίηση (portable hotspot/USB tethering) πλην όμως δεν φαίνεται να μεταφέρονται δεδομένα στον υπολογιστή με τη χρήση data στη συσκευή. Μήπως άραγε απαιτείται κάποια πρόσθετη ενέργεια ή ενεργοποίηση; edit: Τελικά διαπίστωσα ότι tethering με χρήση στη συσκευή wifi μεταφέρονται δεδομένα κανονικά στον υπολογιστή, ενώ με τη χρήση data επίσης μεταφέρονται δεδομένα, αφού προηγουμένως έκανα ένα soft reset και off/on τα data. Επανέρχομαι στο πιο πάνω θέμα γιατί παραμένει το πρόβλημα της άμεσης μεταφοράς δεδομένων με χρήση data κινητής τηλεφωνίας, ενώ με χρήση wifi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα ενώ γίνεται κανονική σύνδεση tethering τα δεδομένα αργούν να μεταφερθούν (χρειάζονται 5 λεπτά σύνδεσης ή και περισσότερο) κι ενώ την ίδια κάρτα sim τοποθέτησα σε Meizu M8 και η μεταφορά γίνεται άμεσα. Εξάλλου και με άλλη κάρτα sim στο M6 Note πάλι η μεταφορά καθυστερεί. Επιτυγχάνεται τελικά μεταφορά είτε με επανειλημμένο κλείσιμο και άνοιγμα των data, είτε soft reset, πλην όμως αυτός δε νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας αφού η μεταφορά δεδομένων θα έπρεπε να είναι άμεση, όπως άλλωστε συμβαίνει όταν αντί για τα data κινητής χρησιμοποιείται για το tethering το wifi. Μήπως άραγε τελικά χρειάζεται κάποια ειδικότερη ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Μήπως άραγε τελικά χρειάζεται κάποια ειδικότερη ρύθμιση; Τελικά με την κατάλληλη ρύθμιση του APN λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts