munchlax Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλησπερα εχω το κινητο εδω και περιπου 3-4 εβδομαδες πηρα την εκδοση 3/16 κι εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον χωρο δεν ξερω αν το αντιμετωπιζει καποιος αλλος...απο την πρωτη κιολας βδομαδα μου ελεγε οτι ο χωρος ειναι γεματος και οτι θα πρεπει να τον απελευθερωσω...καθε μερα εδω και κανα 10ημερο διαγραφω cache αχρηστα αρχεια κι οτι δεν χρειαζομαι και παλι ο χωρος ειναι λιγος δεν μαφηνει να κανω ουτε καν update σε εφαρμογες οι οποιες εφαρμογες ειναι ελαχιστες περιπου 5-6 οι πιο βασικες...στις ρυθμισεις του αποθηκευτικου χωρου εχει ενα part που λεει "Αλλα" και πιανει 4.1 γβ και καθημερινως αυξανεται και δεν εχει επιλογη να το διαγραψω...εχει καποιος να δωσει καμια λυση επειδη με εχει απογοητευσει παρα πολυ και δεν εχει κλεισει ακομα μηνα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Να ρωτήσω κάτι..οταν το πήρα από το σκρουτζ(my gad) έδωσα +20€ για 1 δωρεάν αλλαγή οθόνης σε περίπτωση που σπάσει μέσα σε ένα χρόνο..επειδη μου κανε ένα σπάσιμο μικρό πάνω ακριβώς από τη σελφι κάμερα,ισχύει ότι η μη γνήσια οθόνη(δεν πουλάει η Meizu μου είπαν)έχει χειρότερη απόκριση στην αφή σε σχέση με την αρχική της Meizu?Η μετά παίζει ρόλο η ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εν έτη 2018 κακώς αγόρασες 16gb κινητό, εγώ είχα 32 και πήγα σε 64. Πούλησε το και πάρε τηλέφωνο με μεγαλύτερο χώρο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Να ρωτήσω κάτι..οταν το πήρα από το σκρουτζ(my gad) έδωσα +20€ για 1 δωρεάν αλλαγή οθόνης σε περίπτωση που σπάσει μέσα σε ένα χρόνο..επειδη μου κανε ένα σπάσιμο μικρό πάνω ακριβώς από τη σελφι κάμερα,ισχύει ότι η μη γνήσια οθόνη(δεν πουλάει η Meizu μου είπαν)έχει χειρότερη απόκριση στην αφή σε σχέση με την αρχική της Meizu?Η μετά παίζει ρόλο η ποιότητα? Αν δεν είναι γνήσια κανείς δεν ξέρει τι κουσούρια μπορεί να έχει Από κακό touch, χάλια χρώματα/ποιότητα, μέχρι πλαστικό χωρίς την παραμικρή προσταστία αντί για γυαλί μπροστά Όσο για τα 16GB έχει αναφερθεί, είναι μόνο για βασική χρήση δυστυχώς 32GB minimum για να είναι καλυμμένος από χώρο για εφαρμογές/σύστημα κάποιος (δε λέω για photo/video/mp3 κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλησπερα εχω το κινητο εδω και περιπου 3-4 εβδομαδες πηρα την εκδοση 3/16 κι εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον χωρο δεν ξερω αν το αντιμετωπιζει καποιος αλλος...απο την πρωτη κιολας βδομαδα μου ελεγε οτι ο χωρος ειναι γεματος και οτι θα πρεπει να τον απελευθερωσω...καθε μερα εδω και κανα 10ημερο διαγραφω cache αχρηστα αρχεια κι οτι δεν χρειαζομαι και παλι ο χωρος ειναι λιγος δεν μαφηνει να κανω ουτε καν update σε εφαρμογες οι οποιες εφαρμογες ειναι ελαχιστες περιπου 5-6 οι πιο βασικες...στις ρυθμισεις του αποθηκευτικου χωρου εχει ενα part που λεει "Αλλα" και πιανει 4.1 γβ και καθημερινως αυξανεται και δεν εχει επιλογη να το διαγραψω...εχει καποιος να δωσει καμια λυση επειδη με εχει απογοητευσει παρα πολυ και δεν εχει κλεισει ακομα μηνα ; αν εχεις καρτα μνημης μπορεις να ορισεις να αποθηκευονται σε εκεινη οι φωτο ,βιντεο.επισεις να μεταφερεις εικονες μουσικη και οτι αλλο σε αφηνει . αν εκανες την αναβαθμιση μπορεις να διαγραψεις το αρχειο .πιανει πανω απο 1 GIGA .τη συσκευη την εχει η συζυγος και παρολο που εχει αρκετες εφαρμογες εχει ακομα 4 giga free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλησπερα εχω το κινητο εδω και περιπου 3-4 εβδομαδες πηρα την εκδοση 3/16 κι εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον χωρο δεν ξερω αν το αντιμετωπιζει καποιος αλλος...απο την πρωτη κιολας βδομαδα μου ελεγε οτι ο χωρος ειναι γεματος και οτι θα πρεπει να τον απελευθερωσω...καθε μερα εδω και κανα 10ημερο διαγραφω cache αχρηστα αρχεια κι οτι δεν χρειαζομαι και παλι ο χωρος ειναι λιγος δεν μαφηνει να κανω ουτε καν update σε εφαρμογες οι οποιες εφαρμογες ειναι ελαχιστες περιπου 5-6 οι πιο βασικες...στις ρυθμισεις του αποθηκευτικου χωρου εχει ενα part που λεει "Αλλα" και πιανει 4.1 γβ και καθημερινως αυξανεται και δεν εχει επιλογη να το διαγραψω...εχει καποιος να δωσει καμια λυση επειδη με εχει απογοητευσει παρα πολυ και δεν εχει κλεισει ακομα μηνα ; το jusk cleaner του security app δεν σου κανει δουλιτσα ? Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
munchlax Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ηξερα πως ειναι ρισκο να παρω το 16αρι απλα το ειχα βρει σε προσφορα συν οτι προσφατα αγορασα μια 32αρα sd για να αποθηκευονται εκει φωτο βιντεο και μουσικη αλλα δεν φανταστηκα να εχω τοσο σοβαρο θεμα...το app cleaner της meizu φιλε μου απλα σκαναρει και διαγραφει καποια αρχεια το πολυ μεχρι 500 mb που επανερχονται συντομα... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν εχεις καρτα μνημης μπορεις να ορισεις να αποθηκευονται σε εκεινη οι φωτο ,βιντεο.επισεις να μεταφερεις εικονες μουσικη και οτι αλλο σε αφηνει . αν εκανες την αναβαθμιση μπορεις να διαγραψεις το αρχειο .πιανει πανω απο 1 GIGA .τη συσκευη την εχει η συζυγος και παρολο που εχει αρκετες εφαρμογες εχει ακομα 4 giga free. εχω την τελευταια εκδοση του flyme δεν μου βγαζει κατι για αναβαθμιση...πως ακριβως διαγραφεται αυτο το αρχειο εχει καποιο βιντεακι πουθενα που να το δειχνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 καπου ειδα οτι γινεται root με πολυ απλο τροπο Αν μετα μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd μηπως ελευθερωθει χωρος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 ριθμισεις ,εκαθαριση αχρηστων ,και τσεκαρε τι θα σου βγαλει .λογικα στα μεγαλα αρχεια θα σου εχει το αρχειο της αναβαθμισης ,μπορεις να το διαγραψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
munchlax Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Αυτα εδω μου βγαζει...αποτι εψαξα στο νετ τα thumbdata ειναι για να φορτωνουν πιο γρηγορα οι φωτο αν δεν κανω λαθος οποτε μπορει να δημιουργηθει προβλημα αν τα διαγραψω Edited June 1, 2018 by munchlax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Αυτα εδω μου βγαζει...αποτι εψαξα στο νετ τα thumbdata ειναι για να φορτωνουν πιο γρηγορα οι φωτο αν δεν κανω λαθος οποτε μπορει να δημιουργηθει προβλημα αν τα διαγραψω Πρόβλημα δεν θα έχεις, αλλά αν θυμάμαι καλά από παλιότερη εμπειρία μου με 16αρι, θα δημιουργηθούν ξανά στην πορεία Δε χάνεις κάτι πάντως απ'ότι θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Οι φωτογραφίες εξαιρετικές ήδη κέρδισε για πλάκα ενα p9 lite φίλου 1. παρακαλω υπαρχουν καπου φωτο ανεβασμενες σε Flickr? 2. H camera ειναι καλυτερη απο Le Max 2? Ευχαριστω Edited June 1, 2018 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) μα ο Samsung 2L7 ειναι ο αιθητηρας της δευτερης καμερας και της πρωτης ειναι ο Sony IMX362 πως μπορει να μην εχει τον Sony IMX362? / Eδω δεν ξεκαθαριζει Talking further about the optics, the M6 Note features a 12MP main camera on the back with an f/1.9 aperture, a Sony IMX362 or Samsung 2L7 sensor, 1.4um pixel size and a 5MP secondary camera. To improve the overall quality of photos, Meizu will be using HDR tech and multi-frame noise reduction from ArcSoft. Apart from that, the phone also comes with dual Phase Detection autofocus that should fix the focus in just 0.03 seconds. https://www.techradar.com/news/meizu-m6-note-with-dual-cameras-announced και εδω The Meizu M6 Note sports a 12MP Sony IMX362 (or Samsung 2L7) camera sensor + 5MP OV sensor. Both lenses come with f/1.9 aperture. http://gearopen.com/phones/meizu-m6-note-review-wins-title-of-best-mid-range-smartphone-64823/9/ Edited June 2, 2018 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 παιδια υπαρχει τροπος να χρησημοποιησει το συστημα την καρτα ως ενσωματωμενο εσσωτερικο χωρο εγραψα ενα μικρο tutorial εδω http://forum.flymeos.com/thread-42833-1-1.html Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 flyme 7 stable κινεζικη https://www.flyme.cn/firmwarelist-143.html Επειδή δεν είμαι σχετικός με αυτά,απλά την κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση?Θα χω κάποιο θέμα γενικά? Το 721Q έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) μικρος οδηγος που εφτιαξα για την ενργοποιηση της λειτουργιας Screen cast http://forum.flymeos.com/thread-42878-1-1.html Edited June 4, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Παιδιά κάτι που παρατήρησα σήμερα πρώτη φορά από την μέρα που το πήρα...Εγραφε 721Q στο κουτί(η τουλάχιστον αυτό θυμάμαι),μπαίνω μέσα τώρα στις πληροφορίες και μου βγάζει αυτό: Όνομα προϊόντος: M6 Note Model: M721H Σειριακός αριθμός: 721QAC...... Σκαλωσα τώρα,με τη B20 έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Παιδιά κάτι που παρατήρησα σήμερα πρώτη φορά από την μέρα που το πήρα...Εγραφε 721Q στο κουτί(η τουλάχιστον αυτό θυμάμαι),μπαίνω μέσα τώρα στις πληροφορίες και μου βγάζει αυτό: Όνομα προϊόντος: M6 Note Model: M721H Σειριακός αριθμός: 721QAC...... Σκαλωσα τώρα,με τη B20 έχω? κινεζικο εχεις με φλασαρισμενη γκλομπαλ . απο το serial βλεπεις το μοντελο σου . δεν εχει b20 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή δεν είμαι σχετικός με αυτά,απλά την κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση?Θα χω κάποιο θέμα γενικά? Το 721Q έχω απο τον file browser δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα . εγω 721Η εχω αλλα και παλι δεν νομιζω να παει κατι στραβα . το πολύ πολυ να μει σε αφησει να κανεις την εγκατασταση . το update.zip στη βαση της εσωτερικης μνημης Edited June 4, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 κινεζικο εχεις με φλασαρισμενη γκλομπαλ . απο το serial βλεπεις το μοντελο σου . δεν εχει b20 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τον file browser δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα . εγω 721Η εχω αλλα και παλι δεν νομιζω να παει κατι στραβα . το πολύ πολυ να μει σε αφησει να κανεις την εγκατασταση . το update.zip στη βαση της εσωτερικης μνημης Ευχαριστώ πολύ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 (edited) Παιδιά η πιο συμφέρουσα λύση που αγορά του 32 GB μοντέλου από Ελλάδα και εξωτερικό, ποια είναι; Ο φίλος που αγόρασε από το lightning σε πόσο καιρό παρέλαβε και αν πλήρωσε τελωνείο. Edited June 5, 2018 by stelakis1914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Παιδιά η πιο συμφέρουσα λύση που αγορά του 32 GB μοντέλου από Ελλάδα και εξωτερικό, ποια είναι; Ο φίλος που αγόρασε από το lightning σε πόσο καιρό παρέλαβε και αν πλήρωσε τελωνείο. Δυστυχως ακομα δεν παρελαβα Ηταν τρομερη τιμη στα 120 αλλα απο οτι βλεπω θα ερθει τελος του μηνα Πολυ μεγαλη αναμονη Απο Ελλαδα συμφερει εδω αν μπορεις να κοψεις τιμολογιο https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4631 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Δυστυχως ακομα δεν παρελαβα Ηταν τρομερη τιμη στα 120 αλλα απο οτι βλεπω θα ερθει τελος του μηνα Πολυ μεγαλη αναμονη Απο Ελλαδα συμφερει εδω αν μπορεις να κοψεις τιμολογιο https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4631 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Λόγω μεγάλης αναμονής και κίνδυνο τελωνείου, η λύση της Κίνας απορρίπτεται. Το κατάστημα που μου προτείνεις δίνει κάτι παραπάω από αντίστοιχα άλλα σκρουτζομάγαζα; Το γράφω αυτό γιατί στην τιμή που το έχει δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλη ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Από Κίνα έχει ασφάλεια τελωνείου το site αυτό αλλά αργεί πάρα πολύ. Στο skroutz δεν υπάρχει χαμηλότερη τιμή αν το πάρεις με τιμολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Κανείς δεν βλέπει ταινίες στο m6 note?Tnks Στάλθηκε από το M6 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έχω κατεβάσει σε zip την Ρομ, αν την περάσω θα σβηστούν λογικά όλα, και θα πρέπει να το ξαναστησω από την αρχή... Σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts