Prime Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Κάτοχος πρόσφατα του Note 8 και 'γω! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στην εφαρμογή S-Health σας λειτουργεί η μέτρηση άγχους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις! Νομίζω έχει αφαιρεθεί από το Samsung Health η επιλογή αυτή. Σαν μέτρηση θα ήταν αξιόπιστη, αν μετρούσε τη μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας για 24ώρες και όχι όπως το έκανε, δηλαδή για 40 δευτερόλεπτα. Ίσως κάποιο smartwatch στο μακρινό μέλλον να το καταφέρει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Νομίζω έχει αφαιρεθεί από το Samsung Health η επιλογή αυτή. Σαν μέτρηση θα ήταν αξιόπιστη, αν μετρούσε τη μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας για 24ώρες και όχι όπως το έκανε, δηλαδή για 40 δευτερόλεπτα. Ίσως κάποιο smartwatch στο μακρινό μέλλον να το καταφέρει αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση! Στο note 4 που είχα λειτουργούσε γι' αυτό αναρωτήθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 σε ελληνικό έχει πάρεις κανείς την τελευταία αναβάθμιση? συνήθως δεν καίγομαι αλλά κάτι πήρε το μάτι μου για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 σε ελληνικό έχει πάρεις κανείς την τελευταία αναβάθμιση? συνήθως δεν καίγομαι αλλά κάτι πήρε το μάτι μου για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... Ναι τη πήρα εγώ. Με τη μπαταρία όλα μια χαρά. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει καλύτερη, ίσως, αλλά χειρότερη σίγουρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Το πέρασα και εγώ το update του Ιουνίου. Έχω την εντύπωση ότι με το προηγούμενο update που είχαμε πάρει, η μπαταρία κρατούσε λιγότερο και πως με αυτό επανήλθε πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα. Το διαπίστωσε κανένας άλλος αυτό; Send from Tapatalk (SM-N950F) Εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο παντως . Το ιδιο μου φαινεται , ενα 24ωρο βγαζω παλι περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Στο note 4 που είχα λειτουργούσε γι' αυτό αναρωτήθηκα!Στο Ν9500 υπάρχει ακόμα. Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Στο Ν9500 υπάρχει ακόμα. Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει αλλα δεν λειτουργει με CSC Ελληνικο. Αν καταφερει καποιος και περασει CSC Γερμανικο θα ενεργοποιηθει η μετρηση αγχους. Το ιδιο συμβαινει σε ολη την σειρα S απο το 6 και μετα οπως και στα NOTE απο το 4 και μετα. Αν καποιος το κανει και δουλεψει ας πει τον τροπο γιατι εγω οσο και αν προσπαθησα οσες ROM και αν περασα δεν καταφερα να αλλαξω το CSC. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ηλπιζα ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρια θα κρατούσε περισσότερο,αλλά δε βαριέσαι,μία απ' τα ίδια... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ηλπιζα ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρια θα κρατούσε περισσότερο,αλλά δε βαριέσαι,μία απ' τα ίδια... Εγώ βλέπω βελτίωση αυτές τις 2 ημέρες που το έχω. Ίσως και τυχαία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω την αίσθηση ότι με σύνδεση σε WiFi μου βγάζει περισσότερο από πριν ( περίπου 10-15%). Σε 4g κατάσταση ένα max 10% περισσότερο ίσως και λίγο λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω την αίσθηση ότι με σύνδεση σε WiFi μου βγάζει περισσότερο από πριν ( περίπου 10-15%). Σε 4g κατάσταση ένα max 10% περισσότερο ίσως και λίγο λιγότερο. Τελικα όντως σημερα παρατηρησα οταν εφτασα στο 5%μπαταριας ότι μου εβγαλε οθονη 6 ωρες , μεχρι τωρα εφτανα το πολυ 4μιση. Ιδια χρηση με wifi/ 4g , εφαρμογες ανοιχτες συγχρονισμος κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Εγώ νομίζω ότι στην αναμονή πέφτει πιο αργά ή μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση. Όταν το χρησιμοποιείς τα ίδια χάλια είναι. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εγω για καποιο λογο δε βγαζω ουτε την ημερα πλεον, 3 ωρες οθονης με το ζορι βγαζω... Ανοικτο 4G απο τις 7 το πρωι εως τι 5-6 το απογευμα και μετα μονο WiFi. Κλειστο AOD, θελω πολυ να το χρησιμοποιησω αλλα η μπαταρια δε φτανει ουτε μεχρι τις 6 το απογευμα. Τι λετε να κανω; Σκεφτομαι για reflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εγω για καποιο λογο δε βγαζω ουτε την ημερα πλεον, 3 ωρες οθονης με το ζορι βγαζω... Ανοικτο 4G απο τις 7 το πρωι εως τι 5-6 το απογευμα και μετα μονο WiFi. Κλειστο AOD, θελω πολυ να το χρησιμοποιησω αλλα η μπαταρια δε φτανει ουτε μεχρι τις 6 το απογευμα. Τι λετε να κανω; Σκεφτομαι για reflashΚάνε μια επαναφορά εργοστασιακών να φρεσκαριστεί λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ενημερωση 800+mb πριν λιγο ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i63.tinypic.com/2h3sos1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ εδώ και 2 μέρες, με μπαταρία 97% health (θεωρητικά παντα). Με στησιμο φρέσκο σχετικά (2-3 μηνών μόνο) και χωρίς καποιο εμφανές drain από εφαρμογή. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ εδώ και 2 μέρες, με μπαταρία 97% health (θεωρητικά παντα). Με στησιμο φρέσκο σχετικά (2-3 μηνών μόνο) και χωρίς καποιο εμφανές drain από εφαρμογή. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παρομοίως. Η μπαταρία φεύγει γρήγορα στην αναμονή, χωρίς να φαίνεται ο ύποπτος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ωραία, το καλό είναι ότι για να μην είναι μεμονωμένο περιστατικό, μαλλον δεν αφορά προβλημα hardware ή πτώση απόδοσης μπαταρίας αλλά κατά 99% είναι κάποιο bug. Το κακό είναι ότι δε ξέρουμε τι είναι και δεν μπορούμε να το εντοπίσουμε προς στιγμην. Επίσης ακόμα πιο κακό είναι το να χρειαστεί format γιατί το βαριέμαι όσο τίποτα άλλο παρόλο που μέσω samsung cloud Google backup είναι αρκετά εύκολο πλέον. Κατεβάζει και μια νέα ενημέρωση τώρα, ας κάνουμε λίγο υπομονή και βλέπουμε Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 κατεβαζει, αρχειο 804 mb,, update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καπου διαβασα για ενα bug στην εφαρμογή μηνυμάτων που στελνει λεει φωτογραφίες της συλλογης σε ramdom contacts. Για να διορθωθεί, στα permissions της εφαρμογής της αφαιρούμε την προσβαση στην SD. Aλλα μετα δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Ξέρουμε κατι παραπανω? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Το ξαναλέω . Πότε σε firmware update δεν ξαναστηνω το κινητό. Έχω τόσα πολλά να θυμάμαι να ξαναβάλω που δεν μπαίνω σε αυτη την διαδικασία . Μόνο όταν αλλάζω τηλέφωνο. Νοτε 2 . 3 . 4 . 8. Πότε δεν είχα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 κατεβαζει, αρχειο 804 mb,, update. Εχω και εγω τελικα το Update το κατεβαζω τωρα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Τώρα κατεβάζω και εγώ το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Samsung Galaxy S8 and Note 8 gain new video lockscreen option from Galaxy S9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Υπάρχει τρόπος για λίγο χρόνο να έχω data αλλά να μην δέχομαι κλήσεις στο τηλέφωνο; Με ενδιαφέρει για ένα 5λεπτο να έχω 4G ταχύτητες στο internet αλλά να μην δεχθώ κάποια κλήση που να μου κόψει τη σύνδεση. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts