Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Όϊ μανούλα μ'!!! Της έκδοσης το κάγκελο!!!! :hypno::lost: Ευχαριστώ πάντως. Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Άλλαξες συσκευή; Βασικά μέχρι και 4 είναι pixel. Από την 5 και μετά είναι pixel 2. Μην φανταστείς ότι έχουν τρελές διάφορες μεταξύ τους. Είτε βάζεις την αυθεντική πρώτη έκδοση είτε παίζεις από την 3.8c και μετά που είναι πιο stable η 5.1 και μετά αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Samsung Galaxy A3 2017 εσωτερικος χωρος, auto flash on 20171030_201642 by marios86, on Flickr auto, flash off 20171030_201658 by marios86, on Flickr τι λετε να το παρω για 2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Μαριε δεν τα πάει άσχημα. Βγάλε όμως και καμία πιο μακρυνή φωτογραφία είτε μέρα είτε χαμηλό φωτισμό για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Μαριε δεν τα πάει άσχημα. Βγάλε όμως και καμία πιο μακρυνή φωτογραφία είτε μέρα είτε χαμηλό φωτισμό για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. με την πρωτη ευκαιρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Άλλαξες συσκευή; Βασικά μέχρι και 4 είναι pixel. Από την 5 και μετά είναι pixel 2. Μην φανταστείς ότι έχουν τρελές διάφορες μεταξύ τους. Είτε βάζεις την αυθεντική πρώτη έκδοση είτε παίζεις από την 3.8c και μετά που είναι πιο stable η 5.1 και μετά αντίστοιχα. Έχω ραντεβού με ένα Mi5s το βράδυ. Εάν είναι όπως στις περιγραφές...το χτυπάω... Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα. Βοήθησε πολύ. :-) Edited October 31, 2017 by pavlidisc iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 S8+, επιλεκτικη εστιαση 20171030_160354 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 P10, 2x zoom, εντυπωσιακά καθαρά φαίνονται η ταμπέλα του army life πάνω και από κάτω το Κυριακή κλειστά στη τέντα. 2017-10-31_02-36-19 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Άλλο πάλι και τούτο. Να σου πω Αντρέα μας, μια να βάζουμε πολλές φωτό μαζί μην καπακώνουμε άλλες, μια να σβήνουμε στα quotes το preview, μια να βγαίνουμε στα χωράφια και τους δρόμους να βάζουμε δείγματα με κολώνες ΔΕΗ, μια να μην συζητάμε θέματα διαχείρησης εδώ αλλά με pm, τώρα θα μας πεις να τις ανεβάζουμε και google photos... ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΥΡΙΕ MODERATOR ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. :lol: Πάρτε άλλο ένα σετ stock/hdr/hdr+: Αυτα που με αρκετή δοση χιούμορ περιγράφεις ειναι όντως υπερβολικά...Εξελισσόμαστε αρκετά περίεργα στο τοπικ. Ευχομαι να μας βγει σε καλο. Edited October 31, 2017 by xostel77 Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Εν το μεταξύ Νίκο και Βαγγέλη είστε απο τους λίγους που δεν σας επηρεάζουν καθόλου όλα αυτά. Ούτε quotes με preview κάνετε, ούτε ποστάρετε με το παραμικρό ότι βρείτε μπροστά σας, ούτε ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας μια μια. Όποτε δεν καταλαβαίνω προς τι το άγχος. Έσεις ότι κάνατε πριν θα κάνετε και τώρα. ;) Άλλωστε "εσάς" προστατεύει όλο αυτό. Επιπλέον αυτό με το preview το πάμε πειραματικά να δούμε πως θα πάει (μιας και γέμιζε το thread quotes ολοκληρων φωτογραφιών γράφοντας απλά ένα μπράβο) ενώ αυτό με τις "κολώνες τις ΔΕΗ" που λέει ο Βαγγελης δεν το απαίτησα. Απλά αναρωτήθηκα ποιος ο λόγος να ανεβάζουμε όλη την ώρα μικραντικείμενα σε παρόμοιες συνθηκες και μάλιστα μια μια; Ας έχουν λιγο παραπάνω ουσία να είναι και ελαφρώς διαφορετικές συνθήκες και τεχνικά θέματα. Και πάντα στα πλαίσια που μπορεί και καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν βλέπω κάτι το αυστηρό σε όλο αυτό. Άλλωστε έγραψα ότι μιλάω περισσότερο ως Ανδρέας παρά ως mod σε αυτό. Anyway, για να μην βγαίνει άλλο offtopic, θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας σε pm. Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε όλη την ώρα offtopic. Νομίζω είναι προφανές γιατί θεωρητικά πρέπει να σβήνονται αυτά τα μηνύματα (στο οποίο είμαι αρκετά ελαστικός όπως βλέπετε). Περισσότερο συζήτηση για τους κανόνες κάνουμε και τα βρισίδια από του κλώνους του "παλικαριού" παρά φωτογραφίες συζητάμε. ;) Edited October 31, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Το ευχάριστο είναι πως έχουμε το ελεύθερο να τα συζητάμε. Κι εγώ συμφωνώ πως καλό είναι να σβήνουμε τις φωτό από τα quotes. Πόσοι και πόσοι κάνουν quote 8 φωτογραφίες από ένα σεντόνι ενός άλλου μέλους για να πουν ένα "εμένα μ' άρεσε η 5η απ το τέλος". Επ' αυτού, εγώ βάζω μικρότερες μικρογραφίες, ώστε αν κάνει κάποιος quote ολόκληρο το post μου να μην βγει ένα μακρυνάρι. Για όσους δεν προνοούν/ξέρουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, λογικό το θεωρώ να κάνουμε quote και να σβήνουμε ένα γραμματάκι, δεν θα πάθουμε τίποτα ;) Το να ανεβαίνουν όλες Flickr δεν νομίζω πως διαφωνεί κανείς. Το να μην βάζουμε μια μια τις φωτογραφίες καπελώνοντας των άλλων τα δείγματα, το θεωρώ αναγκαίο μέτρο για να... μην καπελώνουμε των άλλων τα δείγματα. Τώρα, και η θεματολογία που λέει βγείτε έξω και φωτογραφίστε κάτι ουσιώδες δεν βλέπω να έχει κάτι το μεμπτό. Η φωτογραφία είναι φως. Απ' το να λέμε κάτω από κάθε κοντινό εσωτερικού χώρου δείγμα "φίλε βγάλε και μια σε εξωτερικούς χώρους να δούμε τι πιάνει και βράδυ με τα τάδε settings", προτείνει ο ίδιος ο mod να το κάνουμε. Προσωπικά θα γλείψω ξεδιάντροπα τον Αντρέα που κατ' εμέ κάνει μια χαρά δουλειά. Τώρα αν δυσαρεστείται κάποιος επειδή έφαγε ban/προειδοποίηση/σχόλιο/whatever, νομίζω μπορούμε να παίξουμε σαν μεγάλα παιδιά και να αγνοήσουμε κακοήθειες και κακοτοπιές, να συγχωρήσουμε μεροληψίες και να δεχτούμε πως κάποια πράγματα γίνονται παραδειγματικά. Εγώ πάντως φχαριστιέμαι να μπαίνω και στα δυο topics. edit: Εγώ προτείνω να παραμείνεις ελαστικός γιατί απόψεις καλό είναι να μένουν διατυπωμένες. Κάποιος που διαβάζει εμένα, το Νίκο, εσένα, οποιονδήποτε, μπορεί να αλλάξει γνώμη ρε παιδί μου ή να πει "α ναι δεν το είχα σκεφτεί έτσι". Στην τελική φόρουμ είμστε. Κουβέντα κάνουμε. ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μιας και τσιμπησα ενα σ8 σημερα, οριστε λιγες φωτο στο αυτοματο και απο τα 2 με hdr auto αλλα δεν δουλεψε πουθενα στο σ8 απο ο,τι ειδα, στο υ11 επισης δεν ξερω πως φαινεται αν δουλεψε. Οι φωτο ειναι στο αυτοματο με ταπ σε 1 στο υ11 που την εβγαζε πολυ σκοτεινη και με το ταπ πηρε σωστη φωτομετρηση. U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr U11 auto by Nikos Bletas, on Flickr S8 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Το πρόβλημα Βαγγέλη είναι όπως λέω και στη τελευταία μου παράγραφο, περισσότερο τους κανόνες συζητάμε παρά φωτογραφίες ανεβάζουμε. Άλλωστε δεν είναι πάντα καλοπροαίρετος ο σκοπός. Όπως επίσης πολλές φορές είναι απλά πρόφαση για παράπονα. Εσύ και ο Νίκος ας πούμε μιλήσατε μια φορά για κάτι που δεν σας άρεσε. Άλλοι όμως το κάνουν κατά κανόνα. Anyway, τα αφήνω τόσο του Νίκου όσο και εσένα αλλά για περισσότερα στείλτε μου pm. Ήδη έχουμε καπελώσει φωτογραφίες 2 μελών. Οι κανόνες είναι απλά για να τηρηθούν γιατί είναι προφανές ότι άλλοι δεν θα αρέσουν στους μεν και άλλοι στους δε. Κανονικά μέσα στους κανόνες είναι και η αντίθεση στις αποφάσεις/κανόνες της Δ.Ο. και ως εκ τούτου για τέτοια θέματα στέλνετε μόνο pm. Απλά μάλλον μπερδεύετε τον Ανδρέα με τον mod. Το ότι παρεμβαίνω δεν σημαίνει ότι σας αντιπαθώ ή κάτι αλλά ότι κάποιος απλά πρέπει να το κάνει. Και εδώ πεφτει ο κλήρος στον mod προφανώς. Οπότε για περισσότερα παρακαλώ μόνο Pm. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 S8: Έντονα χρώματα, αρκετή όξυνση, λίγο πιο κίτρινο, πιο απολαυστικό bokeh. U11: Πιο ισορροπημένο contrast, περισσότερη λεπτομέρεια. Θα ήθελα ένα συγκριτικό με hdr off :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- P10, 2x zoom, εντυπωσιακά καθαρά φαίνονται η ταμπέλα του army life πάνω και από κάτω το Κυριακή κλειστά στη τέντα. [mg]https://farm5.staticflickr.com/4511/24210403618_e913108700_c.jpg[/img] 2017-10-31_02-36-19 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Εντυπωσιακό όντως. Όπως όλοι οι δεύτεροι φακοί όμως έχει μια έλλειψη οτιδήποτε ιδιαίτερου. Σαν να λείπει λίγο φως, λίγο χρώμα, λίγο κάτι. Σαν να έχει χάσει λεπτομέρεια, σαν να μην έχει contrast. Δεν ξέρω τι μου φταίει, αν και από λεπτομέρεια όντως είναι πολύ καλά για δεύτερος φακός. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μιας και τσιμπησα ενα σ8 σημερα, οριστε λιγες φωτο στο αυτοματο και απο τα 2 με hdr auto αλλα δεν δουλεψε πουθενα στο σ8 απο ο,τι ειδα, στο υ11 επισης δεν ξερω πως φαινεται αν δουλεψε. Οι φωτο ειναι στο αυτοματο με ταπ σε 1 στο υ11 που την εβγαζε πολυ σκοτεινη και με το ταπ πηρε σωστη φωτομετρηση. Σε φυσικότητα προτιμώ τις φώτος του u11. Σε έκθεση προτιμώ το s8. Νομίζω έχουν σχεδόν μόνιμα κάπου 0.3 στοπ διαφορά; Εσένα Νίκο γενικά ποια είναι η άποψη σου μιας και τα δούλεψες; Ποιο ήταν πιο κοντά σε αυτό που έβλεπες; Εντυπωσιακό όντως. Όπως όλοι οι δεύτεροι φακοί όμως έχει μια έλλειψη οτιδήποτε ιδιαίτερου. Σαν να λείπει λίγο φως, λίγο χρώμα, λίγο κάτι. Σαν να έχει χάσει λεπτομέρεια, σαν να μην έχει contrast. Δεν ξέρω τι μου φταίει, αν και από λεπτομέρεια όντως είναι πολύ καλά για δεύτερος φακός. Βασικά αν κατάλαβα καλά μιλάμε για ψηφιακό ζουμ; Αν ναι λογικό να χάνει λίγο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Κι εγώ εκεί στο 1/3 την βλέπω. Απλά είναι hdr auto και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το consistency αυτό. Σε hdr off στοιχιματίζω πως θα είχαμε μεγαλύτερη ψαλίδα. Παρ' όλα αυτά νομίζω το U11 είναι πιο κοντά σε αυτό που έβλεπε ;) Αν κρίνω από την δική μου εμπειρία, τουλάχιστον. edit: όχι, του dgeorge το P10 εχει 2x optical. Edited October 31, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Κι εγώ εκεί στο 1/3 την βλέπω. Απλά είναι hdr auto και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το consistency αυτό. Σε hdr off στοιχιματίζω πως θα είχαμε μεγαλύτερη ψαλίδα. Παρ' όλα αυτά νομίζω το U11 είναι πιο κοντά σε αυτό που έβλεπε ;) Αν κρίνω από την δική μου εμπειρία, τουλάχιστον. edit: όχι, του dgeorge το P10 εχει 2x optical. Προσωπικά δεν με πειράζει αν είναι με ή χωρίς hdr εκτός αν έχουμε θέμα με κίνηση οπού εκεί ναι καλύτερα off. Εγώ πάλι αντι για hdr off για σύγκριση θα προτιμούσα hdr auto αλλά ζόρικες συνθήκες (πχ κόντρα τον ήλιο). ;) Προφανώς βέβαια μπορεί να κάνει και τα δυο (δεν σε χάλασε το αγγάρεμα Νίκο :p ) edit: δεν το γνώριζα. Οπότε ο 2x φακός δεν τα πήγε τόσο καλά. Αναρωτιέμαι με crop και τον primary αισθητήρα αν και κατά πόσο έχουν διαφορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Παιδιά μία ερώτηση: Πώς θα ξεχωρίσω ότι το port είναι απο Pixel 1 ή Pixel 2; Πάει ανάλογα με την έκδοση; Δηλαδή η hdr+ v5.1 (φαντάζομαι είναι η τελευταία ; ) είναι Pixel 2 ας πούμε...και μία πιό παλιά είναι Pixel 1;;;;; εκδοση 5 ειναι για Pixel 2 εκδοση 4 ειναι για Pixel εκδοση 3 ειναι για Android 6.0 MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Παίδες δεν τις έχω δει ακόμα. Έβγαλα και έφυγα για δουλειές. Στο υ11 άφησα hdr επειδή λέτε ότι δουλεύει διαφορετικά και δίνει το μέγιστο. Γενικά δεν το συμπαθώ όταν δεν υπάρχει λόγος να μπει, θέλω δηλαδή να το βάζω στο ον όταν έχει κόντρα ήλιο, αντιθέσεις κτλ. Τώρα για μένα θα ήταν ιδανικό να κάνω με off και στα 2 και με ον. Αλλά μαζεύεται πολύ υλικό και δε θα θυμάμαι τι βγάζω. Θα βγάλω όμως σιγά σιγά και με τις3 επιλογές και μέρα και νύχτα. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αυτή είναι χωρίς zoom, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μέσα από τζάμι οι φωτογραφίες 2017-10-31_03-54-34 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Παίδες δεν τις έχω δει ακόμα. Έβγαλα και έφυγα για δουλειές. Στο υ11 άφησα hdr επειδή λέτε ότι δουλεύει διαφορετικά και δίνει το μέγιστο. Γενικά δεν το συμπαθώ όταν δεν υπάρχει λόγος να μπει, θέλω δηλαδή να το βάζω στο ον όταν έχει κόντρα ήλιο, αντιθέσεις κτλ. Τώρα για μένα θα ήταν ιδανικό να κάνω με off και στα 2 και με ον. Αλλά μαζεύεται πολύ υλικό και δε θα θυμάμαι τι βγάζω. Θα βγάλω όμως σιγά σιγά και με τις3 επιλογές και μέρα και νύχτα. Βασικά για τη νύχτα ειναι περισσότερο το πρόβλημα αφού ο αλγόριθμος του mfnr του u11 δουλεύει με το hdr μόνο στο auto. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Αυτή είναι χωρίς zoom, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μέσα από τζάμι οι φωτογραφίες 2017-10-31_03-54-34 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Οταν ξαναβρεθείς εκεί πάνω κάνε ένα πανόραμα 3 φωτογραφιών. Αν κάτσει καλά θα είναι εντυπωσιακό (εκτός και αν οι τζαμαρίες δεν βοηθάνε) Edited October 31, 2017 by babill2004 "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εν το μεταξύ Νίκο και Βαγγέλη είστε απο τους λίγους που δεν σας επηρεάζουν καθόλου όλα αυτά. Ούτε quotes με preview κάνετε, ούτε ποστάρετε με το παραμικρό ότι βρείτε μπροστά σας, ούτε ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας μια μια. Όποτε δεν καταλαβαίνω προς τι το άγχος. Έσεις ότι κάνατε πριν θα κάνετε και τώρα. ;) Άλλωστε "εσάς" προστατεύει όλο αυτό. Επιπλέον αυτό με το preview το πάμε πειραματικά να δούμε πως θα πάει (μιας και γέμιζε το thread quotes ολοκληρων φωτογραφιών γράφοντας απλά ένα μπράβο) ενώ αυτό με τις "κολώνες τις ΔΕΗ" που λέει ο Βαγγελης δεν το απαίτησα. Απλά αναρωτήθηκα ποιος ο λόγος να ανεβάζουμε όλη την ώρα μικραντικείμενα σε παρόμοιες συνθηκες και μάλιστα μια μια; Ας έχουν λιγο παραπάνω ουσία να είναι και ελαφρώς διαφορετικές συνθήκες και τεχνικά θέματα. Και πάντα στα πλαίσια που μπορεί και καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν βλέπω κάτι το αυστηρό σε όλο αυτό. Άλλωστε έγραψα ότι μιλάω περισσότερο ως Ανδρέας παρά ως mod σε αυτό. Anyway, για να μην βγαίνει άλλο offtopic, θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας σε pm. Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε όλη την ώρα offtopic. Νομίζω είναι προφανές γιατί θεωρητικά πρέπει να σβήνονται αυτά τα μηνύματα (στο οποίο είμαι αρκετά ελαστικός όπως βλέπετε). Περισσότερο συζήτηση για τους κανόνες κάνουμε και τα βρισίδια από του κλώνους του "παλικαριού" παρά φωτογραφίες συζητάμε. ;) Οι κανονισμοι ειναι πολυ σωστοι και to the point. Θα βοηθησουν να λειτουργησει καλυτερα το thread Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Βασικά για τη νύχτα ειναι περισσότερο το πρόβλημα αφού ο αλγόριθμος του mfnr του u11 δουλεύει με το hdr μόνο στο auto. Ναι εκεί το έχω χάσει. Δεν ξέρω δηλαδή πως δουλεύει όλο αυτό. Ήξερα από παλιά ότι το hdr κάνει 2-3 λήψεις για να φτιάξει φωτεινά και σκοτεινά κτλ. Τώρα αν εδώ δουλεύει αλλιώς δεν ξέρω ποια είναι μια καλή σύγκριση. Θεωρώ λάθος να τα βάζω στην ίδια ρύθμιση για να πούμε ότι είναι δίκαιη. Πχ μπορώ να βάζω auto hdr το βράδυ στο u11 και κλειστό στο σ8, γενικά να βγάζω όπως βγάζουμε με το κάθε ένα για βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς manual με την παραδοσιακή έννοια. Το να αλλάξεις ένα hdr μόνο είναι σαν να κλείνεις πχ ένα φλας, δνε το λες και manual. Γιαυτό θα κάνω διάφορους συνδυασμούς όπως θα τα δούλευε ο κάθε ένας ανάλογα τη στιγμή. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι εκεί το έχω χάσει. Δεν ξέρω δηλαδή πως δουλεύει όλο αυτό. Ήξερα από παλιά ότι το hdr κάνει 2-3 λήψεις για να φτιάξει φωτεινά και σκοτεινά κτλ. Τώρα αν εδώ δουλεύει αλλιώς δεν ξέρω ποια είναι μια καλή σύγκριση. Θεωρώ λάθος να τα βάζω στην ίδια ρύθμιση για να πούμε ότι είναι δίκαιη. Πχ μπορώ να βάζω auto hdr το βράδυ στο u11 και κλειστό στο σ8, γενικά να βγάζω όπως βγάζουμε με το κάθε ένα για βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς manual με την παραδοσιακή έννοια. Το να αλλάξεις ένα hdr μόνο είναι σαν να κλείνεις πχ ένα φλας, δνε το λες και manual. Γιαυτό θα κάνω διάφορους συνδυασμούς όπως θα τα δούλευε ο κάθε ένας ανάλογα τη στιγμή. το hdr boost στο u11 δουλευει οπως το hdr+ στα πιξελς. Δεν ειναι δηλαδη ενα απλο Hdr οπως στα αλλα κινητα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μιας και τσιμπησα ενα σ8 σημερα, οριστε λιγες φωτο στο αυτοματο και απο τα 2 με hdr auto αλλα δεν δουλεψε πουθενα στο σ8 απο ο,τι ειδα, στο υ11 επισης δεν ξερω πως φαινεται αν δουλεψε. Οι φωτο ειναι στο αυτοματο με ταπ σε 1 στο υ11 που την εβγαζε πολυ σκοτεινη και με το ταπ πηρε σωστη φωτομετρηση. kr Καλυτερη λεπτομερεια εχει το u11. Καποιες φωτο του s8 εχουν υπερβολικο saturation. Γενικα σε τετοιες συνθηκες οι δαιφορες ειναι μικρες. Προσωπα σε χαμηλο φωτισμο βγαλε...εκει θα φανουν οι καμερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts