than0s7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το κατέβασμα, ή το ανέβασμα της έκθεσης σε μια λήψη, δεν εμφανίζεται στα exif; from my Mi5sΕμφανίζεται και από εκεί νομίζω κατάλαβαν ότι όλες σχεδόν οι βραδυνές ήταν διορθωμένες. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το κατέβασμα, ή το ανέβασμα της έκθεσης σε μια λήψη, δεν εμφανίζεται στα exif; from my Mi5s βεβαίως εμφανίζεται,ειναι το EV Έχει δίκιο μιας και διορθωνες ένα λάθος του software. Σε αυτή τη λογική θα πάει το 10% των χρηστών μιας και το υπόλοιπο 90% θα κάνει σουτ και τέλος. Άρα ήταν ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα το οποίο δεν το ανέφερες κιόλας για να υπάρχει καθαρή εικόνα από τους υποψήφιους αγοραστές. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk με κάλυψες απόλυτα Θάνο, δεν εχω να προσθέσω κατι άλλο aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έχει δίκιο μιας και διορθωνες ένα λάθος του software. Σε αυτή τη λογική θα πάει το 10% των χρηστών μιας και το υπόλοιπο 90% θα κάνει σουτ και τέλος. Άρα ήταν ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα το οποίο δεν το ανέφερες κιόλας για να υπάρχει καθαρή εικόνα από τους υποψήφιους αγοραστές. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Μη μπερδευεσαι φιλε μου...το exposure σχετιζεται αμεσα με το σε πιο σημειο του καδρου θα κανεις tap. Σε μαι βραδυνη σκηνη , αμα κανεις tap σε φωτα, το καδρο θα σκοτεινιασει.Οποτε πρεπει να πειραξεις την εκθεση. Αμα κανεις tap σε σκοτεινα σημεια, το καδρο θα φωτιστει υπερβολικα.Οποτε παλι πρεπει να πειραξεις την εκθεσης. Δεν υπαρχει κανενα λαθος στο software του u11...τα παντα ειναι θεμα φωτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Από την στιγμή που φαίνεται η ρύθμιση στα exif, τότε κανείς δεν είχε να κρύψει τίποτα. Υπάρχουν ρυθμίσεις στο software της κάμερας. Όποιος ξέρει να τις χρησιμοποιεί... τις χρησιμοποιεί... όποιος δεν ξέρει, μπαίνει στα forum και ρωτάει, εφόσον τον ενδιαφέρει να μάθει. from my Mi5s iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Και τι σημαινει αυτο? οι ρυθμισεις υπαρχουν στη καμερα προφανως για καποιο λογο... ...δεν τις βαλανε εκει για πλακα! Το θέμα δεν είναι αυτό, Το θέμα είναι ότι έκανες σύγκριση χωρίς σύγκριση, απλά για να θαψεις άλλες συσκευές λέγοντας ότι θα έβγαζαν χειρότερα, κάτι που φάνηκε ότι δεν ίσχυε. Επίσης στις περισσότερες φωτογραφίες στήνεις τρίποδα κλπ με αποτέλεσμα να δίνεις το μέγιστο αποτέλεσμα από ένα κινητό και το ιδανικό αφού επιλέγεις σκηνές που βολεύουν. Εγώ απλά τα παίρνω και κάνω λήψεις όπως ο μέσος χρήστης, κατά 90%, και λίγες στημένες στα πλαίσια της φορητοτητας για να δώσω εικόνα..αλλιώς θα είχα mirrorless. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το θέμα δεν είναι αυτό, Το θέμα είναι ότι έκανες σύγκριση χωρίς σύγκριση, απλά για να θαψεις άλλες συσκευές λέγοντας ότι θα έβγαζαν χειρότερα, κάτι που φάνηκε ότι δεν ίσχυε. Επίσης στις περισσότερες φωτογραφίες στήνεις τρίποδα κλπ με αποτέλεσμα να δίνεις το μέγιστο αποτέλεσμα από ένα κινητό και το ιδανικό αφού επιλέγεις σκηνές που βολεύουν. Εγώ απλά τα παίρνω και κάνω λήψεις όπως ο μέσος χρήστης, κατά 90%, και λίγες στημένες στα πλαίσια της φορητοτητας για να δώσω εικόνα..αλλιώς θα είχα mirrorless.Ακριβώς αυτό συμβαίνει, συμφωνώ Νίκο μαζί σου 100% η παραπληροφόρηση και το ανέβασμα φωτογραφίας στημένης και γενικά το ανέβασμα μόνο καλών φωτογραφιών κάνει κακό στο νήμα και γενικά στο forum Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Από την στιγμή που φαίνεται η ρύθμιση στα exif, τότε κανείς δεν είχε να κρύψει τίποτα. Υπάρχουν ρυθμίσεις στο software της κάμερας. Όποιος ξέρει να τις χρησιμοποιεί... τις χρησιμοποιεί... όποιος δεν ξέρει, μπαίνει στα forum και ρωτάει, εφόσον τον ενδιαφέρει να μάθει. from my Mi5s αυτο ακριβως Χρηστο. Υπαρχουν ρυθμισεις στο software της καμερας.Οποιος ξερει να τις χρησιμοποιει θα παρει και το μεγιστο αποτελεσμα. Τωρα κατι που γραφονται για τριποδες κ.τ.λ...οποιος διαβαζει τα exif Μπορει να δει εαν εχει χρησιμοποιηθει τριποδας η οχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 αυτο ακριβως Χρηστο. Υπαρχουν ρυθμισεις στο software της καμερας.Οποιος ξερει να τις χρησιμοποιει θα παρει και το μεγιστο αποτελεσμα. Τωρα κατι που γραφονται για τριποδες κ.τ.λ...οποιος διαβαζει τα exif Μπορει να δει εαν εχει χρησιμοποιηθει τριποδας η οχι.δεν μπορώ να διαβασω το exif απο σενα πάντως έχει ξαναειπωθεί φαίνεται κλειδωμένο IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Τωρα κατι που γραφονται για τριποδες κ.τ.λ...οποιος διαβαζει τα exif Μπορει να δει εαν εχει χρησιμοποιηθει τριποδας η οχι. δείξε μου σε screen shot αυτό που ισχυρίζεσαι aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 δείξε μου σε screen shot αυτό που ισχυρίζεσαι ποιο απ'ολα? lumia 950 xl proshot hdr ProShot_20180304_173801 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Oneplus 5 Auto IMG_20180305_193729 by Guardian, on Flickr IMG_20180305_193807 by Guardian, on Flickr IMG_20180305_194022 by Guardian, on Flickr IMG_20180305_193235 by Guardian, on Flickr IMG_20180305_194237 by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 αυτο ακριβως Χρηστο. Υπαρχουν ρυθμισεις στο software της καμερας.Οποιος ξερει να τις χρησιμοποιει θα παρει και το μεγιστο αποτελεσμα. Τωρα κατι που γραφονται για τριποδες κ.τ.λ...οποιος διαβαζει τα exif Μπορει να δει εαν εχει χρησιμοποιηθει τριποδας η οχι. Έτσι Είναι φίλε ! Ευτυχώς που γύρισες να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα κινητά που στα χερια σου μόνο κάνουν παπάδες. Εγώ από εσένα έχω μάθει πολλά και θεωρώ ότι το u11 είναι κορυφαίο αλλά ακόμα ακριβό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Γεια σας παιδιά, επειδή είμαι καινούρια εδώ μέσα, αλλά παρακολουθώ το τοπικ καιρό, αναρωτιέμαι γιατί κάποια άτομα που επανειλημμένα έχουν δεχτεί Μπαν, επανέρχονται και ξανά χαλάνε αυτό το τόσο διδακτικό θέμα για μας τους ψιλοασχετους. Πραγματικά ποτέ δε θα το καταλάβω με ποιο δικαίωμα το κάνουν αυτό και γιατί οι υπόλοιποι το δέχονται. Λυπάμαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Oneplus 5 Auto r Γιαννη πιστευω ειναι η καλυτερη καμερα απ'οσες ειχες μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julia4506 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Γεια σας παιδιά, επειδή είμαι καινούρια εδώ μέσα, αλλά παρακολουθώ το τοπικ καιρό, αναρωτιέμαι γιατί κάποια άτομα που επανειλημμένα έχουν δεχτεί Μπαν, επανέρχονται και ξανά χαλάνε αυτό το τόσο διδακτικό θέμα για μας τους ψιλοασχετους. Πραγματικά ποτέ δε θα το καταλάβω με ποιο δικαίωμα το κάνουν αυτό και γιατί οι υπόλοιποι το δέχονται. Λυπάμαι. Νομιζω οτι στο 1.000.000.000 μπαν καιγονται αλλα εχουμε καιρο μεχρι τοτε. Μαλλον περιμενουν να φυγουν ολα τα καλα μελη που ανεβαζουν απιστευτες φωτογραφιες με μεγαλη ποικιλια απο καινουργια κινητα και να μεινουν δυο τρια ατομα και να βλεπουμε φωτο με χωραφια,τρακτερ και σεμεδακια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Γεια σας παιδιά, επειδή είμαι καινούρια εδώ μέσα, αλλά παρακολουθώ το τοπικ καιρό, αναρωτιέμαι γιατί κάποια άτομα που επανειλημμένα έχουν δεχτεί Μπαν, επανέρχονται και ξανά χαλάνε αυτό το τόσο διδακτικό θέμα για μας τους ψιλοασχετους. Πραγματικά ποτέ δε θα το καταλάβω με ποιο δικαίωμα το κάνουν αυτό και γιατί οι υπόλοιποι το δέχονται. Λυπάμαι. πιασ' τ'αυγο και κουρευ'το... εδω ο Κωστας μας εχει βγαλει τρελους ολους κανα 2-3 φορες, εχει αλλαξει 10 νικς με αισχρα μπινελικια, και με μια συγγνωμη (ισως και 2), ολα καλα.. τι ψαχνεις. Το προβλημα ειναι οσοι του δινουν αξια.. Στο θεμα μας τωρα, μιας και η μπεμπα μου εκανε τη χαρη να παρει ποζα που δεν πολυφαινεται και ειχα κοντα τα 2 κινητα, παρτε μερικες: V30 Πρωτα: V30 by Nikos Bletas, on Flickr V30 by Nikos Bletas, on Flickr Note 8 by Nikos Bletas, on Flickr Note 8 by Nikos Bletas, on Flickr Note 8 by Nikos Bletas, on Flickr Στο νοτε εριξα εκθεση στην πιο σκοτεινη γιατι μου φαινονταν πολυ φωτεινες οι αλλες. Ολες αυθορμητες και ακαριαιες γιατι η μικρη καθοταν σχετικα ηρεμη αλλα οχι εντελως. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Νίκο να την χαίρεσαι τη κούκλα αρχικά Στο κινητό που τις βλέπω, πραγματικά φαίνονται ίδιες. Ίσως του note να έχει κρατήσει λίγο παραπάνω λεπτομέρεια πίσω στην κουρτίνα με λιγότερο θόρυβο, αλλά από τη άλλη το lg μου βγάζει πάλι περισσότερη φυσικότητα. Είναι ακριβώς το ίδιο θέμα που έχω με το πιξελ στις ημερήσιες σε σχέση με το νεξους, δλδ σαν να κάνει επιθετική επεξεργασία και να φαίνεται αφύσικη. Edited March 5, 2018 by than0s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) πιασ' τ'αυγο και κουρευ'το... εδω ο Κωστας μας εχει βγαλει τρελους ολους κανα 2-3 φορες, εχει αλλαξει 10 νικς με αισχρα μπινελικια, και με μια συγγνωμη (ισως και 2), ολα καλα.. τι ψαχνεις. Το προβλημα ειναι οσοι του δινουν αξια.. Στο θεμα μας τωρα, μιας και η μπεμπα μου εκανε τη χαρη να παρει ποζα που δεν πολυφαινεται και ειχα κοντα τα 2 κινητα, παρτε μερικες: V30 Πρωτα: Στο νοτε εριξα εκθεση στην πιο σκοτεινη γιατι μου φαινονταν πολυ φωτεινες οι αλλες. Ολες αυθορμητες και ακαριαιες γιατι η μικρη καθοταν σχετικα ηρεμη αλλα οχι εντελως. Να την χαιρεσαι φιλε!!Κουκλα! Η πιο καλη φωτογραφια για μενα ειναι η πρωτη του lg και επειδη της κατεβασα ολες απο οτι ειδα ειναι και η μονη που ενεργοποιηθηκε το Night mode της καμερας του V30.Οταν ενεργοποιετε απο οτι φενεται κανει καλη δουλεια.Και στο χαλι και στην καρεκλα και στην κουρτινα εχει υπερισχυσει απο την αντιστοιχη του Note Edited March 5, 2018 by droper_05 Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Νικο ειναι πάρα πολυ κοντά και τα δυο τηλέφωνα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ιδιαίτερα κάποιο. Σ ευχαριστούμε για το συγκριτικό γι άλλη μια φορά οντως όταν μπαινει το night mode έχει ενα ελαφρυ προβάδισμα το lg ως προς το άνοιγμα των σκιών θα έλεγα Edited March 5, 2018 by punisher24 aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα και τις παρεμβάσεις απο δυο νέα μέλη και δίνουν ιδιαίτερη σημασία καθώς φαίνεται οτι ενοχλούν καποιες συνεχιζομενες συμπεριφορες. Για το συγκριτικο του Νικου να πω οτι εκτός την πρώτη του lg που είναι οριακα θα προτιμησω το νοτε στις εντελώς auto. Είναι πιο σωστα φωτισμένος ο χώρος και βλέπω ελάχιστα καλύτερη λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα και τις παρεμβάσεις απο δυο νέα μέλη και δίνουν ιδιαίτερη σημασία καθώς φαίνεται οτι ενοχλούν καποιες συνεχιζομενες συμπεριφορες. Για το συγκριτικο του Νικου να πω οτι εκτός την πρώτη του lg που είναι οριακα θα προτιμησω το νοτε στις εντελώς auto. Είναι πιο σωστα φωτισμένος ο χώρος και βλέπω ελάχιστα καλύτερη λεπτομέρεια. Εντελως auto ειναι και η πρωτη του lg απλα ενεργοποιειτε αυτοματα αναλογα την σκηνη μονο στο auto mode και οχι στο μανουαλ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Εντελως auto ειναι και η πρωτη του lg απλα ενεργοποιειτε αυτοματα αναλογα την σκηνη μονο στο auto mode και οχι στο μανουαλΝαι το γνωρίζω εννοουσα χωρις καθόλου mode απλα τραβάω φωτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 κλασσικα με hdr απο το lumia 950 xl Proshot camera ProShot_20180304_181343 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Νίκο να την χαίρεσαι τη κούκλα αρχικά Στο κινητό που τις βλέπω, πραγματικά φαίνονται ίδιες. Ίσως του note να έχει κρατήσει λίγο παραπάνω λεπτομέρεια πίσω στην κουρτίνα με λιγότερο θόρυβο, αλλά από τη άλλη το lg μου βγάζει πάλι περισσότερη φυσικότητα. Είναι ακριβώς το ίδιο θέμα που έχω με το πιξελ στις ημερήσιες σε σχέση με το νεξους, δλδ σαν να κάνει επιθετική επεξεργασία και να φαίνεται αφύσικη. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Θάνο! Πάνω κάτω ίδιες είναι όντως, ίσως λίγη παραπάνω επεξεργασία στο lg αλλά μικρή διαφορά και αυτό παίζεται. Να την χαιρεσαι φιλε!!Κουκλα! Η πιο καλη φωτογραφια για μενα ειναι η πρωτη του lg και επειδη της κατεβασα ολες απο οτι ειδα ειναι και η μονη που ενεργοποιηθηκε το Night mode της καμερας του V30.Οταν ενεργοποιετε απο οτι φενεται κανει καλη δουλεια.Και στο χαλι και στην καρεκλα και στην κουρτινα εχει υπερισχυσει απο την αντιστοιχη του Note Σωστός. Ίσως το note είναι καλύτερο στο δέρμα του παιδιού που έβλεπα, αλλά συνολικά κερδίζει σε πολλά σημεία το V30. Νικο ειναι πάρα πολυ κοντά και τα δυο τηλέφωνα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ιδιαίτερα κάποιο. Σ ευχαριστούμε για το συγκριτικό γι άλλη μια φορά οντως όταν μπαινει το night mode έχει ενα ελαφρυ προβάδισμα το lg ως προς το άνοιγμα των σκιών θα έλεγα Νάσαι καλά! Ισχύει ότι για να δεις διαφορές πρέπει να κοιτάς πολύ προσεκτικά και σε διάφορα σημεία.. Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα και τις παρεμβάσεις απο δυο νέα μέλη και δίνουν ιδιαίτερη σημασία καθώς φαίνεται οτι ενοχλούν καποιες συνεχιζομενες συμπεριφορες. Για το συγκριτικο του Νικου να πω οτι εκτός την πρώτη του lg που είναι οριακα θα προτιμησω το νοτε στις εντελώς auto. Είναι πιο σωστα φωτισμένος ο χώρος και βλέπω ελάχιστα καλύτερη λεπτομέρεια. Σε γενικές γραμμές Μάριε είναι κοντά όντως! Παίδες χαίρομαι που το V30 δείχνει τόσο καλά σημάδια μιας και μου αρέσει τόσο πολύ σε εμφάνιση που παίζει να το κρατήσω πολύ παραπάνω από ότι νόμιζα.. Θα εξαρτηθει και από άλλες λεπτομέρειες εκτός κάμερας αλλά εδώ πάει καλά.. Ρε σεις θυμάται κανείς τις κακές τιμές που παίρνει το g6 στη wide? να δω αν έχω την καλή ή όχι Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 2.01 το καλό, 2.09 το κακό αν θυμάμαι καλά Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts