Guest valeria Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 ο λευκοχρυσος και η πλατινα ειναι αλλο πραγμα? ποια ειναι πιο ακριβη? επισης, ποια η σημασια μπριγιαν και διαμαντιου?Ορίστε η απάντηση στο 1ο ερώτημά σου:http://gilletts.com.au/information.php?info_id=13 Το καλύτερο είναι σαφέστατα η πλατίνα,αλλά είναι πολύ ακριβή. Για το δεύτερο νομίζω ότι μπριγιάν και διαμάντι είναι το ίδιο απλά η λέξη "μπριγιάν" χρησιμοποιείται ευρέως στα κοσμηματοπωλεία αντί της λέξης "διαμάντι" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Για το δεύτερο νομίζω ότι μπριγιάν και διαμάντι είναι το ίδιο απλά η λέξη "μπριγιάν" χρησιμοποιείται ευρέως στα κοσμηματοπωλεία αντί της λέξης "διαμάντι" :) Αγαπητή μου valeria,μέγα λάθος κάνεις.Το μπριγιάν είναι τα κομματάκια που "μένουν" όταν κόβουν το διαμάντι και είναι σαφώς φθηνότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 εμενα μου αρεσουν παντως τα ασημικα! τρελενομαι ειδικα για χειροπεδες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Αγαπητή μου valeria,μέγα λάθος κάνεις.Το μπριγιάν είναι τα κομματάκια που "μένουν" όταν κόβουν το διαμάντι και είναι σαφώς φθηνότερο. Σ'ευχαριστώ για τη διόρθωση :) Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα διαμάντια και τα συναφή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Σ'ευχαριστώ για τη διόρθωση :) Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα διαμάντια και τα συναφή :p Δυστυχώς εγώ είμαι fun του είδους.Αν και δεν με χαλάνε καθόλου και τα φο της μοδός,τα οποία φοράω συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εγώ φοράω ένα κρικάκι στο αριστερό αυτί. Κααααααμιά φορά και ένα δαχτυλίδι. Το αγαπημένο μου με τους λατινικούς αριθμούς από το 1 έως το 12 το έχασα στην θάλασσα με ηλίθιο τρόπο :( Και τώρα έχω ένα με φύλα κάνναβης. Το φοράω πιο σπάνια. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εγω συνηθως δεν φοραω τιποτα μονο τη βερα μου... Τα χρυσα τα συχαινομαι αλλα εχω καποια κοσμηματα φανταστικα αλλα τα χαιρομαι στα κουτακια τους δεν τα φοραω ποτε... Κανενα δαχτυλιδι που και που... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εγώ φοράω διάφορα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι λατέρνα.Αν όμως ξεχάσω π.χ τα δαχτυλίδια μου,νομίζω ότι είμαι ξυπόλητη (τι να πει κανείς,για την τρέλλα της αλληνής,ε;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Δυστυχώς εγώ είμαι fun του είδους.Αν και δεν με χαλάνε καθόλου και τα φο της μοδός,τα οποία φοράω συνέχεια.Γιατί δυστυχώς; :p Μήπως επειδή όταν λες ότι είσαι fun,εννοείς ότι αγοράζεις κοσμήματα με διαμάντια μια φορά το μήνα ας πούμε; :p Είναι πολύ όμορφα τα διαμάντια,αλλά πάνω μου κάπως μου φαίνονται.Σε άλλες κοπέλες τα βρίσκω καταπληκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Γιατί δυστυχώς; :p Μήπως επειδή όταν λες ότι είσαι fun,εννοείς ότι αγοράζεις κοσμήματα με διαμάντια μια φορά το μήνα ας πούμε; :p . Λέω δυστυχώς, γιατί μ' αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ να τα αγοράσω όχι μια φορά το μήνα, αλλά ούτε μια φορά το χρόνο.Περνάω από βιτρίνες και κολλάω τη μουσούδα μου.Μόνο φο αγοράζω,όχι πέτρες και τέτοια, που οι τιμές τους είναι προσιτές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Τα χρυσά και μένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Έχω μερικά αλλά είναι στο κουτάκι τους! Δυο δαχτυλίδια φοράω από λευκόχρυσο, ένα στο δεξί που είναι δώρο :love: :love: :love: :love: και ένα στο αριστερό. Από σκουλαρίκια πάλι από λευκόχρυσο, μικρούλικα πάντως :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Απεχθάνομαι τα χρυσά κοσμήματα :ρ Προτιμώ το λευκόχρυσα.Από πέτρες δεν μπορώ με τίποτα αυτές που λάμπουν (διαμάντια κλπ) Λατρεύω όμως τα μαργαριτάρια.Μου αρέσουν πάρα πολύ και φοράω καθημερινά ένα απλό μενταγιόν με μαργαριταράκι,μία αλυσιδίτσα λευκόχρυση επίσης με μαργαριταράκι και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι μαντέψτε με τι :p Είναι τόσο απλά που σχεδόν δεν φαίνονται βέβαια,αλλιώς δεν θα τα άντεχα :p Δυστυχώς όμως,δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα κοσμηματοπωλεία σε κοσμήματα με μαργαριτάρια,δεν έχουν καθόλου ζήτηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 http://img327.imageshack.us/img327/2498/abcd0002fd8.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω σχέδιο για να μου φτιάξουνε σε εργαστήριο χρυσοχοΪο σκουλαρίκια,δαχτυλίδι,βραχιολι,και πολύπλοκο σχέδιο για κολιέ. αν ξέρετε κάποιο μαγαζί γράψτε μου διεύθυνση. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 sth 8essalonikh ksero...se boleuei? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 καλημερα... δεν ειμαι πολύ του κοσμηματος αλλα προτιμω τον λευκοχρυσο... η και το τιτανιο... βλεπεται ειμαι λατρης του body piercing..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 καλημερα... δεν ειμαι πολύ του κοσμηματος αλλα προτιμω τον λευκοχρυσο... η και το τιτανιο... βλεπεται ειμαι λατρης του body piercing..:p Που ακριβως εχεις κανει piercing δηλαδη??? Εγω παλι εχω 2 μικρα διαμαντακια (στρασακια πως τα λενε αυτα :p ) ενα στο καθε αυτι. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Να ρωτησω κι εγω κατι; Να ρωτησω. Εχω τρυπα στο αυτι, φοραω κρικο. Ειναι καλυτερα να παρω κρικο απο λευκοχρυσο; Ποσο θα κοστισει; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 δεν εχει καλυτερα και χειροτερα ειναι αναλογως τα γουστα σε αλλους αρεσει ο κιτρινος χρυσος,σε αλλους ο λευκος η τιμη ειναι αναλογα με το βαρος..(και την δουλεια που εχει φυσικα,αλλα σε ενα κρικακι δε νομιζω να εχει και πολλη) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Λογω κινδυνου μολυνσεως εννοω κλπ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 προτιμησε χρυσο/ασημι απεφυγε τα φο(ψευτικα)οχι τοσο για μολυνσεις αλλα για αλλεργιες.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Που ακριβως εχεις κανει piercing δηλαδη??? Εγω παλι εχω 2 μικρα διαμαντακια (στρασακια πως τα λενε αυτα :p ) ενα στο καθε αυτι. :) αυτην την στιγμη εχω μονο στην γλωσσα... ειχα στην κοιλια.κατω απο τα χειλη και 4 στα φρυδια... λογο δουλειας..κουστουμακι και ετσι...κρατησα μονο αυτο που δε φαινεται... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 αναζητω σε κοσμηματοπωλειο της θεσσαλονικης καρφιτσα καμέο. για οσους δεν γνωριζουν ειναι κατι σαν αυτο http://www.kosmima.gr/images/KA0036.JPG http://www.kosmima.gr/images/KA0035(2).JPG καμια ιδεα,γιατι σε οσα και αν πηγα μου ελεγαν πως ειναι σπανια πλεον και λογω της τιμης κανεις δε τα προτιμαει...:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδια γνωριζει κανεις που θα βρω λαμπιριστα (:p) σκουλαρικια για το αυτι?εχω απο το swarovski το μεγαλο και το μικρο το κλασσικο,αλλα νταξει,δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 σε οποιοδηποτε κοσμηματοπωλειο... αν θελεις Faux δες τον κωσταντινο στην αριστοτελους.οπως κατεβαινεις προς θαλλασα-δεξια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts