Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι, αυτό είχα κι εγώ, έπρεπε να αντικαταστήσεις κάτι αρχεία για να αλλάξουν σε αγγλικά τα μενού.

To gamespot.com δινει καλη βαθμολογια (8,8), αλλα εχουν τεσταρει την εκδοση 1.4 αγγλικη, πιθανον να εχουν βελτιωθει καποια πραγματα.

Καλησπέρα παίδες

Αν και το παιχνίδι πήγε κατα διαόλου, τώρα που το πήρε η Sony έρχονται θεαματικές αλλαγές. Αν λοιπόν κάποιος παίκτης του MxO ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε Ελληνικό crew (Zion), ας με βρεί στον Vector-Hostile :)

Σαν ιδέα είναι να δημιουργηθεί αρχικά ενα crew το οποίο θα περιλαμβάνει RP, θα οριστεί δική μας περιοχή (συγκέντρωσης, ΟΧΙ κατοχής), συμμαχίες με άλλα fractions ή και ένωση με κάποιο, καθώς και κάθε λογής events.

Όσοι ενδιαφέρονται, /t akpe στο παιχνίδι ή στείλτε pm :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Εγώ είμαι στον Syntax. Τι επίπεδο είσαι? Εγώ είμαι L3, οπότε αν τελικά μαζευτούμε στον Vector Hostile μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή (εκτός αν υπάρχει επιλογή μεταφοράς χαρακτήρα). Έχει δημιουργηθεί ακόμα το crew? Αν ναι, πόσα μέλη έχει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι lvl10 operative, martial arts initiate συγκεκριμένα. Μεταφορά χαρακτήρα γίνεται, αλλα παίρνει ημέρες, και προσωπικά θα συνιστούσα να αφήσεις κάποιο χαρακτήρα σε non hostile server σε περίπτωση που όσοι ενδιαφερθούν δεν γουστάρουν hostile :)

ps: έχω και ενα fem χαρακτήρα στον Syntax, με handle "Myga" (lol)

Αν ψάξεις στο Google θα βάλεις την λέξη WALKTHROUGH και όχι ΜΑNUAL.

Aλλά για να μην ψάχνεις, πάρτο έτοιμο...χε,χε.... http://www.tombraiderchronicles.com/tng/walkthrough/index.html

όχι, δεν είναι αυτό δυστυχώς, είναι πολύ άγνωστη η εταιρεία που το έβγαλε γιατί έχω φάει τον κόσμο να το βρω στο ιντερνετ και δεν το βρισκω

OK TO BRHKA!!

http://hardware.gamespot.com/Watara-SuperVision-15804-O-4-6

Το θυμάμαι και γω αυτό το μηχανηματάκι. Το χε ένας συμμαθητής μου και παίζαμε. Έχω και emulator με όλα τα roms του. Μάλιστα έκανα port τον εν λόγω εξομοιωτή στο dreamcast.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

όχι, δεν είναι αυτό δυστυχώς, είναι πολύ άγνωστη η εταιρεία που το έβγαλε γιατί έχω φάει τον κόσμο να το βρω στο ιντερνετ και δεν το βρισκω

OK TO BRHKA!!

http://hardware.gamespot.com/Watara-SuperVision-15804-O-4-6

ακομα το εχω.... πιστεψε με μερικα παιχνιδια του ειναι καλυτερα και απο του game boy !

jzand

ακομα το εχω.... πιστεψε με μερικα παιχνιδια του ειναι καλυτερα και απο του game boy !

Τυχερέ! Φύλα το σαν κόρη οφθαλμού. Είναι πολύ σπάνιο κομμάτι. Τα παιχνίδια του βέβαια δεν συγκρίνονται με του gameboy (εκτός από 1-2, το Kabi island νομίζω ήταν το κορυφαίο) αλλά είναι αρκετά καλά. Σε θέμα hardware είχε μεγαλύτερη οθόνη 160x160 έναντι του 160x144 του GB, το δε κύκλωμα ήχου του ήταν όμως πολύ κατώτερο.

...μήπως να βρω το τηλ εκείνου του παλιού συμμαθητή μπας και το ξεθάψουμε από καμιά αποθήκη..... ;)

[Apple Iphone 6]

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το site στο my links, μην ανοίγεις όμως νέο topic.

To game gear to thimaste?

Και βέβαια το θυμόμαστε! Δεν ήταν τόσο δημοφιλές όσο το GameBoy αλλά το Supervision που συζητάμε είναι πολύ πιο σπάνιο. Μου κάνει εντύπωση πως ξεθάψαμε αυτή τη μηχανή από το χρονοντούλαπο και μάλιστα σε ένα φόρουμ που δεν ειδικεύεται στις παιχνιδομηχανές.

[Apple Iphone 6]

Με βλέπω να μετακομίζω στον Syntax :D

Τι λέτε να κανονίσουμε κάποια online συνάντηση; :p

ps: οι χαρακτήρες δεν μπορούν να μεταφερθούν :(

Υπάρχει κανείς απο εσάς που ενδιαφέρεται να δημιουργήσει χαρακτήρα στον Vector; μπορεί να είναι hostile/pvp server, αλλα παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη εμπειρία απο το mxo (= lvl10+) δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα.

Oraia na kanonisoume synantisi

emena me volevei savatokyriaka i mesimeria giati tis ypoloipes wres doulevw

Tora gia dimiourgia xaraktira ston Vector den polypsinomai einai i alithia

giati thelw prwta na termatisw afton pou exw ston syntax kai meta

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εντάξει με level 35 συγκεκριμένα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχει ο mitsman. Εγώ μάλιστα που ξεκίνησα σε hostile είδα και έπαθα να φτάσω τα 10...και μετά τα 16 αν δεν είσαι σε crew θα έχεις τεράστιο πρόβλημα καθώς δέχεσαι επίθεση απο τον καθένα και πρέπει να είσαι όσο περισσότερο προσεκτικός γίνεται (αυτή είναι όμως και η χαρά του παιχνιδιού...εκτός αν αποφασίσεις να παίζεις solo οπότε χίλιες φορές non hostile)

Εγώ θα μπώ πάλι το Σάββατο, να κανονίσουμε να τα πούμε κάποια συγκεκριμένη ώρα Mara Central?

Παιδιά μήπως μπορεί να με βοηθησει κάποιος; :worry: ;

"Αγόρασα" κι εγώ το fable,το έκανα install και παίζει μια χαρά (παρεπιπτόντως είναι τρομερό).Για να μην πιάνω χώρο στον σκληρό μου όμως,το έγραψα σε ένα DVD και το έσβησα.Τώρα μόλις όμως διαπίστοσα ότι ένα από τα rar του CD2 έγινε corrupt και χάλασε.Το έχω installed βέβαια,αλλά αν το βγάλω πάει.Υπάρχει τρόπος να βρώ κάπου αυτό το file;(είναι το r05 από το cd2) :cry:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

re paidia egkatestisa to paixnidi kai ekei pou paizei to proto chapter (stin arxi dld) me to pou pairno ton elegxo tou xaraktira mou emfanizei mia mple o8oni me kati alampournezika kai kolaei to pc :( (oi mones lekseis pou mporo na ksexoriso mesa sta alampournezika einai: Windows, STOP 000000x0, 000000x0 kai kati tetoia... :wacko: )

btw exo Pentium4 2.4 Ghz, 512 ram, karta grafikon ASUS A9250 256mb

Μαγκες εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι...

παρακαλω οποιος το εχει να ποσταρει εδω και θα επικοινωνισω μαζι του με PM...

ευχαριστω...

• The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές