Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές


dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το patch με τις ελληνικες ομαδες για το fifa 06? Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια? κανεις δεν μπορει να με βοηθησει??
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)
Link to comment
Share on other sites

κανεις επανεγκαταση και αν δεν λυθεί το προβλημα

 

περνας ξανα τους drivers της καρτα γραφικών σου

http://www.elink.gr

 

Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media

Link to comment
Share on other sites

Πόσες φορές δεν "κατεβάσαμε" ή αγοράσαμε ένα παιχνίδι και μετά λύπης μας συνειδητοποιήσαμε ότι ο υπολογιστής μας δεν το "σηκώνει"; Εδώ μπορείτε να κάνετε ένα τέστ διαλέγοντας το παιχνίδι από τη λίστα με τα διαθέσιμα:

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

 

Σημείωση: Το τέστ δεν είναι αλάνθαστο,αλλά στο περίπου καταλαβαίνετε τι γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Ωραιο!! Το pc μου παιζει ανετα το GTA IV και το CoD 4. Συμφωνα με το προγραμμα παντα
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα πριν λίγες ώρες από γνωστό πολυκατάστημα για το XBOX και αφού διπλό τσέκαρα τις απαιτήσεις και λέω επιτέλους θα δείρω (:D ). Μάλλον όμως ήμουν υπέρ αισιόδοξος..... Το έβαλα και για άγνωστο λόγο το μηχάνημα δεν μπορούσε καν να το διαβάσει :cry::cry::cry: Έβαλα 50 αλλα Dvd, Cd (μέχρι και δίσκους βινυλίου σκέφτηκα) τα έπαιξε κανονικά το συγκεκριμένο με τίποτα. Αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο παίγνιο;
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα πριν λίγες ώρες από γνωστό πολυκατάστημα για το XBOX και αφού διπλό τσέκαρα τις απαιτήσεις και λέω επιτέλους θα δείρω (:D ). Μάλλον όμως ήμουν υπέρ αισιόδοξος..... Το έβαλα και για άγνωστο λόγο το μηχάνημα δεν μπορούσε καν να το διαβάσει :cry::cry::cry: Έβαλα 50 αλλα Dvd, Cd (μέχρι και δίσκους βινυλίου σκέφτηκα) τα έπαιξε κανονικά το συγκεκριμένο με τίποτα. Αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο παίγνιο;

 

Τί εννοείς διπλοτσέκαρες τις απαιτήσεις αφού είναι για το Xbox?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Link to comment
Share on other sites

Π.χ. το FM 2009 ήθελε οπωςδηποτε σκληρο δισκο η μνήμη 256 δεν αρκουσε. Αυτο δεν ηθελε. Απλα μαλλον έπεσα σε ενα απο τα ελλατωμτικα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς σε browser based παιχνίδια είπα να βάλω ένα εξαιρετικό παιχνίδι που ανακάλυψα τελευταία.http://www.erepublik.com/en/referrer/Graikos

 

Είναι ένας εικονικός κόσμος,όπου παίζουν ρόλο η πολιτική,η στρατηγική κλπ.Ο σκοπός είναι να αναπτύξεις το έθνος σου και να επεκτείνεσαι.Να σημειώσω πως το παιχνίδι είναι στα αγγλικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/024.jpg

 

Δεν είδα να υπάρχει ήδη τόπικ οπότε έκανα αυτό για να μιλήσουμε για το νέο MMORPG που ξεκινάει σε λίγες μέρες και στην Ευρώπη.

Πολλοί ίσως έχουν δοκιμάσει την Beta Version του παιχνιδιού και απ' ό,τι έχουμε

δει μέχρι τώρα το παιχνίδι προβλέπεται άκρως εντυπωσιακό και εθιστικό και έχει χαρακτηριστεί ως ο άξιος διάδοχος του WOW αλλά και του Lineage II.

Είναι της εταιρίας που έκανε και το L2, την NCSOFT.

 

http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/mage-03.jpg

 

(Ακολουθεί κείμενο από τη σελίδα http://www.aion-el.gr)

 

Το παιχνίδι ουσιαστικά μας αφηγείται την ιστορία μια φυλής η οποία, ευλογημένη από το θεό της και επιφορτισμένη με την αβάσταχτη ευθύνη να διατηρεί την τάξη αλλά και την ασφάλεια των μελών της, τελικά διασπάστηκε σε δύο μέρη.

Και οι δυο αυτές παρατάξεις συμφωνούν ότι κάποτε ήταν πολύ αγαπημένοι και ζούσαν σαν μια οικογένεια. Όμως κάποια στιγμή, κάποιοι από αυτούς, κουρασμένοι από το φορτίο της συνεχούς μάχης, αποφάσισαν να κάνουν ανακωχή και να ζήσουν επιτέλους μια περίοδο γεμάτη ειρήνη και αγάπη. Είχαν βαρεθεί να βλέπουν αγαπημένα τους πρόσωπα να χάνονται στην μάχη, είχαν κουραστεί να βλέπουν να γκρεμίζονται όσα έφτιαχναν με τόσο κόπο. Κάποιοι άλλοι όμως, οι περισσότερο πολεμοχαρείς, το θεώρησαν αυτό προδοσία στους όρκους της αιώνιας αφοσίωσης –και υπήρξαν ακόμα πιο πολλοί που το εξέλαβαν αυτό ως δειλία.

Την ώρα της ειρηνευτικής συνάντησης η πολεμοχαρής πλευρά, πιστεύοντας πως ζει την στιγμή της εσχάτης προδοσίας, επιτέθηκε στους αιώνιους εχθρούς τους. Αυτό ήταν –μέσα σε μια στιγμή χάθηκαν τα πάντα.

Πλέον οι κάποτε φίλοι έγιναν εχθροί, η αγάπη που είχαν ως τότε ο ένας για τον άλλον αντικαταστάθηκε από μίσος και οργή. Και οι δυο πλευρές πιστεύουν πως έπραξαν το σωστό, ποιος όμως έχει δίκιο και ποιος άδικο κανείς δε ξέρει –εξάλλου μετά από τόσους αιώνες η πραγματική αλήθεια έχει ξεχαστεί ή στην χειρότερη περίπτωση έχει αλλοιωθεί.

 

Όπως θα ήταν αναμενόμενο τα γραφικά του παιχνιδιού είναι τελευταίας γενιάς με έντονες χρωματικές αντιθέσεις αλλά και λεπτομέρειες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό.

Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την περίφημη Crytek™ CryEngine© όπου την συναντήσαμε για πρώτη φορά στο καταπληκτικό παιχνίδι FarCry©.

Ανάλογα πια φυλή θα διαλέξετε θα βλέπετε και τις αντίστοιχες χρωματικές αποχρώσεις. Για παράδειγμα οι Elyos έχουν ζωηρά, έντονα αλλά και ζεστά χρώματα ενώ οι Asmodians μουντούς και σκοτεινούς χρωματισμούς.

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το παιχνίδι και καλείστε να διαλέξετε την φυλή που σας αντιπροσωπεύει, η επόμενη εικόνα είναι το πρώτο σοκ για το γραφικό περιβάλλον που θα αντικρίσετε! Θα δείτε όλες τις classes μαζεμένες και μάλιστα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους σε ρουχισμό. Αφού διαλέξετε και από εκεί αυτόν που σας ενδιαφέρει, μεταφέρεστε στη δημιουργία των λεπτομερειών του χαρακτήρα σας. Μέσα από μια πληθώρα επιλογών όπως μαλλιά, Tattoo, σχήμα προσώπου, χρώμα δέρματος, χρώμα μαλλιών-ματιών κλπ. θα τα βλέπετε να ζωντανεύουν σε μια full screen οθόνη με το πρόσωπο του χαρακτήρα σας, πραγματικά είναι σα να βλέπετε αληθινή φωτογραφία όπου εσείς αλλάζετε τα χαρακτηριστικά του εικονιζόμενου με τρομερή ευκολία.

Τα κτήρια αλλά και οι NPCs που τα περιβάλουν έχουν την πρέπουσα λεπτομέρεια ενώ δε λείπουν και τα διακοσμητικά στοιχεία όπως αναμμένοι δαυλοί, γυαλιστερές ή παλιές σκουριασμένες στολές, όπλα κρεμασμένα σε τοίχους, φωτοσκιάσεις ανάλογα σε πια γωνία του περιβάλλοντος θα είστε και γενικότερα όλα αυτά που κάνουν ένα παιχνίδι άξιο όχι μόνο να σταθεί αλλά και να ξεπεράσει τα σημερινά δεδομένα.

Το νερό εκτός από τους κυματισμούς που θα δημιουργούνται κάθε φορά που θα περνάτε από μέσα του αν κάτσετε και το παρατηρήσετε θα δείτε ότι έχει και ζωή αφού διαφόρων ειδών ψάρια θα τα βλέπετε να τριγυρνούν από εδώ και από εκεί.

Τα φτερά που αποκτάτε μετά τo 10o level είναι κάτι παραπάνω από καλοσχεδιασμένα και μάλιστα δεν θα είναι λίγες οι φορές που την ώρα που θα τα βγάζετε θα βλέπετε πούπουλα να πετάγονται δεξιά και αριστερά και να αιωρούνται ωσότου πέσουν κάτω.

Τέλος εντύπωση προκαλούν τα διάφορα νεφελώματα που κινούνται κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σας δίνοντας μια αίσθηση απειλής αφού ποτέ δε ξέρεις τι θα πεταχτεί από εκεί μέσα.

 

Το παιχνίδι ξεκινάει όπως σε όλα τα γνωστά μας ΜΜΟ. Η μεγάλη διαφορά είναι στην λεπτομέρεια πλέον που καλούμαστε να επιλέξουμε τα χαρακτηριστικά του παίκτη μας. Τέτοιες επιλογές είχαμε να δούμε από το Conan. Μέσα από μια πληθώρα επιλογών από στιλ αλλά και χρώμα μαλλιών, τατουάζ, σχηματισμό προσώπου, ύψος και σωματική διάπλαση του χαρακτήρα, μέχρι και μέγεθος ή γωνίες που θα κάνει η μύτη, τα χέρια αλλά και τα πόδια μας.

Αφού λοιπόν τα φτιάξουμε όλα όπως μας αρέσουν πατάμε ΟΚ και ξεκινάμε το παιχνίδι. Η μπάρες με τα στατιστικά μας είναι μια μίξη wow και lineage, όλα τα βρίσκουμε στην κάτω μεριά (όπως στο wow) ενώ οι μπάρες είναι μικρές και διακριτικές (όπως στο Lineage).

Το xp που θα παίρνετε για να ανεβαίνετε επίπεδα ευτυχώς δεν είναι σαν του lineage, μέσα από διάφορα quests αλλά και από το pvp θα κερδίζεται την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να ανεβαίνετε εύκολα και απροβλημάτιστα μέχρι το 50στο επίπεδο που είναι το μάξιμουμ.

Το pvp είναι ακριβώς όπως του wow, είσαστε χωρισμένοι σε 2 φυλές (Elyos-Asmodeus) και θα μπορείτε να πολεμάτε μόνο τους αντιπάλους σας εφόσον κάποιος βρεθεί στον δρόμο σας. Μεταξύ συμμάχων θα μπορείτε να αναμετρηθείτε μόνο μέσα από το Duel. Τέρμα λοιπόν τα γνωστά pk και οι άσκοποι θάνατοι μόνο και μόνο επειδή κάποιος πιτσιρικάς βαριόταν και δεν ήξερε τι να κάνει και βάραγε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Οι μάχες μεταξύ των παικτών θα διεξάγονται μόνο στην περιοχή που ονομάζεται Abyss (PvP Zone). Εκεί μπορείτε να πάτε μόνο πετώντας μέσα από τα ιπτάμενα νησιά. Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί τεράστιο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους, πρώτος και καλύτερος είναι ότι εκεί θα βρείτε έτοιμα κάστρα όπου η καλύτερη guild μέσα από πόλεμο (siege) τα κατακτά όπου στην συνέχεια θα βγάζει χρήματα από αυτά αφού θα μπορεί να καθορίζει τους φόρους σε όλα αυτά που θα πουλάνε οι Npc. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αν ασχοληθείτε σοβαρά με το Pvp θα κερδίζετε Ranks όπου με αυτά θα αγοράζετε pvp στολές και όπλα.

 

http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/mage-02.jpg

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

 

Το παιχνίδι προς το παρών έχει 8 κλάσεις, τις βασικές που γνωρίζουμε και από

τα υπόλοιπα MMORPG (fighter,archer,dagger,buffer,healer,tank,summoner,mage κτλ.)

Εντυπωσιακό είναι το πόσο πολύ μπορείς να φτιάξεις την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σου όπως ακριβώς την θες εσύ, οι επιλογές είναι πραγματικά εκατοντάδες και δύσκολα θα δούμε 2 όμοιους χαρακτήρες.

Στο youtube μπορείτε να βρείτε πολλά σχετικά βιντεάκια.

 

Το παιχνίδι θα έχει συνδρομή 15 ευρώ το μήνα.

 

Δείτε ένα αρκετά ενδιαφέρον βιντεάκι σχετικά με το παιχνίδι:

 

 

Character Creation:

http://www.youtube.com/watch?v=BE_Ake-mh4U

 

Various Classes:

http://www.youtube.com/watch?v=g8E2IFbwO3w&feature=fvw

 

Καλό παιχνίδι σε όλους και υπομονή μέχρι τις 25 Σεπτέμβρη! :cool:

 

http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/023.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ρε μάγκες βοήθεια...

Ξέρει (πραγματικά) κανείς πότε (διάολο) θα βγει το Diablo 3?

Ελεος δηλαδή αυτή η Blizzard μας τα'χει πρήξει...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει αρμόδιο topic για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211259

Πριν ρωτήσεις κάτι πρέπει να χρησιμοποιείς την Αναζήτηση και το Google.

 

Όσο για αυτό που ρωτάς, με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα release date, μάλλον δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Link to comment
Share on other sites

ειμαστε ετοιμοι να καουμε ενδοξα :)

 

για να ξεκινησει καποιος πληρωνει τα 15 ευρω η δινει παραπανω κ μετα 15 το μηνα?

Link to comment
Share on other sites

ειμαστε ετοιμοι να καουμε ενδοξα :)

 

για να ξεκινησει καποιος πληρωνει τα 15 ευρω η δινει παραπανω κ μετα 15 το μηνα?

 

Πρέπει να αγοράσεις και το παιχνίδι ώστε να μπορέσεις να πάρεις κωδικό για να μπεις.

Το παιχνίδι κάνει 50 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, 15 ευρώ το μήνα συνδρομή ή με pre-paid time cards.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γεια χαρά σε όλους!

Ψάχνω βοήθεια για να τελειώσω το Dream Chronicles 3...ναι ο άχρηστος κόλλησα!!!

 

Είμαι σχεδόν στο τέλος. Στο σημείο όπου οι ρίζες των δέντρων έχουν πιάσει το αρκουδάκι. Μπαίνω από την πύλη διαβάζω ότι πρέπει να κάνω ένα δηλητήριο, αλλά που θα βρω τη συνταγή?

 

Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει!

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που' ναι όλοι?? Μα ΚΑΝΕΙΣ δε παίζει AOC?? Απαράδεκτοι..:mad: Φίλε μου είμαι σε Crom με όνομα Linaki και Necromancer... Επίσης και στον Aquillonia έχω χαρακτήρα Bear Shaman με το ίδιο όνομα αλλά την κοπάνησα από εκεί γιατί με όλους τους Blood, Scum και συναφείς gankers δε την πάλεψα παρόλο που άντεξα ως το 31lvl αλλά μετά δεν μπορούσα άλλο:lol:.. Ξέρεις τα νεύρα κρόσια και μπινελίκι αβέρτα στο Say..

Άντε να δούμε κινητικότητα στο threaddddddddd!!!!!!! Που' ναι ΟΛΟΙ???

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το patch με τις ελληνικες ομαδες για το fifa 06? Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι.

 

greeksuperpatch.com

http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα , ψάχνω κάποιο γκέιμ να παίζω με φίλους ονλάιν , κατα προτίμηση δράσης. Παλιά παίζαμε το Sniper Elite άλλα δεν παλεύετε πλέον με τέτοια γραφικά (cod δεν μας αρέσει πολυ μπαμ μπούμ :p) , τώρα έπεσε στα χέρια μου το Devil May cry 4 και έμεινα με το στόμα ανοιχτό απο άποψη γραφικών όπως με με το Assasins (πρήζουν όμως οι ομιλίες και το παράτησα). Τα προηγούμενα όμως δεν παίζονται ονλάιν φυσικά.

Αν με όσα περιέγραψα κάποιος κατάλαβε τα γούστα μου και μπορεί να προτείνει ένα παιχνίδι που παίζετε διαδικτυακά με φίλους ας το προτείνει και δέν μπορώ να βρώ κάτι.

 

( To Left 4 dead λέει τπτ? :ninja: )

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα , ψάχνω κάποιο γκέιμ να παίζω με φίλους ονλάιν , κατα προτίμηση δράσης. Παλιά παίζαμε το Sniper Elite άλλα δεν παλεύετε πλέον με τέτοια γραφικά (cod δεν μας αρέσει πολυ μπαμ μπούμ :p) , τώρα έπεσε στα χέρια μου το Devil May cry 4 και έμεινα με το στόμα ανοιχτό απο άποψη γραφικών όπως με με το Assasins (πρήζουν όμως οι ομιλίες και το παράτησα). Τα προηγούμενα όμως δεν παίζονται ονλάιν φυσικά.

Αν με όσα περιέγραψα κάποιος κατάλαβε τα γούστα μου και μπορεί να προτείνει ένα παιχνίδι που παίζετε διαδικτυακά με φίλους ας το προτείνει και δέν μπορώ να βρώ κάτι.

 

( To Left 4 dead λέει τπτ? :ninja: )

 

Far Cry... Τέλος... (κατά προτίμηση το 1)

 

Link to comment
Share on other sites

Far Cry... Τέλος... (κατά προτίμηση το 1)

 

 

 

ΤΟ 2 δεν θα έχει λογικά ανώτερα γραφικά ? Εκτός και αν υστερεί σε γκέιμπλέι και γιαυτό το επισημαίνεις :ninja:

Link to comment
Share on other sites

( To Left 4 dead λέει τπτ? :ninja: )

 

Λέει και παραλέει, όπως και το Team Fortress 2 (για online πάντα)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ έγραψα τα COD και μετά είδα , όχι COD που γράφεις.

 

Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising (κυκλοφόρησε σήμερα) :-)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...