Mythos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 κατεβασα την εκδοση που ειπε ο ηλεκτροματος :D μονο που δεν ειχα προσεξει την λεπτομερεια στο σπασιμο. Ελπιζω να βγει καποιο καλυτερο. Ισως το βαλω μονο για να δω γραφικα, αν ειναι θα πω εντυπωσεις! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Αν και το εχω, δεν το εχω δει ακομα. Απο οτι εχω διαβασει ειναι συνεχεια του παλιου, ουσιαστικα βελτιωση. το θεωρουν πλεον απο τα καλυτερα στο ειδος του, ισως το Νο1. Αν και εχει βελτιωθει απο αλλη εταιρια η δουλεια λενε ειναι πολυ καλη. Ψαξε για reviews και θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια εξομοίωσης μαχητικού αεροσκάφους!Η λεπτομέρεια σε όλο της το μεγαλείο,νομίζεις πώς πετάς κανονικό αεροπλάνο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κατεβάσω και από που άλλα πρωταλθήματα για το fifa 2004 ευχαριστώ :) :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Λοιπόν το έπαιξα λίγο, μούφα το παιχνίδι (τουλάχιστον από γραφικά). Σε μηχάνημα με 1 GB RAM, 3.2 GHz P4 και GeForce 6800 GT Ultra, έβαλα ανάλυση 1600x1200, Ultra detail και anisotropic στο 16x και το παιχνίδι σερνότανε με lag 2-3 sec. Και ενώ θα νόμιζε κανείς τα γραφικά τέλεια, τελικά δεν είναι και τόσο καλά, ενώ σε μερικά σημεία πιξελιάζει! P.S.: Έχει βγει σωστό σπάσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 poso megethos exei to game? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 poso megethos exei to game? 2.5 GB είναι περίπου το image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Από ότι μου λέτε είναι άξια συνέχεια του Falcon 4.0. Πολύ θα ήθελα να είναι σαν το πακέτο του Falcon 4.0 με όλα τα περιεχόμενα όπως manual και χάρτης... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 paidia eno prospatho na egatastiso to expansion tou call of duty mou vgazei ena error 2349 kai meta allo ena error 1603 kai stamatai to install....giati?kserei kanis ti prepei na kano?pls help Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Οποιος εχει ασχοληθει με το παιχνιδι ισως να μπορει να βοηθησει.Εχω μεινει στο σημειο που αποκτω την δυνατοτητα να ανεβαινω τοιχους.Τρεχω λοιπον στο επιπεδο που για να προχωρισω πρεπει να ανεβω εναν τοιχο.Λοιπον δεν μπορω να ανεβω με τιποτα.Φτανω σε ενα σημειο και ξαναπευτω κατω.Δεν ξερω τη συνδυασμους πληκτρων να δοκιμασω.Οποιο παιδι εχει παιξει το παιχνιδι(σε ps2) και εχει καταλαβει σε ποιο σημειο αναφερομαι ας με βοηθησει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Το παιχνιδι το εχεις αυθεντικο ή κοπια...? Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 kopia....alla to dokiama se ena allo pedi kai doulepse mia xara..se mena mono de doulevei Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Οποιος εχει ασχοληθει με το παιχνιδι ισως να μπορει να βοηθησει.Εχω μεινει στο σημειο που αποκτω την δυνατοτητα να ανεβαινω τοιχους.Τρεχω λοιπον στο επιπεδο που για να προχωρισω πρεπει να ανεβω εναν τοιχο.Λοιπον δεν μπορω να ανεβω με τιποτα.Φτανω σε ενα σημειο και ξαναπευτω κατω.Δεν ξερω τη συνδυασμους πληκτρων να δοκιμασω.Οποιο παιδι εχει παιξει το παιχνιδι(σε ps2) και εχει καταλαβει σε ποιο σημειο αναφερομαι ας με βοηθησει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Μήπως μπορείς να μου πεις πόσο τις εκατό είσαι για να καταλάβω?Έφτασα στο 22% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Επιτελους το βρηκα.Ηταν μπροστα μου το προβλημα και δεν το εβλεπα.Φιλε εχω φτασει στο 50%.Παντως να ξερεις οτι το ποσοστο ανεβαινει και αλλο αν εχεις βρει μυστικα.Ειμαι αρκετα κοντα στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Εντάξει εσύ ξέφυγες!!Μηπως μπορείς να μου πεις πως θα περάσω το μεγάλο φίδι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 xexe einai fobero games e? nomizw prepei na me kapou sto 25-30 egw to exw psiloparatisei giati epeza shadow of colossus lol Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Εντάξει εσύ ξέφυγες!!Μηπως μπορείς να μου πεις πως θα περάσω το μεγάλο φίδι? Ευχαριστώ. Αφου χτυπησεις τον τοιχο και πεσει θα μπορεις να ανεβεις πανω στον οροφο.Γρηγορα θα μελετας τις κινησεις του φιδιου για να προχωρας και οπου σε πλοκαρει τοιχος να τον χτυπας .Δεν ειναι δυσκολο αρκει να εχεις υπομονη.Μολις το περασεις θα αντιμετωπισεις τον reptile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Είδα αυτό το παιχνίδι και το μυαλό μου πήγε στο θρυλικό Falcon 4.0 της Microprose. Έχει καμία σχέση αυτό?Το έχει παίξει κανείς? Αξίζει? Η Microprose ανέκαθεν έβγαζε από τους καλύτερους εξομοιωτές σε όλους τους τομείς (βλέπε Formula 1, GP500, flight simulators). Στο Falcon 4.0 μπορείς να μπεις σε forums σαν κι αυτό όπου θα μοιραστείς το πάθος σου με άλλους εξίσου τρελαμένους με σένα. ;) Πιθανόν να είναι ένα από τα πολλά forum που ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου έχουν προσθέσει κι άλλες πίστες,αποστολές κτλ. :) Στο λεω γιατί το ίδιο έχω δει και για το GP500 (καινούργιες μηχανές,κράνη κτλ) :!: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 mipws exei problima to cd drive sou kai den mporei na diabasei kapoia arxeia pou 8elei kai giauto sou bgazei ta error?to idio to eixe kanei se ena filo mou kai auto itan to problima.... Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 pedia pira to age of mythology gold edition afthediko afto pou thelw na rwtisw ine giati den borw na pexw random map to aplo kai mono to titans expansion? episis iparxei tropos na mi zitaei cd? (xwris cr**k) ine spasimo se merika pexnidia kaneis olokliri tin egatastasi kai oxi sidomi kai etsi de zitaei cd edw ti ginete? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Θα μπορουσε καποιος που εχει το παιχνιδι να ανεβασει το αρχειο setup.exe που βρισκεται στο πρωτο cd γιατι μου εχει καταστραφει?Το μεγεθος του ειναι πολυ μικρο (κατι ΚΒ) και μπορει ακομα και να ανεβει και σαν συννημενο σε post ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 οριστε φιλε! :cool: :cool:setup.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 fifa 2006 vs pro06 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Φίλε μάλλον πρέπει να σβήσεις το post. Ποιο κάτω υπάρχει ακριβώς ίδιο post. Εκτός αν βγήκε pes6 και το έχει μόνο εσύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Gia pc pio einai kalitero to fifa06 i to proevu5? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts