b_sakis4 Δημοσιεύτηκε July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2017 (edited) Updated 30/11/17 Οδηγός εγκατάστασης TWRP & ADB 3.1XX Χαρακτηριστικά Χ622 - 3/32 Χ626 4/32 Software OS Version EUI 5.9(Based on Android M) Display Screen Resolution 1920*1080 Screen Size 5.5 -inch Touch Screen Type Capacitive Microprocessors CPU Cores Deca -core CPU Frequency 2.3GHz Microprocessor Model MediaTek Helio X20 Sensors & Inputs Camera Flash Yes Camera(s) Front & back Main Camera Resolution 16MP Secondary Camera Resolution 8MP Sensors Fingerprint Sensor / G-sensor / Compass / Proximity Sensor / IR Remote Sensor / Gyroscope / Light Sensor / Hall Sensor Aesthetic Color Gold Connectivity Bluetooth 4.2 Frequency Bands GSM B2/B3/B5/B8, CDMA BC0/BC1, WCDMA B1/B2/B5/B8, TD-SCDMA B34/B39, EVDO BC0/BC1, FDD-LTE B1/B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41 GPS GPS / A-GPS / GLONASS / Beidou Mobile Generation 4G/LTE Ports USB Type C (supports CDLA) USB Port Type Type C Wifi 802.11a/b/g/n/ac Hardware RAM 3GB RAM Type LPDDR3 Mobile SIM Card Slots 2 SIM Card Type Nano SIM Simultaneous Standby Yes Power & Batteries Batteries Included Yes Battery Capacity (Mfg Rated) 3000 mAh Battery Feature Rechargeable Battery Type Fixed Plug Type US Power Adapter Included Yes USB Charging Yes Specifications Storage 32GB User Interface Languages Multiple Languages Classification Screen Size Range 5.1~5.5 -inch Manufacturer Brand LeTV Model Le S3 Package Package Contents 1*Smartphone, 1*Earphones Adapter, 1*USB Cable, 1*US Plug Power Adapter, 1*SIM Pin Opener, 1*User Manual Package Type Retail Dimensions us metric Depth 7.5 mm Height 151.1 mm Product Weight 153 g Width 74.2 mm FastTech Date Listed 1/2/2017 SKU 6641301 ειπα να ξεκινησω ενα νεο θεμα για το κινητο αυτο μιας και φαινεται ισως το απολυτο vfm. http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X622-5-5-Inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-382508.html?source=ShareAsale βγενει και σε αλλες εκδοσεις. περιμενω σχολια. Edited November 30, 2017 by Running_Rabbit Ενημέρωση ποστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Δεν έχει την lte B20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_sakis4 Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν έχει την lte B20 για θεσσαλονικη το θελω.(κεντρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 ειπα να ξεκινησω ενα νεο θεμα για το κινητο αυτο μιας και φαινεται ισως το απολυτο vfm. http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X622-5-5-Inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-382508.html?source=ShareAsale βγενει και σε αλλες εκδοσεις. περιμενω σχολια. Αυτό εδώ είναι αρκετά καλύτερο, μόνο και μόνο για την αξιοπιστία της SnapDragon, γενικότερα τα δύο κινητά είναι πολύ παρόμοια, αλλά... Επιπλέον, αυτό είναι από καλύτερο κατάστημα(πολύύ, πιο έμπιστο). Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Το έχει κανείς? Σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 γιατί δεν πας σε κάποιο LeEco με 4000 μπαταρία. Είναι βασικό, δεν θα φορτίζεις συνέχεια. Το δικό μου με 4000 στο 0-100 θέλει 2,5 ώρες με τον μαμά φορτιστή/καλώδιο και κρατάει 2 μέρες με νορμάλ και παραπάνω χρήση. Άλλη λύση είναι να πάρεις κι ένα Powerbank. Κατά τα άλλα όλα τα LeEco είναι ποιοτικά, όπως και αυτό. Δεν έχουν σχέση με άλλους Κινέζους που προσπαθούν αλλά... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Παιδιά, έχει κάποιος γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο (100euro/coolicool/eu warehouse); Είμαι ήδη κάτοχος Le Max 2 και επειδή είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία, ψάχνω μια πιο οικονομική λύση για φιλικό πρόσωπο... Τι άποψη έχετε για το Le S3; Το έχει κάποιος και έχουν προκύψει προβλήματα; Edited August 24, 2017 by AELReNoS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εγώ το παρήγγειλα για φίλο προχθές από banggood. Φαίνεται τίμιο Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εγώ το παρήγγειλα για φίλο προχθές από banggood. Φαίνεται τίμιο το ιδιο ζαχαρωνω και εγω... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiznick Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Στα 110 ευρω απο την ισπανικη αποθηκη του geekbuying.com αξιζει? Απ'οτι ειδα δεν θα πληρωσω καθολου μεταφορικα γιατι μενω Πορτογαλια. Το X520 που επισης αναφερθηκε ειναι στα 126 ευρω απο το ιδιο καταστημα. Εκτος του snapdragon cpu ειναι ακριβως ιδια κινητα? Απο Κινα δεν θελω να παραγγειλω γιατι εδω ειναι 110% σιγουρο το τελωνειο. Παράθεση I am never gonna work another day in my life the GODS told me to relax! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Στα 110 ευρω απο την ισπανικη αποθηκη του geekbuying.com αξιζει? Απ'οτι ειδα δεν θα πληρωσω καθολου μεταφορικα γιατι μενω Πορτογαλια. Το X520 που επισης αναφερθηκε ειναι στα 126 ευρω απο το ιδιο καταστημα. Εκτος του snapdragon cpu ειναι ακριβως ιδια κινητα? Απο Κινα δεν θελω να παραγγειλω γιατι εδω ειναι 110% σιγουρο το τελωνειο.Για Ελλάδα πάντως είχε 37 δολάρια μεταφορικά. Το χ520 έχει Snapdragon επεξεργαστη που είναι πιο αξιόπιστος Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiznick Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Για Ελλάδα πάντως είχε 37 δολάρια μεταφορικά. Το χ520 έχει Snapdragon επεξεργαστη που είναι πιο αξιόπιστος Sent from my C106 using Tapatalk Ναι το ξερω, αλλα για Πορτογαλια ειναι δωρεαν, οποτε με συμφερει η αγορα απο εκει. Με προβληματιζει λιγακι η ελλειψη SD slot και η μετρια μεγεθους μπαταρια Παράθεση I am never gonna work another day in my life the GODS told me to relax! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Με το κουπόνι KIMOVIL υπάρχει έκπτωση περίπου 5.5 ευρώ, με επιλογή όμως την Ισπανική αποθήκη. Σε άλλη επιλογή που δοκίμασα αντί για έκπτωση, αυξήθηκε το ποσό :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_681759.html?lkid=11287146 με το κουπόνι LES3K, 88€ Αχ αυτή η 800ρα! Edited September 6, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Έχει παραλάβει κανείς απο banggood για να μας πει αν υπήρχε τίποτα έξτρα στη συσκευασία;; Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Στα 92 και κάτι ευρώ από σήμερα στο banggood απο ~108 που ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Από geekbuying Italy stock το x626 4/32 βγαίνει τελική με μεταφορικά, με DHL σε δυο μέρες στην πόρτα σας και χωρίς τον φόβο τελωνείου, στα 123 ευρώ με το κουπόνι KIMOVIL . https://m.geekbuying.com/item/-Italy-Stock-LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4G-LTE-Smartphone-Helio-X20-Deca-Core-4GB-RAM-32GB-ROM-21-0MP-Touch-ID---Rose-Gold-384689.html Σε rose gold. Edited September 12, 2017 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vick79 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Γεια σας Παρελαβα μολις χτες απο banggood το letv s3 X626. Μου παρουσιαζει ενα σωρο θεματα δυστυχως.Εκανα εγγραφη εδω μηπως βρω λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Γεια σας Παρελαβα μολις χτες απο banggood το letv s3 X626. Μου παρουσιαζει ενα σωρο θεματα δυστυχως.Εκανα εγγραφη εδω μηπως βρω λυση.Δηλαδή φίλε μου; Μη μου λες τέτοια, το χω παραγγειλει για φίλο κι είμαι στην αναμονή... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vick79 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ας πουμε οτι ειναι μεμονωμενο γεγονος.Ενω παρελαβα πολυ γρηγορα με priority mail κ χαρηκα πολυ μου επιφυλασσε τα κσλυτερα.... Λοιπον για αρχη το βιντεο οταν παιζει ακουγεται εντονα ενα σφυριγμα σε ολη τη διαρκεια ενοχλητικοτατο.Το παρεβλεψα αυτο. το δουλεψα ελαχιστα χωρις sim.....ππαω κανω τν καρτα μ nano τν τοποθετω κ αρχιζει τα κουλα. Παταγε μονο του γραμματα,ανοιγε οθονες,στα social δε γινοταν να συννενοηθω αφου ηταν τρελο το κιν.......κ το σφυριγμα σφυριγμα.Φοβηθηκα μν κανει κ μπαμ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωστοσο μιλαω μαζι τους στελνω κ οτι μου ζητησαν απο βιντεο για να καταλαβουν τν κατασταση κ μου ειπαν να μου στειλουν καινουργιο με ολα τα εξοδα δικα τους αφου στειλω πισω αυτο. Ψαχνω στο ιντερνετ βρισκω εναν χριστιανο που πουλαει τα συγκεκριμενα κ μιλωντας μαζι τ μου λεει να μπω σε μια ρυθμιση "θαση δεικτη κ εμφ αγγιγματων" κ εβγαζε στην οθονη κατι γραμμες δεν ξερω καθολου απο αυτα.μου ειπε να το λειτουργησω ετσι 2 μερες κ μετα να το κλεισω .αν δν επανελθει λεει ειχε προβλημα η οθονη το touch. Εεεεεεελα που το κλεισα κ δουλευει κομπλε. Ο βιντεο βεβαια τσιριζει. Μου ειπε να του περασω αλλο λογισμικο στο μεταξυ γτ ειναι παλιο αυτο π εχει.Κ ρωταω αν ξερει κανεις;;;;;;;;;Τι συμβαινει; Το κραταω η θαρχισει τα ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Για ποιο από τα δύο μιλάμε? Το 622 η 626? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας πουμε οτι ειναι μεμονωμενο γεγονος.Ενω παρελαβα πολυ γρηγορα με priority mail κ χαρηκα πολυ μου επιφυλασσε τα κσλυτερα.... Λοιπον για αρχη το βιντεο οταν παιζει ακουγεται εντονα ενα σφυριγμα σε ολη τη διαρκεια ενοχλητικοτατο.Το παρεβλεψα αυτο. το δουλεψα ελαχιστα χωρις sim.....ππαω κανω τν καρτα μ nano τν τοποθετω κ αρχιζει τα κουλα. Παταγε μονο του γραμματα,ανοιγε οθονες,στα social δε γινοταν να συννενοηθω αφου ηταν τρελο το κιν.......κ το σφυριγμα σφυριγμα.Φοβηθηκα μν κανει κ μπαμ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωστοσο μιλαω μαζι τους στελνω κ οτι μου ζητησαν απο βιντεο για να καταλαβουν τν κατασταση κ μου ειπαν να μου στειλουν καινουργιο με ολα τα εξοδα δικα τους αφου στειλω πισω αυτο. Ψαχνω στο ιντερνετ βρισκω εναν χριστιανο που πουλαει τα συγκεκριμενα κ μιλωντας μαζι τ μου λεει να μπω σε μια ρυθμιση "θαση δεικτη κ εμφ αγγιγματων" κ εβγαζε στην οθονη κατι γραμμες δεν ξερω καθολου απο αυτα.μου ειπε να το λειτουργησω ετσι 2 μερες κ μετα να το κλεισω .αν δν επανελθει λεει ειχε προβλημα η οθονη το touch. Εεεεεεελα που το κλεισα κ δουλευει κομπλε. Ο βιντεο βεβαια τσιριζει. Μου ειπε να του περασω αλλο λογισμικο στο μεταξυ γτ ειναι παλιο αυτο π εχει.Κ ρωταω αν ξερει κανεις;;;;;;;;;Τι συμβαινει; Το κραταω η θαρχισει τα ιδια;Για ποιο μοντέλο συγκεκριμένα? 622 η 626? Περιμένω και εγώ λογικά αύριο παραλαμβάνω το 622 Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vick79 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Χ626 ειναι 4gb 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimel98 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Κι εγώ περιμένω το 4gb και 32rom μάλλον θα εχω τα ίδια προβλήματα υπάρχει καμία rom stable να περασουμε και αν εχει ελληνικα καλως αλλιως και με αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα απλα να λειτουργουν ολα ομαλα αυτο θελω .. Περιμενω γιατι απο βδομαδα θα το εχω και αν ειναι να κανω κατευθείαν την αλλαγή τις rom ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Eχω εδω και μερικες μερες το Χ622.Για τα χρηματα του και τη χρηση που του κανω το τηλεφωνο δεν παιζεται. Το μονο του μειονεκτημα ειναι η μη επεκτασιμη μνημη του.Κατα τα αλλα super σε ολα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Eχω εδω και μερικες μερες το Χ622.Για τα χρηματα του και τη χρηση που του κανω το τηλεφωνο δεν παιζεται. Το μονο του μειονεκτημα ειναι η μη επεκτασιμη μνημη του.Κατα τα αλλα super σε ολα του.Τέτοια να ακούω! Παραλαμβανω την Δευτέρα για την γυναίκα μου.. όσο για την επέκταση μνήμης για εμένα είναι υπέρ αρκετή η 32αρα Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts