panosz75 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Χάχα Πάνο, το έχεις κι εσύ το 8; Εγώ νόμιζα άλλο είχες! Σίγουρα είναι πιο μπροστά το Nokia 8 από το 950 XL και καλύτερη κατασκευή εχει. Αλλά όταν έχεις 950 XL δύσκολα αλλάζεις συσκευή, ειδικά αν σε αρέσει πολύ το λειτουργικό. Άσχετα με τα προβλήματα που εχει. Μετά από 5,7" να πας σε 5,3" είναι κάπως.... Όπως είπα και πιο πάνω, αν ηταν έστω στις 5,5" θα το είχα στα υπόψιν μου από τώρα. Είναι 5.3" με τα πλήκτρα έξω απ' την οθόνη, οπότε πρακτικά δε χάνεις κάτι. Το συγκρίνω με το LG G4 που έχω ως δεύτερη συσκευή και δε βλέπω ουσιαστική διαφορά στο μέγεθος. Συν ότι η οθόνη του 8 είναι άριστη σε απόκριση, απεικόνιση και φωτεινότητα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Είναι 5.3" με τα πλήκτρα έξω απ' την οθόνη, οπότε πρακτικά δε χάνεις κάτι. Το συγκρίνω με το LG G4 που έχω ως δεύτερη συσκευή και δε βλέπω ουσιαστική διαφορά στο μέγεθος. Συν ότι η οθόνη του 8 είναι άριστη σε απόκριση, απεικόνιση και φωτεινότητα. Δεν βλέπεις ουσιαστική διαφορά διότι το G4 έχει 5,5" και έχει IPS LCD οθόνη, όπως και το Nokia 8. Το 950XL έχει 5,7" με AMOLED! Δεν είναι το ίδιο να πέφτεις από 5,5 σε 5,3" όσο από 5,7" σε 5,3". Στα κινητά φαίνεται η διαφορά σε σχέση με τα λαπτοπ ή τάμπλετ! Θα προτιμούσα το Sirocco, αλλά αυτό πάλι είναι πανάκριβο! Επίσης θετικό είναι οτι εχει P-OLED οθόνη, αλλά έχει 5άρα selfie κάμερα αντί για 13άρα πού έχει το απλό 8! Πολύ κουφό.... Edited July 17, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν βλέπεις ουσιαστική διαφορά διότι το G4 έχει 5,5" και έχει IPS LCD οθόνη, όπως και το Nokia 8. Το 950XL έχει 5,7" με AMOLED! Δεν είναι το ίδιο να πέφτεις από 5,5 σε 5,3" όσο από 5,7" σε 5,3". Στα κινητά φαίνεται η διαφορά σε σχέση με τα λαπτοπ ή τάμπλετ! Θα προτιμούσα το Sirocco, αλλά αυτό πάλι είναι πανάκριβο! Επίσης θετικό είναι οτι εχει P-OLED οθόνη, αλλά έχει 5άρα selfie κάμερα αντί για 13άρα πού έχει το απλό 8! Πολύ κουφό.... Δεν εμπιστεύομαι τις AMOLED, ακόμα και της Samsung. Σε βάθος χρόνου πέφτει η απόδοσή τους. Εξάλλου η απεικόνιση της IPS του 8 είναι άριστη. Όσο για τη διαγώνιο, κι εγώ θα ήθελα κάτι σε τουλάχιστον 5.5", αλλά είναι τόσα πολλά τα προτερήματα του 8 που πραγματικά δεν το σκέφτηκα πολύ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Για παμε ενα ενα να τα βαλουμε σε σειρα. Πρωτα απο ολα τα κινητα αυτα τα πηρες πριν 1 χρονο και 4 μηνες και οχι πριν 2 χρονια. Σωστα? 2ον, πως γινεται βρε Memorex να σου λεω πως αυτες οι εφαρμογες εχουν σοβαροτατα θεματα στα Lumia 650 Τοτε και εσυ ΣΗΜΕΡΑ να λες πως δεν υποφερονται μεχρι και στο 950!!Φαντασου ποσο χειροτερα πηγαιναν στο κατα πολυ αδυναμο 650...Στο ειπα τοτε και ερχεσαι και παραπονιεσαι και εσυ για αυτες Σημερα, θες και αλλα λοιπον? Τελος, δεν ξερω για ποιους αλλους μιλας περι καταρων κλπ ΑΛΛΑ δεν εχουν καμια σχεση με μενα, για αυτο μην μπλεκεις τα αυγα με τα πασχαλια. Σου ξαναλεω μπας και το καταλαβεις, εχω wp απο το 2013, οταν ομως απο αρχες του 2016 ειδα την απαθεια της MS για το λειτουργικο καθως και οτι τελικα τα WM10 ηταν απλα μια BETA και τιποτα παραπανω εβγαινα και το ελεγα σε καθε ευκαιρια, και που καταληξαμε εν τελη? Ολοι να λενε πλεον, οπως και εσυ...Οτι πλεον μονη λυση σε smartphone ειναι τα αλλα 2 λειτουργικα... Ηθικο διδαγμα, να μην ειρωνευσαι τους αλλους γιατι υπαρχει περιπτωση να τους επιβεβαιωσεις στο μελλον...Οπως εγινε και με αυτα που σου ειπα εγω. Μαθε να σεβεσαι τους συνομιλητες σου καθως και να μην μπλεκεις ατομα και συμπεριφορες γενικα και αοριστα. Στα περι του Νοκια 8 λοιπον, ξαναλεω αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος της οθονης το κινητο ειναι αριστο, απο ταχυτητα ποιοτητα και λειτουργιες σε σχεση με το lumia 950 που εχεις ειναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστα. Σε αυτα τα χρηματα δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. Θα εχεις και συχνα updates οπως φαινεται με Pure android χωρις πολλα πολλα... Ειναι μια σοβαροτατη συσκευη που δεν θα σε απογοητευσει, ειδικα αν την πιασεις στα χερια σου διπλα διπλα με το Lumia θα καταλαβεις την χαοδη διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης. Δικε μου μιλάμε οτι την ειρωνεία την τραβάει ο οργανισμός σου όσο δε πάει ναούμε! Μάλλον δε ξέρεις να διαβάζεις, οπότε ας το κάνω πιο λιανά, ΜΠΑΣ και καταλάβεις.. Δε με ενοχλεί οτι η εταιρία microsoft έχει εγκαταλείψει το λειτουργικό της. Αν με ενοχλούσε, δε θα έπαιρνα ΚΑΝ το 950 XL. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ να διαβάζεις, θα έβλεπες οτι έκανα την ερώτηση γιατί δεν θέλω να ξαναπέσω στην παγίδα του "παραεισαγωγής".. Δε με ενοχλεί οτι δεν έχει παιχνίδια (πήρα υπολογιστή 2000 ευρώ για να παίζω παιχνιδια και έχω και 2 ταμπλετ), αφού έτσι κι αλλιώς, το θέλω για καθαρά επαγγελματική χρήση και μερικές φωτογραφίες και άντε να χαζέψω κανα σοσιαλ. Ουτε με απασχολεί που δε λειτουργεί η εφαρμογή φεισμπουκ και μέσεντζερ όπως θα έπρεπε να λειτουργούν. Το ίδιο μου κάνει!.. Το πρόβλημά μου, είναι οτι το κινητό το πήρα πιθανοτατα απο ελαττωματική παρτίδα! Μετά απο 3 μήνες αγοράς, το έστειλα για σέρβις και ηρθε μετά απο 1,5 μήνα. Και μου στοίχισε αρκετά αυτή η έλλειψη. Δε ξέρω τι του έκαναν, λογικά κανα hard reset, το οποίο το είχα κάνει κι εγώ εννοειται πριν το στείλω, αλλά αυτοί μάλλον έκαναν κάτι παραπάνω και για κανα μηνα, το κινητο δουλεψε μια χαρά, μετά πάλι τα ίδια. Φυσικά βαρέθηκα να ξανακανω hard reset γιατί έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω απ' το να σετάρω κινητό ξανά και ξανά και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν είχα καμια διάθεση να στειλω το κινητο σε ξένες αγκαλιές για 1,5 μήνα πάλι!! Δε γινόταν! Επειδη ομως κουράστηκα να παλεύω με τα ελαττώματα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ MICROSOT, αλλά ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, θα αλλάξω κινητό και αφού δεν υπάρχει κινητό με τα χαρακτηριστικά που θέλω σε windows, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ android!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! Οπως ειπε κι ενας φιλος, τα προβληματα μου προερχονται απο τη μπαταρια και εννοείται οτι θα την αλλαξω αφου το κινητο ειναι γαματο, μου αρέσει, ειναι γρήγορο, το εχω μαθει και κανω κάποιες δουλειές, οσο μπορουν και οι δυνατότητες του δηλαδη! Θα μπορουσα να παρω ενα φτηνοτερο ΝΟΚΙΑ, οπως το 6 ξερω γω, στα 160 ευρώ, να κανω τις δουλειές μου και να κρατήσω για βασικό το 950 xl μου, που ξαναλέω οτι δε το αλλάζω με τιποτα! Αλλά επειδή ειμαι και λιγο ψώνιο με τα κινητά, γουστάρω το 8, μη σας πω οτι ζαχαρώνω το scirocco, αλλά αυτό παραείναι ακριβό! Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δικε μου μιλάμε οτι την ειρωνεία την τραβάει ο οργανισμός σου όσο δε πάει ναούμε! Μάλλον δε ξέρεις να διαβάζεις, οπότε ας το κάνω πιο λιανά, ΜΠΑΣ και καταλάβεις.. Δε με ενοχλεί οτι η εταιρία microsoft έχει εγκαταλείψει το λειτουργικό της. Αν με ενοχλούσε, δε θα έπαιρνα ΚΑΝ το 950 XL. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ να διαβάζεις, θα έβλεπες οτι έκανα την ερώτηση γιατί δεν θέλω να ξαναπέσω στην παγίδα του "παραεισαγωγής".. Δε με ενοχλεί οτι δεν έχει παιχνίδια (πήρα υπολογιστή 2000 ευρώ για να παίζω παιχνιδια και έχω και 2 ταμπλετ), αφού έτσι κι αλλιώς, το θέλω για καθαρά επαγγελματική χρήση και μερικές φωτογραφίες και άντε να χαζέψω κανα σοσιαλ. Ουτε με απασχολεί που δε λειτουργεί η εφαρμογή φεισμπουκ και μέσεντζερ όπως θα έπρεπε να λειτουργούν. Το ίδιο μου κάνει!.. Το πρόβλημά μου, είναι οτι το κινητό το πήρα πιθανοτατα απο ελαττωματική παρτίδα! Μετά απο 3 μήνες αγοράς, το έστειλα για σέρβις και ηρθε μετά απο 1,5 μήνα. Και μου στοίχισε αρκετά αυτή η έλλειψη. Δε ξέρω τι του έκαναν, λογικά κανα hard reset, το οποίο το είχα κάνει κι εγώ εννοειται πριν το στείλω, αλλά αυτοί μάλλον έκαναν κάτι παραπάνω και για κανα μηνα, το κινητο δουλεψε μια χαρά, μετά πάλι τα ίδια. Φυσικά βαρέθηκα να ξανακανω hard reset γιατί έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω απ' το να σετάρω κινητό ξανά και ξανά και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν είχα καμια διάθεση να στειλω το κινητο σε ξένες αγκαλιές για 1,5 μήνα πάλι!! Δε γινόταν! Επειδη ομως κουράστηκα να παλεύω με τα ελαττώματα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ MICROSOT, αλλά ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, θα αλλάξω κινητό και αφού δεν υπάρχει κινητό με τα χαρακτηριστικά που θέλω σε windows, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ android!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! Οπως ειπε κι ενας φιλος, τα προβληματα μου προερχονται απο τη μπαταρια και εννοείται οτι θα την αλλαξω αφου το κινητο ειναι γαματο, μου αρέσει, ειναι γρήγορο, το εχω μαθει και κανω κάποιες δουλειές, οσο μπορουν και οι δυνατότητες του δηλαδη! Θα μπορουσα να παρω ενα φτηνοτερο ΝΟΚΙΑ, οπως το 6 ξερω γω, στα 160 ευρώ, να κανω τις δουλειές μου και να κρατήσω για βασικό το 950 xl μου, που ξαναλέω οτι δε το αλλάζω με τιποτα! Αλλά επειδή ειμαι και λιγο ψώνιο με τα κινητά, γουστάρω το 8, μη σας πω οτι ζαχαρώνω το scirocco, αλλά αυτό παραείναι ακριβό! Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος! Αν βρεις γνήσια μπαταρία για το XL πες μου κι εμένα. Γιατί κι αυτή που πήρα ιμιτασιόν είναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αν βρεις γνήσια μπαταρία για το XL πες μου κι εμένα. Γιατί κι αυτή που πήρα ιμιτασιόν είναι! Αδερφέ, ειλικρινά σε με νοιάζει αν θα ειναι ιμιτασιόν ή γνήσια! Εσύ που έχεις ψωνίσει, ξέρεις ποσο πιάνει η ιμιτασιόν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δεν βλέπεις ουσιαστική διαφορά διότι το G4 έχει 5,5" και έχει IPS LCD οθόνη, όπως και το Nokia 8. Το 950XL έχει 5,7" με AMOLED! Δεν είναι το ίδιο να πέφτεις από 5,5 σε 5,3" όσο από 5,7" σε 5,3". Στα κινητά φαίνεται η διαφορά σε σχέση με τα λαπτοπ ή τάμπλετ! Θα προτιμούσα το Sirocco, αλλά αυτό πάλι είναι πανάκριβο! Επίσης θετικό είναι οτι εχει P-OLED οθόνη, αλλά έχει 5άρα selfie κάμερα αντί για 13άρα πού έχει το απλό 8! Πολύ κουφό.... Οι Κορεάτες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά αν θέλεις amoled που να συγκρίνεται 100% με τις κορυφαίες ips των Retina, Sony, Huawei και Nokia κοιτάς μόνο Samsung. Οι λοιπές amoled που δίνει η Samsung στους ΟΕΜ, ή οι amoled της LG, είναι κατώτερης ποιότητας σε κοντράστ, nits και γωνία θέασης. Μη τρελαίνεστε με τις amoled, του στιλ "αν δεν είναι amoled..." Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σε βάθος χρόνου, χάνεται ο κορεσμός και η δυναμική τους. Βλέπουμε burn in κλτ. Αν τα γούστα σου είναι οι amoled για χ,ψ λόγο, πάω πάσο. Εδώ πάμε στο υποκειμενικό κομμάτι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αδερφέ memorex θα μας τρελάνεις..μας εξηγησες το πρόβλημα σου (προβληματα,παραεισαγωγη κτλ) αλλα ταυτόχρονα γκρινιαξες για τα υπόλοιπα γνωστά θέματα των wp..τώρα λες ότι δε σε νοιάζουν αυτά αλλά το κινητό που σου κάνει νερά αλλά πάλι γκρινιάζεις για το ότι το android είναι μονόδρομος...τελικά είστε σκαλωμενοι όσοι ασχολείστε ακόμα με τη microsoft και σας φταίνε οι πάντες..και στο λέω εγώ που είχα wp 7.5 το 2012 και τα γουσταρα τα windows σαν ιδέα..γιατί τότε το android είχε ακομα τα θέματα του..πλέον έχουμε 2018 και έχουν αλλάξει πολλά..είναι αστείο πλέον να ασχολούμαστε με τα windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αδερφέ, ειλικρινά σε με νοιάζει αν θα ειναι ιμιτασιόν ή γνήσια! Εσύ που έχεις ψωνίσει, ξέρεις ποσο πιάνει η ιμιτασιόν;; 33€ η ιμιτατιόν από πρώην Nokia Care! Την προηγούμενη από το ίντερνετ, δεν θυμάμαι από ποιό κατάστημα, 42€ με τα μεταφορικά! Γνήσια δεν βρήκα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δικε μου μιλάμε οτι την ειρωνεία την τραβάει ο οργανισμός σου όσο δε πάει ναούμε! Μάλλον δε ξέρεις να διαβάζεις, οπότε ας το κάνω πιο λιανά, ΜΠΑΣ και καταλάβεις.. Δε με ενοχλεί οτι η εταιρία microsoft έχει εγκαταλείψει το λειτουργικό της. Αν με ενοχλούσε, δε θα έπαιρνα ΚΑΝ το 950 XL. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ να διαβάζεις, θα έβλεπες οτι έκανα την ερώτηση γιατί δεν θέλω να ξαναπέσω στην παγίδα του "παραεισαγωγής".. Δε με ενοχλεί οτι δεν έχει παιχνίδια (πήρα υπολογιστή 2000 ευρώ για να παίζω παιχνιδια και έχω και 2 ταμπλετ), αφού έτσι κι αλλιώς, το θέλω για καθαρά επαγγελματική χρήση και μερικές φωτογραφίες και άντε να χαζέψω κανα σοσιαλ. Ουτε με απασχολεί που δε λειτουργεί η εφαρμογή φεισμπουκ και μέσεντζερ όπως θα έπρεπε να λειτουργούν. Το ίδιο μου κάνει!.. Το πρόβλημά μου, είναι οτι το κινητό το πήρα πιθανοτατα απο ελαττωματική παρτίδα! Μετά απο 3 μήνες αγοράς, το έστειλα για σέρβις και ηρθε μετά απο 1,5 μήνα. Και μου στοίχισε αρκετά αυτή η έλλειψη. Δε ξέρω τι του έκαναν, λογικά κανα hard reset, το οποίο το είχα κάνει κι εγώ εννοειται πριν το στείλω, αλλά αυτοί μάλλον έκαναν κάτι παραπάνω και για κανα μηνα, το κινητο δουλεψε μια χαρά, μετά πάλι τα ίδια. Φυσικά βαρέθηκα να ξανακανω hard reset γιατί έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω απ' το να σετάρω κινητό ξανά και ξανά και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν είχα καμια διάθεση να στειλω το κινητο σε ξένες αγκαλιές για 1,5 μήνα πάλι!! Δε γινόταν! Επειδη ομως κουράστηκα να παλεύω με τα ελαττώματα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ MICROSOT, αλλά ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, θα αλλάξω κινητό και αφού δεν υπάρχει κινητό με τα χαρακτηριστικά που θέλω σε windows, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ android!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! Οπως ειπε κι ενας φιλος, τα προβληματα μου προερχονται απο τη μπαταρια και εννοείται οτι θα την αλλαξω αφου το κινητο ειναι γαματο, μου αρέσει, ειναι γρήγορο, το εχω μαθει και κανω κάποιες δουλειές, οσο μπορουν και οι δυνατότητες του δηλαδη! Θα μπορουσα να παρω ενα φτηνοτερο ΝΟΚΙΑ, οπως το 6 ξερω γω, στα 160 ευρώ, να κανω τις δουλειές μου και να κρατήσω για βασικό το 950 xl μου, που ξαναλέω οτι δε το αλλάζω με τιποτα! Αλλά επειδή ειμαι και λιγο ψώνιο με τα κινητά, γουστάρω το 8, μη σας πω οτι ζαχαρώνω το scirocco, αλλά αυτό παραείναι ακριβό! Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος! Βρε εσυ αναιρεις τον εαυτο σε κλασματα.... Πρωτα γραφεις το εξης...Αλλα πλεον, σκεψου, οτι μπαινω φεισμπουκ απο το browser μονο! Απο αλλου δε γινεται! Θελω εφαρμογη τραπεζας, αλλα δεν εχει στο windows. Ακομα κι αν παω να μπω στο site της τραπεζας για να κανω συναλλαγη web banking, μου λεει οτι η σελιδα δεν υποστηριζεται απο τον browser αυτον! Καλα, δε μιλαμε για ειδοποιησεις σε μεσεντζερ και τουιτερ.. Ουτε καν! Μονο το viber ερχονται σωστα. Αναγκαστικά android τελικα Και μετα απο λιγο λες Ουτε με απασχολεί που δε λειτουργεί η εφαρμογή φεισμπουκ και μέσεντζερ όπως θα έπρεπε να λειτουργούν. Το ίδιο μου κάνει! Πετας και κατι εντελως ασχετα οτι και καλα πηρες PC των 2000 ευρω και εδεσε το γλυκο...Και ολα αυτα για να μην αποδεχτεις οτι αλλα λες στην χαση και αλλα στην φεξη... Και θα μου κανεις και υποδειξεις οτι δεν ξερω και να διαβαζω..Γελια πολλα... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδερφέ memorex θα μας τρελάνεις..μας εξηγησες το πρόβλημα σου (προβληματα,παραεισαγωγη κτλ) αλλα ταυτόχρονα γκρινιαξες για τα υπόλοιπα γνωστά θέματα των wp..τώρα λες ότι δε σε νοιάζουν αυτά αλλά το κινητό που σου κάνει νερά αλλά πάλι γκρινιάζεις για το ότι το android είναι μονόδρομος...τελικά είστε σκαλωμενοι όσοι ασχολείστε ακόμα με τη microsoft και σας φταίνε οι πάντες..και στο λέω εγώ που είχα wp 7.5 το 2012 και τα γουσταρα τα windows σαν ιδέα..γιατί τότε το android είχε ακομα τα θέματα του..πλέον έχουμε 2018 και έχουν αλλάξει πολλά..είναι αστείο πλέον να ασχολούμαστε με τα windows Τι να πρωτοσχολιασεις Farsalino, περα απο ολα τα παραπανω..Ειπε κιολας πως το 950 το πηρε για επαγγελματικη χρηση..Που ακομα και android των 100 ευρω κανει δεκαδες πραγματα παραπανω απο αυτο...Αν ειναι δυνατον... Σε σχεση με το θεμα μας...Απο μπαταρια εισαι ευχαριστημενος? Γενικα η αποψη σου απο το 8 αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Είχα γράψει ένα κατεβατό, αλλά μόλις συνειδητοποίησα που κρατάει η σκούφια σας, εσένα και του Φάρσαλου, συνειδητοποίησα οτι δεν αξίζει.. ΚΑΝ! Για την ιστορία, το κινητό το παράγγειλα, είμαι σε αναμονή ΥΓ. Δεν πήρα "Και καλά" μηχάνημα 2000 αδερφέ.. Το πήρα όντως, όποτε θες, έλα να το δεις να το χαζέψεις.. Δε καταλαβαίνω την νοοτροπία κάποιων ανθρώπων; Τι σας πειράζει αν κάποιος μπορεί να πάρει κάτι που εσείς δε μπορείτε. Ή δε θέλετε. Εγώ πχ το θεωρώ μκια να πας να παρεις κινητό 700 ευρώ. Άλλος το παίρνει τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και λέει "το πήρα και φτηνά". Άλλος γουστάρει και μπορεί να πάει διακοπές στη Μάδριτη και άλλος που γουστάρει αλλά δε μπορεί, πάει στο Καπανδρίτι. Που το κακό;; ΥΓ1. Όσα δε φτάνει η αλεπού.. ΥΓ2. Αν σκεφτείς από που ξεκίνησε όλο αυτό, έκανα μια απλή ερώτηση και πετάχτηκες σα το κοκκόρι να μου πεις "που με ειρωνεύτηκες πριν ένα χρόνο", που που που... Δηλαδή τι ρε Πάνο;; Έτσι για να νιώσεις μάγκας;; Αυτοικανοποίηση οτι "εγώ σας τα έλεγα και είμαι ο καλύτερος";; Καθόμαστε εδώ και μαλώνουμε, γιατί;; Επειδή τι; Επειδη μου τα έλεγες πριν 1,5 χρόνο;; Εντάξει;; Μάγκας;;; Alpha Male κι έτσι;; Edited July 18, 2018 by Memorex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Που κρατάει δηλαδή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Είχα γράψει ένα κατεβατό, αλλά μόλις συνειδητοποίησα που κρατάει η σκούφια σας, εσένα και του Φάρσαλου, συνειδητοποίησα οτι δεν αξίζει.. ΚΑΝ! Για την ιστορία, το κινητό το παράγγειλα, είμαι σε αναμονή ΥΓ. Δεν πήρα "Και καλά" μηχάνημα 2000 αδερφέ.. Το πήρα όντως, όποτε θες, έλα να το δεις να το χαζέψεις.. Δε καταλαβαίνω την νοοτροπία κάποιων ανθρώπων; Τι σας πειράζει αν κάποιος μπορεί να πάρει κάτι που εσείς δε μπορείτε. Ή δε θέλετε. Εγώ πχ το θεωρώ μκια να πας να παρεις κινητό 700 ευρώ. Άλλος το παίρνει τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και λέει "το πήρα και φτηνά". Άλλος γουστάρει και μπορεί να πάει διακοπές στη Μάδριτη και άλλος που γουστάρει αλλά δε μπορεί, πάει στο Καπανδρίτι. Που το κακό;; ΥΓ1. Όσα δε φτάνει η αλεπού.. ΥΓ2. Αν σκεφτείς από που ξεκίνησε όλο αυτό, έκανα μια απλή ερώτηση και πετάχτηκες σα το κοκκόρι να μου πεις "που με ειρωνεύτηκες πριν ένα χρόνο", που που που... Δηλαδή τι ρε Πάνο;; Έτσι για να νιώσεις μάγκας;; Αυτοικανοποίηση οτι "εγώ σας τα έλεγα και είμαι ο καλύτερος";; Καθόμαστε εδώ και μαλώνουμε, γιατί;; Επειδή τι; Επειδη μου τα έλεγες πριν 1,5 χρόνο;; Εντάξει;; Μάγκας;;; Alpha Male κι έτσι;; Οτι ειναι σε BOLD απο αυτα που ειπες..τα λεει Ολα...Αντε τωρα να ψαξεις για τις σκουφιες μας...:ninja: Επισης εντυπωσεις απο την συσκευη μην ξεχασεις να μας πεις...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Οτι ειναι σε BOLD απο αυτα που ειπες..τα λεει Ολα...Αντε τωρα να ψαξεις για τις σκουφιες μας...:ninja: Επισης εντυπωσεις απο την συσκευη μην ξεχασεις να μας πεις...:cool: Όπως το είπες.. Τα λέει όλα.. Αλλά εξαρτάται απο ποια σκοπιά το βλέπεις! Έχω ξαναδουλέψει android, σε τάμπλετ βέβαια και έχει πολλά που με χαλάνε. Οπότε θα αδιαφορήσω για το λειτουργικό. Πήγα στο πλαίσιο και το έπιασα, μου φάνηκε βαρύ και στιβαρό, αλλά αλήθεια ειναι οτι μου έπεσε λίγο μικρό. Φαντάζομαι οτι μολις ξεσυνηθίσω το 950 ΧL , θα μου φαίνεται μια χαρά. Αυτό που έχω περιέργεια μεγαλη, είναι η κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Όπως το είπες.. Τα λέει όλα.. Αλλά εξαρτάται απο ποια σκοπιά το βλέπεις! Έχω ξαναδουλέψει android, σε τάμπλετ βέβαια και έχει πολλά που με χαλάνε. Οπότε θα αδιαφορήσω για το λειτουργικό. Πήγα στο πλαίσιο και το έπιασα, μου φάνηκε βαρύ και στιβαρό, αλλά αλήθεια ειναι οτι μου έπεσε λίγο μικρό. Φαντάζομαι οτι μολις ξεσυνηθίσω το 950 ΧL , θα μου φαίνεται μια χαρά. Αυτό που έχω περιέργεια μεγαλη, είναι η κάμερα! Είναι βαρύ και στιβαρό. Εδώ και τα Nokia 3 και 5 που έπιασα ηταν στιβαρά με καλή κατασκευή. Το 8 δεν θα είναι! Το πιο ψεύτικο και πλαστικό ηταν το Nokia 1. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Όπως το είπες.. Τα λέει όλα.. Αλλά εξαρτάται απο ποια σκοπιά το βλέπεις! Έχω ξαναδουλέψει android, σε τάμπλετ βέβαια και έχει πολλά που με χαλάνε. Οπότε θα αδιαφορήσω για το λειτουργικό. Πήγα στο πλαίσιο και το έπιασα, μου φάνηκε βαρύ και στιβαρό, αλλά αλήθεια ειναι οτι μου έπεσε λίγο μικρό. Φαντάζομαι οτι μολις ξεσυνηθίσω το 950 ΧL , θα μου φαίνεται μια χαρά. Αυτό που έχω περιέργεια μεγαλη, είναι η κάμερα! Με το καλό να το αποκτήσεις. Αν είχες ποτέ το Ν8 (εποχή 2010 περίπου, με λειτουργικό Symbian OS), από άποψη ποιότητας κατασκευής και αίσθησης που σου αφήνει με την καθημερινή χρήση, θα σου το θυμίσει πολύ. Πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθω ήσυχος για τη συσκευή που έχω στην τσέπη μου. Ξέρω ότι δε θα με αφήσει, ότι είναι βράχος απ' όλες τις απόψεις. Πέρα απ' όλα τα θετικά που έχει. Κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για μένα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Με το καλό να το αποκτήσεις. Αν είχες ποτέ το Ν8 (εποχή 2010 περίπου, με λειτουργικό Symbian OS), από άποψη ποιότητας κατασκευής και αίσθησης που σου αφήνει με την καθημερινή χρήση, θα σου το θυμίσει πολύ. Πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθω ήσυχος για τη συσκευή που έχω στην τσέπη μου. Ξέρω ότι δε θα με αφήσει, ότι είναι βράχος απ' όλες τις απόψεις. Πέρα απ' όλα τα θετικά που έχει. Κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για μένα... ;) Πολύ καλή σύγκριση. ++++ Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Λογικά θα γλιστράει σαν το N8 κι αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Με το καλό να το αποκτήσεις. Αν είχες ποτέ το Ν8 (εποχή 2010 περίπου, με λειτουργικό Symbian OS), από άποψη ποιότητας κατασκευής και αίσθησης που σου αφήνει με την καθημερινή χρήση, θα σου το θυμίσει πολύ. Πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθω ήσυχος για τη συσκευή που έχω στην τσέπη μου. Ξέρω ότι δε θα με αφήσει, ότι είναι βράχος απ' όλες τις απόψεις. Πέρα απ' όλα τα θετικά που έχει. Κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για μένα... ;) Το Ν8 είναι μια διαφορά το καλύτερο κινητό που πέρασε ποτέ απο τα χέρια μου. Το είχα 2 χρόνια και μετά πήρα το Lumia 920 και το Ν8 το έδωσα στη γυναίκα μου μέχρι που το τερμάτισε. Τα έφτυσε εντελώς το καημένο. Έβγαλε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που του είχα δώσει! Θυμάμαι οτι είχε έρθει μια αναβάθμιση στο Ν8 και ξαφνικά εκεί που η μπαταρία κράταγε μια μέρα, ξαφνικά έβγαζε άνετα 3 μέρες! Το Ν8 και το Ν95 ήταν τα πιο απίστευτα κινητά που είχα ποτέ!.. Γι αυτό και δε την αλλάζω τη ΝΟΚΙΑ με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Το Ν8 είναι μια διαφορά το καλύτερο κινητό που πέρασε ποτέ απο τα χέρια μου. Το είχα 2 χρόνια και μετά πήρα το Lumia 920 και το Ν8 το έδωσα στη γυναίκα μου μέχρι που το τερμάτισε. Τα έφτυσε εντελώς το καημένο. Έβγαλε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που του είχα δώσει! Θυμάμαι οτι είχε έρθει μια αναβάθμιση στο Ν8 και ξαφνικά εκεί που η μπαταρία κράταγε μια μέρα, ξαφνικά έβγαζε άνετα 3 μέρες! Το Ν8 και το Ν95 ήταν τα πιο απίστευτα κινητά που είχα ποτέ!.. Γι αυτό και δε την αλλάζω τη ΝΟΚΙΑ με τίποτα. Εγώ το έχω ακόμα, σχεδόν πλήρως λειτουργικό, αναπαύεται στο συρτάρι του. Μόνο τα καπάκια της SIM και της microSD έχουν ξεκολλήσει, αλλά κατά τα άλλα δουλεύει ρολόι. Πραγματικά θρυλική συσκευή. Το μόνο μείον του η microUSB που δεν άντεχε να τη χρησιμοποιείς για φόρτιση, και μου βγήκε εκτός. Είχε ένα θέμα η θύρα αυτή στα πρώτα Symbian ^3. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Εγώ το έχω ακόμα, σχεδόν πλήρως λειτουργικό, αναπαύεται στο συρτάρι του. Μόνο τα καπάκια της SIM και της microSD έχουν ξεκολλήσει, αλλά κατά τα άλλα δουλεύει ρολόι. Πραγματικά θρυλική συσκευή. Το μόνο μείον του η microUSB που δεν άντεχε να τη χρησιμοποιείς για φόρτιση, και μου βγήκε εκτός. Είχε ένα θέμα η θύρα αυτή στα πρώτα Symbian ^3. Καλά στα τελευταία του, έπρεπε να βάζω κάτι απο κάτω από το καλώδιο, αφού μόνο η υπο κλίση έκανε επαφή για να φορτίσει. Ίσως η πιο επική κάμερα σε όσα ΝΟΚΙΑ έχω πάρει (σχεδόν όλα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Αυτο παντως που εδω ειναι το "νημα" για το ΝΟΚΙΑ 8 και διαβαζουμε μια κοντρα μεταξυ 3 ατομων καθως και για οποιαδηποτε αλλη συσκευη περαν του 8 ή οτι μπορει να εχει τη λεξη ΝΟΚΙΑ αλλα να μην εχει καμμια σχεση με το 8 πραγματικα με ξεπερναει!!!! :lol: :lol: Edited July 21, 2018 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Λογικά θα γλιστράει σαν το N8 κι αυτό. Πιο πολύ γλιστράει απ' το Ν8. Βοηθούν οι διαστάσεις του σ' αυτό. Το Ν8 ήταν πιο χοντρό αλλά πολύ πιο μαζεμένο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Εγώ το έχω ακόμα, σχεδόν πλήρως λειτουργικό, αναπαύεται στο συρτάρι του. Μόνο τα καπάκια της SIM και της microSD έχουν ξεκολλήσει, αλλά κατά τα άλλα δουλεύει ρολόι. Πραγματικά θρυλική συσκευή. Το μόνο μείον του η microUSB που δεν άντεχε να τη χρησιμοποιείς για φόρτιση, και μου βγήκε εκτός. Είχε ένα θέμα η θύρα αυτή στα πρώτα Symbian ^3. Κι εγώ στο Nokia N8 το είχα αυτο το θέμα. 3 φορές το πήγα για φτιάξιμο για το ίδιο θέμα. Το φόρτιζα με το καρφάκι μετά! Πιο πολύ γλιστράει απ' το Ν8. Βοηθούν οι διαστάσεις του σ' αυτό. Το Ν8 ήταν πιο χοντρό αλλά πολύ πιο μαζεμένο. Ναι σωστά. Κι αυτό παίζει ρόλο. Αυτο παντως που εδω ειναι το "νημα" για το ΝΟΚΙΑ 8 και διαβαζουμε μια κοντρα μεταξυ 3 ατομων καθως και για οποιαδηποτε αλλη συσκευη περαν του 8 ή οτι μπορει να εχει τη λεξη ΝΟΚΙΑ αλλα να μην εχει καμμια σχεση με το 8 πραγματικα με ξεπερναει!!!! :lol: :lol: Δεν είναι κόντρα, σύγκριση του 8 με το N8 είναι! ;) Edited July 21, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Αυτο παντως που εδω ειναι το "νημα" για το ΝΟΚΙΑ 8 και διαβαζουμε μια κοντρα μεταξυ 3 ατομων καθως και για οποιαδηποτε αλλη συσκευη περαν του 8 ή οτι μπορει να εχει τη λεξη ΝΟΚΙΑ αλλα να μην εχει καμμια σχεση με το 8 πραγματικα με ξεπερναει!!!! :lol: :lol: Έχει δικό ο φίλος καλό είναι να μιλάμε για το Nokia 8(2017) και όχι για άλλα θέματα... Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts