Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο για την καμερα ηταν η αναβάθμιση νομιζω. Η ενημέρωση ασφαλείας Ιουνη θα ερθει τέλη του μηνα λογικα οπως του Μάη.

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, εμένα γυρίζει το UI σε landscape. Όμως, για να μην έχω παράπονο, εξαφανίστηκε το βίντεο!!! Ενώ έχει τις 2 τελίτσες, είναι μόνιμα στη φωτογραφία!!! Δεν γυρίζει σε βίντεο ότι και αν έχω κάνει! Το ωραίο είναι ότι έχουν εξαφανιστεί ακόμα και οι ρυθμίσεις του βίντεο!!! Υπάρχουν μόνο για τη φωτογραφία!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος επανεγκατάστασης της αναβάθμισης? Δυστυχώς δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με το android.

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, εμένα γυρίζει το UI σε landscape. Όμως, για να μην έχω παράπονο, εξαφανίστηκε το βίντεο!!! Ενώ έχει τις 2 τελίτσες, είναι μόνιμα στη φωτογραφία!!! Δεν γυρίζει σε βίντεο ότι και αν έχω κάνει! Το ωραίο είναι ότι έχουν εξαφανιστεί ακόμα και οι ρυθμίσεις του βίντεο!!! Υπάρχουν μόνο για τη φωτογραφία!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος επανεγκατάστασης της αναβάθμισης? Δυστυχώς δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με το android.

Ευχαριστώ

Αν κανεις πανω στην οθονη και ενω εχεις ανοιξει την καμερα δεξια με το δακτυλο σου δεν σου παει στο βιντεο;

Αν κανεις πανω στην οθονη και ενω εχεις ανοιξει την καμερα δεξια με το δακτυλο σου δεν σου παει στο βιντεο;

'Εχεις απόλυτο δίκιο!!!! Δεν φαντάστηκα ότι έπρεπε να το κάνω μέσα στην οθόνη!!!! Προσπαθούσα από το στρογγυλό κουμπί προς όλες τις κατευθύνσεις!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Υ.Γ. Έχασε και μένα τους κωδικούς του wifi!!!

'Εχεις απόλυτο δίκιο!!!! Δεν φαντάστηκα ότι έπρεπε να το κάνω μέσα στην οθόνη!!!! Προσπαθούσα από το στρογγυλό κουμπί προς όλες τις κατευθύνσεις!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Υ.Γ. Έχασε και μένα τους κωδικούς του wifi!!!

Χαιρομαι που το βρηκες,εμενα δεν εχασε τιποτα απο κωδικους;)

Σύγκρινα τις δύο κάμερες και έχετε δίκιο.Η gcam είναι ανώτερη. Κρίμα, ελπίζω να δώσουν καμιά αναβάθμιση ακόμα και να φτάσει τα αποτελέσματα της gcam.

Δυστυχως η αναβαθμιση με γ@#%σ€..το αφηνω να κατεβασει το βραδυ,ξυπναω,ολα οκ μου λεει να κανω επανεκκινηση,το κανω,ανοιγει και μενει στο logo της νοκια...ε λεω θελει το χρονο του,περνανε 20 λεπτα,παω να το παρω και το κινητο εκαιγε σε απιστευτο βαθμο!!! Κολλημενο στο logo ακομα..με vol+ & power κλεινει,το ανοιγω,ξανα τα ιδια..εφυγε για Γερμανο.. :(

Παιδιά έκανα δοκιμή στις κάμερες και σε χαμηλό φωτισμό αλλά και νύχτα, και το αποτέλεσμα είναι σαν να έχω βγάλει φωτό με διαφορετικά κινητά.η διαφορά είναι τεράστια! Η gcam κλάσης ανώτερη....

Παιδιά έκανα δοκιμή στις κάμερες και σε χαμηλό φωτισμό αλλά και νύχτα, και το αποτέλεσμα είναι σαν να έχω βγάλει φωτό με διαφορετικά κινητά.η διαφορά είναι τεράστια! Η gcam κλάσης ανώτερη....

Που σημαίνει ότι το τηλέφωνο έχει πολύ αξιόλογο σετ αισθητήρων-φακών, αλλά το λογισμικό της Google τα απογειώνει. Όπως και να 'χει, καλά νέα για μας. Και η εργοστασιακή κάμερα πλέον βελτιώνεται αισθητά, και υπάρχει η πολύ αξιόλογη εναλλακτική της Google camera.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επίσης, μετά το update, παρατηρώ αύξηση στην ταχύτητα απόκρισης του τηλεφώνου! Ήταν που ήταν σφαίρα αλλά πραγματικά όλα ανοίγουν ακόμη πιο άμεσα!!! Εκπληκτικό!!!

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Καμμία ελπίδα τελικά..Δε μπόρεσαν να κάνουν κάτι στο γερμανο κ το κινητό έφυγε για νόκια :( Το κακό είναι ότι θα μείνω χωρίς κινητό για κανα μήνα..τόσο πάνε αυτές οι δουλειές :mad:

Δε μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έφαγε..ελειπή αρχεία στο update?δε ξέρω.Ψάχνοντας το αναφέρει άλλος ένας μετά από αναβάθμιση ιανουαρίου..

Όσοι έχετε το TA-1052 πλέον μετά το τελευταίο update παίζει το VOLTE/ VOLWIFI. (Μόνο στην μια Sim)
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

To sirocco γιατί έχει διπλάσια τιμή από το 8? τι καλύτερο έχει?

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9087&idPhone2=8522

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

To sirocco γιατί έχει διπλάσια τιμή από το 8? τι καλύτερο έχει?

Περισσότερη μνήμη ραμ και αποθηκευτικό χώρο (αν και υπάρχει μεγαλύτερη έκδοση και στο 8άρι μας) καλύτερη κάμερα, είναι αδιάβροχο, για την οθόνη μπορεί να πει κάποιος ότι σαν P-OLED είναι καλύτερη...είναι υποκειμενικό αυτό, αν σκεφτείς ότι έχουμε μία από τις πιο φωτεινές οθόνες. Σε amoled τη μόνη που εμπιστεύομαι είναι η Samsung κανέναν άλλον.

Ναι τα έχω δει τα χαρακτηριστικά και απλά μου φάνηκε τραγικά υψηλή η διαφορά στην τιμή οπότε είπα μήπως μου ξέφυγε κάτι

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Η αναβάθμιση μου ήρθε εχθές. Δεν είχα τσεκάρει για ενημερώσεις από τότε που ήρθε. Την κατέβαζε στο παρασκήνιο όλη τη βδομάδα, μία επανεκκίνηση έκανα και όλα καλά.

Επιτέλους διορθώθηκε το ξεκλείδωμα της οθόνης που ήθελε μεγάλο swipe προς τα πάνω για να ξεκλειδώσει.

Όλα απροβλημάτιστα κυλούν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι στη Nokia.

Καμμία ελπίδα τελικά..Δε μπόρεσαν να κάνουν κάτι στο γερμανο κ το κινητό έφυγε για νόκια :( Το κακό είναι ότι θα μείνω χωρίς κινητό για κανα μήνα..τόσο πάνε αυτές οι δουλειές :mad:

Δε μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έφαγε..ελειπή αρχεία στο update?δε ξέρω.Ψάχνοντας το αναφέρει άλλος ένας μετά από αναβάθμιση ιανουαρίου..

Το ίδιο μόλις συνέβη και σε μένα.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Το ξεφορτώθηκα τελικά το τζαμάκι της SBS απ' το public. Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Αλλού 'ντ' αλλού πατούσε, έχανε σκρολάρισμα. Μαύρα χάλια. Το μόνο καλό ότι κάλυπτε όλη την οθόνη, αλλά δώρον άδωρον.

Πήρα ένα από Σκρουτζ, με 3 ευρώ, που έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια, χωρίς μαύρα πλαίσια πάνω-κάτω, αλλά αφήνει λίγο κενό στο πλάι, προφανώς λόγω κυρτής οθόνης. Θα δω πώς θα πάει κι αυτό, προς το παρόν ρολάρει καλούτσικα, πολύ καλύτερα απ' το SBS. Αν με απογοητεύσει κι αυτό, με περιμένει η ultimate shield υγρής τοποθέτησης.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σημερα ηρθε και η ασφαλεια του ιουνιου;)

Σωστός. Κι εμένα μου ήρθε. Την κατεβάζω τώρα.

Ξαφνικα δεν μου παιζει το ηχειο,ουτε μου επεσε ουτε το χτυπησα καπου.Εχω κανει ποσες επανεκκινησεις μεχρι και επαναφορα ρυθμισεων τιποτα.Μια φορα κρατησα και εγω κινητο 6 μηνες και μου χαλασε:mad:το ηχειο:mad:

Ξαφνικα δεν μου παιζει το ηχειο,ουτε μου επεσε ουτε το χτυπησα καπου.Εχω κανει ποσες επανεκκινησεις μεχρι και επαναφορα ρυθμισεων τιποτα.Μια φορα κρατησα και εγω κινητο 6 μηνες και μου χαλασε:mad:το ηχειο:mad:
Να φταιει κάτι στην τελευταία ενημέρωση ασφάλειας. Πριν λιγο δεν την εκανες;