Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά! Νέος κάτοχος του κινητού απο εχθές. Αλλά δε ξεκινήσαμε καλά. Έκανε την αναβάθμιση σε 8.0.1 και η εφαρμογή κάμερα δεν μ ανοίγει πάντα και κολλάει συχνά. Το wifi αποσυνδέεται. Όταν ανοίγω τους χάρτες και η τοποθεσία είναι κλειστή ζητά να ενεργοποιηθεί και με πετάει σε κλειδωμένη οθόνη. Και τέλος η πυξίδα και το γυροσκόπιο μάλλον δεν λειτουργούν γτ με την εφαρμογή stellarium δεν λειτουργεί σωστά. Με το α5 2016 που ειχα λειτουργουσε άψογα.

Αφού έκανε μεγάλη αναβάθμιση, προτείνεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Για να στρώσει.

Να δούμε τι θα σου προτείνουν και οι υπόλοιποι.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Εμένα πάντως δε μου έκανε αναβάθμιση. Μου ήρθε κατευθείαν με Oreo 8.1. Παίζει ρόλο που είναι η επίσημη έκδοση από Κωτσόβολο; Επίσης μου λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας είναι 1η Απριλίου.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω κάνει αλλά τίποτα. Μάλιστα μετά από την επαναφορά μου γράψε ότι και το UI δεν ανταποκρίνεται

Μήπως να τους το πας πίσω όσο είναι νωρίς ακόμη...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω κάνει αλλά τίποτα. Μάλιστα μετά από την επαναφορά μου γράψε ότι και το UI δεν ανταποκρίνεται

Απλά έχεις πέσει σε προβληματική συσκευή.

Πίσω απευθείας.

Απλά ήθελα να ρωτήσω όταν ανοίγετε χάρτες εμφανίζεται πυξίδα κανονικά η όχι;γτ και εφαρμογή πυξίδας που κατέβασα να δω αν έχει θέμα μου έγραψε ότι δεν υπάρχει πυξίδα στο τηλέφωνο. Ήταν ελλατωματικο η έτσι είναι όλα;

Απλά ήθελα να ρωτήσω όταν ανοίγετε χάρτες εμφανίζεται πυξίδα κανονικά η όχι;γτ και εφαρμογή πυξίδας που κατέβασα να δω αν έχει θέμα μου έγραψε ότι δεν υπάρχει πυξίδα στο τηλέφωνο. Ήταν ελλατωματικο η έτσι είναι όλα;

Στο GPS essentials δεν κουνιόταν εμένα η πυξίδα. Άνοιξα τους χάρτες και μου ζήτησαν βαθμονόμηση της πυξίδας. Έκτοτε δουλεύει ρολόι.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σ ευχαριστώ. Άρα επεσα σε κομμάτι....

Αυτό που θα πάρεις τώρα, άνοιξε το μπροστά τους και βάλ' το σε λειτουργία! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Επανέρχομαι μία βδομάδα αφότου έγινα κάτοχος του 8αριού, με κάποιες επιπλέον εντυπώσεις, πέρα από τον πρώτο ενθουσιασμό.

Δεν νομίζω να το έχει σχολιάσει κάποιος, αλλά η συσκευή μας έχει κανονικά και VoLTE και VoWiFi μέσω της Cosmote. Απίστευτη ποιότητα κλήσεων παιδιά, ό,τι ακριβώς περίμενα. Και όταν έχουμε κλήση υψηλής ποιότητας, κατά την κλήση, κάτω από τη φωτογραφία του συνομιλητή μας έχει τη λέξη "HD". Το ηχείο του πολύ δυνατό, αν και αρκετά "πριμαριστό" (τσιριχτό).

Το μόνο άσχημο που με ξενερώνει σχετικά είναι η έλλειψη του led ειδοποιήσεων, αλλά έτσι κι αλλιώς το ήξερα πριν το αγοράσω.

Ο ήχος και η εικόνα στο βίντεο που τραβάει η εργοστασιακή κάμερα είναι πέρα από τις προσδοκίες μου. Μόλις χτες βιντεοσκόπησα live σε ένα μικρό μπαράκι, από σχετικά μέτρια απόσταση, και χωρίς καλό φωτισμό. Πολύ καλό το αποτέλεσμα, και ο ήχος ό,τι πρέπει για βιντεοσκόπηση μουσικής, πλήρης συχνοτικά (μπάσα-μεσσαία-πρίμα). Και φυσικά η Google cam τα σπάει, μόνο που βιντεοσκοπεί μονοφωνικά. Το HDR+ της Google είναι πάντως κάτι το μοναδικό... Έχουν κάνει άψογη δουλειά οι τύποι στον τομέα του software.

Όσο για τη φόρτιση που νομίζω κάποιος αναρωτιόνταν αν και κατά πόσο είναι δυνατόν να ξέρουμε αν κάνει γρήγορη ή κανονική φόρτιση, και πότε φόρτισε, όλα τα δείχνει στη lock screen. Αν με κλειστή οθόνη κάνεις double tap ή πατήσεις το πλήκτρο λειτουργίας, σου λέει τι είδους φόρτιση κάνει, πόση ώρα έχει ακόμα μέχρι την πλήρη φόρτιση, και αν η φόρτιση έχει τελειώσει.

Το 4G+ του είναι πάρα πολύ καλό, παρόλο που αν και SD835 πάει μόνο μέχρι 450mbps (νομίζω έχουν ενεργοποιήσει μόνο 3CA, αν και υποστηρίζει παραπάνω).

Γενικά η συσκευή είναι θηρίο επιδόσεων, δεν κολλάει ούτε για αστείο, ούτε ζεσταίνεται, αν και δεν το ζόρισα ιδιαίτερα μέχρι στιγμής.

Φυσικά η μπαταρία βράχος. Έχω πάντα μαζί μου power bank με quick charge, αλλά δε με άφησε ποτέ χωρίς φορτίο. Με το LG G4 κουβαλούσα πάντα και power bank και δεύτερη μπαταρία, λόγω της άθλιας αυτονομίας του. Εδώ το θέμα της φόρτισης δεν το σκέφτομαι καν. Έχω ξεαγχωθεί απίστευτα.

Edited by panosz75

Επανέρχομαι μία βδομάδα αφότου έγινα κάτοχος του 8αριού, με κάποιες επιπλέον εντυπώσεις, πέρα από τον πρώτο ενθουσιασμό.

Δεν νομίζω να το έχει σχολιάσει κάποιος, αλλά η συσκευή μας έχει κανονικά και VoLTE και VoWiFi μέσω της Cosmote. Απίστευτη ποιότητα κλήσεων παιδιά, ό,τι ακριβώς περίμενα. Και όταν έχουμε κλήση υψηλής ποιότητας, κατά την κλήση, κάτω από τη φωτογραφία του συνομιλητή μας έχει τη λέξη "HD". Το ηχείο του πολύ δυνατό, αν και αρκετά "πριμαριστό" (τσιριχτό).

Το μόνο άσχημο που με ξενερώνει σχετικά είναι η έλλειψη του led ειδοποιήσεων, αλλά έτσι κι αλλιώς το ήξερα πριν το αγοράσω.

Ο ήχος και η εικόνα στο βίντεο που τραβάει η εργοστασιακή κάμερα είναι πέρα από τις προσδοκίες μου. Μόλις χτες βιντεοσκόπησα live σε ένα μικρό μπαράκι, από σχετικά μέτρια απόσταση, και χωρίς καλό φωτισμό. Πολύ καλό το αποτέλεσμα, και ο ήχος ό,τι πρέπει για βιντεοσκόπηση μουσικής, πλήρης συχνοτικά (μπάσα-μεσσαία-πρίμα). Και φυσικά η Google cam τα σπάει, μόνο που βιντεοσκοπεί μονοφωνικά. Το HDR+ της Google είναι πάντως κάτι το μοναδικό... Έχουν κάνει άψογη δουλειά οι τύποι στον τομέα του software.

Όσο για τη φόρτιση που νομίζω κάποιος αναρωτιόνταν αν και κατά πόσο είναι δυνατόν να ξέρουμε αν κάνει γρήγορη ή κανονική φόρτιση, και πότε φόρτισε, όλα τα δείχνει στη lock screen. Αν με κλειστή οθόνη κάνεις double tap ή πατήσεις το πλήκτρο λειτουργίας, σου λέει τι είδους φόρτιση κάνει, πόση ώρα έχει ακόμα μέχρι την πλήρη φόρτιση, και αν η φόρτιση έχει τελειώσει.

Το 4G+ του είναι πάρα πολύ καλό, παρόλο που αν και SD835 πάει μόνο μέχρι 450mbps (νομίζω έχουν ενεργοποιήσει μόνο 3CA, αν και υποστηρίζει παραπάνω).

Γενικά η συσκευή είναι θηρίο επιδόσεων, δεν κολλάει ούτε για αστείο, ούτε ζεσταίνεται, αν και δεν το ζόρισα ιδιαίτερα μέχρι στιγμής.

Φυσικά η μπαταρία βράχος. Έχω πάντα μαζί μου power bank με quick charge, αλλά δε με άφησε ποτέ χωρίς φορτίο. Με το LG G4 κουβαλούσα πάντα και power bank και δεύτερη μπαταρία, λόγω της άθλιας αυτονομίας του. Εδώ το θέμα της φόρτισης δεν το σκέφτομαι καν. Έχω ξεαγχωθεί απίστευτα.

Για τη ποιότητα κλήσεων έχω μιλήσει κι εγώ.

Όσο για τη φόρτιση, μεγάλο πράμα το quick charging. Από το 90% και μετά βάζει κόφτη για να προστατεύσει τη μπαταρία.

Αυτό με το ξύπνημα της οθόνης πρέπει να δούνε γιατί μου θυμίζει Galaxy Nexus εποχές...εκεί όμως είχαμε ένα led notification.

Καλησπέρα,

Παιδιά είμαι ο μόνος που έχω παράπονο με τη μπαταρία;

Μου κραταει γυρω στις 4 ωρες (εννοω εκει που λεει χρήση οθονης)

Δεν παιζω παιχνίδια. Λιγο 4G, διαφορετικά WiFi.

Πείτε μου κι εσεις λιγο πόση ωρα χρήσης Εχετε οταν φτάνετε περιπου στα 20-30%.

Μου κανει εντυπωση γιατι εχω κανει αντικατάσταση συσκευής (Οχι για προβλημα μπαταρίας) και παρατηρώ οτι και οι 2 συσκευές δεν εχουν διαφορα στην αυτονομία.

Ευχαριστω

Καλησπέρα,

Μου κανει εντυπωση γιατι εχω κανει αντικατάσταση συσκευής (Οχι για προβλημα μπαταρίας) και παρατηρώ οτι και οι 2 συσκευές δεν εχουν διαφορα στην αυτονομία.

Ευχαριστω

Κοίτα εγώ το δουλεύω σε 3g γιατί το 4g τρώει πολύ μπαταρία. Δεν ξέρω να σου πω πόσο βγάζω με 4g. Αλλά όπως το δουλεύω έχω βγάλει και 8 ώρες. Πάντως 6+ ώρες βγάζω πάντα. Ας πούμε τώρα έχω 16% μπαταρία και έχω βγάλει 6 ώρες και 27 λεπτά. Και τελευταία φόρτιση πριν 1 μερα και 12 ώρες και 40 λεπτά.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω βγάλει και screen shot αλλά δεν ξέρω πως στέλνεις εικόνα. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Από το κινητό είμαι.

Καλησπέρα,

Ευχαριστω

Η μπαταρία είναι από τα ατού της συσκευής.

Εσείς βάλει καθαρή την 8.1;

Αυτή τη στιγμή έχω 3 ώρες 52 λεπτά SOT, με 51% υπόλοιπο. Θεωρώ ότι η μπαταρία είναι πολύ παραπάνω από αξιοπρεπής. Υποδειγματική θα έλεγα.

Εγω 57% με 1ω και 25λ.

Τηλεφωνο σε αδράνεια 7%

Οθονη 7%

Facebook 4%

Λειτουργικό συστημα Android 4%

Συστημα Android 4%

Φωτογραφική μηχανη 3%

Messenger 3%

Υπηρεσίες Google play 2%

Χάρτες 2%

Καμερα 2%

Instagram 1%

Κατασταση αναμονής δικτύου κινητής τηλεφωνία 1%

Και γ@μω λεμε. Καλύτερη κι απ το προηγούμενο κινητό μου, το Xiaomi Mi Max 2 με τα 5000τοσα μιλιαμπερ...2e18ebc924b5c0a0faf088a88399aa79.jpg

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω 57% με 1ω και 25λ.

Τηλεφωνο σε αδράνεια 7%

Οθονη 7%

Facebook 4%

Συστημα Android 4%

Φωτογραφική μηχανη 3%

Messenger 3%

Υπηρεσίες Google play 2%

Χάρτες 2%

Καμερα 2%

Instagram 1%

Κατασταση αναμονής δικτύου κινητής τηλεφωνία 1%

Τι στο καλό συσκευές έχει το πλαίσιο;;; Η δεύτερη συσκευή δεν είναι αν δε κάνω λάθος;

Έκανες factory reset;

Εγω 57% με 1ω και 25λ.

Τηλεφωνο σε αδράνεια 7%

Οθονη 7%

Facebook 4%

Συστημα Android 4%

Φωτογραφική μηχανη 3%

Messenger 3%

Υπηρεσίες Google play 2%

Χάρτες 2%

Καμερα 2%

Instagram 1%

Κατασταση αναμονής δικτύου κινητής τηλεφωνία 1%[/QUOT

Δεν υπάρχει περίπτωση! Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως έχεις καμιά παράξενη εφαρμογή που ρουφάει χωρίς να το ξέρεις. Τους αριθμούς που λες και να προσπαθήσω να το κάνω δεν γίνεται! Τώρα έχω 50% μπαταρία και τελευταία φόρτιση πριν από 22 ώρες. Και έχω shot 4 ώρες και 20 λεπτά. Πότε δεν είχα τόσο καλή μπαταρία. Μήπως έπεσες σε παρτίδα ελαττωματική; Μήπως να πήγαινες σε άλλο κατάστημα της αλυσίδας;

Το να εχω πέσει σε ελαττωματική παρτίδα υπάρχει σαν περιπτωση, δεν το αποκλειω.

Το θέμα ειναι ότι οταν πηγα στο Πλαισιο την πρώτη συσκευή μου για έλεγχο της μπαταρίας επειδή δεν ήμουν ικανοποιημενος, εκαναν καποια τεστ και μου ειπαν ότι ειναι ενταξει. Μετα εκανα αντικατασταση για καποιο προβλημα στην οθονη (σαν να ειχε περασει ενα χνουδι μεσα) και η καινουρια συσκευη ειχε την ιδια διαρκεια μπαταριας. Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να παω ξανα για ελεγχο τη μπαταρια (της καινουριας συσκευης). Πιστευω θα μου δωσουν την ιδια απαντηση και επισης αντικατασταση δεν προκειται να γινει αφου εχει ληξει το DOA εδω και καιρο.