deadp Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Με ACR..... Σε ένα essential phone :love: φίλου δεν δουλεύει σωστά, παρά μόνο στην ανοικτή ακρόαση. Έτσι μου είπε... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Όταν ανοίγει η εφαρμογή σου γράφει ότι δεν θα κάνει ηχογράφηση κλπ κλπ. Αλλά όταν πήρα τηλέφωνο είδα μετά ότι την ηχογράφησε κανονικά. Κι όλες τις υπόλοιπες που έκανα. Είτε με ανοιχτή ακρόαση είτε με κανονική κλήση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καμία λύση για το Volte που έχει κάτι θεματακια (χάνει κλήσεις/δεν παίρνει τηλέφωνο/δεν γυρίζει σε VoWiFi) βρήκαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καμία λύση για το Volte που έχει κάτι θεματακια (χάνει κλήσεις/δεν παίρνει τηλέφωνο/δεν γυρίζει σε VoWiFi) βρήκαμε; Το volte από μόνο του δουλεύει μια χαρά. Το wifi calling είναι ασταθές και παρασύρει το volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Παρατήρησα σήμερα στο άνω μέρος της οθόνης που είναι ακάλυπτο από το προστατευτικό τζαμάκι, δίπλα στο ηχείο, μια πολύ μικρή γρατζουνιά. Είναι μεν πολύ διακριτική, πλην όμως έγινε και απλά το αναφέρω γιατί υποτίθεται ότι η συσκευή φοράει Gorilla Glass 5 και συν τοις άλλοις την προσέχω υπερβολικά και ποτέ δεν την βάζω σε τσέπη με άλλα αντικείμενα μαζί (φοράει θήκη και τζαμάκι απ' την πρώτη μέρα). Εν αντιθέσει το LG G2 δεν είχε κάνει τόσα χρόνια ούτε 1 ορατή γρατζουνιά και φορούσε Gorilla Glass 3. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Το volte από μόνο του δουλεύει μια χαρά. Το wifi calling είναι ασταθές και παρασύρει το volte.Δηλαδή αν κλεισω το Wifi Calling και αφήσω μόνο το Volte θα λειτουργεί όπως και στην 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Δηλαδή αν κλεισω το Wifi Calling και αφήσω μόνο το Volte θα λειτουργεί όπως και στην 8; Ναι, εγώ έτσι έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Παρατήρησα σήμερα στο άνω μέρος της οθόνης που είναι ακάλυπτο από το προστατευτικό τζαμάκι, δίπλα στο ηχείο, μια πολύ μικρή γρατζουνιά. Είναι μεν πολύ διακριτική, πλην όμως έγινε και απλά το αναφέρω γιατί υποτίθεται ότι η συσκευή φοράει Gorilla Glass 5 και συν τοις άλλοις την προσέχω υπερβολικά και ποτέ δεν την βάζω σε τσέπη με άλλα αντικείμενα μαζί (φοράει θήκη και τζαμάκι απ' την πρώτη μέρα). Εν αντιθέσει το LG G2 δεν είχε κάνει τόσα χρόνια ούτε 1 ορατή γρατζουνιά και φορούσε Gorilla Glass 3. Πότε την πήρες τη συσκευή; Γιατί εγώ την πήρα 23 Νοεμβρίου χωρίς να τη βάλω τίποτα προστατευτικό ακόμη και δεν έχει το παραμικρό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Την παρήγγειλα 24/11 και την παρέλαβα 1/12. Από την πρώτη μέρα φορά προστατευτικό τζαμάκι οθόνης και θήκη. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Παίδες, με την 9 τι γίνεται; ποια είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει; Να την βάλω η καλά είμαι στην 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 καλυτερα περίμενε λίγο, αν και δεν έχει σοβαρά θέματα (ταχύτητα, κολλήματα, μπαταρία). Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Θέλει πάλι το glimpse. Ποιο απο ολα τα Glimpse App βαζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ποιο απο ολα τα Glimpse App βαζετε? Μάλλον αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το λοιπόν, το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει με την 9 είναι ότι στο Google Maps η μπλε κουκίδα μου δείχνει ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Τι clear cache έκανα τι calibration επανειλημμένως έκανα, τίποτα. Πάνω εγώ, κάτω αυτό. Μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το λοιπόν, το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει με την 9 είναι ότι στο Google Maps η μπλε κουκίδα μου δείχνει ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Τι clear cache έκανα τι calibration επανειλημμένως έκανα, τίποτα. Πάνω εγώ, κάτω αυτό. Μπέρδεμα. Είναι ένα από τα θέματα που αναφέρεται από πολλούς σαν bug. Η πυξίδα δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Παραδόξως εγώ θυμάμαι το ίδιο φαινόμενο πριν χρόνια και σε άλλη συσκευή. Σε κάθε περίπτωση η πλοήγηση δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Είναι ένα από τα θέματα που αναφέρεται από πολλούς σαν bug. Η πυξίδα δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Παραδόξως εγώ θυμάμαι το ίδιο φαινόμενο πριν χρόνια και σε άλλη συσκευή. Σε κάθε περίπτωση η πλοήγηση δουλεύει μια χαρά. Τι γίνετε ρε παιδιά... Όπου πάω γυρνάνε οι πυξίδες ανάποδα; Στα Windows που ήμουν πριν την αναβάθμιση δούλευε σωστά. Μετά κι εκεί γύρισε ανάποδα. Η πλοήγηση μόνο λειτουργούσε σωστά. Τώρα ήρθα στο Android, πάλι τα ίδια! :lol: Ελπίζω να λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Είναι ένα από τα θέματα που αναφέρεται από πολλούς σαν bug. Η πυξίδα δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Παραδόξως εγώ θυμάμαι το ίδιο φαινόμενο πριν χρόνια και σε άλλη συσκευή. Σε κάθε περίπτωση η πλοήγηση δουλεύει μια χαρά. Μάλιστα. Και αυτό πως λύνεται, θέλει κάνα hard reset ή λύνεται με κάποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Μάλιστα. Και αυτό πως λύνεται, θέλει κάνα hard reset ή λύνεται με κάποιο update? Δεν έχω διαβάσει για λύση ούτε έψαξα ιδιαιτέρως, αφού μόλις αρχίσεις να κινείσαι η πλοήγηση δουλεύει κανονικά. Εκτός αν βασίζεσαι πάνω του για ορειβασία ας πούμε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 καλησπέρα. στο μενού της κάμερας μου βγάζει όλα εικονίδια πάνω σαν διπλογραμμένα.. το έχει κανείς άλλος αυτό η να πάω να το κοιτάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Δεν έχω διαβάσει για λύση ούτε έψαξα ιδιαιτέρως, αφού μόλις αρχίσεις να κινείσαι η πλοήγηση δουλεύει κανονικά. Εκτός αν βασίζεσαι πάνω του για ορειβασία ας πούμε. :lol: Τι δουλεύει κανονικά. Εδώ ξεκινάω να περπατάω και με δείχνει να πηγαίνω ανάποδα κάνοντας moonwalking σα το Michael Jackson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Αυτό συμβαίνει μόνο στα δικά μας κινητά που πήραν την pie ή είναι γενικό το κακό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Άρα δύο τουλάχιστον φάουλ η Pie στο Nokia 8 (VoWiFi και πυξίδα). Να μας λείπει, δε θα πάρουμε. Το θέμα είναι αν μπορούμε να παραλείψουμε την αναβάθμιση αυτή και να συνεχίσουμε να παίρνουμε security updates... :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Άρα δύο τουλάχιστον φάουλ η Pie στο Nokia 8 (VoWiFi και πυξίδα). Να μας λείπει, δε θα πάρουμε. Το θέμα είναι αν μπορούμε να παραλείψουμε την αναβάθμιση αυτή και να συνεχίσουμε να παίρνουμε security updates... :confused: Δυστυχώς εγώ την πήρα όμως και μάλιστα κατά λάθος! :( Θα πρέπει να περιμένω καμιά αναβάθμιση της εφαρμογής για να στρώσει ίσως ο χάρτης. Edited January 20, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εχουν ακουστει πολλα για τα ποια ειναι τα προβληματα τις pie.Θα αναφερω ποια ειδα εγω μιας που περασα και απο beta και απο official (beta βαφτισμενη official στην ουσια) : 1.Πυξιδα.Οντως εχει θεματακι.Δεν δειχνει σωστα.Η πλοηγηση δεν στηριζεται στην πυξιδα ομως.Στηριζεται σε δορυφορους.Ισως συμβουλευεται την πυξιδα για να σου δειξει στον χαρτη που ειναι ο Βορρας και που ο Νοτος.Η πλοηγηση γινεται κανονικα.Εχω κανει την τελευταια βδομαδα διαδρομες και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. 2.Camera app (διπλα εικονιδια). Αυτο το προβλημα δεν μου παρουσιαστηκε.Υπαρχει ομολογουμενως μιας και υπαρχουν σκρινσοτς που το δειχνουν.Εχει να κανει με την αναλυση της οθονης/μεγεθος dpi κλπ.Δηλαδη σε οποιον εμφανιστηκε στανταρ εχει πειραξει κατι με την αναλυση της οθονης. Αυτα.Τιποτα αλλο.Τραβηχτε και κανα factory reset ξερωγω αν εχετε περισσοτερα και πιο σοβαρα προβληματα. Δεν υπαρχουν τα features που περιμεναμε , αλλα προσωπικα τι android oreo τι pie..αν εξαιρεσουμε τα παραπανω προβληματακια..ιδια εμπειρια χρησης... Ολα αυτα με NB1-5110-0-00WW-B05 (το βλεπετε με *#*#227#*#*). Eχω δει και image με το update -Β07 , oπως και image NB1-5120-....Δεν ξερω τι διαφορες εχουν με το αρχικο που εχω εγω.Δεν τα εχω βρει σαν ολοκληρωμενα images παρα μονο σαν "προοδευτικα updates" και αυτα δεν λεει να τα περασουμε γιατι θα γινει μαμακια... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εχουν ακουστει πολλα για τα ποια ειναι τα προβληματα τις pie.Θα αναφερω ποια ειδα εγω μιας που περασα και απο beta και απο official (beta βαφτισμενη official στην ουσια) : 1.Πυξιδα.Οντως εχει θεματακι.Δεν δειχνει σωστα.Η πλοηγηση δεν στηριζεται στην πυξιδα ομως.Στηριζεται σε δορυφορους.Ισως συμβουλευεται την πυξιδα για να σου δειξει στον χαρτη που ειναι ο Βορρας και που ο Νοτος.Η πλοηγηση γινεται κανονικα.Εχω κανει την τελευταια βδομαδα διαδρομες και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. 2.Camera app (διπλα εικονιδια). Αυτο το προβλημα δεν μου παρουσιαστηκε.Υπαρχει ομολογουμενως μιας και υπαρχουν σκρινσοτς που το δειχνουν.Εχει να κανει με την αναλυση της οθονης/μεγεθος dpi κλπ.Δηλαδη σε οποιον εμφανιστηκε στανταρ εχει πειραξει κατι με την αναλυση της οθονης. Αυτα.Τιποτα αλλο.Τραβηχτε και κανα factory reset ξερωγω αν εχετε περισσοτερα και πιο σοβαρα προβληματα. Δεν υπαρχουν τα features που περιμεναμε , αλλα προσωπικα τι android oreo τι pie..αν εξαιρεσουμε τα παραπανω προβληματακια..ιδια εμπειρια χρησης... Ολα αυτα με NB1-5110-0-00WW-B05 (το βλεπετε με *#*#227#*#*). Eχω δει και image με το update -Β07 , oπως και image NB1-5120-....Δεν ξερω τι διαφορες εχουν με το αρχικο που εχω εγω.Δεν τα εχω βρει σαν ολοκληρωμενα images παρα μονο σαν "προοδευτικα updates" και αυτα δεν λεει να τα περασουμε γιατι θα γινει μαμακια... Κι εγώ NB1-5110-0-00WW-B05 εχω! Τα -B07 και NB1-5120-.... που τα είδες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts