gjimmys Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Να φταιει κάτι στην τελευταία ενημέρωση ασφάλειας. Πριν λιγο δεν την εκανες; Δεν νομίζω να φταίει η αναβάθμιση μάλλον τυχαίο το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν νομίζω να φταίει η αναβάθμιση μάλλον τυχαίο το βρίσκω.Για δοκιμασε στις ρυθμίσεις να γυρίσεις τον ηχο σε μονοφωνικό Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Για δοκιμασε στις ρυθμίσεις να γυρίσεις τον ηχο σε μονοφωνικό Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα και αυτό τίποτα πρέπει να έχει καεί το ηχείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού δεν επεσε η κτυπησε κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το έκανα και αυτό τίποτα πρέπει να έχει καεί το ηχείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού δεν επεσε η κτυπησε κάπου Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις στο.... αθόρυβο;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ποια συσκευή στο Android, αναβαθμίζεται δύο φορές μέσα στο μήνα;;; Ρητορική η ερώτηση! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ποια συσκευή στο Android, αναβαθμίζεται δύο φορές μέσα στο μήνα;;; Ρητορική η ερώτηση!Τα Nokia 8 και Sony Xperia XZ1 που εχω. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ποια έκδοση της gcam χρησιμοποιείτε και από ποιον developer; Η τελευταία του Arnova που δουλεύει σωστά στο Nokia 8 είναι η V7.7 ενώ ο developer την έχει εξελίξει μέχρι την V8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ποια έκδοση της gcam χρησιμοποιείτε και από ποιον developer; Η τελευταία του Arnova που δουλεύει σωστά στο Nokia 8 είναι η V7.7 ενώ ο developer την έχει εξελίξει μέχρι την V8. Έχουμε κανενα λινκ; Γιατί ανά ψάξω από μόνος μου φοβάμαι μην κατεβάσω ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Έχουμε κανενα λινκ; Γιατί ανά ψάξω από μόνος μου φοβάμαι μην κατεβάσω ότι να ναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.7.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.7.apk Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.7.apk Ευχαριστούμε πολύ. Είχα την v6, έβαλα αυτή που παραθέτεις. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Παίδες καλησπέρα. Κατόπιν επιβεβαίωσης από TS SOLUTIONS ότι το Nokia 8 πέθανε (ξαφνικά ενώ τα πάντα δούλευαν η οθόνη μαύρισε και δεν επανήλθε ποτέ), μου πιστώνουν τα χρήματα και μόλις τσίμπησα το 6gb/128gb. Από σκρουτζομάγαζο από αποθήκη Γερμανίας. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο? Από αναβαθμίσεις κτλ λέτε να έχω πρόβλημα? Edited June 22, 2018 by fantomXxXx Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Η Google κάμερα v7 που ποσταρίστηκε πρόσφατα ανοίγει, παίζει, αλλά δεν αποθηκεύει. Γύρισα στην v6.6. Φταίει κάποια ρύθμιση μήπως; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Η Google κάμερα v7 που ποσταρίστηκε πρόσφατα ανοίγει, παίζει, αλλά δεν αποθηκεύει. Γύρισα στην v6.6. Φταίει κάποια ρύθμιση μήπως; Εμένα πάλι δουλεύει αλλά όταν κουνάω το κινητό για να αλλάξω πλάνο η εικόνα αλλάζει σαν καρέ καρέ. Δλδ με καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Η Google κάμερα v7 που ποσταρίστηκε πρόσφατα ανοίγει, παίζει, αλλά δεν αποθηκεύει. Γύρισα στην v6.6. Φταίει κάποια ρύθμιση μήπως;Κι εγώ την απεγκατέστησα διότι λάγκαρε. Είχε και frames. Γύρισα στην 6.6 που είναι εξαιρετική. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εμένα πάλι δουλεύει αλλά όταν κουνάω το κινητό για να αλλάξω πλάνο η εικόνα αλλάζει σαν καρέ καρέ. Δλδ με καθυστέρηση. Ναι όντως είχε πρόβλημα και στην προεπισκόπηση. Λάγκαρε αισθητά. Κι εγώ την απεγκατέστησα διότι λάγκαρε. Είχε και frames. Γύρισα στην 6.6 που είναι εξαιρετική. Όντως απροβλημάτιστη η 6.6. Κι εγώ γύρισα σ' αυτή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Υπάρχει κάποιο λινκ για την 6.6? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπερα...πηρα σημερα το ΝΟΚΙΑ 8 και εγω, ημουν μεταξυ αυτου και του ΝΟΚΙΑ 6.1 οποτε ελπιζω να εκανα καλη επιλογη... Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... 1. Χωρις να του εχω εγκαταστησει" τιποτα ακομα και με μονο την καμερα ανοιχτη για ενα πολυ συντομο "τσεκ", χωρις να εχω μεσα SIM, χωρις να ειναι ανοικτα ουτε τα δεδομενα ουτε το wifi ουτε το NFC, ζεσταινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, οταν το βαλω σε stand by "κρυωνει", ομως ειναι φυσιολογικο? (νομιζω πως οχι αλλα σκεφτηκα καλυτερα πριν το παω πισω ας ρωτησω εσας που το εχετε ηδη...) 2. Μπορω να διαπιστωσω με καποιον τροπο εαν ειναι "επιστροφη" αυτο που μου εδωσαν? το ρωταω γιατι με το που το ανοιξα και ενω συμφωνα με το κουτι επρεπε να φοραει το 7.1 στο SYSTEM UPDATE μου "δειχνει" οτι εχει ενημερωθει σε Android 8.1 security patch Φεβ 2018 3. Επισης πριν απο λιγο "φριζαρε" μου εδωσε ενα μνμ λαθους, εκλεισε και χρειαστηκε να κρατησω πατημενο το ΟΝ για περιπου 20".... "Κατεβαζω" τωρα το Android 8.1 OREO (V4.88B) Πιστευετε οτι θα πρεπει να το παω πισω και να ζητησω αντικατασταση ή με το update θα λυθουν τα προβληματα? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπερα...πηρα σημερα το ΝΟΚΙΑ 8 και εγω, ημουν μεταξυ αυτου και του ΝΟΚΙΑ 6.1 οποτε ελπιζω να εκανα καλη επιλογη... Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... 1. Χωρις να του εχω εγκαταστησει" τιποτα ακομα και με μονο την καμερα ανοιχτη για ενα πολυ συντομο "τσεκ", χωρις να εχω μεσα SIM, χωρις να ειναι ανοικτα ουτε τα δεδομενα ουτε το wifi ουτε το NFC, ζεσταινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, οταν το βαλω σε stand by "κρυωνει", ομως ειναι φυσιολογικο? (νομιζω πως οχι αλλα σκεφτηκα καλυτερα πριν το παω πισω ας ρωτησω εσας που το εχετε ηδη...) 2. Μπορω να διαπιστωσω με καποιον τροπο εαν ειναι "επιστροφη" αυτο που μου εδωσαν? το ρωταω γιατι με το που το ανοιξα και ενω συμφωνα με το κουτι επρεπε να φοραει το 7.1 στο SYSTEM UPDATE μου "δειχνει" οτι εχει ενημερωθει σε Android 8.1 security patch Φεβ 2018 3. Επισης πριν απο λιγο "φριζαρε" μου εδωσε ενα μνμ λαθους, εκλεισε και χρειαστηκε να κρατησω πατημενο το ΟΝ για περιπου 20".... "Κατεβαζω" τωρα το Android 8.1 OREO (V4.88B) Πιστευετε οτι θα πρεπει να το παω πισω και να ζητησω αντικατασταση ή με το update θα λυθουν τα προβληματα? Καλορίζικο. Λίγο περίεργη η συμπεριφορά που περιγράφεις, σε σχέση με ό,τι έχω παρατηρήσει εγώ στον 1,5+ μήνα που το έχω. 1. Συνήθως δε ζεσταίνεται με φυσιολογική χρήση, αλλά ακόμα κι όταν το ζορίζω, π.χ. 4G με χρήση ίντερνετ, facebook κλπ, ή χρήση και φόρτιση, και πάλι ζεσταίνεται σχετικά λίγο. 2. Και μένα με Oreo 8.1 μου ήρθε. 3. Πολύ ύποπτο αν θες τη γνώμη μου. Πήγαινέ το στο κατάστημα απ' όπου το πήρες καλού κακού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλησπερα...πηρα σημερα το ΝΟΚΙΑ 8 και εγω, ημουν μεταξυ αυτου και του ΝΟΚΙΑ 6.1 οποτε ελπιζω να εκανα καλη επιλογη... Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... 1. Χωρις να του εχω εγκαταστησει" τιποτα ακομα και με μονο την καμερα ανοιχτη για ενα πολυ συντομο "τσεκ", χωρις να εχω μεσα SIM, χωρις να ειναι ανοικτα ουτε τα δεδομενα ουτε το wifi ουτε το NFC, ζεσταινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, οταν το βαλω σε stand by "κρυωνει", ομως ειναι φυσιολογικο? (νομιζω πως οχι αλλα σκεφτηκα καλυτερα πριν το παω πισω ας ρωτησω εσας που το εχετε ηδη...) 2. Μπορω να διαπιστωσω με καποιον τροπο εαν ειναι "επιστροφη" αυτο που μου εδωσαν? το ρωταω γιατι με το που το ανοιξα και ενω συμφωνα με το κουτι επρεπε να φοραει το 7.1 στο SYSTEM UPDATE μου "δειχνει" οτι εχει ενημερωθει σε Android 8.1 security patch Φεβ 2018 3. Επισης πριν απο λιγο "φριζαρε" μου εδωσε ενα μνμ λαθους, εκλεισε και χρειαστηκε να κρατησω πατημενο το ΟΝ για περιπου 20".... "Κατεβαζω" τωρα το Android 8.1 OREO (V4.88B) Πιστευετε οτι θα πρεπει να το παω πισω και να ζητησω αντικατασταση ή με το update θα λυθουν τα προβληματα? Περίεργα πράματα... Αν το πήρες σήμερα, κατευθείαν DOA από τα αποδυτήρια. Μάλλον ελαττωματική παρτίδα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, ναι σημερα το πηρα...οποτε αυριο μεσημερι επιστροφη....ελπιζω μονο να μην μου αρχισουν τα "μα και τα μου"... :( Επισης, τσεκαρα την φορτιση μπαταριας και ο μετρητης δειχνει οτι πληρης φορτιση εγινε πριν 176η 6ω 57λ.... panosz75 σε εσενα προσεξες εαν εδειχνε κατι αντιστοιχο... απο την αλλη πρεπει να μου δειχνει κατι τετοιο εφοσον εχει ερθει λογικα κατευθειαν απο το εργοστασιο? Edited June 26, 2018 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Βάλε πρώτα την τελευταία έκδοση. Μην το πας τζάμπα Τροποποίηση : Android 8.1 security update Ιουνίου Edited June 26, 2018 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αυτο εκανα, φαινεται να μην ζεσταινεται ομως ηδη μια επανεκκινηση την εκανε στο ασχετο... θα κοιταξω να το "φορτωσω" λιγο για να δω πως θα παει σημερα και εαν ολα πανε καλα δεν το επιστρεφω...διαφορετικα αυριο το μεσημερι πισω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αυτο εκανα, φαινεται να μην ζεσταινεται ομως ηδη μια επανεκκινηση την εκανε στο ασχετο... θα κοιταξω να το "φορτωσω" λιγο για να δω πως θα παει σημερα και εαν ολα πανε καλα δεν το επιστρεφω...διαφορετικα αυριο το μεσημερι πισω. Από πού έγινε η αγορά; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Απο PUBLIC αν και ελπιζω τελικα να λυθηκαν τα προβληματα, τωρα με ανοιχτο wifi Να κατεβαζει και ταυτοχρονα να δοκιμαζω διαφορες εφαρμογες - παιχνιδια τη θερμοκρασια το app της ΝΟΚΙΑ την εμφανιζει στους 40 βαθμους ενω το τηλ ειναι ελαχιστα ζεστο. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts