editorR Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 τα λινκ που υπαρχουν στο σαιτ της xiaomi ? https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/redmi-note-5-pro-miui-9-5-13-oreo-update-t3799077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) Φαντάζομαι δεν σου χει χαλάσει και πολλές φορές συσκευή. Γιατι σε lg ή lenovo μια χαρα κάνουν και πάνω απο μήνα αν τυχον ξεμείνουν απο ανταλλακτικά (και πιστεψε με δεν ειναι σπάνιο). Και αν ειναι αγορασμένο απο μεγάλη αλυσίδα (επισημη εισαγωγη) τότε ίσως και να σου κάνουν αντικατάσταση αν αργεί πολύ... αν ομως ειναι απλά ευρωπαϊκό (πχ σκρουτζομαγαζου) τότε η μονη υποχρέωση που έχουν ειναι επισκευή και οχι αντικατάσταση οπότε θα περιμένεις όσο χρειαστεί. Φαντάζομαι ότι δεν κατάλαβες ότι λες ακριβώς αυτό που λέω :p Άμα είναι να περιμένω μήνες τι infoquest,lg, Samsung,μαγαζάκι γωνία και πράσινα άλογα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/redmi-note-5-pro-miui-9-5-13-oreo-update-t3799077 Το περασες?έχω την εντύπωση ότι πάει πιο καλά τώρα σε γενικές ή είναι placebo.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 29, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Φαντάζομαι ότι δεν κατάλαβες ότι λες ακριβώς αυτό που λέω :p Άμα είναι να περιμένω μήνες τι infoquest,lg, Samsung,μαγαζάκι γωνία και πράσινα άλογα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ναι αυτο σου λεω. Οτι δυστυχως δεν ειναι απίστευτο σενάριο το να περιμένεις πάνω απο μήνα. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο πελάτης εχει εξυπηρετηθει σχετικά γρήγορα. Ειναι αναλόγως και πόσο τυχερός εισαι (δυστυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ναι ....μη μους λες όμως γιατι εξηνταριζω...και δεν έχω γιο να μου δίνει τηλέφωνα έτοιμα....τυχερός ο μπαμπάς....lol Πάντα να έχεις υπ'οψιν σου ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Φαντάζομαι ότι δεν κατάλαβες ότι λες ακριβώς αυτό που λέω :p Άμα είναι να περιμένω μήνες τι infoquest,lg, Samsung,μαγαζάκι γωνία και πράσινα άλογα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το περασες?έχω την εντύπωση ότι πάει πιο καλά τώρα σε γενικές ή είναι placebo.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Αν και δεν το δούλεψα αρκετά έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει λίγο πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Για δες λίγο και την αυτόματη φωτεινότητα γιατί πριν ώρες ώρες ήταν ότι θυμάται χαίρετε Επίσης και στην camera στα κοντινά είχα flickering,τώρα έστρωσε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363 Το έχω δώσει και στις προηγούμενες σελίδες. :p Χρειάζεται και αντίστοιχο καλώδιο ή και με της συσκευής επιτυγχάνεται γρήγορη φόρτιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Αν και δεν το δούλεψα αρκετά έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει λίγο πιο smooth. Έχει έρθει κάποια νέα ενημέρωση...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπέρα σας. Θ αμποροθσε κάποιος να με κατευθύνει πως μπορώ να μεταφέρω μια εφαρμογή απο το internal storage στην sd????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Το κινητό είναι απλά απίστευτο, ειδικά για την τιμή του. Έχω κι ένα iPhone 7 Plus, που μου έχει δώσει η εταιρία, και η μόνη διαφορά υπερ του 7 είναι η κάμερά του, που και πάλι δεν είναι και τεράστια μιας και το Note έχει ικανοποιητικότατη εικόνα. Εκεί όμως που πραγματικά το Note με έχει ενθουσιάσει είναι στην αυτονομία του. Και οι δύο συσκευές έχουν τις ίδιες εφαρμογές, και η χρήση τους είναι πολύ μικρή (δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα μέσα στην ημέρα). Παρόλαυτά το iPhone με το ζόρι βγάζει 24ώρες, ενώ το Note φτάνει άνετα τις 5(!), μπορεί και τις 6!!! :blink: Αυτή τη στιγμή είμαι στην 3η ημέρα, και είμαι στο 48% :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Χρειάζεται και αντίστοιχο καλώδιο ή και με της συσκευής επιτυγχάνεται γρήγορη φόρτιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ και με της συσκευής και με άλλα άσχετα no name που έχω δοκιμάσει μια χαρά φορτίζει. Δεν αγόρασα καινούριο καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα απενεργοποιήσω αυτόν τον εκνευριστικό ήχο που κάνει κάθε φορά βρίσκει καινούργιο δίκτιο - WiFi; Ευχαριστώ ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Έχει έρθει κάποια νέα ενημέρωση...? Υπάρχει το λινκ πιο πάνω. Έχει έρθει η 9.5.14. Την περνάς αμα θέλεις χειροκίνητα μέσα από την ενημέρωση του συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με links Για sdk tools και Java για windows 10,ποια ακριβώς κατεβάζουμε για να περάσουμε TWRP? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με links Για sdk tools και Java για windows 10,ποια ακριβώς κατεβάζουμε για να περάσουμε TWRP? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk sdk tools και java; να κάνεις compile το twrp Μόνος σου θες ; :P adb θες , τα έχεις μπερδέψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 sdk tools και java; να κάνεις compile το twrp Μόνος σου θες ; :P adb θες , τα έχεις μπερδέψει :) Χαχα...αυτό είναι το μόνο σίγουρο https://www.howtogeek.com/125769/how-to-install-and-use-abd-the-android-debug-bridge-utility/ Τι κάνω λάθος? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπέρα σας. Θ αμποροθσε κάποιος να με κατευθύνει πως μπορώ να μεταφέρω μια εφαρμογή απο το internal storage στην sd????:worry: Αυτό που ζητάς δεν γίνεται στη MIUI, Στην SD μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο φώτο, βίντεο και ότι δεδομένα θέλεις, αλλά δυστυχώς δεν σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Χαχα...αυτό είναι το μόνο σίγουρο https://www.howtogeek.com/125769/how-to-install-and-use-abd-the-android-debug-bridge-utility/ Τι κάνω λάθος? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ........ πας αθήνα - θεσσαλονίκη μέσω πάτρας :) ψάξε για adb installer , μικρό , άμεσο , το λινκ είναι γτμπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με links Για sdk tools και Java για windows 10,ποια ακριβώς κατεβάζουμε για να περάσουμε TWRP? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23910-Αυτοματοποιημένη-εγκατάσταση-drivers-για-κινητά-Xiaomi-σε-όλα-τα-Windows-x64-x86/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 όσοι βάλατε την 0.14 είδατε καμιά αλλαγή στην ένταση; (με Ελλάδα φυσικά , όχι ινδία/ρωσία κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ρωτώντας πας στη πόλη ....ευχαριστώ και τους δύο σας Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363 Το έχω δώσει και στις προηγούμενες σελίδες. :pΕυχαριστώ πολύ.... Πληροφοριακά να αναφέρω πως σήμερα δοκίμασα την δεύτερη φόρτιση (μετά από την αρχική εχθές!), με την ένδειξη μπαταρίας στο 25% (και οθόνη 7ω30λ!), με τον Power Bank 10.000mA Xiaomi, ο οποίος ολοκλήρωσε την φόρτιση στο 100% της μπαταρίας, σε 2ω5λ (από το 25% εννοώ). Κάτι ακόμα να ρωτήσω που δεν βρήκα: Στα προηγούμενα Xiaomi μου, τραβώντας δεξιά την αρχική οθόνη, έβαζα συντομεύσεις ταχείας κλήσης (επαφές) από τα widgets. Σε αυτό το κινητό, υπάρχει μια φιξ οθόνη (φώτο συνημμένη) και δεν γίνεται να προσθέσω άλλη οθόνη (αριστερά της), μόνο δεξιά (έχω ήδη 3, οπότε 4η πρέπει να δημιουργηθεί). Αυτό αλλάζει κάπως αλλιώς; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 29, 2018 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Όσοι έχετε την 10, μπορείτε να δείτε εάν υποστηρίζει το substratum; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Όσοι έχετε την 10, μπορείτε να δείτε εάν υποστηρίζει το substratum; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το δοκίμασες στην 9 και δεν παίζει ή απλά ρωτάς για την 10 ; :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Σε αμάξι κρατώντας το στο χέρι. Πιστεύω να εννοείς στο αμάξι στην θέση συνοδηγού και όχι σαν οδηγός με το κινητό στο χέρι (και μάλιστα κοιτώντας το GPS).... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts