highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το καλύτερο βασικά είναι ανοιχτή ακρόαση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι σχετικό,αν έχεις το τηλ 10 εκατοστά από το κεφάλι δεν νομίζω να είναι και τόσο καλό και σε σύγκριση με bluetooth με καλώδιο που το κινητό μπορείς να το έχεις.και 10 μέτρα μακρυά απορροφάει περισσότερη ακτινοβολία παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Αυτό είναι σχετικό,αν έχεις το τηλ 10 εκατοστά από το κεφάλι δεν νομίζω να είναι και τόσο καλό και σε σύγκριση με bluetooth με καλώδιο που το κινητό μπορείς να το έχεις.και 10 μέτρα μακρυά απορροφάει περισσότερη ακτινοβολία παλιΌχι δεν εννοώ να το έχεις δίπλα στο αυτί σου και να μην το ακουμπάς απλά πάνω σου, εννοώ ακουμπισμένο κάπου ή στο αυτοκίνητο σε ένα holder. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Η καλυτερη λύση ειναι ο καπνός και η κουβερτα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Όχι δεν εννοώ να το έχεις δίπλα στο αυτί σου και να μην το ακουμπάς απλά πάνω σου, εννοώ ακουμπισμένο κάπου ή στο αυτοκίνητο σε ένα holder. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkστο αυτοκίνητο είναι ότι χειρότερο η χρήση του όπως και για χώρους χωρίς καλό σήμα,το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να είναι λειτουργικό για κάποιον που μιλάει 7 ώρες στο τηλέφωνο για δουλειά πχ να μιλαει συνέχεια με ανοιχτή ακρόαση,για επαγγελματική χρήση το bluetooth με καλώδιο νομίζω είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για εμάς που μιλάμε λίγο το βάζουμε ανοιχτή ακρόαση και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 στο αυτοκίνητο είναι ότι χειρότερο η χρήση του όπως και για χώρους χωρίς καλό σήμα,το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να είναι λειτουργικό για κάποιον που μιλάει 7 ώρες στο τηλέφωνο για δουλειά πχ να μιλαει συνέχεια με ανοιχτή ακρόαση,για επαγγελματική χρήση το bluetooth με καλώδιο νομίζω είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για εμάς που μιλάμε λίγο το βάζουμε ανοιχτή ακρόαση και τελος Καλα αν μιλας λιγο δεν νομιζω οτι αξιζει να σκας για το πως μιλας :) Εγω για παράδειγμα πανω απο μιση άντε μια ωρα το πολύ δεν μιλαω στο κινητο καθότι προτιμώ το im (πχ μηνύματα viber, messenger κλπ). Προσπαθω απλά να μην κολλάω το ακουστικό στο αυτί και τέλος. Και για το αμάξι έχω ενα BT κυρίως για να χω ελεύθερα τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 όταν αλλάξουμε region η ώρα πάει στην ώρα της χώρας που την αλλάζουμε αλλά εάν το έχουμε στο αυτόματο μετά από κάποια ώρα αλλάζει και πάει κανονικά στην Ελλάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Καλα αν μιλας λιγο δεν νομιζω οτι αξιζει να σκας για το πως μιλας :) Εγω για παράδειγμα πανω απο μιση άντε μια ωρα το πολύ δεν μιλαω στο κινητο καθότι προτιμώ το im (πχ μηνύματα viber, messenger κλπ). Προσπαθω απλά να μην κολλάω το ακουστικό στο αυτί και τέλος. Και για το αμάξι έχω ενα BT κυρίως για να χω ελεύθερα τα χέρια μου.Και.εγω τόσο μιλάω ,όταν μπορώ χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση ,όταν έχει θόρυβο κανονικά δεν σκάω κιόλας,αυτοί που μιλάνε πολύ πρέπει να προσεξουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Οι έρευνες πάντως έχουν δείξει ότι το Bluetooth είναι η ποίο σωστή κ αθώα Προς τον χρήστη. Γενικά οι απόψεις διίστανται σε αυτά τα θέματα. Να ξέρετε ότι κ στο κομοδίνο να το έχετε πάλι εκπέμπει ακτινοβολία το ρημάδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Ρε ποια επαγγελματική χρήση? Έτσι λέτε στη γυναίκα σας...αλλά σε τα μας :p :p :p Γκομενάκι είναι στη μέση.... εγγυημένα Ελπίζω η γυναίκα σας να μη μπαίνει εδώ και το δει γιατί ότι και να φοράτε θα σας φύγει από την παντόφλα lol!!!! Edited June 17, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ρε ποια επαγγελματική χρήση? Έτσι λέτε στη γυναίκα σας...αλλά σε τα μας :p :p :p Γκομενάκι είναι στη μέση.... εγγυημένα Ελπίζω η γυναίκα σας να μη μπαίνει εδώ και το δει γιατί ότι και να φοράτε θα σας φύγει από την παντόφλα lol!!!! Με το γκομενάκι δεν κάνουμε κλήσεις αλλα βιντεοκλήσεις... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Με το γκομενάκι δεν κάνουμε κλήσεις αλλα βιντεοκλήσεις... :p :lol: Άλλο ήθελα να πω.... Μπρος τα κάλλη τι είναι η ακτινοβολία? Αμελητεα προφανώς Εδώ κλείνουν σπίτια,την ακτινοβολία θα σκεφτούμε? Όλοι οι επαγγελματίες εδώ μέσα.... χαχαχα Edited June 17, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Τέτοια πράγματα ποτέ όχι τίποτα μην το μάθει και η γκόμενα και νομίζει ότι την κερατωνουμε με τις γυναίκες μας μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Ένας επαγγελματισμός χρειάζεται... σωστά!!! Edited June 17, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Μετά από ατελειωτες ωρες ψαρέματος μαθαίνεις πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ας αλλάξουμε θέμα... Ερώτηση... Λέω να πάω προς s8, αξίζει η μετάβαση λέτε; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ας αλλάξουμε θέμα... Ερώτηση... Λέω να πάω προς s8, αξίζει η μετάβαση λέτε;Εσύ γιατί θέλεις να πας, τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις που σε ενδιαφέρει; Είχα το S8+ μέχρι πριν κανένα 20ημερο που μου το έκλεψαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εσύ γιατί θέλεις να πας, τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις που σε ενδιαφέρει; Είχα το S8+ μέχρι πριν κανένα 20ημερο που μου το έκλεψαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταρχάς οθόνη Amoled... Είναι το κυριότερο που μου λείπει.. Έπειτα κάμερες και τέλος επεξεργαστής. Νομίζω αξίζει να δώσω 200 συν το. Note 5. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Πολύ ωραίες φωτογραφίες βγάζει και έξω το βράδυ το απόλυτο vfm Xiaomi Redmi note 5 auto by [/url] - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ας αλλάξουμε θέμα... Ερώτηση... Λέω να πάω προς s8, αξίζει η μετάβαση λέτε;s7 edge ,s8plus κάτοχος θα σου πω μην πας στο μικρό μόνο, θα σου κακοφανει η οθόνη που είναι μικρότερη ,μετά δεν θα έχεις.διαφορα καλούδια που έχει η xiaomi πχ double tap ,διδυμες εφαρμογές κλπ και μπαταρία θα σου κακοφανει αρκετά,μόνο από οθόνη θα άξιζε συο μεγάλο,και για τις κάμερες να πας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Καταρχάς οθόνη Amoled... Είναι το κυριότερο που μου λείπει.. Έπειτα κάμερες και τέλος επεξεργαστής. Νομίζω αξίζει να δώσω 200 συν το. Note 5.Για οθόνη δεν το συζητάω, είναι αλλού και σε σχέση με τις AMOLED των περισσότερων υπολοίπων ναυαρχιδων. Από επεξεργαστή στην πράξη και σε καθημερινή λειτουργία δεν θα δεις διάφορες, να μην σου πω ότι το note είναι πιο smooth.. Εκτος και ααναφέρεσαι σε βαριά παιχνίδια. Εκεί δεν έχω εμπειρια.. Κάμερες διάφορα θα δεις στις φωτό χαμηλού φωτισμού. Το software της Samsung γενικά έχει δυνατότητες που εδώ μου λείπουν. Όμως το rn5 έχει μια μπαταρία απιστευτη που το S8+ και ακόμα πιο πολύ το s8 την κοιτάνε με το κυάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ούτε το καλώδιο είναι αθώο γιατί λειτουργεί σαν κεραια.Η καλύτερη επιλογή για αυτούς που μιλάνε με τις ώρες είναι bluetooth ακουστικό με καλώδιο. Τα handsfree με καλώδιο λειτουργούν σαν κεραία, όταν ενεργοποιεί κάποιος το ραδιόφωνο. Στις κλήσεις δεν υπάρχει λόγος. Το ρόλο της κεραίας εξυπηρετεί η κεραία που έχει το ίδιο το τηλέφωνο. Τέλος το offtopic κι από 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Τα handsfree με καλώδιο λειτουργούν σαν κεραία, όταν ενεργοποιεί κάποιος το ραδιόφωνο. Στις κλήσεις δεν υπάρχει λόγος. Το ρόλο της κεραίας εξυπηρετεί η κεραία που έχει το ίδιο το τηλέφωνο. Τέλος το offtopic κι από 'μένα.και όμως λειτουργεί σαν κεραία και στις κλήσεις όχι μόνο στο ράδιο ,ακόμα και το χέρι λειτουργεί σαν κεραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδια επιτρεψτε μου να πω την γνωμη μου σχετικα με ακτινοβολια.το τηλ.γενικα εχει καπως αυξημενη αλλα μικροτερη απο τα ανεκτα ορια.το πιο ασφαλες ειναι τα ενσυρματα ακουστικα τα οποια λειτουργουν σαν κεραια ραδιοφωνου και ΟΧΙ σαν κεραια τηλεφωνου.σαν να λεμε αν δεν υπαρχει το καλωδιο δεν πιανει σημα το τηλ.η κεραια ειναι παντα εσωτερικα και στα πλαστικα μερη της πλατης.το μπλουτουθ εχει την δικη του ακτινοβολια ελαχιστη μεν υπαρκτη δε.μη ξεχνατε οτι ποτε δεν εγιναν ερευνες για αυτου του ειδους ακτινοβολιας,συν την οποια επιβαρυνση μπαταριας.αποψη μου παντα.ευχαριστω και συγνωμη για το μακρυναρη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Αφού το λύσαμε αυτό,το γκομενάκι θέλει ακτινοβολία ..τα γούστα της γυναίκας θα κοιτάμε? Πάμε παρακάτω.... @modeling Πας σε s9+ κατευθείαν παρακαμτεις την 8... Γνώμη μου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 17, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδια επιτρεψτε μου να πω την γνωμη μου σχετικα με ακτινοβολια.το τηλ.γενικα εχει καπως αυξημενη αλλα μικροτερη απο τα ανεκτα ορια.το πιο ασφαλες ειναι τα ενσυρματα ακουστικα τα οποια λειτουργουν σαν κεραια ραδιοφωνου και ΟΧΙ σαν κεραια τηλεφωνου.σαν να λεμε αν δεν υπαρχει το καλωδιο δεν πιανει σημα το τηλ.η κεραια ειναι παντα εσωτερικα και στα πλαστικα μερη της πλατης.το μπλουτουθ εχει την δικη του ακτινοβολια ελαχιστη μεν υπαρκτη δε.μη ξεχνατε οτι ποτε δεν εγιναν ερευνες για αυτου του ειδους ακτινοβολιας,συν την οποια επιβαρυνση μπαταριας.αποψη μου παντα.ευχαριστω και συγνωμη για το μακρυναρη.Μάλλον δεν το έγραψα σωστά,δεν λέω ότι το καλώδιο γίνεται κεραία με αυτήν την έννοια αλλά όταν πχ ακουμπάει πάνω στο τηλέφωνο γίνεται αμεσα κυματοπομπος και η ακτινοβολία πάει κατευθείαν στο.αυτι του χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts