kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει τη developer rom India ; γιατί να το κάνουμε αυτό το πράγμα ; και επίσης "ινδια" ; την κινέζικη εννοείς ; άντε να βάλεις την κινέζικη την Miui 10 αν θες δοκιμές , όλα τα άλλα τι νόημα έχουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Όταν πήρα το κινητό το έκανα αμέσως αναβάθμιση στη 9.5.13, σήμερα που ήθελα για πρώτη φορά να "μοιράσω" τα δεδομένα μου στο laptop μου είχα αυτό το πρόβλημα. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να βρω μια λύση και τελικά μόνο με αυτή τη λύση δούλεψε. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με κανένα άλλο κινητό από Xiaomi. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Όταν πήρα το κινητό το έκανα αμέσως αναβάθμιση στη 9.5.13, σήμερα που ήθελα για πρώτη φορά να "μοιράσω" τα δεδομένα μου στο laptop μου είχα αυτό το πρόβλημα. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να βρω μια λύση και τελικά μόνο με αυτή τη λύση δούλεψε. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με κανένα άλλο κινητό από Xiaomi. ναι το είπα γιατι το changelog της 13 έλεγε κάτι για το wifi hotspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εαν πατε στις επισημες αναβαθμισεις miui θα δειτε οτι για το redmi note 5 εχει τη stable global, τη developer india, stable india, stable china και developer china. Λενε οτι εχει αλλα καλουδια η ινδικη ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 καμια θηκη εχουμε τελικα εστω και απ`οξω..??:D οτι κανει για το redmi note 5 pro κανει και για το μη-Pro..? https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=xiaomi+redmi+note+5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=xiaomi+redmi+note+5+case&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εαν πατε στις επισημες αναβαθμισεις miui θα δειτε οτι για το redmi note 5 εχει τη stable global, τη developer india, stable india, stable china και developer china. Λενε οτι εχει αλλα καλουδια η ινδικη ρομ... και αφορά και "άλλη" συσκευή :) πριν (τώρα μάλλον διορθώθηκε) αν την έβαζες δε θα είχες κάμερα τώρα τι καλούδια υπάρχουν που τα θες ; (γιατί υπάρχουν πολλά άχρηστα που αφορούν μόνο την Ινδία) και το face να θες νομίζω αν απλά αλλάξεις το region σε India θα το δεις btw , επειδή είναι Off το site , πριν η ινδική δεν είχε καν Oreo , ήταν σε 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 καμια θηκη εχουμε τελικα εστω και απ`οξω..??:D οτι κανει για το redmi note 5 pro κανει και για το μη-Pro..? https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=xiaomi+redmi+note+5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=xiaomi+redmi+note+5+case&_sacat=0 Ναι το ιδιο κινητο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 καμια θηκη εχουμε τελικα εστω και απ`οξω..??:D οτι κανει για το redmi note 5 pro κανει και για το μη-Pro..? https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=xiaomi+redmi+note+5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=xiaomi+redmi+note+5+case&_sacat=0 Σε μένα αρέσει αυτή https://m.gearbest.com/cases-leather/pp_1662219.html Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 οκ-αρα βολευομαστε με το απλο 4G..:O Δες το σαν προτέρημα. Δεν θα αδειάζει η μπαταρία γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Δες το σαν προτέρημα. Δεν θα αδειάζει η μπαταρία γρήγορα Το μόνο καλό, σωστά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ναι το ιδιο κινητο ειναι. ααα..!καλο αυτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μένα αρέσει αυτή https://m.gearbest.com/cases-leather/pp_1662219.html Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk δοκιμασμενη? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το σαν προτέρημα. Δεν θα αδειάζει η μπαταρία γρήγορα ψυχολογικο περισσοτερο παρα ουσιαστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Οχιιιι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Οχιιιι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk οκ-δεν εγινε κατι-παρηγγειλα 2-3 για δοκιμη απο gear.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω παραγγείλει κι εγώ 2 θήκες απο aliexpress , όταν με το καλό έρθουν θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 και κανα 2 τζαμακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εγώ έβαλα αυτό https://www.uniphone.gr/shop/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82/nillkin-tempered-glass-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-xiaomi-redmi-note-5-h-pro/ και έχει κάτσει μια χαρά. Αφήνει 1.5 χιλιοστό ακάλυπτη οθόνη γύρω γύρω. Αυτό έχω και εγώ.. Αλλά το φοβάμαι σε τυχόν πτώση πάει το. Κινητό εκεί στο κενό Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Αυτό έχω και εγώ.. Αλλά το φοβάμαι σε τυχόν πτώση πάει το. Κινητό εκεί στο κενό Μαζί με τη θήκη που του φοράω η οποία βγαίνει πάνω από την οθόνη https://m.gearbest.com/cases-leather/pp_1662219.html το 1.5 γίνεται 0.5 οπότε δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ειναι η δευτερη φορα που το παιρνω και εχει το ιδιο προβλημα....δεν ανοιγει 9 στις 10 φορες το facebook βγαζοντας "η συνδεση δεν ειναι δυνατη".....κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ειναι η δευτερη φορα που το παιρνω και εχει το ιδιο προβλημα....δεν ανοιγει 9 στις 10 φορες το facebook βγαζοντας "η συνδεση δεν ειναι δυνατη".....κριμα Αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής, το έκανε και σε μένα. Αν διαβάσεις στα σχόλια στο playstore θα δεις ότι έχουν και άλλοι το πρόβλημα ανεξάρτητα με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) ρε παιδια-χαζη ερωτηση,αλλα που ειναι η προσθηκη λογαριασμων email..? επισης δεν βρισκω το search(οχι google..)και το εικονιδιο mail. Edited June 12, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Redmi note 5 vs Mate 10 pro Είναι στο αυτόματο όλες του mate στο pro auto για να μην μπερδευόμαστε με τα Modes,πρώτα του note αν και τα γράφω και στην περιγραφή. Δεν ξέρω πως σας φαίνονται αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει ανέβει κατακόρυφα το RN5 σε σχέση με τα προηγούμενα Note στο θέμα φωτογραφίας. Υποθέτω λόγω μεγάλης πλέον επεξεργαστικής ισχύος, ακόμα και χωρίς επώνυμους φακούς (leica πχ το mate 10 pro) με χρήση έξυπνων αλγόριθμων (AI), μπορεί και κάνει καλή δουλεία. Σε κάθε ζευγάρι φωτογραφιών έχω βρει σημεία που το RN5 έκανε καλύτερη δουλειά από το Mate 10 pro. Ειδικά στο φόντο/μακρινές αποστάσεις το RN5 παρ'όλη την εμφάνιση κόκκου νομίζω έχει κρατήσει περισσότερη λεπτομέρεια ενώ το Mate 10 pro δεν έχει κόκκο άλλα έτσι χάνει λεπτομέρεια. Μην πέσετε να με φάτε, δεν λέω ότι είναι καλύτερο το RN5, λέω ότι με έχει εντυπωσιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί λίγο ακόμα η κάμερα με την έλευση του miui 10? Είδα ότι θα έχει ΑΙ. Επίσης δοκίμασε κάνεις open camera ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εχει κανεις polarised γυαλια να δοκιμάσει αν ισχυει αυτο που διάβασα στο αλλο thread και εδω; Οτι δηλαδη η οθόνη δεν ειναι καθολου ορατη με πολωτικους φακους; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εχει κανεις polarised γυαλια να δοκιμάσει αν ισχυει αυτο που διάβασα στο αλλο thread και εδω; Οτι δηλαδη η οθόνη δεν ειναι καθολου ορατη με πολωτικους φακους; Ισχύει και στο RN5 όπως και στο R5+ σε κατακόρυφο (portrait) κράτημα του κινητού, σε οριζόντιο κράτημα (landscape) βλέπεις κανονικά. Τώρα το πόσο βολεύει ή όχι όταν έχεις κάποια εισερχόμενη κλήση να κρατήσεις το κινητό έστω κάπως οριζόντια αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) λυση στο προβλημα.. https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/increase-earphone-volume-redmi-note-5-t3801855 Edited June 12, 2018 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts