pavlidisc Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ. Πληκτρολόγησε στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη. Κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 άλλη μια ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το pc μου με καλώδιο usb; το βρήκα :) Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ. Πως το έκανες αυτό το μαγικό? Σου εμφανίζει δλδ την ένδειξη του VoWiFi όταν είναι σε wifi και δεν έχεις καλό σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Με εγκατάσταση μέσω Magisk το module VoEnable εμφανίστηκε η επιλογή VoWiFi στο μενού του τηλεφώνου, τώρα το αν δουλεύει είναι άλλο καπέλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2018 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ανάλογα. Έχω δει και doa σε 7 μερες, εχω δει και σε 15. Δεν ξερω αν ειναι στανταρ. Δοκίμασε αυτό με τη φόρτιση που σου γράφει ο συμφορουμίτης και κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Έχει προσέξει κσνεις αν στη miui 10 δουλεύει το quick charger? Σε miui 9 όταν το φορτίζα με φορτιστή quick charger έβγαζε ένα κυκλάκι πάνω δεξιά με ένα κεραυνό ενώ φόρτιζε. Τώρα το βάζω αλλά δε βλέπω να δείχνει κανένα σηματάκι και προφανώς δε φορτίζει και γρήγορα. Ξέρει κανείς κάτι? Edited October 25, 2018 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με εγκατάσταση μέσω Magisk το module VoEnable εμφανίστηκε η επιλογή VoWiFi στο μενού του τηλεφώνου, τώρα το αν δουλεύει είναι άλλο καπέλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε το κινητό σου σε πτήση και δοκίμασε να το καλέσεις να δεις αν θα χτυπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έχει προσέξει κσνεις αν στη miui 10 δουλεύει το quick charger? Σε miui 9 όταν το φορτία με φορτιστή quick charge έβγαζε ένα κουκλάκι πάνω δεξιά με ένα κεραυνό ενώ φόρτιζε. Τώρα το βάζω αλλά δε βλέπω να δείχνει κανένα σηματάκι και προφανώς δε φορτίζει και γρήγορα. Ξέρει κανείς κάτι? Σε εμένα δουλεύει με την 10αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Και εγώ το ενεργοποίησα σε Note 4 κάνω τις ρυθμίσεις αλλά τζίφος.... Ίσως να παίζει και ρόλο που είμαι στο εξωτερικό αυτή την περίοδο. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Σε εμένα δουλεύει με την 10αρασου βγαζει το κυκλακι με τον κεραυνο ?σε miui 10.0.2.0 εισαι ? επισης οταν ανοιγω wifi γιατι χανονται τα σηματα του 4g και απο τις δυο μπαρες με το σημα των καρτων ?ξερει κανεις ? Edited October 25, 2018 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Σε μένα δεν θέλει να βγάλει volte, τι διάολο έχω δοκιμάσει τα πάντα.χάθηκε και η επιλογή που βγάζει για επιλογή lte στις κλήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω. Edited October 25, 2018 by editorR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trojanhorse Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Λογικό....η λάθος το έγραψες Άλλο vowifi άλλο volte Είπα στη κοσμοτε να μου ενεργοποίηση το volte και μου έστειλε αυτό το μνμ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WIFI CALLING ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Αλλα ντ άλλον έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trojanhorse Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Πληκτρολόγησε στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη. Κάνε επανεκκίνηση. Κάτω από την ισχύς πομπού κινητής τηλεφωνίας που είναι ενεργό, γράφει παρέχεται από την volte και είναι ανενεργό σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω. Δες αυτή ,λογικά πρέπει να σου δουλεύει Την ίδια έχω και σε havoc pie Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk Edited October 25, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω.Και εγώ έχοντας δοκιμάσει πολλές κατέληξα σε αυτήν η οποία σχεδόν στο σύνολο της δουλεύει ικανοποιητικά : MGC_5.1.018_Urikill_vXXII.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το port της μιουι δεν σας δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το port της μιουι δεν σας δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί νομίζω φλασαρεται μέσω magisk και εγώ χρησιμοποιώ την gcam στην miui χωρίς root!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Το gsam battery σας δουλεύει κανονικά; Εμένα μου δείχνει ότι να ναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2018 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 σου βγαζει το κυκλακι με τον κεραυνο ?σε miui 10.0.2.0 εισαι ? επισης οταν ανοιγω wifi γιατι χανονται τα σηματα του 4g και απο τις δυο μπαρες με το σημα των καρτων ?ξερει κανεις ? Ναι το εμφανίζει κανονικα. Το 4G και σε εμένα εξαφανίζεται ότι πιάνω wifi. Ναι στην 10.0.2.0 είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Κάθε φορά που αλλάζω θέμα και δεν έχω το κλασικό, δε μου έρχονται ειδοποιήσεις στην lock screen. Απλα ανάβει φως και δε δείχνει κάτι. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ναι το εμφανίζει κανονικα. Το 4G και σε εμένα εξαφανίζεται ότι πιάνω wifi. Ναι στην 10.0.2.0 είμαιλες να εκλασε η μπαταρια μου και γι αυτο δε βγαζει γρηγορη φορτιση ? για το 4g που εξαφανιζεται μηπως επειδη εχω ενεργοποιησει το volte η καμια σχεση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 λες να εκλασε η μπαταρια μου και γι αυτο δε βγαζει γρηγορη φορτιση ? για το 4g που εξαφανιζεται μηπως επειδη εχω ενεργοποιησει το volte η καμια σχεση ? Για την μπαταρία δεν ξέρω, μην σου πω μ@λ@κια. Για το 4G νομίζω έτσι ήταν και πριν VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Για την μπαταρία δεν ξέρω, μην σου πω μ@λ@κια. Για το 4G νομίζω έτσι ήταν και πριν VoLTE εντωμεταξυ εχω παρατηρησει οτι αργει να φορτισει η τουλαχιστον ετσι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Κανένα καλό port gcam για miui? Δοκιμάζω το arnova. Παίζει κάνα καλύτερο??? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts