Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ.

Πληκτρολόγησε στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη.

Κάνε επανεκκίνηση.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

άλλη μια ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το pc μου με καλώδιο usb;

το βρήκα :)

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ.

Πως το έκανες αυτό το μαγικό? Σου εμφανίζει δλδ την ένδειξη του VoWiFi όταν είναι σε wifi και δεν έχεις καλό σήμα?

Με εγκατάσταση μέσω Magisk το module VoEnable εμφανίστηκε η επιλογή VoWiFi στο μενού του τηλεφώνου, τώρα το αν δουλεύει είναι άλλο καπέλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

f8e9b766cf6d8ae792814302ea89265d.jpg7bde3aafbf4d1ada464f6f90a6078005.jpg

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Ανάλογα.

Έχω δει και doa σε 7 μερες, εχω δει και σε 15. Δεν ξερω αν ειναι στανταρ.

Δοκίμασε αυτό με τη φόρτιση που σου γράφει ο συμφορουμίτης και κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα.

Huawei Nova 5T

Έχει προσέξει κσνεις αν στη miui 10 δουλεύει το quick charger? Σε miui 9 όταν το φορτίζα με φορτιστή quick charger έβγαζε ένα κυκλάκι πάνω δεξιά με ένα κεραυνό ενώ φόρτιζε. Τώρα το βάζω αλλά δε βλέπω να δείχνει κανένα σηματάκι και προφανώς δε φορτίζει και γρήγορα. Ξέρει κανείς κάτι? Edited by Tr3LaRaS

Με εγκατάσταση μέσω Magisk το module VoEnable εμφανίστηκε η επιλογή VoWiFi στο μενού του τηλεφώνου, τώρα το αν δουλεύει είναι άλλο καπέλο.

f8e9b766cf6d8ae792814302ea89265d.jpg7bde3aafbf4d1ada464f6f90a6078005.jpg

Βάλε το κινητό σου σε πτήση και δοκίμασε να το καλέσεις να δεις αν θα χτυπήσει.

Έχει προσέξει κσνεις αν στη miui 10 δουλεύει το quick charger? Σε miui 9 όταν το φορτία με φορτιστή quick charge έβγαζε ένα κουκλάκι πάνω δεξιά με ένα κεραυνό ενώ φόρτιζε. Τώρα το βάζω αλλά δε βλέπω να δείχνει κανένα σηματάκι και προφανώς δε φορτίζει και γρήγορα. Ξέρει κανείς κάτι?

Σε εμένα δουλεύει με την 10αρα

Και εγώ το ενεργοποίησα σε Note 4 κάνω τις ρυθμίσεις αλλά τζίφος.... Ίσως να παίζει και ρόλο που είμαι στο εξωτερικό αυτή την περίοδο. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο;

Σε εμένα δουλεύει με την 10αρα
σου βγαζει το κυκλακι με τον κεραυνο ?σε miui 10.0.2.0 εισαι ?

επισης οταν ανοιγω wifi γιατι χανονται τα σηματα του 4g και απο τις δυο μπαρες με το σημα των καρτων ?ξερει κανεις ?

Edited by Tr3LaRaS

Σε μένα δεν θέλει να βγάλει volte, τι διάολο έχω δοκιμάσει τα πάντα.χάθηκε και η επιλογή που βγάζει για επιλογή lte στις κλήσεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω. Edited by editorR

Λογικό....η λάθος το έγραψες

Άλλο vowifi άλλο volte

Είπα στη κοσμοτε να μου ενεργοποίηση το volte και μου έστειλε αυτό το μνμ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WIFI CALLING ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Αλλα ντ άλλον έκανε?

Πληκτρολόγησε στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη.

Κάνε επανεκκίνηση.

Κάτω από την ισχύς πομπού κινητής τηλεφωνίας που είναι ενεργό, γράφει παρέχεται από την volte και είναι ανενεργό σωστά?

Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω.

Δες αυτή ,λογικά πρέπει να σου δουλεύει

Την ίδια έχω και σε havoc pie

Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk

Edited by akalos

Έχει βρει κάποιος να λειτουργεί κάποια gcam? Για aosip ενδιαφέρομαι. Αμα λειτουργεί κάποια κ σε άλλη ρομ να τη δοκιμάσω.
Και εγώ έχοντας δοκιμάσει πολλές κατέληξα σε αυτήν η οποία σχεδόν στο σύνολο της δουλεύει ικανοποιητικά :

MGC_5.1.018_Urikill_vXXII.apk

Το port της μιουι δεν σας δουλεύει;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το port της μιουι δεν σας δουλεύει;

Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί νομίζω φλασαρεται μέσω magisk και εγώ χρησιμοποιώ την gcam στην miui χωρίς root!!

Το gsam battery σας δουλεύει κανονικά; Εμένα μου δείχνει ότι να ναι.

Edited by vamire666

σου βγαζει το κυκλακι με τον κεραυνο ?σε miui 10.0.2.0 εισαι ?

επισης οταν ανοιγω wifi γιατι χανονται τα σηματα του 4g και απο τις δυο μπαρες με το σημα των καρτων ?ξερει κανεις ?

Ναι το εμφανίζει κανονικα. Το 4G και σε εμένα εξαφανίζεται ότι πιάνω wifi. Ναι στην 10.0.2.0 είμαι

Κάθε φορά που αλλάζω θέμα και δεν έχω το κλασικό, δε μου έρχονται ειδοποιήσεις στην lock screen. Απλα ανάβει φως και δε δείχνει κάτι. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Ναι το εμφανίζει κανονικα. Το 4G και σε εμένα εξαφανίζεται ότι πιάνω wifi. Ναι στην 10.0.2.0 είμαι
λες να εκλασε η μπαταρια μου και γι αυτο δε βγαζει γρηγορη φορτιση ?

για το 4g που εξαφανιζεται μηπως επειδη εχω ενεργοποιησει το volte η καμια σχεση ?

λες να εκλασε η μπαταρια μου και γι αυτο δε βγαζει γρηγορη φορτιση ?

για το 4g που εξαφανιζεται μηπως επειδη εχω ενεργοποιησει το volte η καμια σχεση ?

Για την μπαταρία δεν ξέρω, μην σου πω μ@λ@κια. Για το 4G νομίζω έτσι ήταν και πριν VoLTE

Για την μπαταρία δεν ξέρω, μην σου πω μ@λ@κια. Για το 4G νομίζω έτσι ήταν και πριν VoLTE

εντωμεταξυ εχω παρατηρησει οτι αργει να φορτισει η τουλαχιστον ετσι νομιζω

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger