Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη miui10 στον διακόπτη του WiFi από κάτω δε γράφει σε ποιο wifi είσαι συνδεδεμένος. Πρέπει να κατεβάσεις το κουρτίνακι κάτω για να δεις τι γραφει

ε καθαρά "αισθητικό" το θέμα (με βάση έστω το default theme)

μα δεν μαζεύει κανείς στατιστικά στοιχεία .... από ένα σημείο και μετά αυτό είναι απλά σπαμ αν γράφουν 15-20 άτομα "δεν μου ήρθε"

Και έτσι να είναι δεν θα βάλεις εσύ κανένα κανόνα φίλε μου

Θα γράφω κι εγώ κι ο καθένας ότι θέλει αφού δεν θίγω κανένα και τηρώ τους κανόνες

Και έτσι να είναι δεν θα βάλεις εσύ κανένα κανόνα φίλε μου

Θα γράφω κι εγώ κι ο καθένας ότι θέλει αφού δεν θίγω κανένα και τηρώ τους κανόνες

ok , kaloudis δεν πήρε ακόμα αναβάθμιση .... το έβαλα στο excel

τώρα αν εσύ επειδή δε θίγεις κανένα και τηρείς τους κανόνες θεωρείς ότι είναι σωστό να γράφει ο καθένας κάτι που δεν έχει πάρει οκ

εγώ πάντως βλέπω ή να την βάζουν χειροκίνητα ή να τους ήρθε αλλά να μην μπήκε (άρα την πήρε πίσω η εταιρία ;;; )

ένας , νομίζω την πήρε κανονικά αλλά αν δεν κάνω λάθος είπε ότι "έπαιζε" με τα region πριν

εγώ δεν πήρα ακόμα την νέα beta , ας γράψουν και άλλοι αν δεν την πήραν

Γνωρίζει κάνεις πως εμφανίζονται υπότιτλοι σε ταινία από usb μέσο otg? (και τα 2 αρχεία στον ίδιο φάκελο με ίδιο ακριβώς όνομα έχω βάλει)
τι εννοείς;αν οι υπότιτλοι είναι περασμένοι στην ταινία θα τους βλέπει αν όχι η τους κατεβάζεις και τους περνάς η βάζεις κάποιον player που ψάχνει on line για υποτιτλους...τώρα το είδα έχουν κατάληξη srt;μάλλον κάτι δεν έκανες καλα δοκίμασε με κάποιον άλλο player και βάλτους χειροκίνητα Edited by highland1

δεν με αφηνει παλι .

Είσαι στοκ σε όλα?

Πώς την πέρασες την beta που είχες πριν,γιατί έχω την εντύπωση εκεί είναι όλο το θέμα,αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Χωρίς να είμαι από τους βιαστικους κ χωρίς άγχος θα ήθελα να ρωτήσω αν εγώ που δεν έχω κάνει το update σε 9.6.4 (επειδή δε λέγατε καλά λόγια για τη συγκεκριμένη) θα μου έρθει ota miui 10 όταν έρθει η ώρα ή πρέπει να περάσω πρώτα την 9.6.4 κ μετά 10? Άλλη λύση είναι να την περάσω χειροκίνητα κ εγώ αλλά σας έχασα εκεί που λέγατε αν πρέπει να κατέβει ολόκληρη rom ή μόνο το ota update.Προς το παρον μου πετάει μνμ για update σε 9.6.4.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Κάτι ακόμη καλό που παρατήρησα είναι ότι πλέον υποστηρίζει το AptX στα bluetooth ακουστικά Meizu EP52 που έχω κανονικά τώρα με τη 10.

Αν έπαιζε και το VoLTE τότε θα είμασταν κομπλέ.

Εδώ ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, για όσους δεν το εχουν διαβάσει ήδη, σχετικά με το AntiRollBack

https://news.xiaomi-miui.gr/miui-10-antirollback-pos-mporite-na-apofigete-to-brick-tis-siskevis-sas/

πεταω το πακετο στα dowload roms μετα παω ενημερωση συστηματος 3 τελιτσες επιλογη πακετου ,το διαλεγω -γινετε ανακτηση πληροφοριων και μετα απο λιγο αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης yoy are allow to flash the newest stable version published by miui from develop version only

To ίδιο έκανε και σε μένα στην πρώτη απόπειρα με την δεύτερη την πήρε κανονικα

Έχει καταφέρει κανείς στο miui 10 να ενεργοποιήσει το smart lock (trusted place, trusted face κτλ. )

τι εννοείς;αν οι υπότιτλοι είναι περασμένοι στην ταινία θα τους βλέπει αν όχι η τους κατεβάζεις και τους περνάς η βάζεις κάποιον player που ψάχνει on line για υποτιτλους...τώρα το είδα έχουν κατάληξη srt;μάλλον κάτι δεν έκανες καλα δοκίμασε με κάποιον άλλο player και βάλτους χειροκίνητα

Το να δεις υπότιτλους είναι θέμα Player. Ένας από τους καλύτερους Player είναι ο mx Player. Παίζει εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους, κάνει αναζήτηση υποτίτλων έχει πολλές ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου και είναι δωρεάν. Βέβαια έχει και έκδοση Pro με πληρωμή την οποία μπορείς να "αγοράσεις". ;)

Αφού τόσο καιρό δεν έκανα την αυτόματη λήψη για την miui 10….., αποφάσισα μόνος μου να πατήσω εκεί τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά να κάνω την ενημέρωση….. αφού περίμενα πάνω από μίση ώρα μου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος το ίδιο… miui global σταθερή 9.6.4.0 (ΟΕΙΜIFD)

ΓΙΑΤI;; δεν έπρεπε να πάει στην Miui 10;;; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ η σκαλίζω το κινητό μου είμαι αρχάριος κ σχετικά έχω λίγες εφαρμογές πάνω του….

Κάτι λάθος γίνεται;;; :!::!::wacko:

Αφού τόσο καιρό δεν έκανα την αυτόματη λήψη για την miui 10….., αποφάσισα μόνος μου να πατήσω εκεί τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά να κάνω την ενημέρωση….. αφού περίμενα πάνω από μίση ώρα μου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος το ίδιο… miui global σταθερή 9.6.4.0 (ΟΕΙΜIFD)

ΓΙΑΤI;; δεν έπρεπε να πάει στην Miui 10;;; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ η σκαλίζω το κινητό μου είμαι αρχάριος κ σχετικά έχω λίγες εφαρμογές πάνω του….

Κάτι λάθος γίνεται;;; :!::!::wacko:

Κατέβασες πρώτα την ενημέρωση;

269 σελίδα έχει το. Λινκ κάτω κατω

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην 10 όταν πατάω τα κουμπιά έντασης είναι δυνατόν να χαμηλώνει ο ήχος;

Εμένα χαμηλώνει η μουσική και πρέπει να μπω στις τρεις... τελιτσες για να πάω στον ήχο ευχαριστώ

Εδώ ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, για όσους δεν το εχουν διαβάσει ήδη, σχετικά με το AntiRollBack

https://news.xiaomi-miui.gr/miui-10-antirollback-pos-mporite-na-apofigete-to-brick-tis-siskevis-sas/

Μπούρδες απλά....

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην 10 όταν πατάω τα κουμπιά έντασης είναι δυνατόν να χαμηλώνει ο ήχος;

Εμένα χαμηλώνει η μουσική και πρέπει να μπω στις τρεις... τελιτσες για να πάω στον ήχο ευχαριστώ

Αυτο ειναι μια απο τις αλλαγες του Android Pie και δυστυχως η Xiaomi την εβαλε. Ψαξε για καμια εφαρμογη στο store που κανει remap τα κουμπια.

Συγγνώμη για την…. «χαζή» ερώτηση αλλά επειδή είμαι αρχάριος…. Κατεβάζοντας από το λινγκ που αναφέρεις πάω μετά στις τρεις τελίτσες στην ενημέρωση, πηγαίνω επιλογή πακέτου ενημέρωσης κ μετά στον ανάλογο φάκελο πχ διαχείριση αρχείων;;;;;;)

Θα εξακολουθώ να υπάρχουν τα Ελληνικά στο μενού;;; κ γενικά όλες οι άλλες εφαρμογές;;

Κ πάλι συγγνώμη για τις ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω κ ούτε έχω κανέναν δικό μου που να ασχολείται με τα τηλέφωνα…..

Συγγνώμη για την…. «χαζή» ερώτηση αλλά επειδή είμαι αρχάριος…. Κατεβάζοντας από το λινγκ που αναφέρεις πάω μετά στις τρεις τελίτσες στην ενημέρωση, πηγαίνω επιλογή πακέτου ενημέρωσης κ μετά στον ανάλογο φάκελο πχ διαχείριση αρχείων;;;;;;)

Θα εξακολουθώ να υπάρχουν τα Ελληνικά στο μενού;;; κ γενικά όλες οι άλλες εφαρμογές;;

Κ πάλι συγγνώμη για τις ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω κ ούτε έχω κανέναν δικό μου που να ασχολείται με τα τηλέφωνα…..

Ναι φίλε μου

Και εγώ δεν πολυασχολουμαι αλλά δεν. Είναι τίποτα θα είναι λογικά στην διαχείριση αρχείου στα download

Το να δεις υπότιτλους είναι θέμα Player. Ένας από τους καλύτερους Player είναι ο mx Player. Παίζει εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους, κάνει αναζήτηση υποτίτλων έχει πολλές ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου και είναι δωρεάν. Βέβαια έχει και έκδοση Pro με πληρωμή την οποία μπορείς να "αγοράσεις". ;)
Αν είναι σωστά περασμένοι οι υπότιτλοι όλοι οι player τους παίζουν η το 99%,κατά τα άλλα συμφωνώ για τον mx είναι από τους καλύτερους με πολλές παραμετροποιήσεις και ρυθμίσεις

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η αναβάθμιση ακυρώθηκε για κάποιον άγνωστο λόγο.
My Name Is George V.

Πως είσαι έστω σχεδόν σίγουρος; έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ πως δίνει τις Stable αναβαθμίσεις η xiaomi, προφανώς δεν το πρόσεξες.

frastgr

. Σορυ άκυρο το ποστ

Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

https://gr.gizchina.com/2018/08/11/miui-10-global-beta-rom-8-8-9-polla-ta-bugs-stamata-i-diathesi-tis/ διαβασε εδω μαλλον την σταματησαν προς το παρον

Αυτή που παραθέτεις δεν είναι η Global Stable 10.01.0 για την οποία γίνεται η συζήτηση, αλλά η Global beta (dev) 8.8.9, μην μπερδεύουμε τον κόσμο περισσότερο ιδίως αυτούς που έχουν πρώτη φορά αγοράσει Xiaomi κινητό.

frastgr

Αυτή που παραθέτεις δεν είναι η Global Stable 10.01.0 για την οποία γίνεται η συζήτηση, αλλά η Global beta (dev) 8.8.9, μην μπερδεύουμε τον κόσμο περισσότερο ιδίως αυτούς που έχουν πρώτη φορά αγοράσει Xiaomi κινητό.

Ναι έχεις δίκιο λάθος μου

salonika city :thanks:

Υπάρχει κανένα θέμα με στρογγυλά εικονίδια, συμβατό με miui 10; Όλα λένε ότι δεν είναι συμβατά...

Υπάρχει κανένα θέμα με στρογγυλά εικονίδια, συμβατό με miui 10; Όλα λένε ότι δεν είναι συμβατά...

σε καθε νεα miui τα θεματα δεν ειναι συμβατα με την προηγουμενη. λογικα σε λιγες μερες θα αρχιζουν να ξεμυτιζουν

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger